Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Hogyan kell egy Nvidia Geforce Mx400-as videokártyát open gl-re állitani mert nem indul a medal of honor allied assault...
elõre is kösz!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a Nero-t megtalálta azt ki is töröltem
de a GTa-t nem találja:S
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ez win7-el is mûködik?
Esetleg lefuttathatsz egy Windows Installer Cleanup Utility-t, ami kipucolja ezeket a fájlokat.
most új probléma van
indítanám a gta Iv-t
és ezt írja ki:
semmi kreekk
csak úgy ahogy fel van telepítve,teljesen szûz elõtte telepítettem újra,azóta már vagy 3x
aztán próbálnám a Nero startsmartot(8as verzió)
és pont ugyanezt írja ki,de a nero express már hibátlanul mûködik
5let?
nemtudok GTazni😞
lefutattam már 1000x és mindig újraindul
Korábbi rendszerek esetén az msdos.sys fájlhoz hozzá kell adni egy "autoscan=0" sort, ez letiltja a scandisket, de ehhez mintha lenne is javítócsomag
icipici off😄
elindítottam egy scandiscet le is futott fsazául megy minden de mostmár örökké elindítja ahogy elindítom a gépet
hogy tudom kiiktatni?
már végigfuttattam párszor de úgyse indul rögtön a vindóz
hoyg tudom kikapcsolni az ütemezést?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
amit másoltam darabonként 400 mb körüliek
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Kaptam egy 32 Gb-os pendrivet
az a gondom hogy elkezdek rárakni filmeket és kb úgy 3 Gb-ig nincs is semmi gond aztán mikor ezt a határt túllépi onnantól a filmeket nem lehet lejátszani, az írja nincs kodek vagy sérült a file, ugyanaz a film amit sérültnek ír tökéletesen müködik a winyon sõt ha csak azt másolom fel a pendrivere akkor ott is müködik persze 3 Gb-ig.
a pendrive formázva van igaz fat32-re mert valamiért nem tudom ntfs-re
minden létezõ ellenõrzést javítást lefuttattam mármint amit ismertem de akor sem engedi feltenni a filmeket 3 Gb után
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Azt szeretném kérdezni hogy a war on terrorban végig viszem a tréninget de utána még se tudom csinálni a küldetéseket ha tudtok légyszíves segítsetek.
Csak azért haver, mert együtt nõttünk fel, gyerek korunk óta ismerjük egymást, meg amúgy alapból fasza gyerek lenne.
Most õszintén, különbet ajándékoznak neki karácsonyra.
64 mega ram? Már nem 10x, hanem 100x nagyobbakkal is látnak el gépet manapság. Felnéz vaterára és 10-20-ért épkézláb gépet talál.
Havernak Win 95-ös gépe van 64 MB RAM-mal, 3D gyorsító nélkül. Csoda, hogy a Diablo 2-vel tud játszani.
Amúgy nem igazán értem, hogy egy ilyen gépen miért akar játszani, de õ tudja.
Olyasmi játékok érdekelnének, mint pl a Diablo 2.
Lehetõleg olyanok érdekelnének, amik gépigényben sem nagyon magasabbak.
Ha tudtok ilyesmi régi játékokról, akkor örülnék, ha fel tudnátok sorolni pár címet.
Elõre is köszi!
#10326: Az SG-vel kapcsolatos dolgokat ált. ide szokták írni. Amúgy egy egyszerû módszerrel helyettesíteni tudod az SG keresõjét, a Google segítségével: pl keresed a Modern Warfare 2 topikot, akkor írd be a Googlebe így: site:sg.hu Modern Warfare 2
Így nem kell végignézned a topiklistát, lerövidíti a keresést. (Nekem a 2. oldalon ki is dobta a topikot)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Köszi azért
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Broafka: Mi kellene az SG-nek topikban kéne jelezni, bár évente egyszer tönkremegy vagy fél évre.
A hangkártya ha le lett törölve véletlenül akkor hogyan lehet újratelepíteni?
Nem nálam van a baj, csak aki csinálta ö se tudja hogyan kéne ezért kérdezem itt, hátha tudja valaki...
Örülnék a segítségnek
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Komolyan ennyire szar ez a keresõ? hogy most végig kéne bogarásznom az összes játékosok fórumot, hogy megtaláljak egy játék fórumot?
De ez a szar keresõ dolog már majdnem egy fél éve tart, és ezért van annyi (hülye vagy öcsém, miért nyitottál ennek topikot, van már neki)
Könyörgöm, kezdjetek már vlamit ezzel
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kérlek szépen benneteket mert már az örület kerülget.A hugom kikerget a világbol hogy töltsem le neki a reflexives cracket(v3).
Jártam már itt s találtam is linkeket de mindegyik virusos.Ha valaki be tudna linkelni egy olyan cracket ami nem tartalmaz virust,hálám örökké üldözni fogja.
Köszike,puszika
Én sem értem, hogy a gyárinál miért jön elõ. érdekes
Colton: passz, fordítottjáról hallottam már, errõl nem
emperator: érdekes, úgy tudom ez a hiba csak a RELOADED féle warez-verziónál jelentkezik a crack hiánya miatt...
egy kérdés? hogy lehet menteni a játékban mert az elején azt a hibát kapom hogy hibás a mentés és ha tovább megyek és elkezdem tolni akkor nem él a mentés lehetõség de még autómatikusan sem ment a fejezeteknél sem? Új patchet is feltettem mi lehet a gond? Eredeti a game.
Elõre is köszönöm!
vga drivert akarok frissiteni, de nem megy fel se 32 se 64 bites!
vki mondta h virtuális vga driver kell, olyat meg nem találtam a googlival sem:S
am a gond az h vettem egy webcamot, és sajna csak xp-n meg vistán fut, 7-re nincs hozzá driver, és ugye futtatni akarom virtual pc-n de amint képet kéne mutatnia ujra indul a virtual pc, utána hiba üzenet h a rendszer sulyos hiba után állt helyre, egy másik ablakban pedig h tegyek fel vga drivert! am ez egy olyan kamera amin van több usb és hangszoro is, azok müködnek, csak maga a kamera nem!
tipp?
elöre is köszi😉
nem tudtok egy progit amivel a sima jystick a mai jatékok x360-os controllernek nézik?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Az egyik pályán folyton kilép a játékból egy ilyen hibaüzenettel:directx encountered an unrecoverable error
Vagy csak simán lefagy a gépem
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak vele!
MEMBERS OF MAYDAY
nem megy a jobb analog nemlehet cselezni!
valaki tud segiteni?
Van valakinek ötlete, hogy miért rendezödtek így egymásra az ikonok az asztalon? Semmit se csináltam, egyszer csak azt vettem észre, hogy így összepréselödtek... Pedig eddig semmi gond nem volt vele...
Hogy tudnám visszaállítani?:S

Az mitõl lehet, hogy Windows telepítés után azt veszem észre, hogy nincsenek partíciók? Csak D😞ami tök üres) és C: van ami aztjelenti 4évi munkám veszett kárba. Miért van ez?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB