11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#10439 Volna egy olyan gondom hogy eltűnt ismét a DVD meghajtóm "jele" a winből!
Már egyszer megkérdeztem és tudtak segíteni.Elvileg a Daemon Tools üti ki.De már nem emlékszem mit kell csinálni!
Valamit a registry-be ennyi rémlik.
Aki tud kérem segítsen! (+ magyarázat is jó lenne hogy ezt miért csinálja a gép) -
anonym92 #10438 OK, köszi szépen! -
#10437 Először is portalanítsad és úgy néz meg, hogy fenn áll-e még a jelenség. Ha továbbra is szar, akkor BenceYCE válasza. -
BenceYCE #10436 Szedd le a gépház oldalát és nézd meg, hogy milyen hőt termel a vga.
Ha nagyon melegszik, próbáld meg egy erősebb ventivel.
Ha megoldható, a ház szellőzéséről is gondoskodj. -
anonym92 #10435 Akkor mit tegyek? Hogy oldhatom meg a hűtést? -
#10434 Valami gond lett a videokártyád hűtésével és nagyon melegszik. -
anonym92 #10433 Hello!
Segítséget szeretnék kérni: a problémám az lenne h jó néhány játék pl: Wolfenstein, CoD - MW2, Medal of Honor - Ab egy idő után villogni kezd meg csíkok ill pontok jellennek meg a képernyőn(a driver ezek után üzenetet akar küldeni a központba)majd eltűnnek a pontok és vonalak és 1 óra játék után megint elkezdi. Ez gondolom videókártya probléma na de ennyi játéknál? Szerintetek?
VGA-m: msi r4870 1GB -
#10432 Akkor lehet így járunk :) Nálam is volt már egy másik, szintén régi játék, aminél ugyanez volt a gond. Az a poén, hogy már játszottam párszor azt is újra, de csak a legutolsó alkalommal találkoztam ezzel a problémával. Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy akkor is Win7en játszottam-e. Lehet, hogy megpróbálkozom majd egy XPvel is, hátha azon összejön. -
#10431 Nekem is pontosan ilyen bajom van néhány játék esetében, én sem tudom mitől van ez. :/ -
#10430 Jut eszembe, Win7 64en próbálkozom. Amúgy meglepő, hogy simán fut ezt leszámítva egy ilyen régi játék. -
#10429 Kéne kis segítség. Rámtört a nosztalgia, szóval az új AvP-ra való várakozás közben gondoltam, hogy előkapom a régi Aliens vs Predator 2-t. Megy is miden faszán, leszámítva az egeret. A gyors mozgásokkal nincs baj, de ha lassan húzom az egeret, akkor szinte meg sem mozdul a kép, csak olykor reccen is kicsit, azaz a pontos célzás kilőve, ami egy FPSnél komoly gond. Mi lehet a baj? 800as DPIn csak nem lehet gondja a G9emmel. -
#10428 Kis érdekesség érdekelne. Routerrel megvan osztva nálunk kettő gép és tulajdonképp egy olyan dolog érdekelne, hogy ez a gép jelezze valahogy, ha pl a másik gép fel- vagy lekapcsolódik.
Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen. -
#10427 nem valószínű, a Comenius Logo nevű programról van szó, ha beütöd gugliba, fél perc alatt kidobja a letöltési helyeket -
Snipa #10426 meg tudod adni a linket ahonnan ezt az iskolai progit le lehet szedni?
szerintem egy regi fajta progirol van szo aminek szuksege van egy ket regi dosos beallitasra... -
Cat 02 #10425 Próbáld meg, hogy az elérési útban ne legyen szóköz/ékezet (pl c-re rakd az install.exe-t). Mondjuk igazából nem tudom mi baja lehet. -
etele2 #10424 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy gyermekemnek le kellet töltenem a "com logo" progit 1 iskolai feladat miatt de nem tudom telepíteni mert a következő feliratot dobja fel a gép:
"16 bites Windows programot nem lehet futtatni.
C:/Com logo/INSTALL.exe fájl (vagy annak egy összetevője) nem található. Ellenőrizze, hogy az elérési út és a fájlnév helyes-e, és az összes szükséges könyvtár elérhető-e."
Többször megpróbáltam újra letölteni a progit és telepíteni, de mindig ezt dobja fel.
Ha tudtok segíteni, írjatok! Köszi -
Cortinaar #10423 Sziasztok!
Van egy problémám, mégpedig az, hogy 1 éve fent volt egy nem eredeti UT3 a gépemen. Uninstalláltam, majd most megvettem eredetibe, s mikor kéri a cd kulcsot, hiába írom be az eredetit, nem fogadja el, azt írja, hibás kulcs. Registryből kitöröltem mindent, már nem találok ut3-as fájlt, de valamiért mégsem fogadja el. Ismerősömnél feltelepítettem, ott egyből elfogadta a kulcsot, tehát működik. Könyörgöm valaki segítsen! Köszönöm szépen -
Forcee #10422 megvettem a modern warfare 2-t eredetibe de sokszor amikor játszani akarok fogja magát és levág az egész netröl. én arra gondolok h valami a portokkal lehet baj mert routerem van. ha valaki tudja h miért lehet az plz irjon. elöre is kösz -
djhady #10421 Koszonom! Azt hiszem, hogy ez lesz az :) -
#10420 Empire Earth -
djhady #10419 Hello!
Egy jatekot keresek! A cimere sajnos nem emlexek mar mert nagyon regen lattam volt. Egy strategia jatekrol van szo, a lenyege roviden az, hogy az emberi civilizacio fejlodeserol szol, tehat kezdodik a jatek a kokorszakban es feltudsz fejlodni egesszen az urkutatasig.
Ismeri valaki? Azt hiszem a neveben van valami Worlds is.
Koszi! -
#10418 Szia!
Itt kérdezz rá! -
skyrex #10417 Sziasztok
Most kaptam meg a Cossacks2Gold játékot és nem tuodm hogy leeht beálítani hogy skirhmisbe több személy is legyen emg hogy hogy leeht diplomáciát kötni
szeretném ha ebbe segítenétek
köszönöm előre is -
#10416 Nincs mit! -
#10415 Köszi szépen, van miből válogatni! -
#10414 Erről a listáról vállogathatsz kedvedre.
Külön multiplayer-es rally játékok kategóriát nem találtam, de innentől már címeket ismerve azért könnyebb lesz a dolgod. ;) -
#10413 Hello!
Lehet nem jó topikba írok, de nem találtam neki megfelelőt!
Tehát olyan rally-s játékot keresek, amit lehet játszani multiban, s nem túl nagy a gépigénye!
Ezen a gépen, fusson rendesen:
2,4Gh procceszor
512 Ati Radeon X1650Pro
Windows XP SP2
1024 RAM
Köszi szépen! -
#10412 Először is nagyon jó lenne a router neve vagy legjobb inkább egy kép lenne arról a képernyőről, ahol szerepel valami DHCP szó a routeredben.
Ha nincs, nem kell megilyedni, valószínűleg akkor nem támogadja a routered a DHCP-t. De semmi gond, tulajdonképp nem is muszály a routeredben állítgatnod.
Elég csak a kettő gépen megadnod a Hálózat beállításoknál az IPv4 menüben az adatokat.
Mindkettő gépnél (az IP címek kivételével, ahol is az előző hozzászólásomban megadott címeket kell megadnod), az Alhálózati maszkhoz 255.255.255.0-át adsz meg, Alapértelmezett átjárónak + az egyik DNS cím sorhoz pedig a routered IP címét (ezt a címet meg tudod nézni router beállításoknál, ami alapértelmezésként egyébként 192.168.1.1 szokott lenni) kell megadni.
Ha nem találod, hogy mind ezt hova kell beírni, akkor írd le milyen Windows-okat használsz. Meg ha már van megadva valamelyikhez valami cím, akkor inkább írd be azt a címet és az alapján írom, hogy milyen címeket adj meg! -
5martin85 #10411 Bocsi de én kezdő vagyok szóval hogycsínájam ezt amit írtál -
#10410 Például, úgy, hogy routeren DHCP címkiosztást állítassz be és Statikus DHCP-vel az egyik gépnek megadsz mondjuk 192.168.1.100-as címet, másiknak meg 192.168.1.101-et a routerben.
A gépeknek meg megadod, hogy automatikus kérjék a címeket. -
5martin85 #10409 Routeren hogy? -
BenceYCE #10408 Lehet. Direkt összeköttetéssel CROSS, avagy KERESZT kábellel, vagy sima hálókábellel hubon/switchen/routeren keresztül. -
5martin85 #10407 KAPCSOLNI -
5martin85 #10406 Helo
Notbookhoz lehet kapcsolodni asztali pc-t -
#10405 Telepítsd újra a videokártyád driverjét! Vagy tölts le egy újabbat. -
juventusos #10404 sziasztok!vki mondja már meg miért írja ki a medal of honor allied assault h nem jó az opengl?
vagy legalább azt h hogyan javítsam ki a problémát;) -
csakizsoka #10403 Jajj bocsesz aszem nem jot kerdeztem most neztem csak utana bocsesz megegyszer erte -
csakizsoka #10402 -
csakizsoka #10401 hello legyszi irja meg valaki hol lehet letolteni a prank tv jatekot -
owen20 #10400 sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitől lehet?
Word Championship Snooker 2004 a játék please