Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A monitorom ezen a beállításon van. Hátérben megy a játék. Elõre is köszi a segítséget. Simi
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mountolni, az-az hozzárendelni, mihez akarod? Ha a játékban van, akkor az .dat fájl lesz, nem .data. Játéktól függõen valamelyik segédprogival ki lehet csomagolni.
tessék kicsit részletesebben feltenni a kérdést, mert így valszeg nem kapsz rá választ. Thx.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Szeretném megkérdezni, hogy a data kiterjesztésû fájlokból miként lehetséges használható, mount-olható kiterjesztést kapni, illetve egyáltalán milyen kiterjesztés ez a data? (játékról van szó, ami 6 darab data végzõdésû részbõl áll)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Kérdezném, hogy mitõl lehet az, hogy a kártyámat kireseteli a játék?
Eddig XP-n csinálta, most viszont WIN 7(64Bit) is ugyanaz.
Videokártya meghajtóból is a legfrissebb, a játék 1.0006 -ig felpeccslve.
Egyébként fullon reccenéstelenül simány gyönyörûen fut(na).
4670 a kártya egyébként. Más játéknál nincs gondom, de ennél már kicsit bosszantó.
Másnak esetleg hasonló gondja nem volt? Esetleg olyan akinek sikerült rájönnie a teendõkre?
THX.
Ui.:magyarítva van egyébként, de nem hinném hogy az zavarja be.
Még az Airbor-nal is ez a helyzet, másnál még nem vettem észre, de eddig nem nagyon jelentkezett senki, hogy ilyesmi lett volna a STALKER nála.
Eddig az ImToo Video Converter jött volna be legjobban, csak nagy kár, hogy nem tudom kicselezni a regisztációs rendszerét. Akár azzal is nagy segítséget nyújthattok, ha meg tudjátok mondani, hogy Win 7 tûzfalon hogyan lehet programot blokkolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De közben én már keresgéltem, a kézikönyv nem segített, ezért magamtól kezdtem el keresni hogy hol, mit, hova kell dugni és sikerült. Most mindkét elsö USB müködik 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Az EN-11-es oldalon a 10-es pontban ott a kép, hogy a kábeleket hogyan kell rádugni. A legfelsõ egyedül álló nem érdekes. Az alatta lévõkre kell dugnod a 4 eret. A bal oldali legyen az egyik usb, a jobb oldali a másik port. A GND, a + és a - egyértelmû, a maradék meg még inkább az. Akkor jártál a legjobban, ha a dugók nem külön-külön érintkezõsek, hanem egyben van és csak rá kell dugni.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Everestben:
Alaplap/alaplap/alaplap tulajdonságai/alaplap neve
Na hát azt hittem valamivel windowson belül belehet kapcsolni :/
Ez már kicsit gázabb lesz, nem akarok semmit rossz helyre dugdosni, hogy elrontsam. De megkeresem a kézikönyvet akkor.
Mert nem müködnek és nem akarok mindig hátra bemászni ha beakarom tenni a pendriveot.
Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg?
Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egybõl a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden.
HELP ME!!!
Valaki nem tudja h mi annak a jateknak a neve ami hasonlit az accross ra csak ez 1000 szer jobb minoseg meg minden. Valami freestyle?
Kéne egy segítség. Ezt a képet akarom lekicsinyíteni hogy még mozogjon és 200kb alatt legyen a mérete. Lehet mont 200kb-is.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Vagy ha eddig képcsöves monitorod volt, ez meg TFT, akkor nem bírja vagy a felbontást vagy a frekvenciát.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
adatok:
Intel Celeron E1400
Sapphire HD4670 512 mb ddr3
2 gb ddr2 RAM
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(bocs a címszavas hszért, másolva van)HELP!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Eddig Skypeon toltuk a beszélgetést, de nagyon szaggat, meg minden, szal ezért akarok egy TS \Ventrilo szervert.
Én TeamSpeak-et jobban szeretem, de igazából sok különbséget nem látok. De pl Xfire-nek is van voice chat-je.
Jah és az a kérdés, hogy ez a ketõ közül melyik az,a melyikkel folyamatosan lehet beszélni? Tehát nem úgy, hogy egy gombot nyomva tartok. 😄
every damn day
gregtom6: Írtam melyik topikban érdeklõdj. Ott hamarabb kapsz választ.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
every damn day