11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• BenceYCE
    Ilyen kártyát még használ valaki?
  • palfigym
    Kösz szépen...közben beszéltem egy ismerősömmel és ő is ezt tanácsolta.
  • fery02
    Nem kell állítani semmit sem. Csupán az a gond, hogy nincs fent megfelelően a driver, vagy egyáltalán nincs fent. Javaslom, hogy a hivatalos oldalon tölsd le hozzá a legújabb drivert és telepítsd!
  • palfigym
    Tudna nekem valaki segíteni???
    Hogyan kell egy Nvidia Geforce Mx400-as videokártyát open gl-re állitani mert nem indul a medal of honor allied assault...
    előre is kösz!
  • Fabio Capello
    megnéztem három módon is, nincsen (sg keresője, google és abc-s témarendezés)
  • Cat 02 #10354
    Van már CrimeCraft topik ?
  • Firerock
    na megnéztem ezt a progit
    a Nero-t megtalálta azt ki is töröltem
    de a GTa-t nem találja:S
  • Firerock
    köszönöm szépen:)
    ez win7-el is működik?
  • Fabio Capello
    Ez a hibakód akkor jellemző, ha egy előző telepítés során valami maradványfájl maradt, és akadályozza a normál működést.

Esetleg lefuttathatsz egy Windows Installer Cleanup Utility-t, ami kipucolja ezeket a fájlokat.
  • Firerock
    na ezt emgoldottam
    most új probléma van
    indítanám a gta Iv-t
    és ezt írja ki:

semmi kreekk
    csak úgy ahogy fel van telepítve,teljesen szűz előtte telepítettem újra,azóta már vagy 3x
    aztán próbálnám a Nero startsmartot(8as verzió)
    és pont ugyanezt írja ki,de a nero express már hibátlanul működik

5let?
    nemtudok GTazni:(
  • Firerock
    Win7
    lefutattam már 1000x és mindig újraindul
  • Fabio Capello
    Nem tudom milyen oprendszer, de XP óta ugyebár ezt a bizonyos kékképernyős lemezellenőrzést csinálja - ha egyszer hagyod végigfutni, utána békénhagy.

Korábbi rendszerek esetén az msdos.sys fájlhoz hozzá kell adni egy "autoscan=0" sort, ez letiltja a scandisket, de ehhez mintha lenne is javítócsomag
  • Firerock
    szevasztok
    icipici off:D
    elindítottam egy scandiscet le is futott fsazául megy minden de mostmár örökké elindítja ahogy elindítom a gépet
    hogy tudom kiiktatni?
    már végigfuttattam párszor de úgyse indul rögtön a vindóz
    hoyg tudom kikapcsolni az ütemezést?
  • BenceYCE
    A segítséget a játék topicjában kérd :)
  • Kori
    összességében 2-3 GB-nál csinálja
    amit másoltam darabonként 400 mb körüliek
  • predator0
    FAT32 fáljrendszerben egy fájl maximális mérete 4 GB lehet.
  • Kori
    Segítséget kérnék

Kaptam egy 32 Gb-os pendrivet
    az a gondom hogy elkezdek rárakni filmeket és kb úgy 3 Gb-ig nincs is semmi gond aztán mikor ezt a határt túllépi onnantól a filmeket nem lehet lejátszani, az írja nincs kodek vagy sérült a file, ugyanaz a film amit sérültnek ír tökéletesen müködik a winyon sőt ha csak azt másolom fel a pendrivere akkor ott is müködik persze 3 Gb-ig.
    a pendrive formázva van igaz fat32-re mert valamiért nem tudom ntfs-re
    minden létező ellenőrzést javítást lefuttattam mármint amit ismertem de akor sem engedi feltenni a filmeket 3 Gb után
  • Tibi7
    Azt hiszem segítséget kértem...nem marhaságot...
  • BenceYCE
    Jól átverheted az első PC boltban :)
  • Tibi7
    Sziasztok. Nekem az a problémám, hogy egy játék, amit szeretnék játszani, nem támogatja a videókártyámat.Van valami megoldás h valahogy ezt megoldjam? Valami módszer amivel úgymond "át lehetne verni" a játékot, és elindulna? KÖszi
  • villam8
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a war on terrorban végig viszem a tréninget de utána még se tudom csinálni a küldetéseket ha tudtok légyszíves segítsetek.
  • BenceYCE
    Akkor ha örömöt akarsz Neki, mindig legyen nálad egy tégely 100-as váltó, hogy ne unatkozzon :)
  • fery02
    Erdekes csávó. Elissza, elcigizi, el játékgépezi a pénzét.
    Csak azért haver, mert együtt nőttünk fel, gyerek korunk óta ismerjük egymást, meg amúgy alapból fasza gyerek lenne.
  • BenceYCE
    Miért nem hajítja ki?
    Most őszintén, különbet ajándékoznak neki karácsonyra.
    64 mega ram? Már nem 10x, hanem 100x nagyobbakkal is látnak el gépet manapság. Felnéz vaterára és 10-20-ért épkézláb gépet talál.
  • fery02
    Uhh, ez nem köszi.
    Havernak Win 95-ös gépe van 64 MB RAM-mal, 3D gyorsító nélkül. Csoda, hogy a Diablo 2-vel tud játszani.
    Amúgy nem igazán értem, hogy egy ilyen gépen miért akar játszani, de ő tudja.
  • Cat 02 #10334
    Torchlight ?
  • fery02
    Sziasztok!
    Olyasmi játékok érdekelnének, mint pl a Diablo 2.
    Lehetőleg olyanok érdekelnének, amik gépigényben sem nagyon magasabbak.
    Ha tudtok ilyesmi régi játékokról, akkor örülnék, ha fel tudnátok sorolni pár címet.
    Előre is köszi!
  • Broafka
    kössz a helpet
  • zeli
    #10325: Nem warez fórum!
    #10326: Az SG-vel kapcsolatos dolgokat ált. ide szokták írni. Amúgy egy egyszerű módszerrel helyettesíteni tudod az SG keresőjét, a Google segítségével: pl keresed a Modern Warfare 2 topikot, akkor írd be a Googlebe így: site:sg.hu Modern Warfare 2
    Így nem kell végignézned a topiklistát, lerövidíti a keresést. (Nekem a 2. oldalon ki is dobta a topikot)
  • angelslie
    El is felejtettem visszanézni közben, de valahogy mégis megoldotta, azt már nem tudom hogyan :D
    Köszi azért
  • Fabio Capello
    a legtöbb crackre vírust jelez a gép, hiszen ezek fájlmódosító programok, ha nem megfelelő fájlt módosít, tönkreteheti a rendszered. Éppen ezért mondják mindig, hogy a te felelősséged, a te döntésed hogy használod e.

Broafka: Mi kellene az SG-nek topikban kéne jelezni, bár évente egyszer tönkremegy vagy fél évre.
  • fery02
    Hm. Fogjátok a hangkártyához kapott CD-t, beteszitek és telepítitek.
  • angelslie
    Hali.

A hangkártya ha le lett törölve véletlenül akkor hogyan lehet újratelepíteni?
    Nem nálam van a baj, csak aki csinálta ö se tudja hogyan kéne ezért kérdezem itt, hátha tudja valaki...
    Örülnék a segítségnek
  • Broafka
    drága SG.hu!

Komolyan ennyire szar ez a kereső? hogy most végig kéne bogarásznom az összes játékosok fórumot, hogy megtaláljak egy játék fórumot?

De ez a szar kereső dolog már majdnem egy fél éve tart, és ezért van annyi (hülye vagy öcsém, miért nyitottál ennek topikot, van már neki)

Könyörgöm, kezdjetek már vlamit ezzel
  • vikid
    Sziasztok!
    Kérlek szépen benneteket mert már az örület kerülget.A hugom kikerget a világbol hogy töltsem le neki a reflexives cracket(v3).
    Jártam már itt s találtam is linkeket de mindegyik virusos.Ha valaki be tudna linkelni egy olyan cracket ami nem tartalmaz virust,hálám örökké üldözni fogja.
    Köszike,puszika
  • emperator
    Azért köszi.
    Én sem értem, hogy a gyárinál miért jön elő. érdekes
  • Fabio Capello
    DX frissítés

Colton: passz, fordítottjáról hallottam már, erről nem

emperator: érdekes, úgy tudom ez a hiba csak a RELOADED féle warez-verziónál jelentkezik a crack hiánya miatt...
  • emperator
    Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Editionnal lenne kérdésem.

egy kérdés? hogy lehet menteni a játékban mert az elején azt a hibát kapom hogy hibás a mentés és ha tovább megyek és elkezdem tolni akkor nem él a mentés lehetőség de még autómatikusan sem ment a fejezeteknél sem? Új patchet is feltettem mi lehet a gond? Eredeti a game.

Előre is köszönöm!
  • fery02
    Webkamoknál sajnos előfordulnak ilyen driver gondok, de valószínű, ha nem valami népszerű cucc, nem is érdemes várni, hogy lesz hozzá normális driver.
  • nagyi87
    jah jah persze de nem müxik:S