Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
Nagyon örülök, hogy ingyenessé vált a S.W.I.N.E., de akkor sem értem, hogy miért az angol verzió van fenn. Ez egy magyar fejlesztésû játék, nem? Úgy tudom, hogy teljes magyar verzió is készült belõle. Van rá esély, hogy felkerül az is?
Ha esetleg nem, akkor tudna valaki egy linket adni, hogy honnan tölthetnék le hozzá magyarosítást? A magyarításokon nincs.
Elõre is köszi!
Papesz
Mindenesetre örülök, hogy van olyan akinek minden játéka hivatalos, teljes árú! Én maradok a csóró másolatnál, amiért lehethogy meg is büntetnek!
További, nyugodt és zökkenõmentes jáccccadozást mindenkinek!
gugli a te barátod
De azért köszönöm!
PS3 ID: SDani456
eddig 200-hszbõl 50%(+1) warez volt...
szörnyû....
"...honnan tudom letölteni ezt?... honnan tudom letölteni azt???...."
unalmas...
ez nem warez site,
SD456-nek warezon kívül nem sok hszét láttam...
Mint a topik címe is mutatja:
"általános segélykérõ topik"... nem pedig... "honnan tölthetem le... XY nevû játékot?" topik...
Kicsit körülnézel, minden warezzal kapcsolatos topikot zárnak, szerintem rövid idõn belül, ennek a topiknak is az lesz a sorsa, ha nem haggyátok abba....
Menj fel egy (vagy több) warez sitera, és ha szerencséd van, letöltheted, ha meg nincs, felveszel egy kabátot, és elmész a boltba, és megveszed!
....Meg aki nemtudja használni a netet, az elé se üljön...
Valaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni a Real War nevü játékot?
Elõre is köszönöm!
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Service Pack 2-es WinXp-t használok
Kinfig: 1.5 AMD Thunderbird
512 SDRam (133Mhz)
Geforce2 Mx400 64Mb
A hardware kiépítés nem egy nagy eresztés, de az underground kettõ is elmegy rajta ha nem erõszakoskodok a csilli-vili grafikai beállításokkal, szóval nem értem! A Windows-t tegnap installáltam ûjra, legújabb NVidiás driverekkel és DirectX9.c-vel! Valaki segítsen mert megõrülök!
email:[email protected]
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
valaki tudna esetleg egy oldalt mondani (inkább egy direkt link jobb lenne) ami az Egyesült Államok gasztronómiájával foglalkozik?
htx annak aki segít. /gúgliban keresem keresem, de fogytán a türelmem/
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem eredeti, de nem crack-es Winter Assaultom, akkor tudok játszani online? és ha igen, akkor hogyan?
próbáltam, de nem hoz létre új profile-t a játékon belül.........
http://emulehelp.uw.hu
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nekem 23:40-kor megy!
Én bittorrent klienset keresek, mit ajánlotok? (((OPERA 8.5 browser-t használok)))
Daemon tools-al feltetem egy játékot ami ment is elsõre de amikor másnap újra akartam vele játszani, akkor már kérte az eredeti lemezt.<#nemtudom>#nemtudom>ilyenkor mi a teendõ?Elõre is THX.
nem ftp.uw.hu a kiszolgáló??
eddig ezzel mûködött,
azonban most win-reinstall után sem
Lenne egy kérdésem. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet csavarni a Fifa 2006-ban szöglet-nél, szabrugás-nál stb...?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
iLove oHs.
tegnap váratlanul egy widget konfigurálása közben szinte "meghalt" a rendszerem...
egyszerûen nem tudtam elinfítani se csökkentett módban semmi...
Re-installáltam a wint-t felpakoltam mindent, majd mikor a WB5 egyik theme-jet akartam berakni megint az lett a baj... sikerült egy screenshotot lenyomni, (ja és a helyzet akkor áll vissza ha nagy nehezem visszaállítom az eredeti skinre)