Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackcsabi
Igazán írhatnál már kezdö hsz-t... Kezdek unatkozni.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

autoszimulator
Írjál bele kezdõ kommentet, hogy elkezdhessék az emberek elárasztani a topikot oda nem illõ képekkel.

#10052: Bencének igaza van, ha nincs nagy távolság, akkor az asztali gépet jobb vezetékkel összekötni, routereken van vezetékes slot is, a kábel is olcsó, s biztosabb kapcsolatot jelent.

.: mobilize.hu :.

Hack44
Heyho... szeretnék nyitni 1 topicot ... ha valaki tud segíteni írjon rám pm-et !!!

http://www.czmaister.hupont.hu

Általában mindegy, de érdemes SMC-t venni. Bár asztali gépet én nem kötnék össze wi-fi-vel, inkább LAN-nal. A router burkolatán rajta kell, hogy legyen a típus, írd le ide vagy keress a gyártó oldalán arra hasonlító terméket és linkeld.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

TuxSkajvok
Császtok!
Most tervezem egy vezeték nélküli hálózat kiépítését otthonra, és az lenne a kérdésem, h van 1 laptopom beépített cuccal, valamint kaptam egy SMC-s routert... A routerrõl kb semmit sem tudok...(mûszaki adatokra,és hasonlókra gondolok) És az lenne a kérdésem, h mind1,h milyen vezeték nélküli kártyát veszek a gépembe, össze tudom-e hozni õket, vagy vennem kell egy SMC-s kártyát?

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Azt nem ide kéne írni, hanem moderátorok figyelmébe.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JaSoN HuNTeR
Köszönöm

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Köszönöm

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

KaszaN
Szevasztok, egy nagy kérdésem lenne. Számomra a világ nagy rejtéje. A Totems nevû játékról kell SOK információ. Semmitse találok róla olyat ami új csak ami 2007es hír. Nagy segítség lenne. Köszi.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

JaSoN HuNTeR
Üdv. Én csak annyit szeretnék kérni hogy nyitottam egy Topikot és átszeretném nevezni. 4Story a neve a topiknak és jólenne hogyha 4Story-MMORPG lenne a topic neve.

Topik

ChuckyHUN
Constructio Destruction - ez a címe, tetszeni fog

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

gercse
Hellosztok

van egy játék, Fim Speedway Grand Prix 2, és az vele a gondom, hogy ha gamepaddal játszom benne, akkor pont az ellenkezõ irányba fordul mint amerre nyomom. (tehát ha bal-ra nyomom jobbra fordul, és fordítva)
játékon belül nem lehet állítani csak a bill. kiosztást, gamepadot nem engedi,
gondoltam rá hogy át kéne kalibrálni a windowson belül, de itt sem lehet, tudtok esetleg valamilyen progit hozzá, vagy valami más ötlet? thx

CopyKing92
menny raktárba munkásnak 😊

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Sziasztok!

Olyan számítógépes játékot keresek, amelyben daruval, dömperrel, markolóval, targoncával, vagy bármilyen rakodógéppel kell ezt-azt csinálni.

Létezik ilyen játék egyáltalán? Tud valaki segíteni?

Köszi.
Fabio Capello
XP: Vezérlõpult => Klasszikus nézet => Rendszer: Speciális fül => Indítás és helyreállítás részben Beállítások => Rendszerhiba részben Automatikus újraindítás elõl pipa ki. => OK.

Vista: Vezérlõpult => Klasszikus nézet => Rendszer => Bal oldalt Speciális rendszerbeállítások => Indítás és helyreállítás részben Beállítások => Rendszerhiba részben Automatikus újraindítás elõl pipa ki. => OK.

jackcsabi
Erre van valami beállítás, hogy ne restartoljon, csak ha te nyomod meg a gombot. Hirtelen nem emlékszek hol kell beállítani, de szerintem valaki megfogja mondani. Sry.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince23
Kékhalálnál nem tudok mit csinálni sajnos, mert elég hamar restartol.

jackcsabi
Óóó de hülye vagyok, erre nem is gondoltam 😄
Kösz, most már jó.

Fabio Capello
Jobb klikk a játékra -> tulajdonságok -> nyelv és ott állítsd magyarra, akkor elméletileg jó kell hogy legyen.

Prince, csak kéne az a hibakód

jackcsabi
Helló emberek. Tegnap hozták meg a F.E.A.R. 2 játékom, eredeti meg minden. Megy normálisan, néha akad kicsit de nem gond.
Az a problémám, hogy a tokon rajta van nagy piros betükkel: Magyar Felirattal, köztudottan tényleg magyarul adták ki a boltokba, ahhoz képest nekem angol az egész. Hol tudom beállítani magyarra?😊

Köszi.

Prince23
msconfigba meg regeditbe néztem, hogy fut e ilyen, de nem fut, meg egyébként is origi gém is van fennt, és az is lefagy betöltés után.

Prince23
Hát nem hiszem...

de ha mégis, akkor hogy lehet törölni? és honnan?

Fabio Capello
nem lehet, hogy valami home-made warez opsys van fenn?

Prince23
Minden játék ezt csinálja, sõt elindítom a skypot + webcamot és 1 perc után teljesen lefagyott az egész gép... de miután levettem a gép egyik oldalát már a skype mûködik, de a játékok továbbra sem😞
rejtély mi?

Fabio Capello
hibakód kellene a kékhalálból, ill melyik játék?

ha régebbi, akkor a kompatibilitás hiánya okozhat kékhalált, de csak igen ritkán

Prince23
sziasztok

eléggé nagy gondban vagyok, mostanában, a mai napon állandóan lefagy az egész gép, ha egy játékot töltök be. Menû bejön, ingame nincs, és lefagy az egész gép + kékhalál produkálás.
everesten megnéztena hõt, és teljesen minden okés a géppel.

Mi lehet itt a rejtélyes gond?

predator0
KATT

Mohabá: Jobb klikk a setup.exe file-n, kompatibilitás fül, XP service pack 2 kiválasztása, oszt bazdmeg ez megy.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ChuckyHUN
Sziasztok!
Apukám telefonjára (N5800) Tettem pár számot, konkrétan válogattam ilyen neki való zenéket, majd beszórtam egy mappába. Eddig még oké, de a lejátszóban külön-külön albumonként jeleníti meg mindegyik számot :S..
Tehát olyan progi kéne, ami az egy mappában lévõ zenék labeljét átírja egyformára.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ez minden játéknál így van? vagy csak párnál?

hali! sztem 2 ok miatt lehet.
- elsõ a hûtés. vannak coolerek a házadban? ajánlatos rakni elõre és hátra is vagy 2 kicsit vagy 1 nagyot ez háztól függ.
- második a táp. Nekem ezzel volt gondom, nembírta el a 3Ds karit aztán vettem egy minõségit és nem volt semmi baj utána vele

Nem, nem csak ennyi a problémád. De inkább hagyjuk.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nem tudom, hogy volt e hasonló kérdés, mert nem nagyon olvastam vissza, de megpróbálom elintézni röviden:
Azok a játékok amik nevetve elfutnak a gépemen fáziskéséssel reagálnak a billentyûzet jeleire. Teszem azt FlatOut2 megyek, balkanyar, 2 sec múlva a push után meg is történik, meg ilyenek. Mi lehet ez? DX vagy VGA driver(direkt jól bevált régebbit használok)? Fullos grafikán és legalján is ugyanúgy jelen van a probléma(pedig minimum36FPS megvan mindig). Elképzelni sem tudom, miért van ez.
Legend Killer
<#banplz><#rolleyes>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

xD

every damn day

Bazd + a nemedet te paraszt
Azt kérdezném, hogy melyik az a progi, ami megmond a videóról mindent, amit tudni kell róla.(mekkora méret, formátum, kb/s, stb.) Mert van egy vidió ami megy, de nem tudom miben más a többinél.
Másik, tudtok-e AMV videó átméretezõt.

every damn day

jackcsabi
NEM

HI!ANNYI A PROBLÉMÁM,HOGY MEGVETTEM A MOHA IARBORNT,DE NEM MEGY.ÁLLÍTÓLAG A 64BITES VISTÁN NEM MEGY,CSAK A 32-EN.MIT LEHET TENNI,HOGY NE KELLJEN ÚJRA TENI AZ OP RENDSZERT 32-RE.VAN VMI SEGÉD PROGI VAGY JÁRT MÁR VKI ÍGY?PLS
htr93
egy gyorsa kérdés... nyár van, meleg, néha leáll a gépem. talán a tlúmelegedés miatt? kikapcsol és fél órára nem tuudok mit kezdeni vele. érek el azzal valamit hogy leszedem a gépház oldalá? nem lesz baj belõle hosszúttávon a por miatt?

Legend Killer
nem tudom. neten meg kéne nézni.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

és van AMV codec, vagy minden mp4hez van egy?

every damn day

TuxSkajvok
Valaki tud a kérdésemben segíteni?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043617395

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Legend Killer
vannak codec cuccok, amik alkalmassá teszik bizonyos formátumú videót a lejátszásra.

k-lite például... de nem vagyok ennyire otthon a témában, csak gondoltam megkéredzem, hátha ez a megoldás.

szal inkább nem segítek, nehogy elrontsam 😄.

Amzmi?

every damn day

Legend Killer
codec?

Felrakom(video.amv) AMv-t ismer fel, csak mikor átrakom, az ideje 0:00:00 és mikor play-t nyomok, Format Errort ír ki. Ebben az a poén, hogy ha rossz a formátum, eleve nem engedi felrakni rá a vidinyót. Ha jó, akkor engednie kéne...

every damn day

Hát nem tom, én is próbáltam mobilra rakni, de a 3g(p?) se mp4-ben nem volt kép :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Azokkal nem mûködik...

every damn day

Másik konvertáló progi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

remek, de mostmár válaszol vki?

every damn day