11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• grebber
    Volna egy olyan gondom hogy eltűnt ismét a DVD meghajtóm "jele" a winből!
    Már egyszer megkérdeztem és tudtak segíteni.Elvileg a Daemon Tools üti ki.De már nem emlékszem mit kell csinálni!
    Valamit a registry-be ennyi rémlik.

Aki tud kérem segítsen! (+ magyarázat is jó lenne hogy ezt miért csinálja a gép)
  • anonym92
    OK, köszi szépen!
  • fery02
    Először is portalanítsad és úgy néz meg, hogy fenn áll-e még a jelenség. Ha továbbra is szar, akkor BenceYCE válasza.
  • BenceYCE
    Szedd le a gépház oldalát és nézd meg, hogy milyen hőt termel a vga.
    Ha nagyon melegszik, próbáld meg egy erősebb ventivel.
    Ha megoldható, a ház szellőzéséről is gondoskodj.
  • anonym92
    Akkor mit tegyek? Hogy oldhatom meg a hűtést?
  • fery02
    Valami gond lett a videokártyád hűtésével és nagyon melegszik.
  • anonym92
    Hello!
    Segítséget szeretnék kérni: a problémám az lenne h jó néhány játék pl: Wolfenstein, CoD - MW2, Medal of Honor - Ab egy idő után villogni kezd meg csíkok ill pontok jellennek meg a képernyőn(a driver ezek után üzenetet akar küldeni a központba)majd eltűnnek a pontok és vonalak és 1 óra játék után megint elkezdi. Ez gondolom videókártya probléma na de ennyi játéknál? Szerintetek?
    VGA-m: msi r4870 1GB
  • KILLER2
    Akkor lehet így járunk :) Nálam is volt már egy másik, szintén régi játék, aminél ugyanez volt a gond. Az a poén, hogy már játszottam párszor azt is újra, de csak a legutolsó alkalommal találkoztam ezzel a problémával. Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy akkor is Win7en játszottam-e. Lehet, hogy megpróbálkozom majd egy XPvel is, hátha azon összejön.
  • fery02
    Nekem is pontosan ilyen bajom van néhány játék esetében, én sem tudom mitől van ez. :/
  • KILLER2
    Jut eszembe, Win7 64en próbálkozom. Amúgy meglepő, hogy simán fut ezt leszámítva egy ilyen régi játék.
  • KILLER2
    Kéne kis segítség. Rámtört a nosztalgia, szóval az új AvP-ra való várakozás közben gondoltam, hogy előkapom a régi Aliens vs Predator 2-t. Megy is miden faszán, leszámítva az egeret. A gyors mozgásokkal nincs baj, de ha lassan húzom az egeret, akkor szinte meg sem mozdul a kép, csak olykor reccen is kicsit, azaz a pontos célzás kilőve, ami egy FPSnél komoly gond. Mi lehet a baj? 800as DPIn csak nem lehet gondja a G9emmel.
  • fery02
    Kis érdekesség érdekelne. Routerrel megvan osztva nálunk kettő gép és tulajdonképp egy olyan dolog érdekelne, hogy ez a gép jelezze valahogy, ha pl a másik gép fel- vagy lekapcsolódik.
    Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen.
  • Fabio Capello
    nem valószínű, a Comenius Logo nevű programról van szó, ha beütöd gugliba, fél perc alatt kidobja a letöltési helyeket
  • Snipa
    meg tudod adni a linket ahonnan ezt az iskolai progit le lehet szedni?

szerintem egy regi fajta progirol van szo aminek szuksege van egy ket regi dosos beallitasra...
  • Cat 02 #10425
    Próbáld meg, hogy az elérési útban ne legyen szóköz/ékezet (pl c-re rakd az install.exe-t). Mondjuk igazából nem tudom mi baja lehet.
  • etele2
    Sziasztok!
    Olyan problémám van hogy gyermekemnek le kellet töltenem a "com logo" progit 1 iskolai feladat miatt de nem tudom telepíteni mert a következő feliratot dobja fel a gép:
    "16 bites Windows programot nem lehet futtatni.
    C:/Com logo/INSTALL.exe fájl (vagy annak egy összetevője) nem található. Ellenőrizze, hogy az elérési út és a fájlnév helyes-e, és az összes szükséges könyvtár elérhető-e."
    Többször megpróbáltam újra letölteni a progit és telepíteni, de mindig ezt dobja fel.
    Ha tudtok segíteni, írjatok! Köszi
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Van egy problémám, mégpedig az, hogy 1 éve fent volt egy nem eredeti UT3 a gépemen. Uninstalláltam, majd most megvettem eredetibe, s mikor kéri a cd kulcsot, hiába írom be az eredetit, nem fogadja el, azt írja, hibás kulcs. Registryből kitöröltem mindent, már nem találok ut3-as fájlt, de valamiért mégsem fogadja el. Ismerősömnél feltelepítettem, ott egyből elfogadta a kulcsot, tehát működik. Könyörgöm valaki segítsen! Köszönöm szépen
  • Forcee
    megvettem a modern warfare 2-t eredetibe de sokszor amikor játszani akarok fogja magát és levág az egész netröl. én arra gondolok h valami a portokkal lehet baj mert routerem van. ha valaki tudja h miért lehet az plz irjon. elöre is kösz
  • djhady
    Koszonom! Azt hiszem, hogy ez lesz az :)
  • w77d
    Empire Earth
  • djhady
    Hello!
    Egy jatekot keresek! A cimere sajnos nem emlexek mar mert nagyon regen lattam volt. Egy strategia jatekrol van szo, a lenyege roviden az, hogy az emberi civilizacio fejlodeserol szol, tehat kezdodik a jatek a kokorszakban es feltudsz fejlodni egesszen az urkutatasig.
    Ismeri valaki? Azt hiszem a neveben van valami Worlds is.
    Koszi!
  • fery02
    Szia!
    Itt kérdezz rá!
  • skyrex
    Sziasztok
    Most kaptam meg a Cossacks2Gold játékot és nem tuodm hogy leeht beálítani hogy skirhmisbe több személy is legyen emg hogy hogy leeht diplomáciát kötni
    szeretném ha ebbe segítenétek
    köszönöm előre is
  • fery02
    Nincs mit!
  • lippet
    Köszi szépen, van miből válogatni!
  • fery02
    Erről a listáról vállogathatsz kedvedre.
    Külön multiplayer-es rally játékok kategóriát nem találtam, de innentől már címeket ismerve azért könnyebb lesz a dolgod. ;)
  • lippet
    Hello!

Lehet nem jó topikba írok, de nem találtam neki megfelelőt!
    Tehát olyan rally-s játékot keresek, amit lehet játszani multiban, s nem túl nagy a gépigénye!

Ezen a gépen, fusson rendesen:
    2,4Gh procceszor
    512 Ati Radeon X1650Pro
    Windows XP SP2
    1024 RAM

Köszi szépen!
  • fery02
    Először is nagyon jó lenne a router neve vagy legjobb inkább egy kép lenne arról a képernyőről, ahol szerepel valami DHCP szó a routeredben.
    Ha nincs, nem kell megilyedni, valószínűleg akkor nem támogadja a routered a DHCP-t. De semmi gond, tulajdonképp nem is muszály a routeredben állítgatnod.
    Elég csak a kettő gépen megadnod a Hálózat beállításoknál az IPv4 menüben az adatokat.

Mindkettő gépnél (az IP címek kivételével, ahol is az előző hozzászólásomban megadott címeket kell megadnod), az Alhálózati maszkhoz 255.255.255.0-át adsz meg, Alapértelmezett átjárónak + az egyik DNS cím sorhoz pedig a routered IP címét (ezt a címet meg tudod nézni router beállításoknál, ami alapértelmezésként egyébként 192.168.1.1 szokott lenni) kell megadni.
    Ha nem találod, hogy mind ezt hova kell beírni, akkor írd le milyen Windows-okat használsz. Meg ha már van megadva valamelyikhez valami cím, akkor inkább írd be azt a címet és az alapján írom, hogy milyen címeket adj meg!
  • 5martin85
    Bocsi de én kezdő vagyok szóval hogycsínájam ezt amit írtál
  • fery02
    Például, úgy, hogy routeren DHCP címkiosztást állítassz be és Statikus DHCP-vel az egyik gépnek megadsz mondjuk 192.168.1.100-as címet, másiknak meg 192.168.1.101-et a routerben.
    A gépeknek meg megadod, hogy automatikus kérjék a címeket.
  • 5martin85
    Routeren hogy?
  • BenceYCE
    Lehet. Direkt összeköttetéssel CROSS, avagy KERESZT kábellel, vagy sima hálókábellel hubon/switchen/routeren keresztül.
  • 5martin85
    KAPCSOLNI
  • 5martin85
    Helo
    Notbookhoz lehet kapcsolodni asztali pc-t
  • fery02
    Telepítsd újra a videokártyád driverjét! Vagy tölts le egy újabbat.
  • juventusos
    sziasztok!vki mondja már meg miért írja ki a medal of honor allied assault h nem jó az opengl?
    vagy legalább azt h hogyan javítsam ki a problémát;)
  • csakizsoka
    Jajj bocsesz aszem nem jot kerdeztem most neztem csak utana bocsesz megegyszer erte
  • csakizsoka
  • csakizsoka
    hello legyszi irja meg valaki hol lehet letolteni a prank tv jatekot
  • owen20
    sziasztok!
    ide irok remélem nem baj!
    olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthető sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
    ez mitől lehet?
    Word Championship Snooker 2004 a játék please