11414

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• bauer15
    és van dvd9 újraírhatóba?
    és az mennyi?
  • kriszbig
    hali!help me!ezt írja ki a gépem amikor az FM2006-ot indítom:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD em.soft.!!!!mit tegyek???köszi előre is!!!
  • kriszbig
    hali!help me!ezt írja ki a gépem amikor az FM2006-ot indítom:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD em.soft.!!!!mit tegyek???köszi előre is!!!
  • deadcode82
    én láttam már 1700-ért is
  • fery02
    bauer15: igen. És ahogfy elnézem a mostani játékokat, szükség is lesz lassan rájuk :(
  • Lyan Kyj
    uh, nekem is kell egy játék!
    Pinball-szerűség volt, csak tengerpart háttérrel, sirályokat kellett a labdával leszedni. Brahms "Magyar Táncok" ment alatta, és ütemre repültek. Néha potyogtattak is^^ ez is egy ősrégi PG cd-n volt, vki nem tudja a nevét?
  • bauer15
    csá egy dv9 komolyan 2000 ezer forint?
  • fery02
    Várjunk, emléxem, hogy nekem honnan volt meg: egy ősrégi Pc GURU CD-n, ami nem tom melyik évben jelent meg, de azt tudom, hogy karácsonyi, és a Quake 3 volt rajta demóban. Szóval tényleg nagyon régi. :D És azon a lemezen a shareware rovatban van a játék, amit mi keresünk. Akinek megvan az a lemez, nagyon jó lenne, ha róla, a játékot mondjuk átküldené e-mailbe, vagy lerendeznénk msn-en. Nagyon szépen megköszönném.
  • Qwerty4
    fery02, donfoto:
    Az a baj hogy nehéz keresni ezt a játékot, mert a gúgli is minden Splinter Cell-t stb.-t előhoz.De annyit áruljatok el el a játék melyik évben jelent meg!!!(ha tudjátok)Ez nagyon fontos info lenne.
  • donfoto
    fery02: ha meglesz, szívesen szólok, de persze ezt viszont elvárom... :D, tehát keressük a CELL nevű, pálcika-fighter-es játékot... részletek a 2440 hozzászólásban... thx ! don :D
  • fery02
    donfoto, figyelj, ha meglesz neked, szóljál már, jó?
  • Sz Matyi021
    Szasztok. Segítséget szeretnék kérni, haverommal szeretnénk neten játszani a Fifa World Cup 06-al egymás ellen de nem tudjuk h lehet, lehet egyáltalán ? Plíz segítsetek , kössz.
  • donfoto
    szóval nem vagyok egyedül... végre... más is van olyan elmebeteg a fejlesztőkön kívül, hogy rajongjuk az ilyen borzadályokért... :D
    kérünk benneteket segítsetek!!!! köszi! don
  • fery02
    Igen igen igen, erről a játékról beszéltem én is pár hete,de nem válaszolt senki. NEKEM IS NAGYON KELLENE! :D
  • donfoto
    sziasztok!
    óriási segítséget szeretnék kérni. volt/van egy régi share/free game, a CELL, ami arról szól, h 2 pálcikaemberke (2D-ben) egy börtönben gyilkolja egymást. ez egy kétszemélyes játék, és a ahogy a küzdelem kezd elfajulni a levegőből vascső, porral oltó, vadászpuska potyog, izgalmasabbá téve a játékot. nos. a lényeg, h nekem ez a gém kellene.. ha kell fizetek érte... lehetne e-mailban, értesítsetek...
    köszi..
    don :D
    [email protected]
  • babus
    First Battalion második pálya elején ki kapcsolja a gépet,mi lehet a hiba?
  • fery02
    nekem is ez a bajom a Driver-rel, csak nekem több másodpercet kell várni:D Én sem értem, hogy mitől van, valaki segíthetne!
  • deadcode82
    A Psi-Ops-al kapcsolatban kérnék segítséget. Az a gondom hogy játszok és 1 másodpercel később érzékeli a játék azt amit nyomok bill-en. Ez mitől van?
  • zeli
    ja, és ugyanez van a Starwars Jedi Knight Jedi Academybe is
  • Qwerty4
    Érdemes lenne a játék Irániítás Beállítások menüjében nézegetni a chat parancsgomboknál, csak van ilyen a CoD2-ben is, mert a MOHAA-ba is volt, és nagyon-nagyon jó szövegek voltak a németeknek + az angoloknak is.
  • SötétBarom
    /bind x say You suck! (x az valamelyik gomb)

vagy valami ilyesmi, nagyon régen quakeltem, de ugyan az az engine..
  • Balázs1478963
    Sziasztok! Kérnék CoD2 fanoktól javaslatot, hogy MP közben hogyan lehet egy pillanat alatt berakni valami frappáns szöveget! Mondjuk ha lelövök valakit egyből be tuggyam rakni h ezt a lövést én fizettem vagy valami ilyesmit! Előre is köszi!
  • Saddalim #2432
    néked egy krekkre van szükséged.
  • cicamisa
    sziasztok segítséget szeretnék kérni. föltettem egy játékot, nfs-et képfájlból DT-al. és nem indul.
    azt írja ki, hogy tegyem be a korrekt lemetzt és indítsam újra. mindent emulál és a virtuális meghajzó is maradt. HELP
  • Qwerty4
    Itt találsz egy rakással ilyen progit!!!
  • bauer15
    csá dvd-ből mien programmal tudok 700 mb körüli avi-t csinálni?
  • Harly18
    Köszi a tippet, de közben megoldódott a dolog. Párszor elindítottam és egyszer csak nem lépett ki :)
  • Saddalim #2427
    most írjak modnak vagy csak figyelmeztesselek?
    asszem utóóbbi. még1 és szólva lesz
  • kaba777
    Nem tudom hova irjam ugyhogy ide irom
    Akit érdekelne az V.aknakereső bajnokság msnen az érdelődjön a [email protected] msn cimen
    V.aknakereső bajnokságra nevezés nálam Nevezők száma: 52 szabad hely: 12 | www.msnakna5.atw.hu
    siessetek lene maradjatok;)
    kaba
  • Qwerty4
    és a googli is alátámasztotta a gondolataimat, víruskákhoz köze lehet
  • Qwerty4
    sztem vmi spyware vagy vírus a nevéből ítélve...
  • bauer15
    csá
    nem tudja valaki mi az a "sucker.exe"
  • Qwerty4
    Ok, írom mit tegyél, ha belépsz ne nyomj ENTER-t, jelöld ki mind a 4 dokumentumot(jobb klikk-Select all), majd csak maradj a jobb klikken-Extract without confirmation, majd kicsomagolja abba a mappába ahova töltötted a játékot, tehát kapsz 4 fájlt, azután duplabalklikk az INSTALL.exe fájlra, majd kezdődik a játék telepítése.Feltelepítés után indíthatod csak a játékot!!!
  • ginike
    első kérdésedre nem, második kérdésedre igen a válaszom. Bejön egy kék képernyő, különböző dolgokat ír, megnyomom az entert, és egyszer csak visszatér az ikonjaimhoz, magyarán kilép!
  • Qwerty4
    ki tudtad csomagolni?WinRAR progid van?
  • ginike
    Letöltöttem, de hogyan kell elindítani? Bocs, hogy ennyire tudatlan vagyok, de köszi a segítségedet!
  • Qwerty4
    persze előre katt a start your download-ra
  • Qwerty4
    Itt letöltheted a Duke Nukem 3D-t!!!
  • ginike
    Köszönöm, hogy válaszoltál, van valami más ötleted, esetleg játék ajánlatod?
  • Qwerty4
    Az oldalt törölték amiről nem is rég letöltöttem!!!