11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Madu
    Az az igazság hogy enyit tudok énis:) tehát a lényeg hogy a játékot telepítem és ugye a Cre akarja telepíteni nah most ott nincs helyem és én kiválasztom hogy a D re telepítse, továb ra nyomok és ki írja hogy nincs helyem de a D-n van hely és most arra gondoltam hogy be lehet a futatásba is álítani hogy a telepítéseket ne a C-n kezdje el egyből hanem a D-n és azért kérem a segítséghet hogy hol lehet ezt be álítani.
  • Saddalim #2325
    bővebben esetleg?
  • Madu
    Hali, valaki meg tudja nekem mondani hogy hol kell azt beálítani hogy ne a C re telepítsen ha be mountolom és esetleg nem tudok meghajtót válaszatni,, azt tudom hogy a futatásba a regedit parancs szót kell be írni, csak azon belül nem tudom hol kell.
    Köszi
  • fery02
    Ismeri valaki a Cell block nevú kis játékot, ahol két rabbal kell mászkálni a börtönben és oldalnézetben kell gyepálni egymást? Nem tudom, hogy honnan lehetne leszedni. Please help me! :D
  • Warth0g
    hi, az a problémám hogy a gépem bármilyen elinditott reloaded játéktól automatikusan ujraindul. ha vki tud vmit ennek okáról vagy vmi hasznos infot megköszönném
  • Qwerty4
    Tud valaki nekem ajánlani megbizható játék eladási adatokat(világszintű) tartalmazó weboldalt?
    Toplistákra gondolok, nameg jó lenne ha archívum is lenne benne legalább a 90-es évektől kezdve, mindegy a nyelve, de lehetőleg magyar vagy angol.

• Saddalim #2320
    "Finally there is no multiplayer game this time"
  • ngcsnet
    patch nem igazán van, cheatek vannak, ha menüben beírod hogy pioneer akkor gyorsabb lesz a kocsi, de 600al nem fogsz tudni menni
  • Rolimaci
    na hy all!!
    nekem az NFS2-hez kéne egy oan oldal ahol durva jo patcheket lehet leszedni
    pl örök nitro vagy mikor lehet menni 600km/h sebességgel.. meg stb
    vkiii segiccsssen már nekem mert nézek én mindent de nemlátok:S:S:S:S
    küldjetek egy linket vagy mittomén... köcce
  • deadcode82
    A regisztrációs adatbázisból törölj ki minden bejegyzést a játékról, akkor biztos "elfelejti" az oprendszer hogy fent van.
  • Master Rick
    Hi! Nekem nem teljesen játékkal kapcsolatos a problémám. Unisntalláltam a Lego Star Wars 2-őt de a windows NEM fogta fel és mindig amikor akarom installálni a játékot az uninstall-t indítja el. Mivel már egyszer leszedtem a játékot és nem tudja megint leszedni(:D) ezért nem tudok micsinálni. Lécci segítsetek ha tuttok!!!
  • Jesy
    hogy kell neten jáccani a Black & White 2-őt????
  • 555Tommy
    Hy!Nem tudja vki h a Black and white 2őt lehet interneten vagy LANon???Ha lehet vki írja már le h hogyan!Köszi!!!
  • Saddalim #2313
    megvan. nekem sem indul :D
  • SötétBarom
    TOCA-hoz már van crack, neM?

Nézz utána gamecopyworld.com-on.
  • scott01
    Sziasztok!
    Megvan valakinek a City Life nevu jatek? Ha ugen akkor legyszi segithetne elinditani, mert nemakar menni. Elore is koszi :o)
  • még5lövés

Sziasztok,

Szeretnék kérni Tőletek 1kis segítséget.
    A problémám a toca race driver 3-al van, (meg a códemaszterrel), de erre most nem térnék ki. Szóval démonnal egy tükrös változatot szépen elkezdtem telepíteni
    (telepítés időtartama:30perc) "szidtam is a fejlesztőt", tágranyílt pupillával kattintottam az exére........ (crack nincs hozzá)szkennel, csekkol meg minden (fú dejó ez a kódmasztör)..erre, dzsíi..adjak neki hiteles cd:). Elolvasom a használatit.......húzgáljak ki minden IDÉt?! (jó majd széttépem a gépemet), fogtam letiltattam az összes cd-t kivéve persze a démon virtuálisát amiben ott vigyorgott a toca. Újra toca.exe....még mindíg cdért sír a szája:) az enyém meg egy láncfűrészért. tudom, hogy az eredeti megvételével megoldódna a problémám, ám lehet van rá más alternatíva is:)
    Üdv!!
  • deadcode82
    9.0c (4.09.0000.0904)
  • Saddalim #2308
    hányas a directxed?
  • deadcode82
    Megcsináltam, alul a megjegyzésekbe is kiírta, hogy nincs probléma!
    Pedig kell, hogy legyen, különben nem lépne ki!
  • SötétBarom
    Valaki esetleg nem rendelkezik egy interstate '76 torrenttel?
  • Saddalim #2305
    futtatásba írd be: dxdiag
    várd mg amig a bal alsó sarokban végigmegy a csík, aztán nyomj át a directx files-re. ha valamelyik mellett sárga felkiáltójel van, installáld újra a directx-et
  • Qwerty4
    Nem a kártyával van a gond az biztos, hanem a Direct3D-vel.Nekem a Radeon 9200-assal még a gép is ujraindult, amíg nem raktam fel jól a drivert anno.
  • deadcode82
    radeon 9600XT-m van és a legújabb Catalyst van fent, ezért is érdekes a dolog.
  • Qwerty4
    a driverrel nem stimmel valami, próbáld újrainstalálni a VGA kártya driverét
  • deadcode82
    Felraktam a Dark Messiah of Might and Magic demót, de egy idő után kilép a játékból a következő hibaüzenettel: Internal driver error in IDirect3DDevice.:Present()
    Tudja valaki a probléma okát?
  • zippo01
    hali
  • Saddalim #2299
    Seth - VIP 2003. 04. 14. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 04. 14. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 04. 14. óta regisztrált VIP fórumozó2003. 04. 14. óta regisztrált VIP fórumozó
    ma 12:42 | Privát | Galéria | Válasz | #2284
    4X az ajánlott, legalábbis én mindíg abban írom és semmi gond nincs velük ezidáig

"Számukra kegyetlen napok, számunkra kezdet"
    バナシャーク ガーボル aka セトゥ
    Válasz 'zippo01' üzenetére (#2283)

© zippo01 tegnap 20:01 | Privát | Válasz | #2283
    Hali! ps2 játékot milyen sebességgel kell kiirni?
  • Qwerty4
    passz, de talán a gúgli segítene
  • zippo01
    ps2 játékot alkohol120 nero vagy esetleg clone dvd vel lehet kiini? és hányszorosan?
  • zippo01
    hali
  • ToCsEk
    Miért van az hogy haverom gépén az összes RELOADED típusó gamek indításánál ujraindul a gépe? Vajon mitől lehet? Segítsetek.!
  • Saddalim #2294
    nem "újrakezdi", hanem áttért másik hosszra.
    ugye először kezdi az 1karakteresekkel, 2,3,4,5,6...stb. valszeg végigment mondjuk a 6karaktereseken, és jött a 7. gondolj be,e hogy hány betű (nagy ÉS kicsi), szám, írásjel van, és hatványozd be 1,2,3,4,5,6...stb-vel. na ennyi variációt próbál végig. a warezesek meg általában ugy 20 karakter körül szoktak vagy még afelett jelszót adni. szerintem lődd le, tölts le egy másikat vagy nézd meg ahonnan letöltötted
  • Qwerty4
    nem arra gondoltam, a .rar mellé még érkezhetett valami fájl...akármit töltöttem le idáig nemcsak csupán .rar fájl(ok) jöttek hanem mellé kis fájlocskák is(.url, .nfo,.txt a leggyakrabban)utasításokkal
  • ngcsnet
    hát az .nfo az általában a raron belül van szal abban aztán lehet a jelszó:D ott már tök mind1
  • Qwerty4
    vagyis a letöltött fájlok között
  • Qwerty4
    de az is lehet hogy megvan ott mellette egy .txt vagy .nfo fájlban
  • ngcsnet
    járj utána warez oldalokon, valahol tuti le van írva a pass
  • Qwerty4
    65 nap???hát ez durva...
  • janisjoplin
    Segítséget szeretnék kérni..Letöltöttem a minirőr a shrek 3 gamét..mikor ki akarom csomagolni jelszót kér..Próbáltam a advanced rar password recovery nevű progival.de 25 órát dolgozott a progi /kezdtem örülni.hogy kész/.de 25 óra után újra kezdte és kiírta.hogy 65 nap mulva végez..Hát ezt már nem vártam meg..Mit tegyek..előre is köszönöm..