11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• dragon11
    Sajnos nem..:( annyira értünk a dologhoz, hogy ennyi logikát lássunk benne.;-P

Itt komolyabb gond lehet..:'(

-Próbálta más routerrel is.. ez új router..-
  • Fabio Capello
    nekem ebből leginkább az jön le, hogy az egyik gép elszívja a sávszélt a másiktól. Itthon is ez megy...
  • dragon11
    Szevasztok!
    Egy kis segítséget kérnék. Adott egy TL-WR542G router, amivel meghatározatlan időközönként megszakad az internet kapcsolat. Ha rebootolja, akkor 2-3 másodperc alatt helyreáll a rend. Valamint az internet kegyetlen lassú rajta.

Ha csak a modemről megy 1gépen a net, akkor tökéletes! Semmi megszakadás és gyors.

Haverom gépéről lenne szó, s fontos lenne neki mihamarabb!

UI.: Wi-Fis router és egy asztali számítógép + 1 laptopra viszi a netet, néha bejön egy 2.laptop is, de csak néha.

Köszönöm!
  • runner20
    Tudna nekem sos. segiteni valaki abban, hogy a videokartyaknal mi a különbseg a DDR2 és a GDDR2 között? Milyenek az MSI N9400GT videokartyak? Köszi.
  • Weed17
    nem szoktam csallni ugy nem lenne értelme a játéknak xD
  • Fabio Capello
    Vszeg csalni próbálsz, a Punkbuster egy anti-cheat program.
  • Weed17
    Csáó!
    Nekem olyan problámam van a cod2-vel h minden szerveröl olyanal dobál leh h PunkBUster de már ujjra raktam a játékot és fel raktam melé 1 frissitést is és ugyan ugy ki dob mi lehet a probléma valki segitsen ! előre is köszönöm Csáó
  • zeli
    Magyarul jelent meg, úgyhogy szerintem keress egy magyar verziót.
  • Mazsola77
    Sziasztok?Szeretném a segitsegeteket kérni.Az Anno 1701-hez a ha lenne magyarisitásotok légyszi kuldjétek el ide [email protected]öre is koszi!
  • kezdo3
    Sziasztok!

Segítségeteket kérem! A gyik és a fogalomtár nem segített,igaz a gyik segítségével két angol leiráshoz is elértem.
    A Suffering Thies That Bind-ben elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
    A játék eredeti , cd galaxistól rendelt Mega Games, magyar feliratos.
    12-Fordulópont a rész címe,ahol elakadtam.
    Emlékeztetőül ahogy átmegyek a kiszakadt kerítésen, bal oldali falnál két súlyemelő pad van az udvaron,egyiken nincs súly. Le -fel járok a pályán,ajtók nem nyilnak, nem jön már egy ellenfél sem.
    Köszönöm előre is!

• fery02
    Nekem meg olyan apróbb gondom van, hogy a böngészőkben már nagyon régebb óta, még talán Vista-s időszakban is (gondolom valami Quicktime bug miatt) a Quictime bar egy az egyben fekete.
    Tehát miközben játszik valmai mp3-at, fehér hátterű oldal közepén egy kis fekete sáv van csak, ami amúgy remekül szuperál: tudom, hogy kb hova kell kattintani, hogy hangerőt állítsak, hogy szüneteltessem-folytassam a zenét, vagy hogy beletekerjek.
  • fery02
    Itt kérdezzél rá!
  • Lori33
    Hali all.
    Leszedtem a motogp08-at, fut is faszául, csak nem tudom hol lehetne nehézséget állítani. A beállításokban néztem, de nem találtam sehol sem. Valaki írja le plíz. Kösz előre is.
    peace
  • TuxSkajvok
    kb. most :) B.U.É.K.!!!
  • TuxSkajvok
    BUÉK neked is, de az egy picit odébb lessz :)
  • TuxSkajvok
    guglizz rá (torrentekre)...
  • angelslie
    BUÉK
  • palfigym
    Létszi valaki segítsen!A Toca Race Driver első vagy második részét szeretném letölteni...de én nem találok olyan oldalt ahonnan letudnám.Létszi valaki küldjön linket!
  • Prince23
    2.5 órát játszottam most egyhúzamban a left 4 dead 2-vel. Kiléptem a játékból és erre a gép kikapcsolt, és elkezdett "légkondízni". biztos megint a táp... vagy nem tom mi lehet a baj.
  • Prince23
    Nem úgy. Nem volt középre igazítva az egéész dolog. Jobb oldalt egy 5 centis semmi, üres -feketeség volt.
    de már helyre jött a Pause Break gombbal.. és az auto adjusttal.
  • fery02
    Miért lényeges neked, hogy a az alaplapod márka felirata középen legyen? :) Eddig nem úgy volt?

A szaggatott vonal, szerintem az is normális jelenség. Esetleg akkor lehetne gond, ha nem töltene be utána a Win 7.
    De ez utóbbi kérdést felteheted, ha akarod a Win 7 topikban is.
  • Prince23
    Egy kis segítség kellene:

az alaplap márkája (ahol kéri, hogy nyomjunk deletet a BIOS beállításhoz) nincs középre igazítva a képernyőn amikor bekapcsolom a PC-t és a win7 betöltése előtt még egy szaggatott vonal is villog pár másodpercig a képernyő bal felső sarkában, s aztán jön be a win7...

Szóval a gondom a következő, összegezve:
    1. az alaplap márkáját hogy lehet a képernyőre középre igazítani?
    2. ez a loader vagy mia fene, a szaggatott vonal a képernyő bal felső sarkában-t is hogy lehet kikapcsolni?
  • Firerock
    hmm
    először is Deer HUNTER Turnament
    Hunting Unlimited 2009
    Hunting_Unlimited_2010
    Cabela's Dangerous Hunts 2
  • stargatelost
    üdv!

Remélem jó helyre írom :) :
    Szóval pár hónapja találkoztam egy játékkal, csak akkor még nem tudtam vele mit kezdeni (gyenge gép). Most már tudnék, azonban nem tudom a nevét :).
    Annyit tudok róla mondani, hogy vadászós játék. Mint a deer hunter, csak sokkal sokkal jobb grafika. Egy gameplay videot is néztem anno, és mintha követte volna a kilőtt golyót bele a szarvasba.
    Előre is köszi :D
  • Firerock
    nekem az alulírt konfiggal gyors tökre
    vistánál 1000x jobb
    ezt most nem teljesen értem mait írtál:D
  • BenceYCE
    everest teljesítménytesz, hdd teszt
  • Prince23
    Közben 8 frissítést telepített, azután amikor leállítottam a gépet. de azt kétlem, hogy a update beszerzéséekor, ingame közben + netezés közben így belassult volna a gép...
  • Firerock
    nekem ilyen még sohasem volt,pedig az rtm megjelenése óta használom
  • Prince23
    Viszont most lett feltéve a windows 7 ultimatum és most estére baszott lassú az egész rendfszer, vírusírtő már be se tölt, mw2 multi mapjait percekig tölti, aztán kifagy...
    enynit a magasztos win7-ről
  • fery02
    Jeee! :)
  • Prince23
    Így van a táp volt a ludas. gari allatt volt, így ugyanazt kaptam meg.
  • BenceYCE
    Én is tápra tippelnék. Játék közben jön meg a vga étvágya és valszeg kevés neki.
  • fery02
    Erre szoftver nemigen javít, ez valószínűleg hardver hiba. Én elsősorban inkább tápra gondolok és majdnemhogy utolsó sorokban a vinyóra. Milyen tápod van?
  • Prince23
    Valami gond van a Harddiskel. Játék betöltése után X idő után fogja magát a PC és kikapcsol.

erre nem tudtok vmi szoftver progit, ami ezt kiküszöbölné?

mert nem szeretnék újabb HD-t venni:S
  • Doom 4
    Lehet hogy az lesz de most reggelre megjavult de am már terveztem a hogy újra rakom illetve win7-et helyette.
  • Firerock
    ez szoftveres probléma lessz
    szerintem windows reinstall
  • Doom 4
    És az ujrainditás se segit se az hogy kihuztam meg bedugtam megint a bill-t ez lehet virus? esetleg meg a regi billem elo keresem
  • Doom 4
    Hali nem tom mi a baj de nem müködiúk a billem, pl e beture a szo keresés ugrik be ill ha pl leutom a t betut ezeket irja be rtf s: sa a: sa u: uz z: uzj
  • BenceYCE
    Még egy integrált vga is klasszisokkal jobb. :)
  • Fabio Capello
    Otthon az egyik munkagépünkön is ilyen kártya van, ha nem játékra kell, csak simán dolgozni akkor bőven elég.