11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• tombraider1
    HELP! conter strike 1.6-ban a szerverre akarnák csatlakozni de nem engedi ezt írja ki:LAN servers restrichet to local clients (Class C)
  • Qwerty4
    Teljesen igaz, én pl. ezt a módszert voltam kénytelen használni nagy játékok feldarabolására amikor még nem volt DVD-RW-m.De az avit is ugyanúgy lehet kezelni vele, feldarabolni és aztán egyesíteni, más kérdés hogy van-e értelme az egésznek, a TC-el időigényesebb és nem lehet nézni külön a videó részleteit, hogyha egy filmről van szó akkor lehet vágogatni is, sőt érdemesebb is, én idáig az AVI MPEG ASF WMV Splitter nevű progit használtam.
  • Saddalim #2404
    nah zeli a banner holnapra meglesz, mégegyszer megpróbálom a házigazda jogot é skkor nem kell nekik beírni a html-t. ha mosse, akkor berakom a bannert nekik, az már csak jó lesz nekik...
  • Saddalim #2403
    #2402: visszaolvasnál? CCD-T add meg neki
    #2401: bocs, nem warez topik. ha küldesz egy üzit az emileddel, megpróbálhatok segiteni...
    #2400: "ezt a verziót" pontosabban?
    #2398: hiába mondod el neki mégegyszer ugyanazt amit már elmondtak. avi-t így NEM lehet egyesiteni? miért olyan nagy luxus felrakni egy ingyenes programot?
  • Lacikam
    Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésűek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi.

• Phaemoor
    hello emberek!
    megnéztem a régi topicját, de így sem találtam semmit.
    szóval ami kéne, mert kedvesen mosolygok :)
    dungeon keeper 1 meg 2 letöltés érdekelne, ha valaki tud segíteni az tök jó lenne :)
    köszi előre is
  • CrissCross
    Please vki segítsen aki letöltötte a Scarface:the world is yours című game-t. Már nagyon kipróbálnám de titkosítva van a zip file és nem tudom kicsomagolni a kód nélkül. Aki még ezt a verziót szedte le és tudja a kódot az írja le. Mégegyszer kösz.
  • CrissCross
    Mindig a legfrisebb kiegészítőt indítod és abban benne lesz minden!
  • Qwerty4
    hát jó hogy nem megy, megírod 2 cd-re az egészet, majd ha meg a karod nézni a következőkor felmásolod a gépre mind a 2 cd tartalmát egy mappába.Kijelölöd a .crc kiterjesztésű fájlt majd csak Total Commander,azon belül is Fájl menü és Fájlegyesítés... menüpont.És megkapod a teljes filmet.
  • Saddalim #2397
    #2395: avit nem lehet tcmd-vel darabolni. virtualdub. már írták. kipróbálni esetleg?
    #2396: együtt. nemtom mér kell neked a sima sims2. a kieges verzsönökben is bennevannak ugyanazok a dolgok mint a simában...
  • GubiPapa
    SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mivel sokat nem konyítok a Sims 2-höz ezért lenne egy nagyon fontos kérdésem.
    Ha felteszem a kiegészítőket akkor együtt működnek vagy daemon-nal kell őket beolvastatni ha kéri a cd-t??????? Mert Most feltettem 4kiegészítőt és nem működik a Sims2.
    Mi a teendő???
    Írja le nekem valaki,hogy mit kell csinálnom PLEASE!!!!!
  • bauer15
    megcsináltam és kaptam belőle 4 fájl amit csak társítani tudok próbáltam media playerrel se nem ment
    mit kell még?
  • Saddalim #2394
    az codec... :P
    jaja, lehet ilyesmi, nézd meg a .NET (.net keretrendszer/framework) verziót és a "ms media suntime series" nevű dolgot.
  • bauer15
    köszi szépen
  • exorcis
    hali
    nem tudna nekem valaki belinkelni a call of juarez crackjet
    mert adtak 1 cracket es becrackeltem de mikor inditom a jatekot es ramejek h legkonnyebb nehzsegi szint, elindul toltodni es a masodik csiknal error, es ki megy a jatekbol es 1 hibajelentes jelenik meg a kepernyon
    help mee, mert mar nagyonkívanom a jatekot es tom jatszani
  • Robyeee
    Harly18!Nem lehet,hogy codeck probléma?Nekem egyszer azért volt ilyen,de ez csak egy tipp
  • Harly18
    Ezzel egyszerűbb :D
  • Qwerty4
    Total Commanderrel, azon belül is Fájl menü és Fájldarabolás... menüpont, majd kiválasztod hogy 700 MB vagyis CD méretre daraboljon.
  • Harly18
    Virtualdub
  • Harly18
    1. Megértettem és gondoltam, hogy nincs 100 ember rajtra készen, akik csak arra várnak, hogy segítsenek valakinek.
    2. Minden rendben ezekkel...
    Arra gondoltam, talán ez egy bug a játékban, s van rá valami megoldás....
  • bauer15
    helo mien programmal rudnék avi filmet 1.37 gb-os filmet 2cd re szétszedni?
  • Saddalim #2385
    1. k*rvára nem bizto hogy a kettő-három segiteni szokó emberből pont ebben a három percben fennvan valaki...
    2. alaplap, videokártya driver, directx?
  • Harly18
    Senki? Ötlet sincs? Codec hiba lehet? Csak simán kidob mindenféle hibaüzenet nélkül. Friss az XP is....
  • Harly18
    A No One Lives Forever 2-vel akadt egy kis gondom:
    Annál a résznél, amikor a motoros szánnal vissza kel menni a pilótához a Szibériás pályánál, akkor töltés után kidob az asztalra akárhányszol elindítom újra. Mi lehet a gond? Fent van az 1.3-as patch. Aki tudja az segítsen, mert nagyon megtetszett a játék.... :( Tudom nem mai játék, de talán valaki emlékszik még rá...
  • zeli
    okés, jó 5let
  • Saddalim #2381
    kösz zeli, a modnak már írtam házigazda jog ügyben, de úgyláccik sz@rnak rá, szóval akkor csinálok csak bannert és megkérem őket, hogy legalább azt rakják be. holnapra vagy holnaputánra :-)
  • Saddalim #2380
    #2373: milyen? full?
    #2374: a .ccd-t rakd be neki
    #2375: bővebben?
    #2376: mikor volt utóljára windows ujratelepitve? videokártya driver? alaplap driver? directx?
    #2377: a PoP3 hibás (az összes úgy ahogy van, ezért adták ki hamar a 4-et). Töltsd le a demot. Amikor kiírja, hogy innentől már csak a teljessel tudsz továbbjátszani, akkor vége, addig megy a teljes is, csak az még le is fagyasztja a géped. Szóval demo.
  • CrissCross
    Üdv! Aki letöltötte ezt:Scarface.The.World.is.Yours.ENG.PCDVD.ISO.LEAK.by.FFN.Crew.rar és tudja hogy kell kideríteni a kódot az legyen oly szíves írja le nekem. köszi
  • Jesy
    Isti71!!! ha nincs crack-ed hozzá akkor 2 lehetőség:
    1. megnézed 1 torrentes oldalon hogy van-e de ott általában ha van is akkor is vírusos!
    2. húzd ki a meghajtókat és úgy indítsd el! akkor tuti elindul mert én is így csináltam :D
  • Isti71
    Prince of Persia 3-nak van-e crack-je? Vagy, hogy lehet vele játszani?
  • most19
    Sziasztok!Nekem a call of juarezzel lenne egy kis problémám!Mikor elindítom bejön egy fekete képernyő és onnan nem csinál semmit az marad resetelnem kell,mert nem tudok semmit csinálni!(9600-os ati videókártyám van)Please vki help me!
    Előre is thx.
  • Sam16
    Valaki tud Helpet adni a Call of Juarez játékra mert nem tudom elindítani ha valaki tudna segíteni akkor MSN-en bonyolítsuk le de nagyon megköszönném va valaki segítene!
  • Lacikam
    Sziasztok. Letöltöttem a Handball Manager 2005-2006 játékot(3 fájl: .img .ccd .sub kiterjesztésűek) 800 mb körül. Felmásoltam, de csak 30 megát rakott fel. Aztán meg kéri a cd-t. Nem ismeri fel az .img fájlt ami 750 mb. Segítsetek! Köszi.
  • ToCsEk
    Megtudja nekem valki mondani hogy hol találom meg a lego star wars1 mentését?
  • Qwerty4
    Szerintem jobb lenne ha valaki csinálna bannert FAQ-val, így talán többet nem érkeznének ilyen kérdések, csak abban az esetben ha keresett az illető és nem talált végigjátszást és vonatkozik cd kulcsokra meg ilyesmikre is, mert ezek tényleg nem nagy problémák, ha utána tud nézni az ember a neten.
  • zeli
    ja és URLITT
  • zeli
    najó, mégegyszer leírom, mert Saddalim többet nem teszi:D

V
    É
    G
    I
    G
    J
    Á
    T
    S
    Z
    Á
    S
    O
    K

(ui.:remélem nem b*sztam el:D)
  • Qwerty4
    És abban sem vagyok meggyőződve hogy a játék teljes nevét írtad.Egyébként ezt kerested?:Mystery of the Nautilus
  • Qwerty4
    Persze itt van!!!A google-t illene azért megtanulni használni., fél perc sem kellett és kaptam.tanács:ha végigjátszást keresell írd a játék nevét agoogle-be és melléje a "walkthrough" szócskát és ha magyar végigjátszást keresell a "végigjátszás" szócskát, de sajnos kevesebb a magyar végigjátszások száma.
  • dome1976
    Sziasztok!
    Tudtok valahol végigjátszást a Nautilushoz?