11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#10399 Sajnos nem..:( annyira értünk a dologhoz, hogy ennyi logikát lássunk benne.;-P
Itt komolyabb gond lehet..:'(
-Próbálta más routerrel is.. ez új router..- -
#10398 nekem ebből leginkább az jön le, hogy az egyik gép elszívja a sávszélt a másiktól. Itthon is ez megy... -
#10397 Szevasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Adott egy TL-WR542G router, amivel meghatározatlan időközönként megszakad az internet kapcsolat. Ha rebootolja, akkor 2-3 másodperc alatt helyreáll a rend. Valamint az internet kegyetlen lassú rajta.
Ha csak a modemről megy 1gépen a net, akkor tökéletes! Semmi megszakadás és gyors.
Haverom gépéről lenne szó, s fontos lenne neki mihamarabb!
UI.: Wi-Fis router és egy asztali számítógép + 1 laptopra viszi a netet, néha bejön egy 2.laptop is, de csak néha.
Köszönöm!
-
runner20 #10396 Tudna nekem sos. segiteni valaki abban, hogy a videokartyaknal mi a különbseg a DDR2 és a GDDR2 között? Milyenek az MSI N9400GT videokartyak? Köszi. -
Weed17 #10395 nem szoktam csallni ugy nem lenne értelme a játéknak xD
-
#10394 Vszeg csalni próbálsz, a Punkbuster egy anti-cheat program. -
Weed17 #10393 Csáó!
Nekem olyan problámam van a cod2-vel h minden szerveröl olyanal dobál leh h PunkBUster de már ujjra raktam a játékot és fel raktam melé 1 frissitést is és ugyan ugy ki dob mi lehet a probléma valki segitsen ! előre is köszönöm Csáó -
#10392 Magyarul jelent meg, úgyhogy szerintem keress egy magyar verziót. -
Mazsola77 #10391 Sziasztok?Szeretném a segitsegeteket kérni.Az Anno 1701-hez a ha lenne magyarisitásotok légyszi kuldjétek el ide [email protected]öre is koszi! -
kezdo3 #10390 Sziasztok!
Segítségeteket kérem! A gyik és a fogalomtár nem segített,igaz a gyik segítségével két angol leiráshoz is elértem.
A Suffering Thies That Bind-ben elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
A játék eredeti , cd galaxistól rendelt Mega Games, magyar feliratos.
12-Fordulópont a rész címe,ahol elakadtam.
Emlékeztetőül ahogy átmegyek a kiszakadt kerítésen, bal oldali falnál két súlyemelő pad van az udvaron,egyiken nincs súly. Le -fel járok a pályán,ajtók nem nyilnak, nem jön már egy ellenfél sem.
Köszönöm előre is!
-
#10389 Nekem meg olyan apróbb gondom van, hogy a böngészőkben már nagyon régebb óta, még talán Vista-s időszakban is (gondolom valami Quicktime bug miatt) a Quictime bar egy az egyben fekete.
Tehát miközben játszik valmai mp3-at, fehér hátterű oldal közepén egy kis fekete sáv van csak, ami amúgy remekül szuperál: tudom, hogy kb hova kell kattintani, hogy hangerőt állítsak, hogy szüneteltessem-folytassam a zenét, vagy hogy beletekerjek.
-
#10388 Itt kérdezzél rá! -
Lori33 #10387 Hali all.
Leszedtem a motogp08-at, fut is faszául, csak nem tudom hol lehetne nehézséget állítani. A beállításokban néztem, de nem találtam sehol sem. Valaki írja le plíz. Kösz előre is.
peace -
#10386 kb. most :) B.U.É.K.!!! -
#10385 BUÉK neked is, de az egy picit odébb lessz :) -
#10384 guglizz rá (torrentekre)... -
#10383 BUÉK -
palfigym #10382 Létszi valaki segítsen!A Toca Race Driver első vagy második részét szeretném letölteni...de én nem találok olyan oldalt ahonnan letudnám.Létszi valaki küldjön linket! -
#10381 2.5 órát játszottam most egyhúzamban a left 4 dead 2-vel. Kiléptem a játékból és erre a gép kikapcsolt, és elkezdett "légkondízni". biztos megint a táp... vagy nem tom mi lehet a baj. -
#10380 Nem úgy. Nem volt középre igazítva az egéész dolog. Jobb oldalt egy 5 centis semmi, üres -feketeség volt.
de már helyre jött a Pause Break gombbal.. és az auto adjusttal. -
#10379 Miért lényeges neked, hogy a az alaplapod márka felirata középen legyen? :) Eddig nem úgy volt?
A szaggatott vonal, szerintem az is normális jelenség. Esetleg akkor lehetne gond, ha nem töltene be utána a Win 7.
De ez utóbbi kérdést felteheted, ha akarod a Win 7 topikban is. -
#10378 Egy kis segítség kellene:
az alaplap márkája (ahol kéri, hogy nyomjunk deletet a BIOS beállításhoz) nincs középre igazítva a képernyőn amikor bekapcsolom a PC-t és a win7 betöltése előtt még egy szaggatott vonal is villog pár másodpercig a képernyő bal felső sarkában, s aztán jön be a win7...
Szóval a gondom a következő, összegezve:
1. az alaplap márkáját hogy lehet a képernyőre középre igazítani?
2. ez a loader vagy mia fene, a szaggatott vonal a képernyő bal felső sarkában-t is hogy lehet kikapcsolni? -
#10377 hmm
először is Deer HUNTER Turnament
Hunting Unlimited 2009
Hunting_Unlimited_2010
Cabela's Dangerous Hunts 2
-
#10376 üdv!
Remélem jó helyre írom :) :
Szóval pár hónapja találkoztam egy játékkal, csak akkor még nem tudtam vele mit kezdeni (gyenge gép). Most már tudnék, azonban nem tudom a nevét :).
Annyit tudok róla mondani, hogy vadászós játék. Mint a deer hunter, csak sokkal sokkal jobb grafika. Egy gameplay videot is néztem anno, és mintha követte volna a kilőtt golyót bele a szarvasba.
Előre is köszi :D -
#10375 nekem az alulírt konfiggal gyors tökre
vistánál 1000x jobb
ezt most nem teljesen értem mait írtál:D -
BenceYCE #10374 everest teljesítménytesz, hdd teszt -
#10373 Közben 8 frissítést telepített, azután amikor leállítottam a gépet. de azt kétlem, hogy a update beszerzéséekor, ingame közben + netezés közben így belassult volna a gép... -
#10372 nekem ilyen még sohasem volt,pedig az rtm megjelenése óta használom -
#10371 Viszont most lett feltéve a windows 7 ultimatum és most estére baszott lassú az egész rendfszer, vírusírtő már be se tölt, mw2 multi mapjait percekig tölti, aztán kifagy...
enynit a magasztos win7-ről -
#10370 Jeee! :) -
#10369 Így van a táp volt a ludas. gari allatt volt, így ugyanazt kaptam meg. -
BenceYCE #10368 Én is tápra tippelnék. Játék közben jön meg a vga étvágya és valszeg kevés neki. -
#10367 Erre szoftver nemigen javít, ez valószínűleg hardver hiba. Én elsősorban inkább tápra gondolok és majdnemhogy utolsó sorokban a vinyóra. Milyen tápod van? -
#10366 Valami gond van a Harddiskel. Játék betöltése után X idő után fogja magát a PC és kikapcsol.
erre nem tudtok vmi szoftver progit, ami ezt kiküszöbölné?
mert nem szeretnék újabb HD-t venni:S -
#10365 Lehet hogy az lesz de most reggelre megjavult de am már terveztem a hogy újra rakom illetve win7-et helyette. -
#10364 ez szoftveres probléma lessz
szerintem windows reinstall -
#10363 És az ujrainditás se segit se az hogy kihuztam meg bedugtam megint a bill-t ez lehet virus? esetleg meg a regi billem elo keresem
-
#10362 Hali nem tom mi a baj de nem müködiúk a billem, pl e beture a szo keresés ugrik be ill ha pl leutom a t betut ezeket irja be rtf s: sa a: sa u: uz z: uzj -
BenceYCE #10361 Még egy integrált vga is klasszisokkal jobb. :) -
#10360 Otthon az egyik munkagépünkön is ilyen kártya van, ha nem játékra kell, csak simán dolgozni akkor bőven elég.