11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• BenceYCE
    Ehh, ha csak ennyi lenne :)
  • zeli
    Hát ja, ezzel mi is tököltünk eleget, mindig próbáltuk úgy csinálni, hogy az hostoljon, akinek nincs routere. De végülis megoldható, csak forwardolni kell a Hamachi portját. Bővebben: portforward.com
  • BenceYCE
    Ha már Hamachi, szívott már más is vele két gép között, miközben mindkettő router mögül figyel?
  • zeli
    Próbáljátok Hamachival.
  • civic4ever
    üdv.! kérnék egykis segítséget..játszani akarunk haverral worms 4-el multiba de nemengedi,ha éncsinálok szervert akkorse ha őcsinál akkorse!
    de ha csinálok vagy ő csinál szervert mások betudnak lépni,vagy pl miis betudnuk lépni más szeróra de egymáséra nem...milehet a gond? Nem lan,neten keresztül!!
  • kispeki
    Nézz utána Eszközkezelőben, próbáld meg azt, hogy a gépen lévő fájlok közül keresel hozzá illesztőprogramot, ha ez nem megy rakd be az XP cd-t hátha azon lesz. Általában az illesztőprogramoknál nálam ez beválik :)
  • Dizson
    Megnéztem a hibaelhárítást, és kell vmi illesztőprogram, és meg is kérdezi hogy fel akarom e rakni, de amikor rámegyek akkor ezt írja: A(z) A69YK2S0 IDE Controller eszközhöz nem tartozik illesztőprogram.
  • Dizson
    Újból raktam a winfost és ugyanaz....
  • fery02
    Tessék
  • Forcee
    valaki plz linkelje be h honnan lehet leszedni a legújabb vinsal c++-t ami a legújabb avp hez is kellhet. elöre is kösz
  • Dizson
    Sziasztok! Mielőbbi segítség kellene!Valamiért hiába mountolom a játék image fájlt, nem indul el, és nem jelenik meg a meghajtó képe. Újra raktam a Daemon Tools-t(lite), de most sem működik. A segítséget előre is kösz

Kép -> Ezt a kis USB jelet rakja ki amikor be rakom a játék képét. :S
  • vitymaolva
    Hi!

Nem tud valaki a Sonic Adventure DX-hez magyarítást?

előre is kössz!
  • BenceYCE
    DVD koronggal is ugyan ez a helyzet?
  • zeli
    Lehet, hogy a powerDVD a hibás, próbáljátok ki, hogy másik lejátszóval is megdöglik-e a gép, azt meglátjuk.

Az is lehet, hogy a Daemon Tools okozza a problémát. Bár azt írtad, hogy másik képfájlal működik, azért érdemes lenne leellenőrizni (másik verziójú DT, vagy másik program)
  • barmi
    Hi!

Olyan probléma adódott unokaöcsémnél hogy ha daemon tools-ba bemountolok egy dvd video iso fájl és mondjuk power dvd 6 deluxe-al elkezdjük nézni akkor néhány percen belül merevre fagy az egész gép. (emmit sem lehet csinálni, se ctrl+alt+del, se alt F4, semmi)

Viszont a játékok, netes videók akér napokig is mennek röccenésmentesen... Bad Company 2 beta, AvP, GTA4, NFS Shift, stb.)
    Oprendszer XP 32 bit sp3 naprakész!

Mi lehet a bibi???
  • Risu Führer
    szevasztok
    azt szeretném megkérdezni hogy hogyan csináljak rendszerindító lemezt vistával burnaware freevel.ott van egy olyan hogy rendszerindító lemez de nincs ennek valami különleges módja, vagy csak egyszerűen bemásolom a fájlokat aztán kész?
  • Dömy007
    Sziasztok!
    Az lenne a problámám, hogy a konfigomhoz képest szerintem elég kevés az fps-em szinte minden játékban! A játékokat álltalában 1152*864-es felontásba játszom, és medium beállításon. Minimális fps:20 átlagos:30 max fps 40
    Gépem:
    Asrock G31M-S s775 alaplap
    Geforce 9400GT 1GB Ddr2
    KingMax 2GB 800MHz DDR2
    Intel Dual Core E5200 2,53GHz

A driverek a legújjabbak! Ezek az értékek szerintetek jók, vagy ha nem mi lehet a probléma. Aki tud az írjon vmi tippet, tanácsot! Előre is köszönöm!
  • jas
    Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok e de játékról van szó!
    Letöltöttem a Medal of honor allien assault játékot!
    Minden rendben is van beolvassa az intrót, és amikor rákattintok a kezdésre( Kiképzés ) elkezdi betölteni de egy idő után ezt írja ki

APP Name mohaa.exe APP ver 1.0.0.1 modname gameX 86.ddl ModVer 0.0.0
    Offset 00de436

Kérlek benneteket ha valaki tud segítsen nekem a problémámban
    előre is köszönöm
  • zeli
    Itt
    egy végigjátszás. (angol)

Ez a rész kell neked:

Chapter 7: The Boat

Checkpoint A. Go to ground level at the start of the level. Face the blue platform used to drop down from, with the white truck on your right. Find the forklift on the left, at the side of the warehouse. A bag is next to the warehouse next to a closed shutter opposite that forklift.

Checkpoint B. Enter the first green car parking garage. Defeat the guards, then go to the far left rear part of the garage, where there are two white trucks. Climb on to the truck to the right, then jump on the pipe, and climb onto the air vent. Continue around until you are at the corner where you jumped up from, but now on the other side of the vent. You cannot jump over the vent because you have climbed up; you must go around.

Checkpoint D. When reaching the outside deck of the ship, to your right is a dark room. A bag is in the corner on the ground.
  • Sawyer2
    Üdv!

Elakadtam a Mirror's edge-ben. A 7 fejezetben vagyok, amikor a hajón játszódik. Azt hiszem 7.2-es fejezetrész, amikor lecsúszok egy szellőzőből aztán fel kell jutni mert a helység tetején vagy egy másikszellőző.
  • Firerock
    a legelső pályán volt ez:D
  • Falkon
    Én is úgy emlékszem valamelyik Medal of Honor.
    Köszi , majd megnézem.
  • Firerock
    Medal of Honor Pacific assault?
  • Falkon
    Sziasztok!

Valaki nem tudja melyik az a játék amibe van egy pálya hogy egy stég alatt ülsz a motorcsónakban és onnan lövöd a stéget?
    Ha valaki tudja azt kérem írja le.

Előre is köszönöm.

Üdv
    Falkon
  • josi
    Meg kell halni. Utána feléled:)
  • honda300
    Hello!
    A Morrowinddel játszom és elég maximalista vagyok,így mindent 100 asra akarok csinálni és ahol tehetem a legmagasabb rangot elérni,de a zarándok utaknál VIVEC rejtélyes csatornánál ki be jövet megtaláltam, hogy hova akarnék menni, de azon a füstös függönyön nem tudok átmenni sehogy.
    Azt kiírja ebben a központi csatornában az oltárnál,hogy LÉLEGEZD BE DICSŐSÉGE VIZÉT ÉS AZ ÚT FELTÁRUL, de ez kifogott rajtam, nem tudom mi a dicsőség vize vagy mi ez az átvitt értelmezés.
    Segítsetek!!!
  • tigeroo
    hi!

felraktam a doom2-t

2giga, 4ghz-s gépem van!
    de amikor lövök egyet akkor beszaggat a játék! mintha 1-2 FPS-re leesne a framerate...
    hogy lehetne ezt orvosolni hogy "simán" menjen??
  • palinho96
    Az előzőbe a Call of Duty Modern Warfare 2-ről beszéltem! Nem eredeti!!!
  • palinho96
    Sziasztok!
    Nekem olya problémám van, hogy 2 hónapig gameltem és most az 1.082-es patchel nem akar múkodni, azt írja ki, h: Disconnected for Steam.! Kelene nekem a zero gearhez az összes file! Valaki linket vagy Segítsetek pls! Üdv Pali
  • Firerock
    húhát akkor passz:S
  • Prince23
    Feltettem újra és nem történik frissítés. 2008-as van rajta, nem akarja felfrissíteni a maira.
  • Firerock
    próbáld meg
    nem vesztesz semmit
  • Prince23
    Vajon egy reinstall megoldaná?
  • Firerock
    nekem frissít
  • Prince23
    Nektek frissít a NOD? Már két napja nem akar updatelni, pedig kint vannaka frisítések. ÉS manuálisan sem akarja letölteni:(
  • zeli
    Próbáld meg azt, hogy mikor megjelenik a bios képernyő, végignyomkodod f1-f12-ig a billentyűket, az egyik felhozza a boot választót, és ott ki tudod választani, hogy a lemezmeghajtóról bootoljon.
  • Risu Führer
    pont most hasonlítotam össze az én gépemen a biost és a laptopén és nem találom az a részt ahol ugyanaz lenne a cd-s boot. a laptopos biosban van egy olyan fül hogy boot arra rámegyek ott meg csak a bootolás sorrendjét lehet változtatni sztem.már mindegyiket előretettem de mindig csak a linuxot hozza be :S
  • Fabio Capello
    pedig semmi extra nincsen benne, ugyanúgy kell beállítani a biosban a cd bootot, mint bárhol máshol :)
  • Risu Führer
    sziasztok
    most kaptam egy acer emachines e525 laptopot azzal az utasítással hogy telepítsem rá a windows xp-t. csak az a gond hogy nem tudom bebootolni a cdt mert nem merek a biosban kotorászni . asztali gépnél nem lenn probléma ott tudnék bootolni, de itt ezzel szarban vagyok nem szeretném elcseszni mivel nem az enyém.alapból egy linux van rátéve ahhoz meg rohadtul nem értek.köszi a segítségeteket.
  • zeli
    Első körben nézd meg a lemezkezelőben (sajátgépre jobbkatt - kezelés - lemezkezelés), hogy van-e meghajtóbetűjel hozzárendelve a meghajtóhoz.