11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2446 fery02, donfoto:
Az a baj hogy nehéz keresni ezt a játékot, mert a gúgli is minden Splinter Cell-t stb.-t előhoz.De annyit áruljatok el el a játék melyik évben jelent meg!!!(ha tudjátok)Ez nagyon fontos info lenne. -
donfoto #2445 fery02: ha meglesz, szívesen szólok, de persze ezt viszont elvárom... :D, tehát keressük a CELL nevű, pálcika-fighter-es játékot... részletek a 2440 hozzászólásban... thx ! don :D -
#2444 donfoto, figyelj, ha meglesz neked, szóljál már, jó? -
Sz Matyi021 #2443 Szasztok. Segítséget szeretnék kérni, haverommal szeretnénk neten játszani a Fifa World Cup 06-al egymás ellen de nem tudjuk h lehet, lehet egyáltalán ? Plíz segítsetek , kössz.
-
donfoto #2442 szóval nem vagyok egyedül... végre... más is van olyan elmebeteg a fejlesztőkön kívül, hogy rajongjuk az ilyen borzadályokért... :D
kérünk benneteket segítsetek!!!! köszi! don -
#2441 Igen igen igen, erről a játékról beszéltem én is pár hete,de nem válaszolt senki. NEKEM IS NAGYON KELLENE! :D -
donfoto #2440 sziasztok!
óriási segítséget szeretnék kérni. volt/van egy régi share/free game, a CELL, ami arról szól, h 2 pálcikaemberke (2D-ben) egy börtönben gyilkolja egymást. ez egy kétszemélyes játék, és a ahogy a küzdelem kezd elfajulni a levegőből vascső, porral oltó, vadászpuska potyog, izgalmasabbá téve a játékot. nos. a lényeg, h nekem ez a gém kellene.. ha kell fizetek érte... lehetne e-mailban, értesítsetek...
köszi..
don :D
[email protected] -
babus #2439 First Battalion második pálya elején ki kapcsolja a gépet,mi lehet a hiba? -
#2438 nekem is ez a bajom a Driver-rel, csak nekem több másodpercet kell várni:D Én sem értem, hogy mitől van, valaki segíthetne! -
#2437 A Psi-Ops-al kapcsolatban kérnék segítséget. Az a gondom hogy játszok és 1 másodpercel később érzékeli a játék azt amit nyomok bill-en. Ez mitől van? -
#2436 ja, és ugyanez van a Starwars Jedi Knight Jedi Academybe is -
#2435 Érdemes lenne a játék Irániítás Beállítások menüjében nézegetni a chat parancsgomboknál, csak van ilyen a CoD2-ben is, mert a MOHAA-ba is volt, és nagyon-nagyon jó szövegek voltak a németeknek + az angoloknak is. -
#2434 /bind x say You suck! (x az valamelyik gomb)
vagy valami ilyesmi, nagyon régen quakeltem, de ugyan az az engine.. -
Balázs1478963 #2433 Sziasztok! Kérnék CoD2 fanoktól javaslatot, hogy MP közben hogyan lehet egy pillanat alatt berakni valami frappáns szöveget! Mondjuk ha lelövök valakit egyből be tuggyam rakni h ezt a lövést én fizettem vagy valami ilyesmit! Előre is köszi! -
#2432 néked egy krekkre van szükséged. -
cicamisa #2431 sziasztok segítséget szeretnék kérni. föltettem egy játékot, nfs-et képfájlból DT-al. és nem indul.
azt írja ki, hogy tegyem be a korrekt lemetzt és indítsam újra. mindent emulál és a virtuális meghajzó is maradt. HELP -
#2430 Itt találsz egy rakással ilyen progit!!! -
#2429 csá dvd-ből mien programmal tudok 700 mb körüli avi-t csinálni? -
#2428 Köszi a tippet, de közben megoldódott a dolog. Párszor elindítottam és egyszer csak nem lépett ki :) -
#2427 most írjak modnak vagy csak figyelmeztesselek?
asszem utóóbbi. még1 és szólva lesz -
kaba777 #2426 Nem tudom hova irjam ugyhogy ide irom
Akit érdekelne az V.aknakereső bajnokság msnen az érdelődjön a [email protected] msn cimen
V.aknakereső bajnokságra nevezés nálam Nevezők száma: 52 szabad hely: 12 | www.msnakna5.atw.hu
siessetek lene maradjatok;)
kaba -
#2425 és a googli is alátámasztotta a gondolataimat, víruskákhoz köze lehet -
#2424 sztem vmi spyware vagy vírus a nevéből ítélve... -
#2423 csá
nem tudja valaki mi az a "sucker.exe"
-
#2422 Ok, írom mit tegyél, ha belépsz ne nyomj ENTER-t, jelöld ki mind a 4 dokumentumot(jobb klikk-Select all), majd csak maradj a jobb klikken-Extract without confirmation, majd kicsomagolja abba a mappába ahova töltötted a játékot, tehát kapsz 4 fájlt, azután duplabalklikk az INSTALL.exe fájlra, majd kezdődik a játék telepítése.Feltelepítés után indíthatod csak a játékot!!! -
ginike #2421 első kérdésedre nem, második kérdésedre igen a válaszom. Bejön egy kék képernyő, különböző dolgokat ír, megnyomom az entert, és egyszer csak visszatér az ikonjaimhoz, magyarán kilép! -
#2420 ki tudtad csomagolni?WinRAR progid van? -
ginike #2419 Letöltöttem, de hogyan kell elindítani? Bocs, hogy ennyire tudatlan vagyok, de köszi a segítségedet! -
#2418 persze előre katt a start your download-ra -
#2417 Itt letöltheted a Duke Nukem 3D-t!!! -
ginike #2416 Köszönöm, hogy válaszoltál, van valami más ötleted, esetleg játék ajánlatod? -
#2415 Az oldalt törölték amiről nem is rég letöltöttem!!! -
#2414 "duki nuki" - Duke Nukem 3D
Az oldalt írom is hamarosan ahonnan letöltheted. -
ginike #2413 Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, kérek mindenkit, aki tud segítsen nekem!!!
Nagyon szeretem a wolfeistein játék singli változatát, amivel már több hónapja folyamatosan játszom is, de ennek ellenére sosem unom meg. Persze ennek következtében a pályákat már lassan bekötött szemmel is végig tudom csinálni. Nagyon szeretném,kérni hogy valaki ajánljon nekem egy hasonló játékot, mert én sehol sem találok semmi hasonlót. Nem szeretem az olyan játékokat amiket internetes kapcsolattal lehet csak játszani így eléggé leszűkültek a lehetőségeim, gondolom én, persze lehet, hogy ez nem így van csak én keresek rossz helyen mindíg! Olvastam az egyik oldalon egy "duki nuki" -bocs ha rosszul írom le a címét, de csak ennyire emlékszem- nevezetű játékról, de nem találom sehol sem, ahonnan letudnám tölteni?! Kérek mindenkit aki tud ajánljon nekem valamit, amit előre is nagyon köszönök! Üdv. mindenkinek, további szép napot, gini -
#2412 mit is mondhatnék... sorstárs :-) -
tombraider1 #2411 OK!
-
#2410 te nagyon vágod a "magyartot": akarnák..... -
#2409 töröld le és törd el a cd-jét ... -
CrissCross #2408 Scarface.The.World.is.Yours.ENG.PCDVD.ISO.LEAK.by.FFN.Crew
Én mindenhol csak ezt találtam. -
#2407 okés