Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem muszály punkbusteress pályán játszani, a többi is ugyanolyan jó!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
KLIKK
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fear-ral akartam játszani, a crack-es van meg de nincs hangja + ráadásul mikor elkezdödne a játék a kocsi mögé rak be 😞 Cseppet bugos,
Nincs valami megoldás?
20x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretû
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg
ha vip vagy akkor nagyobbat is felrakhatsz
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
most igy fejbõl meg tanulás közben nem bányászom ki, hogy melyikek, de xvid, dvix, avi meg minden ami a media playernek kell az fenn van.
practitioner of the forbidden arts of death
és van flash playerem, mindig a legfrissebb :S
MELLESLEG milyen böngészõt használsz😊?
a flash-player igazából nem erre a célra van kitalálva, de nekem oldottam meg már Netscape nál😊valamint, a microsoft szerint spyware is okozhatja, de a windows-update sztori úta már nem hiszek a microsoftnak😊
a mozgó smyliaim, itt az sg-n sõt máshol sem látszanak, de néha varázsütésre elekzdenek mozogni, de másnapra ugyanugy nem csinálnak semmit :C
ennek ellenére is tegyem vissza az 1.02-eset?
Az lehet,hogy az a baja,hogy nem tettem fel az 1.02-es patchet,hanem rögtön 2.60-asat telepítettem föl? :S
Hátõ az az egyetlen olyan cucc a gépben, ami az eredeti driveres cédé-n levõ driverrel megy, és az elõzõekhez hasonlóen ezzel sem volt még semmi gond...
Régebben simán ment a játék, elég sokat is játszottam vele, de kijöttek most ezek az új cuccok (peccse, meg új modok) és azóta nem sikerül mûködésre bírni.
Amúgy én a hangkártya driverére gondoltam.
Þór vígi þessi rúnar
Egyéb ötlet? :'(
simán tudok tölteni, netezni, stb...
nem hiszem hogy a nettel lenne gond :S
Szóval... Enemy Territoryról van szó...
Feltettem a gémet, + hozzá a legújabb patchet, Punkbustert engedélyeztem, és frissítettem is.Ennek ellenére a szerverek kidbálnak 😞Egyszerûen 5letem sincs,hogy miért csinálja ezt... 😞
Valaki pls help me!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Van 1 kérdésem . letöltöttem 1 kresz vizsga programot csak nem tudom hogy mihez kell társitani hogy jo legyen.van egy IMG fájlom meg egy SUB fájlom.
<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
lehet hogy az lessz a probléma hogy régi tipusu? :S (ESS)
Hello ezt a hiba üzit írja ki nekem:
Fatal Error:Cannot set display mod!
GfxAFI error😞Direct3D)Driver is not DirectX 9.0 compatible(missing support for stream offset and scissoring)
Mi lehet a baj?
A Diablo 1-hez kerek karakter editort!
Ha valaki zudna segíteni, irjon!
05.12.03
zsorob1940
Emeld ki a topic listában, ezt a topicot villogjon nagyobb legyen stb...😉
Talán akkor nem fut át rajta...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?