Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Segítsetek! Feltelepítettem aWolf2,crackeltem és indítás után Sp-ben ezt írja ki egy kis ablakban. Not optium mode. Recommende mode 1440*900 60Hz.
A monitorom ezen a beállításon van. Hátérben megy a játék. Elõre is köszi a segítséget. Simi
Idõközben rájöttem, explorer.exe volt és ha már itt voltam rájöttem arra is h azt nem jó 5let kilõni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ne az alkalmazások sort nézd, hanem a folyamatokat. Ott megtudod.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Mitõl lehet h proci használat 100 % on van ? Csak Firefox megy.

fery02
Köszi!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ez így nagyon általános. Melyik az a játék, mit akarsz a fájlokkal csinálni, Mivel akarod mountolni? stb.
Mountolni, az-az hozzárendelni, mihez akarod? Ha a játékban van, akkor az .dat fájl lesz, nem .data. Játéktól függõen valamelyik segédprogival ki lehet csomagolni.
tessék kicsit részletesebben feltenni a kérdést, mert így valszeg nem kapsz rá választ. Thx.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ashampoo Movie Shrink & Burn 3
ashampoo

Astalavistán van hozzá key

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vraaanyek
Szép napot!
Szeretném megkérdezni, hogy a data kiterjesztésû fájlokból miként lehetséges használható, mount-olható kiterjesztést kapni, illetve egyáltalán milyen kiterjesztés ez a data? (játékról van szó, ami 6 darab data végzõdésû részbõl áll)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

blackcalibra
Üdv urak!

Kérdezném, hogy mitõl lehet az, hogy a kártyámat kireseteli a játék?
Eddig XP-n csinálta, most viszont WIN 7(64Bit) is ugyanaz.
Videokártya meghajtóból is a legfrissebb, a játék 1.0006 -ig felpeccslve.
Egyébként fullon reccenéstelenül simány gyönyörûen fut(na).
4670 a kártya egyébként. Más játéknál nincs gondom, de ennél már kicsit bosszantó.
Másnak esetleg hasonló gondja nem volt? Esetleg olyan akinek sikerült rájönnie a teendõkre?
THX.

Ui.:magyarítva van egyébként, de nem hinném hogy az zavarja be.
Még az Airbor-nal is ez a helyzet, másnál még nem vettem észre, de eddig nem nagyon jelentkezett senki, hogy ilyesmi lett volna a STALKER nála.
fery02
Sziasztok! Egy használható program érdekelne, amivel flv, mpeg4 videókat tudok avi-ba konvertálni (DivX kodekem van). Elõre is köszönöm!

Eddig az ImToo Video Converter jött volna be legjobban, csak nagy kár, hogy nem tudom kicselezni a regisztációs rendszerét. Akár azzal is nagy segítséget nyújthattok, ha meg tudjátok mondani, hogy Win 7 tûzfalon hogyan lehet programot blokkolni.

Heffi
Köszi a választ.
De közben én már keresgéltem, a kézikönyv nem segített, ezért magamtól kezdtem el keresni hogy hol, mit, hova kell dugni és sikerült. Most mindkét elsö USB müködik 😊

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Itt a user manual, ebben le van írva.
Az EN-11-es oldalon a 10-es pontban ott a kép, hogy a kábeleket hogyan kell rádugni. A legfelsõ egyedül álló nem érdekes. Az alatta lévõkre kell dugnod a 4 eret. A bal oldali legyen az egyik usb, a jobb oldali a másik port. A GND, a + és a - egyértelmû, a maradék meg még inkább az. Akkor jártál a legjobban, ha a dugók nem külön-külön érintkezõsek, hanem egyben van és csak rá kell dugni.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Ez az?

Heffi
MSI P35 Neo

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Everest megmondja, vagy az alaplapra rá van írva.
Everestben:
Alaplap/alaplap/alaplap tulajdonságai/alaplap neve

Heffi
Fogalmam nincs 😄

Mi az alaplapod típusa?

Heffi
Köszi a választ.
Na hát azt hittem valamivel windowson belül belehet kapcsolni :/
Ez már kicsit gázabb lesz, nem akarok semmit rossz helyre dugdosni, hogy elrontsam. De megkeresem a kézikönyvet akkor.

A házad elejébõl lógnak ki kábelek. Ezek közül kell kiválasztanod az usb kábeleket és rádugni direktbe az alaplapodra. Hasznos segítség lehet ha elolvasod az alaplaphoz mellékelt használati útmutatót.

Heffi
Valaki megtudja mondani, hogy lehet bekapcsolni az elsö USBket?
Mert nem müködnek és nem akarok mindig hátra bemászni ha beakarom tenni a pendriveot.

Hm, mikor belépek, sose kapok DNS címet vagy mitet, kikapcsoltam vírusírtót (eset), és kb egybõl lett. Valami 5let ? H h kéne állítanom vmit.

üdv segítséget szeretnék kérni. Counter Strike 1.6 NON Steam szervert szeretnék csinálni debian linuxon! kösz elõre is

Már egyszer leszedtem a VGA drivert csökkentett módban, majd vissza, és nem oldott meg semmit. A VGA meg hogy lenne kitikkadva, ha megy rendesen minden játék reset után?

Megcsináltam a CMOS törlést, nem oldotta meg. Mit próbáljak még meg?

Még annyit tapasztaltam, hogy mikor rákapcsolom a tápra a feszt, majd bekapcsolom a gépet, felpörgeti a ventit, majd lelassítja alaphelyzetbe, majd megint felpörgeti, remélem ilyenkor nem reseteli egybõl a gépet. Majd ugye bejön minden, winben csak egeret látom pár másodpercig, majd kikapcsol a monitor(nem a monitor baja, ez biztos)nem ad jelet a monitorba, de hallom a win zenéjét, és tölt a vinyó. Majd resetelem én magam, és teljesen hibátlanul jön be minden.
HELP ME!!!

KaszaN
Hahó..valaki - #10230

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

es az elasto mania is hasonlo ehez...

Udv
Valaki nem tudja h mi annak a jateknak a neve ami hasonlit az accross ra csak ez 1000 szer jobb minoseg meg minden. Valami freestyle?

KaszaN
Hali
Kéne egy segítség. Ezt a képet akarom lekicsinyíteni hogy még mozogjon és 200kb alatt legyen a mérete. Lehet mont 200kb-is.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Hát de ha most is pl bírja a felbontást és a frekvenciát, akkor az nem lehet baj. Én is a karira gyanakodtam.

Indítsd csökkentett módban. Ha úgy látod az asztalt, akkor semmi gebasz, csak a régi monitorod frissítése jobb volt mint az újé. Tehát a mostani az adott felbontáson nem támogatja az adott frissítési értéket.

Evin
Szerintem nem a monitorral van gond, ha ott az egér. Szerintem ott a vga-val lehet baj.
Vagy ha eddig képcsöves monitorod volt, ez meg TFT, akkor nem bírja vagy a felbontást vagy a frekvenciát.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fennáll egy ilyen probléma, hogy a gép néha úgy indul, hogy bejön a bios, meg minden, tölti a wint, megjelenik az egér, de fekete marad a háttér. 5-6 mp-ig így marad, majd kikapcsol a monitor(nem kap jelet), más monitorral nem tudtam még kipróbálni(a jelenlegi kölcsönmonitor, mert a másik szervízben van). A hangszóróban megy az induló win zene is, a vinyó is tölt. Újraindításkor eddig mindig ment tökéletesen, mint most is, csak hát ez gyilkolja a tápot azért. HELP!
adatok:
Intel Celeron E1400
Sapphire HD4670 512 mb ddr3
2 gb ddr2 RAM

van egy olyan gondom a COLD WAR egyedül a vasfüggöny mögött c. jatekkal, hogy azon a palyan, ahol 2 ember van a control szobaban az egyiktõl a mosdoban kell megtudni kodszamokat ,az megvan. A masikat ki kell kerdezni valami tervek jellegerõl. Azt hogy tudom megcsinalni. Valaki tudna segiteni????
Evin
Valószínûleg az egy kábelen levõ meghajtók azonos szinte vannak, tehát slave-slave, master-master, és kiütik egymást. Nézd meg, hátha.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

régi konfigban 3 optikai megh., szalagkábellel sorba kötve, ment mind. Új konfigban(ism. rakta össze)be van dugva a meghajtó fehér és szürke szalagkábel, megh. mûködik, gép nem találja, nem segített hardver hozzáadása.
(bocs a címszavas hszért, másolva van)HELP!

zeli
Értem, köszi!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Van Push to Talk, meg olyan h érzékeli a mikrofon ha beszélnek bele. De ez emberfüggõ, nem szerver/program.

Heffi
Szerintem ez beállítható...

zeli
Még egy kérdés: Mit jelent az, hogy egy teamspeak szerver feketelistás ???

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Ahha, és a TS úgy mûxik, hogy mindenkit folyamatosan lehet hallani? Mert asszem találkoztam olyannal is, aminél nyomva kellett tartani egy gombot. Olyat nem szeretnék.
Eddig Skypeon toltuk a beszélgetést, de nagyon szaggat, meg minden, szal ezért akarok egy TS \Ventrilo szervert.

Mind2-ben van.
Én TeamSpeak-et jobban szeretem, de igazából sok különbséget nem látok. De pl Xfire-nek is van voice chat-je.

Heffi
Én még Ventit próbáltam egyszer, de azóta valaki mutatott egy olyan progit, hogy Mumble. Szinte olyan mint Teamspeak meg venti, csak nem annyira híres. De szerintem jó.

zeli
Lenne egy kérdésem: TeamSpeak \ Ventrilo közül ki melyiket ajánlaná? Nem ismerem õket, de kellene.
Jah és az a kérdés, hogy ez a ketõ közül melyik az,a melyikkel folyamatosan lehet beszélni? Tehát nem úgy, hogy egy gombot nyomva tartok. 😄

Heffi
Nekem volt a billentyüzethez ilyen kiszedö izé. Olyanod nincs véletlen? Azzal betenni is egyszerü, ha meg nincs akkor simán kézzel..

zeli
Fogod és visszanyomod. Ne legyél már szerencsétlen. 😄D

Csezmeg nem is telepítõ programot kérek, hanem hogy HOGY tegyem vissza??

every damn day

Heffi
😄D

Narxis
baszki 😄DDD tedd vissza xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fery02
Tedd vissza!

gregtom6: Írtam melyik topikban érdeklõdj. Ott hamarabb kapsz választ.

És a 2 lap közül melyikbe tehetõ maximálisan erõsebb proci?(fontos:Az asrock lap am2 sockettel bõvíthetõ)

segítsetek pls! A ctrl billentyû kiesett a helyérõl! mit tegyek vele?

every damn day