11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
tényleg Láma kérdésnek látszik elsőre. De nem az, mert az alapjátékot én sem találtam.. -
Hi
a Just Cause direkt ilyen lassu vagy a gépem miatt? -
Tudom, hogy láma kérdés (és egyszerűbb letölteni) és a keresés nekem nem is szokott gondot okozni, de ezt most télleg nem találom semelyik magyar oldalon_
Talán a tescoba vagy valahol még lehet kapni :D -
eléggé csodálkoztam, mikor ezt olvastam! valaki azt kérdezi, hogyan lehet megvenni a Half Life 2-t. Nem nagyon találtam meg én sem, csak az episode One-t, meg az Év játékát. De az tényleg drága.
esetleg ajánlom figyelmedbe ezt, vagy ezt, esetleg még ezt -
tréj #2490 sziasztok
készülök venni egy új videókártyát szerintetek jó az ati radeon x 1600-as?
-

Megtudnátok mondani, hogy hol lehetne megvenni az alap Half Life 2-őt??
De most komolyan, minden online shop-ban csak a ep1-et és a hl2 game of the year-t látom. Rendes CD-s kiadásra gondolok, néhány ezer forintért, nem steam-re... -
ezzy #2488 Telepítsd ujra a játékot, de előtte mentsd el a save-t.
-
ezzy #2487 Segitséget szeretnék kérni! Hogy kell telepíteni a Paradise Sokal Video néljüli magyaritását? Előre is köszi! -
T Zsolti #2486 Helosztok
Help kéne, felraktam a GTA SA-t és rákattintok a parancsikonra és elkezdt tölteni de a játék még nem jön be és megszakad a töltés mielöt elindulna a játék volt a minap egy driverproblémám és visza lett álitva a gép és utána meg lett csinálva és azota szar, vki tudna segiteni???Mit tegyek hogy menjen???
-
Mostanában nagyon izgat az időutazás...tudtok esetleg ezzel a témával kapcsolatos játékot?Mert én sajna nem ismerek, de nagyon szeretnék egy ilyennel játszani.Lehetőleg FPS(de nemcsak) legyen úgy 2002-től(de lehet korábbról is).
Help Me!!!
-
donfoto #2484 ahogy megígértem: http://dosgames.abkant3000.hu/data/228.htm
mégegyszer köszönöm a segítséget! örök hála....
:D -
Talán felveszed mikrofonnal, majd átalakítod mp3-ba, de akkor xar minőség lesz.
Vagy ha IE-t használsz:Documents and Settings/user neved/Local Settings/Temporary Internet Files, ott keresell hangfájlokat, lehet oda tölti. -
Helló!
Lehet, hogy kicsit off, mert nem szorosan játékról van szó, hanem netes kérdés.
Itten van a Vietcong zenéjének mixe. Hogy lehetne letölteni a zenét? Tudnátok segíteni? -
Nah szevasztok legközelebb két hét múlva hétfőn. Majd lehet hogy benézek valami netkávézóból ha találok... -
nembaj, megvárjuk
-
ott van benn a cd dobozában -
a baj az, hogy én holnap elutazom 10 napra, szóval ha Kandurexnek ma estig nem sikerül, akkor leghamarabb két hét múlva hétfőn... :S -
fene enné meg a hüje háttér miatt egyik szint sem lehet elolvasni :-) -
próbáld meg a total commander beépitett rar-tömöritőjével, de előtte állitsd be max tömörítésre. eltarthat nagyon sokáig az is, de ezzel kizár6juk a winrar hibát ha nem megy. ha megy akkor banzáj :-) -
amadeus1992 #2475 Valaki tudja az Age of Empires 3 telepítő kódját? -
ent #2474 szasz all!
Battle for Dune? Vki tud lelő helyet hozzá??? Égető! Thx -
kriszbig #2473 KÖSZI -
Hát ez az, amit én sem értek. Szóval lezajlik az esemény (másfél-kétésfél óra) kiírja kész. Kész is, ott az új rar fájl, csak éppen ugyanakkora (minimális eltéréssel 1-2 ) Lehet, hogy az a baj hogy a mappát jelöltem ki tömörítésre, nem pedig csak a benne lévő kitömörített állományt??? 
Segítség
WINRAR
becsomagolásban!!!
-
busmanneo #2471 Oksi!!
-
tudnék..
Saddalim, jó lett a Faq, a színeket még beállítod, azt fasza:P
meg az is király, hogy összeválogattad a drivereket -
http://fm.ns1.ensim.hu/fm2006/magyaritas/FM2006magyaritas_v08855.zip -
van egy oldal, amin aszongyák hogy fennvan, de azt épp "karbantartják", holnap megpróbálom... -
kriszbig #2467 helló!honnan tudnák fm 2006hoz magyarítást??köszi
-
busmanneo #2466 Előre is köszi! -
#2463: mi az hogy nem tudod? nagyobb lesz vagy nem engedi?
#2464: utánanézek... -
busmanneo #2464 Hali!
Kis segítség kellene...
Tudna nekem valaki drivert intézni 'Typhoon Power Wheel' kormányhoz?
Előre is köszi.
B -
Sziasztok! Csináltam egy hülyeséget és most nem tudom visszacsinálni. Nem szoktam becsomagolásra használni a WINRAR-t
, csak fordítva. Véletlenül kicsomagoltam egy 1,9 G-s állományt és lett belőle több mint 8 GIGA! Harmadszor futtatom a varázslóval különböző beállításokkal a WINRART, de nem tudom visszacsomagolni. Lsz. segítsetek hogyan kell. Nagyon köszönöm!
-
jut eszemge, készülget a gyik is, a szinek még gázok, majd megcsinálom :-)
Itt megtekinthető
UI.: A dolog még az én gépemen van, szóval csak akkor tudod megnézni, amikor a gép épp be van kapcsolva, majd feldobom uw-ra. :P -
fasza
-
Azur92 #2460 Lenne egy kérésem!
A Need for Speed Most Wanted-be ha rámegyek a pályárol,a bolt kőrre,és enterezek,nem veszi be.Eddig működött,de a feketelistán lébő 8. rivális után már nem
Segítséget kérek.
Előre is köszi.
E-mail címem:[email protected] -
nah hogy teccik? még nincs kész teljesen, szerintem a legnagyobb baja a szöveg olvashatatlansága, talán majd még sötétitek a hátteren. a gyik képétérképpel.
jut eszembe. írtam kandurexnek a házigazdaság ügyében, reménykedek... :-)
(valószínű hogy lassan jön le, majd felrakom valami gyorsabb szerverre is) -
Ez nem hülyeség...De segíteni nem tudok.:( -
szurka #2457 Szasztok!
Elnézést, hogy ilyen hülyeséggel zargatom a jó népet, de az x850xt támogatja a HDRLightingot-t? Ha igen, hogy a túróba lehet aktiválni? Mert az Oblivion szerint nem támogatja..... -
clonecd-t szedd le. ha nincs vagy le van szedve, használj sd4hide-t és daemontools-t -
Gabe18 #2455 Lehet azt azért 1000-1300-ért is kapni.