11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• fery02
    Megpróbáltad a Vistás drivert feltelepíteni? Az esetek többségében a Vistás driverek működnek Win 7-en.
  • nagyi87
    helo! kérdésem : virtuális xp-t raktam fel win 7 mellé!
    vga drivert akarok frissiteni, de nem megy fel se 32 se 64 bites!
    vki mondta h virtuális vga driver kell, olyat meg nem találtam a googlival sem:S
    am a gond az h vettem egy webcamot, és sajna csak xp-n meg vistán fut, 7-re nincs hozzá driver, és ugye futtatni akarom virtual pc-n de amint képet kéne mutatnia ujra indul a virtual pc, utána hiba üzenet h a rendszer sulyos hiba után állt helyre, egy másik ablakban pedig h tegyek fel vga drivert! am ez egy olyan kamera amin van több usb és hangszoro is, azok müködnek, csak maga a kamera nem!
    tipp?
    elöre is köszi;)
  • Cat 02 #10317
    Direct X frissítés ?
  • Colton
    szasztok!!

nem tudtok egy progit amivel a sima jystick a mai jatékok x360-os controllernek nézik?
  • maateking
    Sziasztok nekem a CoDMW2 vel van gondom...
    Az egyik pályán folyton kilép a játékból egy ilyen hibaüzenettel:directx encountered an unrecoverable error
    Vagy csak simán lefagy a gépem
    Légyszi segítsetek hogy mit csináljak vele!
  • BmwE30M3
    fifa10 help kéne!
    nem megy a jobb analog nemlehet cselezni!
    valaki tud segiteni?
  • angelslie
    Hali..
    Van valakinek ötlete, hogy miért rendezödtek így egymásra az ikonok az asztalon? Semmit se csináltam, egyszer csak azt vettem észre, hogy így összepréselödtek... Pedig eddig semmi gond nem volt vele...
    Hogy tudnám visszaállítani?:S
  • BenceYCE
    Lehet, mert nem jártál el elég körültekintően win telepítésnél?
  • KaszaN
    Szevasztok
    Az mitől lehet, hogy Windows telepítés után azt veszem észre, hogy nincsenek partíciók? Csak D:(ami tök üres) és C: van ami aztjelenti 4évi munkám veszett kárba. Miért van ez?
  • BAk3R
    köszi, de szerintem a szavazo.net megteszi.
  • Cat 02 #10308
    Ability-t pmeld meg. Szavazó topikban van ^^
  • BAk3R
    köszi, és valaki nem tud esetleg mondani egyet?
  • zeli
    SG-n nincs beépített szavazómotor. Keress vmi szavazócuccot a neten, és illeszd a bannerba. Ilyen van a Nagy szavazó topikban is.
  • BAk3R
    Sziasztok! Hogy tudok szavazást kiírni egy topicba? A banner alá menne, de maga a szavazás kódja micsoda, vagy hogyan működik ez a dolog?
  • szendii
    Helo mindenkinek. Napok óta gondolkozom egy játékon ami kicsit hasonlít a Tony Hawk szériára, csak annyi különbséggel, hogy egy része volt és nem gördeszka, hanem lebegő deszkákkal kellett nyomni, nem mai game. Ha valaki leírná a címet megköszönném.
  • Cat 02 #10303
    Borderlands az színtiszta lövöldözés. Nolf az már tényleg picit lopakodósabb.
  • Firerock
    engem(minket) inkább ilyen lődözős játékok érdekelnének
    valós idejű,esetleg világháborús
    mgé a crájsziszos is belefér
    nem nagyon futurusztikus
  • Cat 02 #10301
    Borderlands
    NOLF 2
  • Firerock
    ok
    köszi
  • fery02
    Ahogy elnézem, hogy van benne LAN támogatás, elvileg megoldható Hamachi-val, ha interneten keresztül akarnátok játszani.

De ha komolyabban érdekel, szerintem érdeklődd meg a dolgot a játék topikjában is.
  • Firerock
    köszöböm szépen:)
    még annyi:
    Cod WAW ot warezze lehet nyomatni co-opben?
  • fery02
    Magamtól hirtelen ennyit tudok:
    - Splinter Cell 3 (a 4.-et nem tudom)
    - Resident Evil 5 (coop-ba hatalmas móka)
    - Alien vs Predator sorozat
    - Battlefield-ek (ezek közül most személyesen az ingyenes Hero-es részét ajánlom nagyon, öcsémmel nagyokat szórakozunk, támogatva a másikat)
    - Contra sorozat:)
    - Diablo II

De inkább nem is sorolom tovább, ez a lista szerintem nagyobb segítségedre lesz. ;)
  • Firerock
    valaki írna nekem pár játékcímet amit végig lehet tolni co-op-ben?
    lehetőleg újjabb és jó játék legyen(amit warezzel is végiglehetnyomni)
  • dragon11
    off..

vlki tudja h kell 12es színkört szerkeszteni..? aki igen az írja már le lépésenként..:D:DD

ty..:-D

UI.: Azért írom ide, mert ide jó arcok járnak és gondolom segítenek. (Let me google for you felejtős, mert nem találtam sehol, csak képeket.)

ty még1x.
  • Forcee
    szasztok
    honan tudom leszedni a legujabb windows intalert xphez? mert nem merek akármi leszedni de nemtudok egyj átékot rendesen fölrakni mert nme fejezi be a telepitést.
  • áű
    Az anno 1404 be hogy lehet diplomatic rangot szerezni????? Elakadtam a 7 pályán ahhoz hogy szőnyeget tudjak gyártani el kell hogy érjem a guest of the beduins rangot. Ez hogy lehetséges??????? Légysz segítsetek.
  • mandrea37
    Légyszi valaki segítsen! Mi van akkor ha a boltban vásárolt XBox360 játékszoftver hibás? És ez nem 3 napon belül derül ki, hanem mondjuk egy hónap múlva? Járt már igy valaki?? Mi ilyenkor a teendő??? Konkrétan a Tomb Raider: Underworld c. játék felénél járunk, elakadtunk és megnéztem pár végigjátszást a neten és igy derült ki, hogy nekünk ott valami kimaradt a játékból. Visszamentünk egy pályát, h. valamit hátha eltoltunk, de nem, ugyanúgy hiányzik most is. Előre is köszi:)
  • Quantumleap
    Szevasztok! Most végeztem a Fable-lel. Nagyon bejött a feelingje. A kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani valami hasonlóan jó, és jó grafikájú fantasy 3d-s kalandjátékot? Lehetöleg 2000 és 2007 közöttit, és olyat, amihez van magyarítás?
  • coolheni
    sziasztok.nekem a kabus22höz kéne segitség.ha valaki tud magyaritást vagy valamit hozzá lenne szives belinkelni?vagy ha valaki aki játszott vele rámirna?mert kérdeznék 1-2 dolgot.előre is köszönöm.
  • zsolesz8104
    Hali! segitsetek légyszi! nem indul el a honfoglalo játék! vajon miért?
  • amdopteron
    halli elkéne egy kis segítség van ez a game
    Cabela's Outdoor Adventures 2010 na már most van egy pálya pulykákat kell leölni leölöm utána a faxi magyaráz vmi hogy szereljek fel a fára de mit???
    vki ha játszott vele és tudja hogy mit kell megköszöném ha elmondaná..:)köszi hali
  • Cat 02 #10287
    Hát elvileg a raw image-t kapod ha kitömöríted és azt kell bemountolni daemon tools-szal, de ha megy akkor nem szóltam :D
  • Razero
    Köszönöm, sikerült, de nem a számos fájlt kellett társítani hanem a ACDsee Pro RAW Image-t
  • Cat 02 #10285
    Egyik számosra jobb klikk, társítás, winrar. Utána kétszer katt rá és kibontás.
  • Razero
    Helló!
    Van egy játékom ami így néz ki: van 3 CD mappa és azon belül mindegyikbe egy ACDsee Pro RAW Image és még egy csomó fájl aminek "nincs kiterjesztése" csak meg van számozva (001; 002; 003...)
    Most akkor hogy indítsam el az installt, mert semmilyen program nem tudja megnyitni a fájlokat:(:(
  • Beni521
    17 GB szabad hely van a D-n annak több kb 4x elégnek kell lennie
  • KaszaN
    Hi, nemrég egy játékhoz javasolták, hogy tegyem újra a hang drivert. Meg is tettem, de utána meg az egész gépen nincs semmi hang. Segítsetek!
  • Forcee
    lenne egy (pár XD) nagy problémám :S nemtom h mi lehet de a gép van amikor gondol egyet és kiirja h az expoler exe hibát észelet ezért leált. na már most a sajátgép ikonja van a hibaüzeneten és nem is tudom utána se a sajátgépet se a starmenüt használni ujra kell inditani a gépet h visszatérjen minden:S a nodal végigkerestem a gépet de nem talált semmit nemtudom h ez most virus v öszekavrodott a gép és töredezetségmentesiteni kéne de elégé szar :S.
    a másik problémám h a video kártya is mindig kifagy és ujraindul (Ati Radeon HD 3800) föleg ha a monitorol kiviszem a tvre és nagyobb felbontásban akarok játszani amit mondjuk simán birnia kéne...
    én nemtudom de nekem ez az ati egy nagykalap s*ar mindig ujraindul és a mass effektet meg a witchert se jeleniti meg rendesen.
  • at16
    valamiért a D-n nem tudja létrejozni a teleítési mappáját.
    próbáld meg C-re vagy más particióra tenni.
    lehetséges hogy nicsn elég helyed
  • Beni521
    Hello!

Egy barátom telepítené a Call of Duty 2-t, és kap egy ilyen hibaüzenetet: Error 1317.An error occurred while attempting to create the directory D \ Program Files. Warez verzió. Eredeti Call of Duty (1) -t simán fel tudta telepíteni, de a (szintén eredeti) Call of Duty: United Offensive-nél megint ez a hiba jött. Gépe: Intel Celeron 2,8 Ghz processzor, ATi Radeon 9550 videokártya, 512 MB RAM
    Windows XP SP3. Előre is köszi a segítséget!