Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz szépen...közben beszéltem egy ismerõsömmel és õ is ezt tanácsolta.
fery02
Nem kell állítani semmit sem. Csupán az a gond, hogy nincs fent megfelelõen a driver, vagy egyáltalán nincs fent. Javaslom, hogy a hivatalos oldalon tölsd le hozzá a legújabb drivert és telepítsd!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tudna nekem valaki segíteni???
Hogyan kell egy Nvidia Geforce Mx400-as videokártyát open gl-re állitani mert nem indul a medal of honor allied assault...
elõre is kösz!
Fabio Capello
megnéztem három módon is, nincsen (sg keresõje, google és abc-s témarendezés)

Van már CrimeCraft topik ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Firerock
na megnéztem ezt a progit
a Nero-t megtalálta azt ki is töröltem
de a GTa-t nem találja:S

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
köszönöm szépen😊
ez win7-el is mûködik?

Fabio Capello
Ez a hibakód akkor jellemzõ, ha egy elõzõ telepítés során valami maradványfájl maradt, és akadályozza a normál mûködést.

Esetleg lefuttathatsz egy Windows Installer Cleanup Utility-t, ami kipucolja ezeket a fájlokat.

Firerock
na ezt emgoldottam
most új probléma van
indítanám a gta Iv-t
és ezt írja ki:

semmi kreekk
csak úgy ahogy fel van telepítve,teljesen szûz elõtte telepítettem újra,azóta már vagy 3x
aztán próbálnám a Nero startsmartot(8as verzió)
és pont ugyanezt írja ki,de a nero express már hibátlanul mûködik

5let?
nemtudok GTazni😞

Firerock
Win7
lefutattam már 1000x és mindig újraindul

Fabio Capello
Nem tudom milyen oprendszer, de XP óta ugyebár ezt a bizonyos kékképernyõs lemezellenõrzést csinálja - ha egyszer hagyod végigfutni, utána békénhagy.

Korábbi rendszerek esetén az msdos.sys fájlhoz hozzá kell adni egy "autoscan=0" sort, ez letiltja a scandisket, de ehhez mintha lenne is javítócsomag

Firerock
szevasztok
icipici off😄
elindítottam egy scandiscet le is futott fsazául megy minden de mostmár örökké elindítja ahogy elindítom a gépet
hogy tudom kiiktatni?
már végigfuttattam párszor de úgyse indul rögtön a vindóz
hoyg tudom kikapcsolni az ütemezést?

A segítséget a játék topicjában kérd 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Kori
összességében 2-3 GB-nál csinálja
amit másoltam darabonként 400 mb körüliek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

predator0
FAT32 fáljrendszerben egy fájl maximális mérete 4 GB lehet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Kori
Segítséget kérnék

Kaptam egy 32 Gb-os pendrivet
az a gondom hogy elkezdek rárakni filmeket és kb úgy 3 Gb-ig nincs is semmi gond aztán mikor ezt a határt túllépi onnantól a filmeket nem lehet lejátszani, az írja nincs kodek vagy sérült a file, ugyanaz a film amit sérültnek ír tökéletesen müködik a winyon sõt ha csak azt másolom fel a pendrivere akkor ott is müködik persze 3 Gb-ig.
a pendrive formázva van igaz fat32-re mert valamiért nem tudom ntfs-re
minden létezõ ellenõrzést javítást lefuttattam mármint amit ismertem de akor sem engedi feltenni a filmeket 3 Gb után

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Tibi7
Azt hiszem segítséget kértem...nem marhaságot...
Jól átverheted az elsõ PC boltban 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Tibi7
Sziasztok. Nekem az a problémám, hogy egy játék, amit szeretnék játszani, nem támogatja a videókártyámat.Van valami megoldás h valahogy ezt megoldjam? Valami módszer amivel úgymond "át lehetne verni" a játékot, és elindulna? KÖszi
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a war on terrorban végig viszem a tréninget de utána még se tudom csinálni a küldetéseket ha tudtok légyszíves segítsetek.

Akkor ha örömöt akarsz Neki, mindig legyen nálad egy tégely 100-as váltó, hogy ne unatkozzon 😊

fery02
Erdekes csávó. Elissza, elcigizi, el játékgépezi a pénzét.
Csak azért haver, mert együtt nõttünk fel, gyerek korunk óta ismerjük egymást, meg amúgy alapból fasza gyerek lenne.

Miért nem hajítja ki?
Most õszintén, különbet ajándékoznak neki karácsonyra.
64 mega ram? Már nem 10x, hanem 100x nagyobbakkal is látnak el gépet manapság. Felnéz vaterára és 10-20-ért épkézláb gépet talál.

fery02
Uhh, ez nem köszi.
Havernak Win 95-ös gépe van 64 MB RAM-mal, 3D gyorsító nélkül. Csoda, hogy a Diablo 2-vel tud játszani.
Amúgy nem igazán értem, hogy egy ilyen gépen miért akar játszani, de õ tudja.

Torchlight ?

fery02
Sziasztok!
Olyasmi játékok érdekelnének, mint pl a Diablo 2.
Lehetõleg olyanok érdekelnének, amik gépigényben sem nagyon magasabbak.
Ha tudtok ilyesmi régi játékokról, akkor örülnék, ha fel tudnátok sorolni pár címet.
Elõre is köszi!

Broafka
kössz a helpet

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zeli
#10325: Nem warez fórum!
#10326: Az SG-vel kapcsolatos dolgokat ált. ide szokták írni. Amúgy egy egyszerû módszerrel helyettesíteni tudod az SG keresõjét, a Google segítségével: pl keresed a Modern Warfare 2 topikot, akkor írd be a Googlebe így: site:sg.hu Modern Warfare 2
Így nem kell végignézned a topiklistát, lerövidíti a keresést. (Nekem a 2. oldalon ki is dobta a topikot)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

angelslie
El is felejtettem visszanézni közben, de valahogy mégis megoldotta, azt már nem tudom hogyan 😄
Köszi azért

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Fabio Capello
a legtöbb crackre vírust jelez a gép, hiszen ezek fájlmódosító programok, ha nem megfelelõ fájlt módosít, tönkreteheti a rendszered. Éppen ezért mondják mindig, hogy a te felelõsséged, a te döntésed hogy használod e.

Broafka: Mi kellene az SG-nek topikban kéne jelezni, bár évente egyszer tönkremegy vagy fél évre.

fery02
Hm. Fogjátok a hangkártyához kapott CD-t, beteszitek és telepítitek.

angelslie
Hali.

A hangkártya ha le lett törölve véletlenül akkor hogyan lehet újratelepíteni?
Nem nálam van a baj, csak aki csinálta ö se tudja hogyan kéne ezért kérdezem itt, hátha tudja valaki...
Örülnék a segítségnek

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Broafka
drága SG.hu!

Komolyan ennyire szar ez a keresõ? hogy most végig kéne bogarásznom az összes játékosok fórumot, hogy megtaláljak egy játék fórumot?

De ez a szar keresõ dolog már majdnem egy fél éve tart, és ezért van annyi (hülye vagy öcsém, miért nyitottál ennek topikot, van már neki)

Könyörgöm, kezdjetek már vlamit ezzel

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!
Kérlek szépen benneteket mert már az örület kerülget.A hugom kikerget a világbol hogy töltsem le neki a reflexives cracket(v3).
Jártam már itt s találtam is linkeket de mindegyik virusos.Ha valaki be tudna linkelni egy olyan cracket ami nem tartalmaz virust,hálám örökké üldözni fogja.
Köszike,puszika
Azért köszi.
Én sem értem, hogy a gyárinál miért jön elõ. érdekes
Fabio Capello
DX frissítés

Colton: passz, fordítottjáról hallottam már, errõl nem

emperator: érdekes, úgy tudom ez a hiba csak a RELOADED féle warez-verziónál jelentkezik a crack hiánya miatt...

Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Editionnal lenne kérdésem.

egy kérdés? hogy lehet menteni a játékban mert az elején azt a hibát kapom hogy hibás a mentés és ha tovább megyek és elkezdem tolni akkor nem él a mentés lehetõség de még autómatikusan sem ment a fejezeteknél sem? Új patchet is feltettem mi lehet a gond? Eredeti a game.

Elõre is köszönöm!
fery02
Webkamoknál sajnos elõfordulnak ilyen driver gondok, de valószínû, ha nem valami népszerû cucc, nem is érdemes várni, hogy lesz hozzá normális driver.

jah jah persze de nem müxik:S
fery02
Megpróbáltad a Vistás drivert feltelepíteni? Az esetek többségében a Vistás driverek mûködnek Win 7-en.

helo! kérdésem : virtuális xp-t raktam fel win 7 mellé!
vga drivert akarok frissiteni, de nem megy fel se 32 se 64 bites!
vki mondta h virtuális vga driver kell, olyat meg nem találtam a googlival sem:S
am a gond az h vettem egy webcamot, és sajna csak xp-n meg vistán fut, 7-re nincs hozzá driver, és ugye futtatni akarom virtual pc-n de amint képet kéne mutatnia ujra indul a virtual pc, utána hiba üzenet h a rendszer sulyos hiba után állt helyre, egy másik ablakban pedig h tegyek fel vga drivert! am ez egy olyan kamera amin van több usb és hangszoro is, azok müködnek, csak maga a kamera nem!
tipp?
elöre is köszi😉
Direct X frissítés ?

Colton
szasztok!!

nem tudtok egy progit amivel a sima jystick a mai jatékok x360-os controllernek nézik?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

maateking
Sziasztok nekem a CoDMW2 vel van gondom...
Az egyik pályán folyton kilép a játékból egy ilyen hibaüzenettel:directx encountered an unrecoverable error
Vagy csak simán lefagy a gépem
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak vele!

MEMBERS OF MAYDAY

fifa10 help kéne!
nem megy a jobb analog nemlehet cselezni!
valaki tud segiteni?
angelslie
Hali..
Van valakinek ötlete, hogy miért rendezödtek így egymásra az ikonok az asztalon? Semmit se csináltam, egyszer csak azt vettem észre, hogy így összepréselödtek... Pedig eddig semmi gond nem volt vele...
Hogy tudnám visszaállítani?:S

Lehet, mert nem jártál el elég körültekintõen win telepítésnél?

KaszaN
Szevasztok
Az mitõl lehet, hogy Windows telepítés után azt veszem észre, hogy nincsenek partíciók? Csak D😞ami tök üres) és C: van ami aztjelenti 4évi munkám veszett kárba. Miért van ez?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

köszi, de szerintem a szavazo.net megteszi.

Ability-t pmeld meg. Szavazó topikban van ^^