Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
<#help><#help><#help>
telepíteni akarok egy demot és ezt írja
elõször

Liszt Ferenc-nek miköze a demóhoz<#wilting>

meg ezt is

<#help><#help><#help>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

ajoci
demontools 4

The FlashBack
htx
+#109

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ájjál már le faszfej!
szolt hozzád egy rossz zótis???<#mf3>

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

van végigjátszásom abban irja hogy valkurt kell késziteni de nem tudom hogyan?<#mf3>
Danee
www.x3.hu

1 éve még ment 😄

SD456
Bocsánat! Nem a Fifa 95-t kell hanem a Fifa 99!
És a cseleket is a Fifa 99-hez küldjetek!

Elõre is köszönöm!!!
És mégegyszer bocsánat!

PS3 ID: SDani456

SD456
Szevasztok!

Valaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni a (full) Fifa 95?
És még lenne egy kérdésem! Valaki nem tud a Fifa 95-ben cseleket? Ha valaki tud kérem küldje el nekem egy privát üzenetben!

Elõre is köszönöm!!!

The FlashBack
hi all!
valaki írna nekem egy szavazógépet???
meglehetne oldani, hogy HTML-be legyen beszúrva egy normál szavazógép???
elõre is köszi!

szija zsorob

www.wanadoo.atw.hu innét letudod tölteni persze fizetõs 😊
SZIA!
Több gondom van:
1.Diablo Hellfire full letöltést,
2.Diablo1 Hero Editort,
3.Diablo 1.1 játék letöltéseket keresek.
Ha tudtok SEGÍTSETEK!
Elöre is köszi. 05 12.10. PAPA
Szijasztok 😊

én ezt a változatot töltöttem le Operation.Flashpoint.GOTY.Edition.BWClone-SPiTFiRE
na most a problémám az a hogy az 1es cd-t simán beolvassa a daemon tools 4 visont a 2es és a 3as cd-t nem berakom és amikór megnézem azt a meghajtót ami a daemon akkór kiírja hogy üres vagy hibás meghajtó szoal nem olvassa be fingom sincs miért :S valaki help pls! elõre is thx bye
Danee
hi!
Nekem is ugyanez volt ezzel a szar progival formatc:

Dragonlords
honnan lehet leszedni a the moviest

The FlashBack
Hogy lehet azt megoldani, hogy egy középen lévõ szöveg alatt megint középen legyen a szöveg... HTML kódot kellene írni, (Topig "karbantartásához" kell

így:

Faq

és ide kellene középre megint egy szöveg

én csak úgy tuttam megoldani, hogy a két szöveg egymás mellé kerüljön ...
Köszi

The FlashBack
The FlashBack
az oldal mûködik!

nem törölték az accodat?
nekem megy

The FlashBack
Help pls!
nem tudok connectelni UW-ftp re TC-vel... tegnap még mûködött....

The FlashBack
Carlos
Megvan valakinek a Civ4 warezban?
Haver kiirta DVD-re (rewritable) és elfelejtette a 4-5Kb-os *.mds file-t amivel mountolni lehetne.
Megvan valakinek?

Þór vígi þessi rúnar

The FlashBack
ez az, hogy nekem nem boot kép😊 hanem bejelentkezõ kép)
ded már megoldottam!
köszi mindenkinek!

zaki
jártam már én is így. win reistall, és jó lett nálam. azóta hozzá nem nyúlok ahhoz a boot képhez 😄DDDD

Aza helyzet hogy a progi figyelmeztet hogyha a betöltõképet kicseréled az hibát okozhat, hát most megkaptad. Ha meg hülyeséget csinálsz akkor vakarod a fejed. rakd újra xp-t aztn azt ne csereld ki többet. egyebkent stylexp jo progi en is hasznalom. az xp-t meg azt akarod hogy jol mûködjön akkor kikapcsolod összes meghajtón a rendszervisszaállítást. és a rendszert persze külön particíóra rakod.

Crem
Nem használtam még a styleXP-t de ha nemrég telepítettél, akkor :

Rendszervisszaállítás!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

The FlashBack
Valaki Help pls😊
Felraktam a Style Xp nevû progit, és a Win bejelentkezõ ablakát akartam lecserélni...
hát mondanom se kell, hogy nem sikerült...
azóta valami furcsa hibaüzenet üdvözöl😞
és sok enter után nagynehezen nagyon barátságtalan környezetbe beírhatom jelszavam😞
valamint nem kapcsolódik ki a gépem, csak az ikonok tûnnek el és az alkalmazások állnak le...
Valaki Help
most formáztam a gépem, nincs kedves mégegyszer😞

Crem
Hát Ps2 játékot nem fogsz elindítani PC-n! Persze, lehet kisérletezni, vannak programok, de tökéletes soha nem lesz.

A Nero xx.xx15 simán felírja,4x sebességgel tedd, hogy jó legyen.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

j0nNyKa
Talán ebbe a topicba illik bele a legjobban, ha van PCn ISO formatumban egy PS2es jatekom, azt hogy irjam ki? Siman neroval hibas CDt irt, illetve mountnal is hibat jelez.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

#27 es hozzászolás nem oldodott mega daemonnal se mert utána meg vmi hiba ablak hogy a windows nt 16 bites nemtom én milye....

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SD456
Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni a Max Paynes mod-ott????

The FlashBack
szal nemtod a típusszámot???

ok

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

M@TriX
hangkari ki és leolvasod... valamelyik számnak kell szerepelnie a lentebb beszúrt linkrõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The FlashBack
kellene típus szám is😊

zenét akarok halgatni és azt írja ki nincs hangeszköz telepítve

mi az a valkûr?bár ha akarod keresek végigjátszást

segitséget kérek az armies of exigohoz a 8-dik pályán nem tudom hogy kell valkûrt késziteni!
de nemtudom mi a potos cím, mer a c-media lelett törölve a géprõl

M@TriX
új drivert rakj fel, nekem is volt c-media, szereti a legújabb drivert, van jûték ami alatt nem is ment az új driver nélkül nézd meg a pontos típust aztán szörcs
erre

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mit csináljk fáj a fejem napok óta😞((<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

C-Media

zico87
Valaki tudja melyik portot kell kiengedni a Blitzkrieg-nél ??

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

The FlashBack
milyen gyártó milyen típus?

de nincs m,eg a CD

The FlashBack
installáld fel a hang-kárty drivert😊

NINCS HANG, MIT TEGYEK??

The FlashBack
erre találsz választ a fifa06 topikban😊
van ott egy olyan hogy FAQ,ha jól értettem a problámádat benne van a megoldás, mert én (is) csináltam😊

Kis segítség kéne!
Fifa06 demóval szeretnék játszani, de nem tudok továbblépni a csapatválasztásnál, nem reagál semmire, csak szól a zene, meg pörögnek a csapatok.
Kösz