11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• T Zsolti
    Helosztok
    Help kéne, felraktam a GTA SA-t és rákattintok a parancsikonra és elkezdt tölteni de a játék még nem jön be és megszakad a töltés mielöt elindulna a játék volt a minap egy driverproblémám és visza lett álitva a gép és utána meg lett csinálva és azota szar, vki tudna segiteni???Mit tegyek hogy menjen???
  • Qwerty4
    Mostanában nagyon izgat az időutazás...tudtok esetleg ezzel a témával kapcsolatos játékot?Mert én sajna nem ismerek, de nagyon szeretnék egy ilyennel játszani.Lehetőleg FPS(de nemcsak) legyen úgy 2002-től(de lehet korábbról is).
    Help Me!!!
  • donfoto
    ahogy megígértem: http://dosgames.abkant3000.hu/data/228.htm
    mégegyszer köszönöm a segítséget! örök hála....
    :D
  • Qwerty4
    Talán felveszed mikrofonnal, majd átalakítod mp3-ba, de akkor xar minőség lesz.
    Vagy ha IE-t használsz:Documents and Settings/user neved/Local Settings/Temporary Internet Files, ott keresell hangfájlokat, lehet oda tölti.
  • Voltan
    Helló!

Lehet, hogy kicsit off, mert nem szorosan játékról van szó, hanem netes kérdés.

Itten van a Vietcong zenéjének mixe. Hogy lehetne letölteni a zenét? Tudnátok segíteni?
  • Saddalim #2481
    Nah szevasztok legközelebb két hét múlva hétfőn. Majd lehet hogy benézek valami netkávézóból ha találok...
  • zeli
    nembaj, megvárjuk
  • ngcsnet
    ott van benn a cd dobozában
  • Saddalim #2478
    a baj az, hogy én holnap elutazom 10 napra, szóval ha Kandurexnek ma estig nem sikerül, akkor leghamarabb két hét múlva hétfőn... :S
  • Saddalim #2477
    fene enné meg a hüje háttér miatt egyik szint sem lehet elolvasni :-)
  • Saddalim #2476
    próbáld meg a total commander beépitett rar-tömöritőjével, de előtte állitsd be max tömörítésre. eltarthat nagyon sokáig az is, de ezzel kizár6juk a winrar hibát ha nem megy. ha megy akkor banzáj :-)
  • amadeus1992
    Valaki tudja az Age of Empires 3 telepítő kódját?
  • ent
    szasz all!

Battle for Dune? Vki tud lelő helyet hozzá??? Égető! Thx
  • kriszbig
    KÖSZI
  • revizor
    Hát ez az, amit én sem értek. Szóval lezajlik az esemény (másfél-kétésfél óra) kiírja kész. Kész is, ott az új rar fájl, csak éppen ugyanakkora (minimális eltéréssel 1-2 ) Lehet, hogy az a baj hogy a mappát jelöltem ki tömörítésre, nem pedig csak a benne lévő kitömörített állományt???
    Segítség WINRAR becsomagolásban!!!
  • busmanneo
    Oksi!!
  • zeli
    tudnék..
    Saddalim, jó lett a Faq, a színeket még beállítod, azt fasza:P
    meg az is király, hogy összeválogattad a drivereket
  • Saddalim #2469
    http://fm.ns1.ensim.hu/fm2006/magyaritas/FM2006magyaritas_v08855.zip
  • Saddalim #2468
    van egy oldal, amin aszongyák hogy fennvan, de azt épp "karbantartják", holnap megpróbálom...
  • kriszbig
    helló!honnan tudnák fm 2006hoz magyarítást??köszi
  • busmanneo
    Előre is köszi!
  • Saddalim #2465
    #2463: mi az hogy nem tudod? nagyobb lesz vagy nem engedi?
    #2464: utánanézek...
  • busmanneo
    Hali!
    Kis segítség kellene...
    Tudna nekem valaki drivert intézni 'Typhoon Power Wheel' kormányhoz?
    Előre is köszi.
    B
  • revizor
    Sziasztok! Csináltam egy hülyeséget és most nem tudom visszacsinálni. Nem szoktam becsomagolásra használni a WINRAR-t, csak fordítva. Véletlenül kicsomagoltam egy 1,9 G-s állományt és lett belőle több mint 8 GIGA! Harmadszor futtatom a varázslóval különböző beállításokkal a WINRART, de nem tudom visszacsomagolni. Lsz. segítsetek hogyan kell. Nagyon köszönöm!
  • Saddalim #2462
    jut eszemge, készülget a gyik is, a szinek még gázok, majd megcsinálom :-)
    Itt megtekinthető
    UI.: A dolog még az én gépemen van, szóval csak akkor tudod megnézni, amikor a gép épp be van kapcsolva, majd feldobom uw-ra. :P
  • zeli
    fasza
  • Azur92
    Lenne egy kérésem!
    A Need for Speed Most Wanted-be ha rámegyek a pályárol,a bolt kőrre,és enterezek,nem veszi be.Eddig működött,de a feketelistán lébő 8. rivális után már nem
    Segítséget kérek.
    Előre is köszi.
    E-mail címem:[email protected]
  • Saddalim #2459
    nah hogy teccik? még nincs kész teljesen, szerintem a legnagyobb baja a szöveg olvashatatlansága, talán majd még sötétitek a hátteren. a gyik képétérképpel.
    jut eszembe. írtam kandurexnek a házigazdaság ügyében, reménykedek... :-)

(valószínű hogy lassan jön le, majd felrakom valami gyorsabb szerverre is)
  • 22Barna22
    Ez nem hülyeség...De segíteni nem tudok.:(
  • szurka
    Szasztok!
    Elnézést, hogy ilyen hülyeséggel zargatom a jó népet, de az x850xt támogatja a HDRLightingot-t? Ha igen, hogy a túróba lehet aktiválni? Mert az Oblivion szerint nem támogatja.....
  • Saddalim #2456
    clonecd-t szedd le. ha nincs vagy le van szedve, használj sd4hide-t és daemontools-t
  • Gabe18
    Lehet azt azért 1000-1300-ért is kapni.
  • bauer15
    és van dvd9 újraírhatóba?
    és az mennyi?
  • kriszbig
    hali!help me!ezt írja ki a gépem amikor az FM2006-ot indítom:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD em.soft.!!!!mit tegyek???köszi előre is!!!
  • kriszbig
    hali!help me!ezt írja ki a gépem amikor az FM2006-ot indítom:CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD em.soft.!!!!mit tegyek???köszi előre is!!!
  • deadcode82
    én láttam már 1700-ért is
  • fery02
    bauer15: igen. És ahogfy elnézem a mostani játékokat, szükség is lesz lassan rájuk :(
  • Lyan Kyj
    uh, nekem is kell egy játék!
    Pinball-szerűség volt, csak tengerpart háttérrel, sirályokat kellett a labdával leszedni. Brahms "Magyar Táncok" ment alatta, és ütemre repültek. Néha potyogtattak is^^ ez is egy ősrégi PG cd-n volt, vki nem tudja a nevét?
  • bauer15
    csá egy dv9 komolyan 2000 ezer forint?
  • fery02
    Várjunk, emléxem, hogy nekem honnan volt meg: egy ősrégi Pc GURU CD-n, ami nem tom melyik évben jelent meg, de azt tudom, hogy karácsonyi, és a Quake 3 volt rajta demóban. Szóval tényleg nagyon régi. :D És azon a lemezen a shareware rovatban van a játék, amit mi keresünk. Akinek megvan az a lemez, nagyon jó lenne, ha róla, a játékot mondjuk átküldené e-mailbe, vagy lerendeznénk msn-en. Nagyon szépen megköszönném.