Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítség kellene.
A "THE CHORNICLES OF NARNIA" -hoz.
Mikor szét kell verni a dobozokat és rögtön el kell bújni a nyanya elõl, a sráccal eltudok bujni de a csajszival nem.
Léci ha valaki tud segítsen.
Elõre is köszönöm.
Gyerekek ezt le kell írnom ??? <#banplz>#banplz><#violent>#violent>
inenn
AMD a király !!!!!!!!!!!!!
1. minek foglalja otthon a helyet az a sok DVD, így is belefulladok a cd-kbe, dvd-kbe
2. egy filmet általában 1-2-3x nézek meg
3. éppen ezért teljesen feleslegesnek tartom, hogy otthon gyüjtögessem õket, fõleg ha már úgysem a szép eredeti dobozában van meg
4. sajnálok pénzt kiadni egy akciós dvd-ért is, pl. 2000 ft-ot is akár, pont azért, mert minek vegyem meg azt a filmet, amit már láttam korábban
5. de ha mégis meg akarok nézni egy filmet mégegyszer, akkor leugrok a kölcsönzõbe (2-nek is a tagja vagyok, bár minek), és kb. 3-500 ft-ért megnézem mégegyszer
6. hacsak nem adják valamikor a tv-ben vagy HBO-n
ugyanez a játékokkal: ha lehetne valamilyen módon kölcsönözni játékot, elfogadható áron, elfogadható idõre, nekem bizony nem lenne egy sem meg, se eredetiben, se warezben
(milyen jó ötlet 😊 )
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a gép és a net elõtt ül, a de annyira már nem képes, hogy használja a googlelt, pedig hasznosabb mint ide spemmelni
az is igaz, hogy bugosak a játékook
a videótékákba (jól tudom ezt...) Vannak filmek amiket csak 300HUF ért lehet egy napra kivinni, és azt mondták, hogy ezzel akarják visszaszorítani a kalózkodást, és egy vendég azt mondta, hogy csak törcénnyel lehet... szerintetek törvénnyel visszalehet fogni a kalózkodást???
ez olyan mint a petárdázás... aki akarja, az úgyis hozzájut
nevetséges mi megy ebben az országban
mindensetre a 300HUF ot jó ötletnek tartom me énis inkább kifizetem, mint"kínlódjak" a másolásával, és semmi garancia hogy még vala belekerül a dvd be...
nem?
Elõre is köszönöm. Lehetõleg minnél hamarabb!!!!
az is igaz, hogy néha olyan dolgokat kell elmagyarázni fórumokon egyeseknek, hogy meglepõdik az ember...és ezt úgy mondom, hogy és sem vagyok egy hatalmas guru, de ami kell azt tudom. vagy ha már másolt játékkal akarok játszani, akkor sem akadok fent az elsõ problémán.
qrvára rosszul optimatizáltak a mai játékok, nem tudom miért, talán a kiadó nem ad elég idõt a végsõ finomításokra, vagy a programozók tehetségtelenek, nem tudom. itt van a battlefield2, hát röhej, hogy gyakorlatilag tényleg 1 giga memória kell MINIMUM, hogy jól fusson. meg ahol a peccshez is peccs kell. maga a játék jó, de soxor olyan bosszantó hibák vannak benne...
néha beesik egy-egy csoda, ami lehet, hogy éveket késett, mégis majdnem tökéletesek, és mnden gépen futnak: lásd Half Life2. hát igen.
Igazad van !
Csak tényleg bosszantóóó,hogy nincs minõsééég !!!!
(fiam karácsonyra kérte (eredeti)Nfs Mw-t)
Úgy gondolom ha fizetek valamiért akkor ne kelljen félnem hogy (sok pénz)150000Ft és (probléma)kockás árnyék,meg Fullon szaggat 1G rammal és 256M Videókarival !!
De már nem foglalkozom vele,próbálok segíteni akinek csak lehet hisz erröl szól a topik !
Lényeg Ha eredeti ha tört lesz vele probléma !!!
most õszintén: akkor nem igaz, hogy nevetséges volt az a kijelentés?
Megveszel drágán egy játékot és teli hibákkal EZ nevetséges !!
az, hogy rizikós az eredeti, és sok pénz-sok probléma, elég nevetséges kijelentés. max a sok pénz igaz belõle. mielõtt elkezdené valaki, nekem sem minden játékom eredeti.
az hogy az EA milyen, azt hagyjuk, EA sucks.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pld :
Nfs Mw (kockás árnyék)
Fifa2006 (Nem megy Usb bill.-el)
Call of duty 2 (tele buggal )
Rizzikós az eredeti is Sok pénz és prombléma !!!!
ez van ma....
letöltitek a törtet, fulosan megy, megveszitek, nem elég hogy egy csomó pénzt kidobtok az ablakon, még szar is... persze lehet, hogy a géppel van baj, lehet nem....
Szerintem, ha nem javult meg, menj vissza a boltba, és borítsd az eladóra az asztalt...
ui.: a gépem birja mert régen játszottam a törtel és az ment. meg kb 1 hónapja fölraktam a törtet és akkor is ment...
PoP T2T 4ever
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Serial:
5house
4087B69365F4B102DA
BEBF49F32B5AB15273
D9911C7D34E3B13EA9
Tudna valaki olyan progit adni, amivel rögzíteni tudom a játékomat. A FRAPS csak fél perc videó rögzítést enged. Nekem többre lenne szükségem!!!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"Real Time Strategy game 21. century"
"RTS in 21st"
kulcsszavak kellenek, semmi más.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
egy kis segítség kellene!
egy új tagnak kéne egy ki segítség:
17:18 subaruszg: Nem tom hogy lehet eljutni Arx városba
én nem tom mert nem vaok nagy yátékos
köszy az Õ nevében is
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
The Movies
S/N: Enjoy : DKHF-V3JN-G4HT-4HAF-44D1 /
/ 3VDV-FTTF-PJPK-9V7P-DEF6 /
/ ZVHH-3NGJ-3NNA-9FHV-F699
Elõször is szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt kívánni!!
Igazából lenne egy kérésem: Szükségem lenne a The Movies címû játék serial number-ja. Ha esetleg valakinek meg lenne, kérem küldje el az alábbi e-mail címre: [email protected]
SÜRGÕS!!
A segítséget elõre is nagyon köszönöm!!!
Már pár topicban irtam de nem nagyon válaszol senki.Hátha itt igen.
Ds2 vel kapcsolatban lenne problémám,illetve azzal de ez egy progin mulik.A hamachi programhoz hasonlo kellene.Tudnátok ilyet mondani?Vagy ha nem akkor abban kérek segitséget hogyan tudnék haverral neten ds2özni?
Köszönöm elöre is.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Csak az a baj, hogy nevet nem tudok és ha nem tudok nevet akkor a google-ben sem tudok keresni!
PS3 ID: SDani456
Nem tudtok valami jó 21. században játszódó háburus stratégiai játékot?
Elõre is köszönöm!
Kellemes karácsom ünnepeket és újévet!
PS3 ID: SDani456
csökkentett módban indítod qa gépet, WB5-öt letakarítod, (fullosan tehát regedit meg minden) utána Használsz Style XP-t
Én is eggyik nap betteem egy karácsonyi skint és ugyanilyet lett gép nagy nahezen válaszolt mindre meg fagyott folyton!
Sikerült már megoldanod a problémát?rájöttél már a hiba okára?mert ha igen írd meg lécci
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)