Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
every damn day
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
köszi.
every damn day
amv convert tool-t használok, de mikor ráteszem az mp4emre a vidinyót, akkor azt írja ki, format error! Mit tegyek, hogy lejáttsza?
every damn day
Hogy lehetne megoldani, hogy lássa a 45percet az asztali DVD is, hasonlóan a VLC media playerhez?
kösz..
És az kb. mennyibe kerül stb...
Köszi!
Nem hisztek nekem vagy, mi?<#shakehead>#shakehead>
Nem hazudok!!!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez egyáltalán nem a témához jön de kéne nekem egy eredeti Black Hawk Down Delta Force-hoz cd kulcs! Mert a multiplayer-hez kell és az enyémmet már régebben elbénáztam. És már nem tudok belépni.
Úgyhogy segítséget kérek!
Elõre is Kösz!<#help>#help>
a Mai nap felraktam a 20Gb-s MAxtor Winyómat és a DVD/CD maghajtó eltünt és ahányszór bekapcsolom a gépet kiirja hogy Új Hardver Lemezmeghajtó! nem tudom mért tünt el de a gép valamiért nem akarja felismerni! ha Tudtok segitsetek köszi!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nem lehet valahogyan ezt nullázni? <#idiota>#idiota>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szóval azt még vagy át kell konvertálnod, vagy pedig felraksz VLC lejátszót is a gépre, amit amúgy is mindenképpen csak ajánlani tudok, minden videóhoz.
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/5-second-movies/1252-all-5-second-movies-in-5-seconds
amikor felötltöm és meg szeretném nézni hogy sikeresen van e feltöltve ezt adja be egy piros csikban!
This video is no longer available due to a copyright claim by WMG.
EZT miért csinálják velem?
(pedig semmit nem sért, és ki is irtam neki hogy kitõl mit!)
Eset NOD frissítésnél ezt írja ki:
Általános fordítási hiba
Nem tud egyáltalán frissíteni a nod😞
Mi lehet a gond?
c115
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
c115
Vagy nem értem mi ez, hogy "leszedtem"? Torrenttel vagy ilyesmivel szedted le? Ha igen akkor az elsö mondat a megoldás, ha meg megvetted és úgy szedted le akkor eleve KELL STEAM ahhoz, hogy letöltsd öket, szóval gyanítom, hogy torrenteztél.
Nem fog összejönni ez így neked 😊
Ha meg a TF2-röl akarsz kérdezgetni azt ide
Abban kérném a segítségeteket hogy leszedtem a TF2 -t(Team Fortress 2),felraktam de azt írta a steam beta kell neki.Nos én felraktam a STEAm -et és regeltem egy accot.Ezután talált szervereket de mikor csatalkoni akartam azt irta a konzolba " Invalid steam key size! "
Mi a teendõ?
A másik kérdésem az lenne hogy leszedtem a Killing Floort de ugye annak is kellet a STEAM. Ezzel pedig ha rámegyek a szerverlistára nem talál semmit se.
<#falbav>#falbav><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi!
c115
Valaki hozzáértõ meg tudja nekem mondani hogyan kell a sony vegas pro 9-bõl a videót kimenteni? Köszi!
próbáld meg a graf. beállításokat lejebb vinni..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.