Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Lehet muszáj lesz még egyszer feltenned a kérdést.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Több mint 48 órája nem kaptam választ :S most mi is lesz?

c115

CopyKing92
SP3 am van.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
helyre kéne állítanom a boot.ini-t hol és merre hozzak létre? <_<

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

ricska
Sziasztok!
Lenne egy jó kis problémám! Az, hogy ha valamilyen új játékkal szeretnék játszani mint, pl:GRID, Stalker Cleary Sky, NFS:Undercover, stb. elindul a gépen majd egyszer csak elmegy a kép kb.: 10-15mp..visszajön 1-2mp-re megint elmegy..és így tovább. Ebben csak azt nem értem, hogy miért olyan 5-6 óra játékidõ után csinálja ezt. Addig simán fut..semmi gond vele..és egyszer csak annyi neki. Nemtom hogy a videókarim akar felmondani megint, vagy a gyengécske konfig miatt, de mondom..ebben csak azt nem értem hogy miért 5-6 óra játék után. De utána hiába kapcsolom ki a gépet és akkor majd másnap, nem annyi..még az újratelepítés sem oldja meg. A konfig: Gépem adatai

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

fery02
Elméletileg annyit csak, hogy mindkét gépen a hálózat tulajdonságoknál a TCP menüt megnyitva IP címnek beírtok mondjuk egyik gépen 192.168.1.1-t, másikon meg 192.168.1.2-t, alhálózati maszknak meg mindkettõ gépen 255.255.255.0-át megadni (alapértelmezett átjáróval meg DNS címekkel szerintem LAN esetében nem kell foglalkozni).
Azután ellenõrzésképpen (hogy él-e a kapcsolat) mindkettõ gépen a Start menü/Futtatásba a "cmd" beírása után megpingelhetitek egymás címét a "ping 192.168.1.x" paranccsal.

bocs a kábel típusa:UTP unshielde twisted 4 pairs enhanced category 5 cable /CAT5//stranded/ Gembird UPC-5004E
lan játék céljábol
azt szeretném kérszeni hogy vkét gépet szeretnék összekötni cross kábellel csak nem tudom mit kell beállítani az XP-n pls help
most telepítettem újra a másik gépet és ott nins net. és a hálózati kapcsolatoknál nincs semmi
zeli
Visszavonva. Sikerült megoldani.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Hm, hát nem tudom, hogy ezzel a procival jó párosítás lenne-e.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

De nekem 10140# a gondom...

zeli
Nekem 4670-em van (Shappire), Athlon 7750-hez és semmi problémám nincs vele.

procit akkor veszek újat, ha a régi bedöglik, v az alaplap megy tönkre...

Hy, 17-ért megéri Gigabyte hd4670 1gb ddr3 egy AMD Athlon 64 3500+ (2,2Ghz)mellé?
Vagy milyen karit éri meg atiban? 1280-as felbontáshoz és élsimítás meg mik nélkül? Mert az ilyenek nekem nem fontosak annyira...

zeli
Van egy problémám partícionálással. A Partition Managerrel átméreteztem egy partíciót, mert szeretnék egy újat csinálni. Rámegyek, hogy apply, kiírja, hogy need restart, újraindítom, és újraindulás után semmi nem történik. Minthaa prg. semmit sem csinált volna. Mi lehet a prb. ?

dragon11
Mind1, már VirtualDubbal csinálom..

dragon11
Subtitle Works programmal hogy kell beleégetni a feliratot a filmbe?😊 a felirat tökéletes a filmhez.

.srt fájlt kéne beleégetni az avi fájlba.. avi kiterjesztésben maradna.. tehát nem DVD fájl.😊

Új kérdés:
1 Gb DDR3-as v DDR2-es Asus vagy Gigabyte 9500 GT kártyát hol tudok megvenni 20-25 körül vagy olcsóbban?

Hy mindenki! A konfigom:
InnoVision GeForce 7600 GT 256 MB (volt benne, mielõtt bekrepált)
AMD Athlon 64 3500+ 2,2 Ghz
2,25 GB RAM (DDR)
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen kártyát érdemes venni, mert a procim nem használná ki állítólag a nagyon új kártyákat, de nemtom melyik az a kari, amit még megérné venni ehhez a konfighoz...

Volt olyan, aki szerint a gépem csak 20%-ban használta ki a 7600 GT-t, nemtom, h ez igaz-e...Sztem nem...

Sziasztok.
Segítséget kérnék a Battle Realms: Winter of The Wolf címû játékhoz. Láttam ,hogy az ellenség mikor Wold klánnal van akkor Vérfarkasokat tud gyártani de nem tudom hogyan. Meg tudná nekem mondani valaki hogyan lehet ilyeneket gyártani??? Elõre is kösz

c115

fery02
én sem.

CopyKing92
nemtok.

KaszaN
Hahó

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Hi
Ez most nagyon fontos lekke.
Nemtud valaki egy programot amivel játékokból kilehet importálni (majd be egy másikba) az objecteken, meg animációkat?

CopyKing92
nem valami népszerû a játék így valószínû hogy itt senki. :/

A következõ lenne a gondom.Az Age of Pirates Caribbean Tales játékról lenne szó. Az AOP topikban már megkérdeztem, de oda 3 évente jár be valaki, az is csak kérdez. Szóval lenne egy csávó, aki csinált 3 zsir hajót, névszerint a Hollandit, a Fekete Gyöngyöt meg az Endeavourt. Anno fel is töltötte a következõ weboldalra: http://hosted.filefront.com/000razor00 , csakhogy ezt az oldalt már rég törölték, a link halott, nincs fent semmi. Youtube-on írtam az arcnak, de 9 hónapja nem lépett be, gondolom nem is fog egy darabig. 2 hét keresgélés után találtam egy email címet is, írtam rá, szintén nem érkezett válasz.Az lenne a kérdésem, hogy valaki birtokolja-e ezeket a fájlokat? És ha igen akkor megoldható-e hogy elküldje? Köszönöm a választ elõre is.
Krszti1160
na találtam 1 triál programot ami át alakítja html-be aztán html-bõl átírom php-be.xD
Krszti1160
na adok egy linket.Na ilyent szeretnék.
Az excel fájlt, beírod h töltsék le, és írják át az adatot ami kell.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Krszti1160
Egy atw-s tárhelyre szeretném tenni.De hiába feltettem már és csal egy csomó ?-jel volt.<#rinya>
Töltsd fel az Excel fájlt azt jóvan.

Krszti1160
Nem.Hanem van 1 excel fájlom amit pénz elosztónak szánok a maffiózó.hu-ra.És ezt a fájlt át kéne valahogyan tenni php-be.
Halli mindenkinek!Valaki segítsen a Ubersoder2 játékban mert már napok óta nem tudom kinyírni Claus Drecksler nevezetü elenséget,csalni meg nem akarok.Nem hiszem el,hogy nem lehet valahogy kinyírni.<#falbav>Elöre is köszi!
Excel fájt php-ba ? SQL adatbázisra gondolsz ?

Krszti1160
Helló.Megint én vagyok.Lehet hogy ez nem ide valló de tudnátok-e nekem segíteni hogy az excel fájlt hogyan tudom php-ba át írni vagy van-e ere fórum vagy pedig aki tudja az ilyen php-s cuccokat írjon rám egy privátot.Köszi szépen elõre is.<#worship>
Milyen lejátszóval?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Colton
Hali! pls VálaszoljatoK!!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

köszi
predator0
Vezérlõpult / Egér , Az egérmutató beállításai, Ugrás résznél szedd ki a pipát.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet kikapcsolni azt hogy ha felugrik egy ablak akkor alapbol az azon évö gombra dobja a kurzort. nagyon idegesitö amikor másolok valamit és katitntanák tovább följön az ablak és pont akkor katintok és rányomok a mégsére :S. van fönt ien vista "theme" pack (xp-re telepitetem és ugy néz ki mint a vista) nemtom h az csinálja e ezt. ha valaki tudja h hogy lehet kikapcsolni akkor plz irja le, elöre is kösz
TuxSkajvok
Az a baj, h én sem... 😊 Lehet, h behalt a kártya? Az eszközkezelõben csak egy egyszerû PCI-os ?-es eszköznek ismeri 😄

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

predator0
Érdekes. RTL8201CL típusú hálókártya van benne, amirõl a Realtek oldalán annyit lehet megtudni, hogy ehhez nem kell külön drivert telepíteni...

"# Q9: Why don't I find RTL8201x driver on the website?

A9:
RTL8201, RTL8201BL, RTL8201CL, RTL8201CP, RTL8201N and RTL8211B(L) are all PHYceiver. That is a driverless hardware device. Software driver are relative to Network controller ( MAC ) which is integrated into chipset in such case mostly. Please contact your mother board maker or chipset manufacturer to obtain proper driver support."

Azt írja a végén, hogy vedd fel a kapcsolatot az alaplapot gyártó céggel a megfelelõ driver miatt... Ott viszont én sem láttam ilyet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

TuxSkajvok
sziasztok, a segítségeteket kérném abban, hogy honnan szedhetnék le az alaplapomhoz (Asrock ALiveNF6G-VSTA) hálókártya drivert? Az oldalán már szétnéztem, de ott nem találtam semmit sem... (Csak olyat, ami nem kell, mert megvan) A kapott cd-pedig nincs meg, és sehogyse tudom mûködésre bírni a hálókarit... Op rendszer: XP SP2 (32bit)

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

KaszaN
Ez meg nemis tudom milehet. De letölteni innén se lehet pedig írja hogy "megújult a morrovind online" meg"most mégtöb lehetõség" meg hasonlók. :S

2. ezt dobja elvileG: http://web.archive.org/web/20051124001120/www.ravensky.org/mwo/

KaszaN
Az elsõnél valami fizetõs oldalra dob ki ami milyatt már egy csomószor idegeskedtem a második meg not found 😞.

esetleg valaki járt már így..? hogyan oldotta meg..?

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"