Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HEllo-sztok
Egy kis segítség kellene.
A "THE CHORNICLES OF NARNIA" -hoz.
Mikor szét kell verni a dobozokat és rögtön el kell bújni a nyanya elõl, a sráccal eltudok bujni de a csajszival nem.
Léci ha valaki tud segítsen.
Elõre is köszönöm.
LouiS Kmét
Mert sajna nem találtam ! 😞((((

LouiS Kmét
© kriszbig

Madden NFL 2005 magyarosítás ???

Hali!Tud valaki NFL 2005-höz magyarosítást!jó lenne!köszi!<#gonosz2>
Tibce
kösz szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AMD a király !!!!!!!!!!!!!

LouiS Kmét
innenre kat azt tõldheted !!!!

Gyerekek ezt le kell írnom ??? <#banplz><#violent>

Tibce
ja az, mert tudsz valamit???

LouiS Kmét
"Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords" -Hun
inenn

Tibce
Heló mindenkinek, nem tudja valaki ,hogy hol lehet letölteni a "Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords" magyaritását ,mármint a részlegeset mert tudom hogy a teljes még nem kész.Segitsetek, sürgõs volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The FlashBack
most vittem vissza három dvd-t a tékába 1900Ft ot csengettem

koschwarz
speciel én filmrajongó is vagyok 😊, TEHÁT elvileg 1000-rel kellene másolnom a filmeket, mégsem teszem (van összesen 10 filmem):

1. minek foglalja otthon a helyet az a sok DVD, így is belefulladok a cd-kbe, dvd-kbe
2. egy filmet általában 1-2-3x nézek meg
3. éppen ezért teljesen feleslegesnek tartom, hogy otthon gyüjtögessem õket, fõleg ha már úgysem a szép eredeti dobozában van meg
4. sajnálok pénzt kiadni egy akciós dvd-ért is, pl. 2000 ft-ot is akár, pont azért, mert minek vegyem meg azt a filmet, amit már láttam korábban
5. de ha mégis meg akarok nézni egy filmet mégegyszer, akkor leugrok a kölcsönzõbe (2-nek is a tagja vagyok, bár minek), és kb. 3-500 ft-ért megnézem mégegyszer
6. hacsak nem adják valamikor a tv-ben vagy HBO-n

ugyanez a játékokkal: ha lehetne valamilyen módon kölcsönözni játékot, elfogadható áron, elfogadható idõre, nekem bizony nem lenne egy sem meg, se eredetiben, se warezben

(milyen jó ötlet 😊 )

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

LouiS Kmét
© petya2000
Ezekröl az oldalakról tölhetsz magadnak !!
1.ik
2.ik

The FlashBack
látod.... errõl beszélek!
a gép és a net elõtt ül, a de annyira már nem képes, hogy használja a googlelt, pedig hasznosabb mint ide spemmelni
az is igaz, hogy bugosak a játékook
a videótékákba (jól tudom ezt...) Vannak filmek amiket csak 300HUF ért lehet egy napra kivinni, és azt mondták, hogy ezzel akarják visszaszorítani a kalózkodást, és egy vendég azt mondta, hogy csak törcénnyel lehet... szerintetek törvénnyel visszalehet fogni a kalózkodást???
ez olyan mint a petárdázás... aki akarja, az úgyis hozzájut
nevetséges mi megy ebben az országban
mindensetre a 300HUF ot jó ötletnek tartom me énis inkább kifizetem, mint"kínlódjak" a másolásával, és semmi garancia hogy még vala belekerül a dvd be...
nem?

ha valaki tudja, hogy honnan lehetne Underground 2- höz kiegészítõket küldeni kocsikat, ilyesmi, az kérem küldjön címet a [email protected] címre
Elõre is köszönöm. Lehetõleg minnél hamarabb!!!!
koschwarz
jó persze, de attól még igaz, hogy mostanában egyre csilivilibbek a játékok (ami jó egyébként), viszont egyre bugosabbak is. érthetõ, hiszen minél bonyolultabb valami, annál nagyobb az esély, hogy hiba legyen benne.

az is igaz, hogy néha olyan dolgokat kell elmagyarázni fórumokon egyeseknek, hogy meglepõdik az ember...és ezt úgy mondom, hogy és sem vagyok egy hatalmas guru, de ami kell azt tudom. vagy ha már másolt játékkal akarok játszani, akkor sem akadok fent az elsõ problémán.

The FlashBack
figyelj... ne keverjük össze a dolgokat... Ha valaki olyan vásárolja a játékokat, aki még azt sem tudja, hogy mi van a gépében az meg is érdemli... a baj ott kezdõdik amikor egy teljesen mezei felhasználó leveszi a polcról a jétákot, és pénztárnál kifizeti...

koschwarz
nahát ez a másik. soxor érthetetlen a gépigény, legalábbis sem a látvány, sem más nem indokolja, hogy egy atomerõmûvet kelljen otthon tartani. pl. nálam az NFS UG2 majdnem minden max részletességen, 1024-ben teljesen jól futtott a gépemen, és tetszett is a látvány, ehhez képest a MW egyáltalán nem tetszik grafikailag, egy-két parasztvakító effekten kívül semmi különös, mégis kínlódik a gép.

qrvára rosszul optimatizáltak a mai játékok, nem tudom miért, talán a kiadó nem ad elég idõt a végsõ finomításokra, vagy a programozók tehetségtelenek, nem tudom. itt van a battlefield2, hát röhej, hogy gyakorlatilag tényleg 1 giga memória kell MINIMUM, hogy jól fusson. meg ahol a peccshez is peccs kell. maga a játék jó, de soxor olyan bosszantó hibák vannak benne...

néha beesik egy-egy csoda, ami lehet, hogy éveket késett, mégis majdnem tökéletesek, és mnden gépen futnak: lásd Half Life2. hát igen.

LouiS Kmét
Elírtam !!
(((( 15.000 ft ))))

LouiS Kmét
Üdv koschwarz !
Igazad van !
Csak tényleg bosszantóóó,hogy nincs minõsééég !!!!
(fiam karácsonyra kérte (eredeti)Nfs Mw-t)
Úgy gondolom ha fizetek valamiért akkor ne kelljen félnem hogy (sok pénz)150000Ft és (probléma)kockás árnyék,meg Fullon szaggat 1G rammal és 256M Videókarival !!
De már nem foglalkozom vele,próbálok segíteni akinek csak lehet hisz erröl szól a topik !
Lényeg Ha eredeti ha tört lesz vele probléma !!!

koschwarz
ez igaz, engem is ugyanúgy idegesít pl. a bf2, ami teli van hibákkal, sõt, az elsõ peccshez is peccs kellett (!!!ááááááááá). de a tört változatban is ugyanazok a hibák vannak, csak azt még peccselni sem olyan eccerû. meg újabban már nincsenek crack-ek sem, hanem mountolni, kábelt huzogatni, meg egyéb trükköket kell megcsinálni.

most õszintén: akkor nem igaz, hogy nevetséges volt az a kijelentés?

LouiS Kmét
Miért nevetséges,nekem eredeti a Fifa2006 és mégis szenvednem kellett vele !!!
Megveszel drágán egy játékot és teli hibákkal EZ nevetséges !!

koschwarz
bf2-höz azt tudom, ajánlani, hogy MINDENT, tehát, MINDENT, mi kapcsolatos a tört bf2-vel, szedjél le a gépedrõl (pl. regcleaner-rel is a registrybõl), és úgy próbálkozz. egyébként ehhez csak annyit, hogy nekem kezdettõl fogva eredeti, és soha semmi bajom nem volt, peccselésnél se.

az, hogy rizikós az eredeti, és sok pénz-sok probléma, elég nevetséges kijelentés. max a sok pénz igaz belõle. mielõtt elkezdené valaki, nekem sem minden játékom eredeti.

az hogy az EA milyen, azt hagyjuk, EA sucks.

M@TriX
rakd vissza a törtet... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

LouiS Kmét
Jajaja , Ea -se adott ki mostanába normális játékot !!!!
Pld :

Nfs Mw (kockás árnyék)
Fifa2006 (Nem megy Usb bill.-el)
Call of duty 2 (tele buggal )

Rizzikós az eredeti is Sok pénz és prombléma !!!!

The FlashBack
látjátok!?
ez van ma....
letöltitek a törtet, fulosan megy, megveszitek, nem elég hogy egy csomó pénzt kidobtok az ablakon, még szar is... persze lehet, hogy a géppel van baj, lehet nem....
Szerintem, ha nem javult meg, menj vissza a boltba, és borítsd az eladóra az asztalt...

haab
Hello vki segitsen mert mindjár az ablakon vágom ki a gépet. Megvettem a játékot Battlefield 2 fölraktam restart fölakarom patchelni patcheng falied na mondom lehet hogy nem kell mert auto updatelt elakarom inditani bevillan a fekete kép mint ha inditaná fölbontás váltás és visssza KisTehén! windowsba plz help me

ui.: a gépem birja mert régen játszottam a törtel és az ment. meg kb 1 hónapja fölraktam a törtet és akkor is ment...

PoP T2T 4ever

köszönöm, mûködik <#worship>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Freecee
.

Gruma (lvl 60 troll mage -25/0/26-, Dunemaul) Zedron (lvl 60 ork warlock -7/31/11, Ragnaros)

LouiS Kmét
SnagIt-képlopó és videó rögzítõ !! Innen töltheted !
Serial:

5house

4087B69365F4B102DA

BEBF49F32B5AB15273

D9911C7D34E3B13EA9

Hi

Tudna valaki olyan progit adni, amivel rögzíteni tudom a játékomat. A FRAPS csak fél perc videó rögzítést enged. Nekem többre lenne szükségem!!!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Oblivion <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hihetetlen vagy... esetleg:

"Real Time Strategy game 21. century"
"RTS in 21st"

kulcsszavak kellenek, semmi más.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tigerbácsi
ekkolákko!

egy kis segítség kellene!
egy új tagnak kéne egy ki segítség:
17:18 subaruszg: Nem tom hogy lehet eljutni Arx városba

én nem tom mert nem vaok nagy yátékos

köszy az Õ nevében is

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

danikarate
nem tudnátok hol lehet letölteni egy egy usb univerzális állomásvezérlõt??????

LouiS Kmét
Name:
The Movies
S/N: Enjoy : DKHF-V3JN-G4HT-4HAF-44D1 /
/ 3VDV-FTTF-PJPK-9V7P-DEF6 /
/ ZVHH-3NGJ-3NNA-9FHV-F699

Sziasztok!!

Elõször is szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt kívánni!!
Igazából lenne egy kérésem: Szükségem lenne a The Movies címû játék serial number-ja. Ha esetleg valakinek meg lenne, kérem küldje el az alábbi e-mail címre: [email protected]
SÜRGÕS!!
A segítséget elõre is nagyon köszönöm!!!
African
Szevasztok!

Nem tudtok vmi kib***tt jó szerepjátékot???Vagy lehet akció is ami verekedõs.😊

Sziasztok!
Már pár topicban irtam de nem nagyon válaszol senki.Hátha itt igen.
Ds2 vel kapcsolatban lenne problémám,illetve azzal de ez egy progin mulik.A hamachi programhoz hasonlo kellene.Tudnátok ilyet mondani?Vagy ha nem akkor abban kérek segitséget hogyan tudnék haverral neten ds2özni?
Köszönöm elöre is.
reaper4
earth 21xx? igaz csúsztam pár évet 😊 , de nézz utánna

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

SD456
O.K.!
Csak az a baj, hogy nevet nem tudok és ha nem tudok nevet akkor a google-ben sem tudok keresni!

PS3 ID: SDani456

The FlashBack
szerinted van ilyen???
használd a googlet

The FlashBack
nem unod még?
21SZ-BAN JÁTSZÓDÓ????

SD456
Szevasztok!

Nem tudtok valami jó 21. században játszódó háburus stratégiai játékot?

Elõre is köszönöm!

Kellemes karácsom ünnepeket és újévet!

PS3 ID: SDani456

The FlashBack
igen...
csökkentett módban indítod qa gépet, WB5-öt letakarítod, (fullosan tehát regedit meg minden) utána Használsz Style XP-t

egypszichonauta
annyit szeretnék megkérdezni hogy mire jó hogy van egy hónap vip-tagságom?

jakewyler
Hello!
Én is eggyik nap betteem egy karácsonyi skint és ugyanilyet lett gép nagy nahezen válaszolt mindre meg fagyott folyton!
Sikerült már megoldanod a problémát?rájöttél már a hiba okára?mert ha igen írd meg lécci

A gépem: 256mb ram, 1500Mhz proci,64 mb-os videókárkya, valaki segytsen.

Nem indul el a san andreas csak addig jó amikor töltené a játékot aztán kilép. Segítsetek.

azt ne várd, hogy legyen magyarítás, mer nemsokat(sztem semmit)fordítanak le!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)