11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
Lacikam #2374 Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésűek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi. -
Megtudja nekem valki mondani hogy hol találom meg a lego star wars1 mentését? -
Szerintem jobb lenne ha valaki csinálna bannert FAQ-val, így talán többet nem érkeznének ilyen kérdések, csak abban az esetben ha keresett az illető és nem talált végigjátszást és vonatkozik cd kulcsokra meg ilyesmikre is, mert ezek tényleg nem nagy problémák, ha utána tud nézni az ember a neten.
-
ja és URLITT -
najó, mégegyszer leírom, mert Saddalim többet nem teszi:D
V
É
G
I
G
J
Á
T
S
Z
Á
S
O
K
(ui.:remélem nem b*sztam el:D) -
És abban sem vagyok meggyőződve hogy a játék teljes nevét írtad.Egyébként ezt kerested?:Mystery of the Nautilus -
Persze itt van!!!A google-t illene azért megtanulni használni.
, fél perc sem kellett és kaptam.tanács:ha végigjátszást keresell írd a játék nevét agoogle-be és melléje a "walkthrough" szócskát és ha magyar végigjátszást keresell a "végigjátszás" szócskát, de sajnos kevesebb a magyar végigjátszások száma.
-
dome1976 #2367 Sziasztok!
Tudtok valahol végigjátszást a Nautilushoz? -
tombraider1 #2366 Hellosztok
.Segítséget kérnék
.A counter strike 1.6-ban find servers és a szervereket behozza.Eddig semmi gond
.De amikor rá kattintok és elkezdi tölteni ezt írja ki:LAN servers are restrichet to local clients (Class C)

.Előre is kössz
.
-
Warth0g #2365 Ok kösz
-
jaja, reinstall -
ez esetben egy sürgős winfos-reinstallt ezközölnék -
GubiPapa #2362 Valaki a Super-Bikes Riding Challenge tud crack-et? -
ha nem eredeti akkor meg lehet a törés miatt van -
ujrarakást próbáltad már? -
hackerr #2359 Hali segitsetek felraktam a Hitman 4 et es allandoan megszakad a jatek. HitmanBloodMoney.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. If you were in the middle of something,the information you were working on might be lost. Mit csinaljak segitsetek! -
scott01 #2358 Szeva.Nekem mar megy. Esetleg ha erdekel a dolog irjal a [email protected] cimre :o) -
Warth0g #2357 nemtujda vki mik a reloaded játékoknak vmi extraspeciálitása? -
szekelygeri #2356 Köszönöm!Örök hálám! 

-
ez egy számsor, de te tudod:3HHWCWHGWHPA2LABCC -
szekelygeri #2354 hi a Doom 3-hoz keresek Serial-t légyszi Küldjetek egyet! -
szekelygeri #2353 hi a Doom 3-hoz keresek Serial-t légyszi írja le valaki! 

-
hackerr #2352 hali a doom 3 hoz keresek cd keyt tud segiteni valaki? Elore is koszi! -
Pár progit direkt nem irtam kezdésnek mert pl.:
Doom3 a sötétséggel akarja izgalmassá tenni a gamét, Serious Sam tiszta rajzfil, Swat4 egykaptafa megkötött küldetések
Igen ami szóba jöhet vagy még nem ismerem, miután névröl utána néztem, az a RTCW, Painkiller, Commandos Strike Force, ÜberSoldier, Chaser, Condemned.
Köszee mindenkinek a gyors választ! Szerzem be öket...ha tudom. :)
-
Commandos Strike Force
ÜberSoldier
Chaser -
Márió forever:D:D -
Condemned -
Quake 4
Painkiller
Serious Sam
RTCW
Doom 3 -
FEAR, Call of Juarez -
Üdv!
Tudna valaki mondani "kiemelkedö" fps gamét?
1, FarCry
2, Moha
3, Cod
4, Half
5,
6,
7,
...
Köszi elöre! -
Warth0g #2344 de még fura hogy amikor ujraindul akkor a bios megakad vhol és szusszan egyet a gép és ad egy olyan kattanásszerű hangot is és utána megy tovább... -
Warth0g #2343 Hát egy olyan háromnegyed vagy 1éve. -
Master Rick #2342 Ja boccs. nah elindítottam a regedit-et és nem találtam semmilyen adatot a lego sw 2-ről :( -
"Válasz 'Warth0g' üzenetére (#2334)" -
Master Rick #2340 2-3 HÓNAPJA
-
mennyi idős a windowsod (mikor violt utóljára ujrainstallálva)? -
futtatás > regedit beírod -
Master Rick #2337 Lécci azt mondd meg hogy a vezérlőpultban mit keressek!
Én hülye vagyok az oprendszerhez -
regedit -
Master Rick #2335 Hol van a regisztrációs adatbázis???