Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Ez nem ér... 3as szorzó :/

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Valaki help!!! #9994 HSZ!!!

every damn day

Colton
hát kiprobáltam mindenhogy!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

CopyKing92
minek ték? 😄 Pló

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Fabio Capello
Persze nem tudom ki olyan szemét hogy itt tékelgessen összevissza...

bocsi mindenki,

ON 😄

Fabio Capello
#10001 TÜKÖRTÉK

Fabio Capello
#10000 GIGATÉK

Fabio Capello
#9999 TÉK

Fabio Capello
és most...

CopyKing92
mp4 konvert 😊 wmv/mpeg

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

dragon11
A lejátszó nem tudom milyen formátumokat visz, ezért szerintem majd aviból aviba az egész.^^

köszi.

Csuklyás! Ha nem vagy otthon, akkor beviszik a postára, és bedobnak egy cetlit, amivel kiválthatod!

every damn day

HELP
amv convert tool-t használok, de mikor ráteszem az mp4emre a vidinyót, akkor azt írja ki, format error! Mit tegyek, hogy lejáttsza?

every damn day

CopyKing92
valaki jártas a rendelésben más országokból?: Angliábol rendelnék. hova teszik a cuccot ha nem vagyok otthon? és hogy tüntessem fel a címemen az emeletet? mondjuk 10 emelet 90 es ajtó (X/90) ?

CopyKing92
wmv.? mpeg.? mp4.? próbáld ki nekem is van ilyen akkor át konvertálgatom és néha jó néha nem

dragon11
Avi formátum maradhatna.^^akk. aviból aviba.?😄

CopyKing92
KONVERTÁLÁS.

dragon11
Hello. Van egy sorozat amit a BS player 7mpnek néz, de a VLC látja a 45percet. Nos, kiírtam a sorozatot DVDre (asztaliba..) és az asztali DVD is ugyan annyi percet lát a 400mb/részenkénti sorozatból, amennyit a BS player.

Hogy lehetne megoldani, hogy lássa a 45percet az asztali DVD is, hasonlóan a VLC media playerhez?

kösz..

Fabio Capello
nincs warez az sg-n.

amúgy Vaterán érdemes keresgélni, olcsóbban hozzájutsz

És hogyha cd kulcsot nem kapok akkor lécci mondjátok meg hogy hogyan kell rendelni?

És az kb. mennyibe kerül stb...

Köszi!
Most miért vagytok ilyenek?

Nem hisztek nekem vagy, mi?<#shakehead>

Nem hazudok!!!
fery02
Azért nagyon szép próbálkozás volt. Teljesen igazad van, mindent meg kell próbálni. <#eljen>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

CopyKing92
olyat nem kapsz - menny boltba vagy rendeljél cdkulcsot

Hello mindenki!

Ez egyáltalán nem a témához jön de kéne nekem egy eredeti Black Hawk Down Delta Force-hoz cd kulcs! Mert a multiplayer-hez kell és az enyémmet már régebben elbénáztam. És már nem tudok belépni.
Úgyhogy segítséget kérek!

Elõre is Kösz!<#help>
Fabio Capello
nekem már rendben van 😊

Fabio Capello
vszeg rosszul vannak beállítva a jumperek

Colton
hali!

a Mai nap felraktam a 20Gb-s MAxtor Winyómat és a DVD/CD maghajtó eltünt és ahányszór bekapcsolom a gépet kiirja hogy Új Hardver Lemezmeghajtó! nem tudom mért tünt el de a gép valamiért nem akarja felismerni! ha Tudtok segitsetek köszi!

Prince23
Szerinted töröljem le? vagy várjak? de sokszor azt írja ki, hogy veszélynek van kitéve a gép... ha manuálisan próbálnám frissíteni:S

Fabio Capello
nekem is ezt csinálja újabban

De sért, youtube sucks :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az egy újlevél alatt nem azt érti, hogy egy olvasatlan? Mert lehet, hogy elolvasás nélkül átkerült egy levél a spam-ek közé a vagy a kukába. Az is lehet, hogy írtál egyet és azt nevezi olvasatlannak.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
Citromail-en beragadt az "Új levél számlálóm", mert 1-el mindig többet jelez: nincs semmi levelem, mégis mutatja, hogy van 1 új levelem.
Nem lehet valahogyan ezt nullázni? <#idiota>

Firefox-hoz DownloadHelper 4.5-öt leszeded.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

fery02
A Firefohoz létezik egy kiváló videóletöltõ kiegészítõcske, ami automatikusan észleli, ha elindítasz bármilyen oldalon bármilyen videót és ha rákattintassz a Böngészõ eszköztáron az aktívra váltott ikonjára, már szedi is le...flv formátumba.
Szóval azt még vagy át kell konvertálnod, vagy pedig felraksz VLC lejátszót is a gépre, amit amúgy is mindenképpen csak ajánlani tudok, minden videóhoz.

Szeretnék a sherlock vs.jack the ripper-hez aktiváló kódot.Hol találok?
Colton
ja és még valami valaki ezt a videot nem tudná nekem valahogy letölteni? vagy legalábbis elmondani hogyan kell letölteni?

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/5-second-movies/1252-all-5-second-movies-in-5-seconds

Colton
hali! Fel szeretnék tölteni egy vidot ezzel a zenével a youtubra! Summer in the city - The Lovin' spoonful.

amikor felötltöm és meg szeretném nézni hogy sikeresen van e feltöltve ezt adja be egy piros csikban!
This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.

EZT miért csinálják velem?
(pedig semmit nem sért, és ki is irtam neki hogy kitõl mit!)

Prince23
Valaki tud magyarázatot adni erre?
Eset NOD frissítésnél ezt írja ki:

Általános fordítási hiba

Nem tud egyáltalán frissíteni a nod😞

Mi lehet a gond?

Please! Holt találok cracket a The Shieldhez? Már egy órája böngészek. Priviben is jó.
Colton
segitsetek please!

És TF2,vagy KF van Non-Steam be?

c115

jackcsabi
Talán mert azt Non-steam-et szedtél.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Köszi.jah torrentrõl szedtem le. De akkor ha a CSS-t leszedem a Digatalzonesot hogyhogy az megy neten?

c115

jackcsabi
Felkelsz -> elmész a boltba -> megveszed öket!
Vagy nem értem mi ez, hogy "leszedtem"? Torrenttel vagy ilyesmivel szedted le? Ha igen akkor az elsö mondat a megoldás, ha meg megvetted és úgy szedted le akkor eleve KELL STEAM ahhoz, hogy letöltsd öket, szóval gyanítom, hogy torrenteztél.
Nem fog összejönni ez így neked 😊

Ha meg a TF2-röl akarsz kérdezgetni azt ide

Csá all!

Abban kérném a segítségeteket hogy leszedtem a TF2 -t(Team Fortress 2),felraktam de azt írta a steam beta kell neki.Nos én felraktam a STEAm -et és regeltem egy accot.Ezután talált szervereket de mikor csatalkoni akartam azt irta a konzolba " Invalid steam key size! "
Mi a teendõ?

A másik kérdésem az lenne hogy leszedtem a Killing Floort de ugye annak is kellet a STEAM. Ezzel pedig ha rámegyek a szerverlistára nem talál semmit se.

<#falbav><#help><#help><#help>

Elõre is köszi!

c115

Colton
hali!

Valaki hozzáértõ meg tudja nekem mondani hogyan kell a sony vegas pro 9-bõl a videót kimenteni? Köszi!

zeli
Talán a cpu nem jó neki, mert nálam simán megy.
próbáld meg a graf. beállításokat lejebb vinni..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hellotok ! ma ratettem az Arma2 nevu jatékot a gepemre,es idegesitoen akad! intel dualcore 3.00 ghz,4 gb corsair ram,ati 4870gddr5 /1gb - miert szaggat ezen a konfigon ?keves a graf,vagy a memoria ?
Saddalim
Juj, visszajöttem, bocs a nagy elnémulásért, közbejött pár dolog nemvirtuális életemben, nah mind1 is. Végigolvasni ennyi üzenetet nem fogok, majd visszakapcsolódok valahogy...:-)

fery02
Tudom, hogy utálni fogod, az ilyesmi választ, de csak annyit tudok hozzáfûzni, hogy nálam mûködik, de nem tudom mi lehet a baj nálad. :/