Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
telepíteni akarok egy demot és ezt írja
elõször
Liszt Ferenc-nek miköze a demóhoz<#wilting>#wilting>
meg ezt is
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szolt hozzád egy rossz zótis???<#mf3>#mf3>
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
És a cseleket is a Fifa 99-hez küldjetek!
Elõre is köszönöm!!!
És mégegyszer bocsánat!
PS3 ID: SDani456
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni a (full) Fifa 95?
És még lenne egy kérdésem! Valaki nem tud a Fifa 95-ben cseleket? Ha valaki tud kérem küldje el nekem egy privát üzenetben!
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
valaki írna nekem egy szavazógépet???
meglehetne oldani, hogy HTML-be legyen beszúrva egy normál szavazógép???
elõre is köszi!
www.wanadoo.atw.hu innét letudod tölteni persze fizetõs 😊
Több gondom van:
1.Diablo Hellfire full letöltést,
2.Diablo1 Hero Editort,
3.Diablo 1.1 játék letöltéseket keresek.
Ha tudtok SEGÍTSETEK!
Elöre is köszi. 05 12.10. PAPA
én ezt a változatot töltöttem le Operation.Flashpoint.GOTY.Edition.BWClone-SPiTFiRE
na most a problémám az a hogy az 1es cd-t simán beolvassa a daemon tools 4 visont a 2es és a 3as cd-t nem berakom és amikór megnézem azt a meghajtót ami a daemon akkór kiírja hogy üres vagy hibás meghajtó szoal nem olvassa be fingom sincs miért :S valaki help pls! elõre is thx bye
így:
Faq
és ide kellene középre megint egy szöveg
én csak úgy tuttam megoldani, hogy a két szöveg egymás mellé kerüljön ...
Köszi
nekem megy
Haver kiirta DVD-re (rewritable) és elfelejtette a 4-5Kb-os *.mds file-t amivel mountolni lehetne.
Megvan valakinek?
Þór vígi þessi rúnar
Rendszervisszaállítás!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Felraktam a Style Xp nevû progit, és a Win bejelentkezõ ablakát akartam lecserélni...
hát mondanom se kell, hogy nem sikerült...
azóta valami furcsa hibaüzenet üdvözöl😞
és sok enter után nagynehezen nagyon barátságtalan környezetbe beírhatom jelszavam😞
valamint nem kapcsolódik ki a gépem, csak az ikonok tûnnek el és az alkalmazások állnak le...
Valaki Help
most formáztam a gépem, nincs kedves mégegyszer😞
A Nero xx.xx15 simán felírja,4x sebességgel tedd, hogy jó legyen.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
erre
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
van ott egy olyan hogy FAQ,ha jól értettem a problámádat benne van a megoldás, mert én (is) csináltam😊
Fifa06 demóval szeretnék játszani, de nem tudok továbblépni a csapatválasztásnál, nem reagál semmire, csak szól a zene, meg pörögnek a csapatok.
Kösz