11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• sovatalevi
    HELLO.Segitseget kernek a Ford Racing 3-al kapcsolatban.Felrakom,es mikor lepek be eload egy errort,h valami base.vot not found.miert lehet?
  • mancsi77
    HELLÓ!!!
    Nemrég nekiálltam játszani a SADOWMAN-nal régi játék de jó.A lényeg az,hogy a várban elakadtam.már kinyirtam mimdenkit, és nem tudom hogyan tovább...ha valaki tud segiteni elöre is köszi.mancsi
  • Zolcsi 84
    Helló!
    Egy apró segítségre lenne szükségem. Egy régi játékról van szó. Stratégiai. És rovarokat, bogarakat lehet benne irányitani. Amolyan birodalom félét kell felépiteni. Amit én láttam annakidején az a hangyákkal volt. De nem tudom mi a játék címe. Tudnátok segiteni?
    Előre is köszi.
    Zoli
  • tarmajom
    Sziasztok,
    letöltöttem a Rise of the Argonauts játékot, viszont az iso fájlban (Reloaded) található crack vírust tartalmaz (TR/Patched.Gen). Tudnátok küldeni olyan hivatkozást, ahonnan "egészséges" cracket szedhetek le?
    tarmajom (kukac) citromail.hu
    Előre is kösz.

• fery02
    2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re.
  • Fabio Capello
    500 hozzászólás kell a témában, egy éves regisztrációnak kell lenned, és meg kell szavaztatni a topiklakókkal. A gumiszobás és a saját fórumos témákra ez nem vonatkozik, ott azonnal hg leszel.
  • Szobi30
    sziasztok, azt szeretném kérdezni ha nyitok egy új témát a játékok fórumban és annak HG-je szeretnék lenni akkor egyből írhatok a modi topicba vagy előbb kell bizonyos számú HSZ és csak utána lehetek HG??
    válaszokat előre is köszönöm

---------------------
    ha ezt a kérdést nem ide kellett volna írnom akkor sry
  • Fabio Capello
    2008 dec 3
  • KaszaN
    Hi lenne egy kérdésem. Európában mikor jelent meg a gta 4 (grand theft auto) nevű játék? A lehető leg pontosabban!
  • CopyKing92
    Help:/ meee tom nem ide kéne de. nem tudjátok hogy mi lehet a baj a géppel? azt írja biosznál hogy CPU is unworkable amikor be indítom és mindíg ujra kell konfigurálnom :/ bioszelem csere kéne?:O jah meg a monitort mintha nem ismerné fel.:/ nem indul a géppel együtt. jáccanom kell a hálozati kapcsolóval hogy müködjön egyáltalán :/ thenksz ha help.
  • Bal0924
    Sziasztok!!!

Segítség kéne nekem.

Venni szeretnék egy logitech billentyűzetet aminek programozhatók a gombjai. Azt szeretném megkérdezni hogy a G-gombok-at mire valók? (pl.: betudom állítani valamelyik gombját, hogy egy bizonyos programot indítson be?)

Nem tudom, hogy lehet-e ide írnom ilyen kérdéssel...
  • Evin
    Nézz szét a topikjában, én legalább 2x leírtam oda. Arra gyanakszom, hogy nem, vagy rossz videó tömörítési módot adtál meg.
  • JackSparrow88
    Heló, nemtom h ilyet lehet-e itt kérdezni de nekem van egy olyan problémám, h a Fraps nevű progival vettem fel videót a játékból és virtual Dubbal próbáltam betömöríteni(mivel néhány perces vidi is 3-4 giga körül van) annyira h fel tudjam tölteni de mikor kész volt, akkor a kép rossz volt, nemtom miért, biztos rosszul tömörítettem. De akkor hogyan kell elfogadható minőségűvé csinálnom?(milyen beállításokat használjak?) A választ előre is köszönöm...
  • Gebasz94
    Hellosztok,Volna egy nagy kérdésem.Meg van az antant és amikor játszik egy pár perc mulva ki dob.Probáltam már valami the entente witchut videot is de ugy se jó.Létszi aki tud segitsen nagyon fontos.
  • Forcee
    ha valaki ismeri a hamachit akor plz segitsen amikor be akarom kapcsolni ezt irja ki : A közvetítő szerver elutasítja a kapcsolódási igényt.
    és semmit nemtok csinálni mert meg onlinera se tok menni. Régen nem volt vele semmi baj. És most fölraktam az új log me in es hamacsit és nem megy.
    elöre is kösz.
  • foldi6
    sziasztok

vki meg tudja mondani, h miért nem tudok belépni az alap oblivion menübe? csak a térkép jön be, amin halad a kamera, semmelyik gombra sem reagál, csak alt+tab-bal tudok kilépni belöle...
  • Gebasz94
    Fel tettem az Empire Earth-ot crackeltem, Minden simmán megy be adja a bevezető videót magyar szinkron saemmi gond, És akkor amikor be lépne a menübe nincs kép. Mitől leehet ez?
    Probáltam már az ikon tulajdonságánál 640*-esre le venni a felbontást de ugy se jó.Ugyan ezzen a gépen régen ment,és azóta semmi változás nem történt velle.Szal nem értem peddig havernál megy és én is akarok játszani vele.Aki tud segitsen.Kösz.Én a hercre tippelek mert a gépem 60hercet bir és mivel egy nagyobb teljesitményú gépről hoztam ezért olyan 70-es lezhet.Hogy lehet ezt áttálitani mert nem add képet.
  • csipa94
    Köszönöm szépen segítségeteket!
  • Heffi
    Ajjaj, újabb termelö :/
  • BenceYCE
    Az, hogy még nem vetted meg eredetiben.
  • csipa94
    nfs shiftbe kellene sgeíteni.
    bevan crackeleve.

mi lehet a baja?
  • gregtom6
    HELP továbbra is előző hsz-emre, valamint annyit észrevettem, hogy mintha zúgna/sivítana magas hangon valami a gépben, amikor így nem indul be, amit leírtam.
    És amikor bekapcsolom először, akkor olyan, mintha egyből újra is indítaná magát, csak így hangzásra, mert 2x pörög fel egymás után a venti, majd ugye az említett probléma után resetet követően csak 1x pörög fel.
    Ez azt jelenti, hogy tényleg resetel egyből, amikor bekapcsolom a gépet?
    Nem gyilkolja ez a hardvereim élettartamát? Mert ettől tartok nagyon...
    Táp típusát majd leírom, én a boltban FSP 400W-ot kértem...
  • simi6973
    Segítsetek! Feltelepítettem aWolf2,crackeltem és indítás után Sp-ben ezt írja ki egy kis ablakban. Not optium mode. Recommende mode 1440*900 60Hz.
    A monitorom ezen a beállításon van. Hátérben megy a játék. Előre is köszi a segítséget. Simi
  • Cat 02 #10255
    Időközben rájöttem, explorer.exe volt és ha már itt voltam rájöttem arra is h azt nem jó 5let kilőni :D
  • BenceYCE
    Ne az alkalmazások sort nézd, hanem a folyamatokat. Ott megtudod.
  • Cat 02 #10253
    Mitől lehet h proci használat 100 % on van ? Csak Firefox megy.
  • fery02
    Köszi!
  • lala42
    Ez így nagyon általános. Melyik az a játék, mit akarsz a fájlokkal csinálni, Mivel akarod mountolni? stb.
    Mountolni, az-az hozzárendelni, mihez akarod? Ha a játékban van, akkor az .dat fájl lesz, nem .data. Játéktól függően valamelyik segédprogival ki lehet csomagolni.
    tessék kicsit részletesebben feltenni a kérdést, mert így valszeg nem kapsz rá választ. Thx.
  • lala42
    Ashampoo Movie Shrink & Burn 3
    ashampoo

Astalavistán van hozzá key
  • Vraaanyek
    Szép napot!
    Szeretném megkérdezni, hogy a data kiterjesztésű fájlokból miként lehetséges használható, mount-olható kiterjesztést kapni, illetve egyáltalán milyen kiterjesztés ez a data? (játékról van szó, ami 6 darab data végződésű részből áll)
  • blackcalibra
    Üdv urak!

Kérdezném, hogy mitől lehet az, hogy a kártyámat kireseteli a játék?
    Eddig XP-n csinálta, most viszont WIN 7(64Bit) is ugyanaz.
    Videokártya meghajtóból is a legfrissebb, a játék 1.0006 -ig felpeccslve.
    Egyébként fullon reccenéstelenül simány gyönyörűen fut(na).
    4670 a kártya egyébként. Más játéknál nincs gondom, de ennél már kicsit bosszantó.
    Másnak esetleg hasonló gondja nem volt? Esetleg olyan akinek sikerült rájönnie a teendőkre?
    THX.

Ui.:magyarítva van egyébként, de nem hinném hogy az zavarja be.
    Még az Airbor-nal is ez a helyzet, másnál még nem vettem észre, de eddig nem nagyon jelentkezett senki, hogy ilyesmi lett volna a STALKER nála.
  • fery02
    Sziasztok! Egy használható program érdekelne, amivel flv, mpeg4 videókat tudok avi-ba konvertálni (DivX kodekem van). Előre is köszönöm!

Eddig az ImToo Video Converter jött volna be legjobban, csak nagy kár, hogy nem tudom kicselezni a regisztációs rendszerét. Akár azzal is nagy segítséget nyújthattok, ha meg tudjátok mondani, hogy Win 7 tűzfalon hogyan lehet programot blokkolni.
  • Heffi
    Köszi a választ.
    De közben én már keresgéltem, a kézikönyv nem segített, ezért magamtól kezdtem el keresni hogy hol, mit, hova kell dugni és sikerült. Most mindkét elsö USB müködik :)
  • BenceYCE
    Itt a user manual, ebben le van írva.
    Az EN-11-es oldalon a 10-es pontban ott a kép, hogy a kábeleket hogyan kell rádugni. A legfelső egyedül álló nem érdekes. Az alatta lévőkre kell dugnod a 4 eret. A bal oldali legyen az egyik usb, a jobb oldali a másik port. A GND, a + és a - egyértelmű, a maradék meg még inkább az. Akkor jártál a legjobban, ha a dugók nem külön-külön érintkezősek, hanem egyben van és csak rá kell dugni.
  • BenceYCE
    Ez az?

• Heffi
    MSI P35 Neo
  • BenceYCE
    Everest megmondja, vagy az alaplapra rá van írva.
    Everestben:
    Alaplap/alaplap/alaplap tulajdonságai/alaplap neve
  • Heffi
    Fogalmam nincs :D
  • BenceYCE
    Mi az alaplapod típusa?
  • Heffi
    Köszi a választ.
    Na hát azt hittem valamivel windowson belül belehet kapcsolni :/
    Ez már kicsit gázabb lesz, nem akarok semmit rossz helyre dugdosni, hogy elrontsam. De megkeresem a kézikönyvet akkor.