11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #2286
    RHKG3-8YW4W-4RHJG-83M4Y-7X9GW QW4HD-DQCRG-HM64M-6GJRK-8K83T PQTHM-RWBHR-3BPVW-TFB22-V8HXQ KQC2B-X683R-2CDXT-PQ7HQ-47MPT JFQYM-YJQFQ-VBRCY-4VV7W-QRXBY KMTTB-68H32-8MKRK-GBHKT-RKCP6 CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M

válassz egyet :-)
  • 17
    helló. megvan valakinek a Air Conflicts játék magyarul? ha igen akkor lenne oly szives és rendes hogy elküldje nekem a magyar fájlokat, mert nekem csak angolul van meg. előre is kössz.
  • Seth
    4X az ajánlott, legalábbis én mindíg abban írom és semmi gond nincs velük ezidáig
  • zippo01
    Hali! ps2 játékot milyen sebességgel kell kiirni?
  • kukmala
    Nem tudna valaki a World of Warcraft-hoz cd key-t adni? előre is köszi!
  • Blaziuska
    Sziasztok!
    Aki ismeri a roseonlinet az mondjon már egy olyan honlapot ahonnan le lehet tölteni egy privát szervert.
    előre is kösz
  • Saddalim #2280
    Mini-image
  • Saddalim #2279
    1.1-es patchel elvileg lehetne
  • Saddalim #2278
    a torrent 500-as errort dob, azaz a szerverüknek annyi (biztos Windowsos) ha megjavítják utánanézek
  • SötétBarom
    Hi all, melós gépre kellene nekem az interstate 76, esetleg valakinek nincs meg, vagy nem tud szolgálni egy torrentteL?

htx.
  • Rücsök
    PLEASE HELP!!!
  • Saddalim #2275
    ha adatként írod ki, persze, úgy mindent lehet. de ha a cd-képből cd-t írsz, akkor nem
  • JAG1
    Már hogyne lehetne Cd képfájlt DVD-re írni. Én pl. az összes BF cd-t kiírtam egy dvd-re. A mai napig hibátlanul műxik.
  • valla42
    LÉGYSZÍ valaki! Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a Crime Life Gang Wars-t, feltelepítettem, de NEM TUDOM INDÍTANI valamit origi disc-ről ír, de crackelni nem kell. Próbáltam sd4hide-vel is mint a NFSMW-t de úgy sem megy. Ehez kell valami progi? Vagy mi? A 7 sinsnél is ez van. Aki tud kérem segítsen. Köszi
  • WazheadBoci
    úgy kell elképzelni mint ha "lefotózná" a cd-t vagyx dvd-t és ezzel az árkokat és vetődéseket fotózza. szal ezért nem fog műxeni
  • Rücsök
    bocs a helyesírási hibákért, kicsit gyorsan írok, remélem érthető
  • Rücsök
    Hello! Lehet, nem igazán tartozik ide, de nincs neki topic. A Toca Race Driver 3-ban hogyna lehet menteni? Mert mondjuk egy versenysorozatban az 5. futamnál tartok, mentek egyet, de csak az aitó adatait menti el :( Legközelebb betöltöm, és kezdhetem előlről a 10 versenyből álló sorozatot... HELP
  • gematta
    köcce
  • zeli
    abban lehet DVD-t csinálni, menüt kreálni, meg minden szar. szerintem a forrás kiuválasztásánál van Mpg
  • zeli
    Pinnacle Studio 10:D
  • gematta
    hy
    mijen progit tudtok amivel mpgből dvdét lehet creálni?
  • balcsi70
    OK.azért thx.
  • Saddalim #2264
    hát a cd és a dvd tök más technikával dolgozik, ezért ilyen különböző a méretük, szinük, stb. ezért egy cd-képet (ami cd-technikájú adatokat tartalmaz) nem fogod tudni dvd-re kiírni. egy képfájl nem a fájlokat tartalmazza egyenként, hanem a cd tartalmát (szoval nem fájlonként a tartalmát na. nemtom hogy magyarázzam el :P)
  • balcsi70
    Ok. kössz.Csak mondjuk azt nem igazán értettem hogy miért nem engedte a képfájlt dvd-re kiirni! mert 700-mb alatt van vagy miért? Az az igazság hogy nem az enyém tehát nem is tudom kiprobálni csak ha odaadom,(nekem nincs PS2-őm.)gondolom akkor ezekszerint csak sérült valamelyik fájl.
  • Saddalim #2262
    hát akkor elvileg jónak kell lennie, lehet hogy sérült, hibás vagy hiányzik az egyik fájl. próbáld meg betenni haverod vagy valami másik ps2-be, ha abban sem megy, akkor lehet hogy a cd vagy a kép a hibás, próbáld meg még1szer kiírni ha uccse, akkor tölcs le egy másik képet
  • balcsi70
    Most megnéztem egy PS2-es dvd-t(a PC-be) hasonló mappák vannak mint ezen a CD-n.(szerintem az hülyeség ugye hogy cd-n lévö játékot) nem olvasna csak dvd-t?Mármint a PS2-ö.
  • balcsi70
    na nem tudom belinkelni a képet mert nem engedi csak 20kby-te ig.De vannak benne ilyen mappák.Audio,Pods ,Tracks ,UI,egy csomo füzetlapocskák,meg alján a kis gép+monitorral együtt(System).
  • balcsi70
    beteszem a képet mindjárt
  • Saddalim #2258
    nézd meg géppel hogy mi van a cd-n
  • balcsi70
    Sziasztok.Hátha valaki tud segiteni.Mi az amit most nem jol csináltam.Letöltöttem egy PS2-es játékot,(RAR-os 482Mb)kicsomagoltam és kijött egy másik becsomagolt mappa,(ISO).A Nero-val képfájlként (CD/DVD kép lemezre mentése)kiirtam,(ki akartam irni)DVD-re de nem engedte,mind valami hülyeséget ir ki,hogy sajnos erre a fajta dvd-re nem lehet irni kérem helyezzen be egy CD-R ,CD-RW.-t.Na ekkor beraktam egy CD-t,ki is irta,tehát rajta van a cd-n(régebben is igy irtam ki csak DVD-re),és berakva a PS2-be semmi reakció.(a gép csippelt,tehát a többi dvd-t viszi.Mi az ami nem jó szerintetek? Kössz a válaszokat.
  • Saddalim #2256
    menjek operátorokhoz büntipontot kérni neked? legaláb ötödször kérdezel és legalább ötödször válaszolunk.
    OLVASS VISSZA, FULL BETŰMÉRET!!!
  • fery02
    nincs mit. műxik? :D
  • Harry93
    kössz szépen
  • Master Rick
    Hi nem tudja valaki a Lineage 2-es Nightfall szervernek az IPjét???
    próbáltam nézni a honlapján de nincsen fönn.
  • fery02
    SE99-TU3C-GQ9C-TEZD
  • Harry93
    csá all! nem tudtok a need for speed hot pursuit 2 höz egy cd kulcsot?
  • hjkjjjjj
    HELLO.Mitkell csinálnom acall of cthulhuban,mitán elindítottam acsiléket aMarsh pályán.
  • Saddalim #2249
    ha ennyire utálja az exe-t és nem talál majd vírust akkor könnyen lehet hogy cd-hibás az exe, próbálj meg beszerezni egy másikat
  • fery02
    nincs mit
  • Elmör
    Köszi szépen!
    Hát én meg azt hittem az ut2004-ben még csak akkor kezdődik igazán a játék, merthiszen a gépekkel, repcsik meg tankok nem is igen mentünk a játék során, max 1-szer,2-szer. Azokkal akkor csak külön kis Instant aktion-ben lehet menni? Kár.

NFS-nél meg hiába akarok az exe fájlhoz "nyúlni" mert amint rákattintok, azonnal lefagy a gép. Érdekes módon más exe fájloknál nem. Szóval köszi fery02, lehet át is fogom nézetni a gépet, de nem erre gyanakszok. Mondjuk a Nod32 azért remélem csak megtalálná, ha frissítve van és nem szoktam azon a gépen netezni. Ja megpróbáltam rámásolni a gépre a CD-t, de azt sem tudtam, ott is kihagyta az exe fájlt valami hibára utalva így telepíteni semmiképp sem tudom. Majd megírom, hogy mi lett a végén!

Köszönöm!