Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Notbookhoz lehet kapcsolodni asztali pc-t
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
vagy legalább azt h hogyan javítsam ki a problémát😉<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#confused>#confused><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
Word Championship Snooker 2004 a játék please
Itt komolyabb gond lehet..:'(
-Próbálta más routerrel is.. ez új router..-
Egy kis segítséget kérnék. Adott egy TL-WR542G router, amivel meghatározatlan idõközönként megszakad az internet kapcsolat. Ha rebootolja, akkor 2-3 másodperc alatt helyreáll a rend. Valamint az internet kegyetlen lassú rajta.
Ha csak a modemrõl megy 1gépen a net, akkor tökéletes! Semmi megszakadás és gyors.
Haverom gépérõl lenne szó, s fontos lenne neki mihamarabb!
UI.: Wi-Fis router és egy asztali számítógép + 1 laptopra viszi a netet, néha bejön egy 2.laptop is, de csak néha.
Köszönöm!
Nekem olyan problámam van a cod2-vel h minden szerveröl olyanal dobál leh h PunkBUster de már ujjra raktam a játékot és fel raktam melé 1 frissitést is és ugyan ugy ki dob mi lehet a probléma valki segitsen ! elõre is köszönöm Csáó
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Segítségeteket kérem! A gyik és a fogalomtár nem segített,igaz a gyik segítségével két angol leiráshoz is elértem.
A Suffering Thies That Bind-ben elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
A játék eredeti , cd galaxistól rendelt Mega Games, magyar feliratos.
12-Fordulópont a rész címe,ahol elakadtam.
Emlékeztetõül ahogy átmegyek a kiszakadt kerítésen, bal oldali falnál két súlyemelõ pad van az udvaron,egyiken nincs súly. Le -fel járok a pályán,ajtók nem nyilnak, nem jön már egy ellenfél sem.
Köszönöm elõre is!
Tehát miközben játszik valmai mp3-at, fehér hátterû oldal közepén egy kis fekete sáv van csak, ami amúgy remekül szuperál: tudom, hogy kb hova kell kattintani, hogy hangerõt állítsak, hogy szüneteltessem-folytassam a zenét, vagy hogy beletekerjek.
Leszedtem a motogp08-at, fut is faszául, csak nem tudom hol lehetne nehézséget állítani. A beállításokban néztem, de nem találtam sehol sem. Valaki írja le plíz. Kösz elõre is.
peace
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
de már helyre jött a Pause Break gombbal.. és az auto adjusttal.
A szaggatott vonal, szerintem az is normális jelenség. Esetleg akkor lehetne gond, ha nem töltene be utána a Win 7.
De ez utóbbi kérdést felteheted, ha akarod a Win 7 topikban is.
az alaplap márkája (ahol kéri, hogy nyomjunk deletet a BIOS beállításhoz) nincs középre igazítva a képernyõn amikor bekapcsolom a PC-t és a win7 betöltése elõtt még egy szaggatott vonal is villog pár másodpercig a képernyõ bal felsõ sarkában, s aztán jön be a win7...
Szóval a gondom a következõ, összegezve:
1. az alaplap márkáját hogy lehet a képernyõre középre igazítani?
2. ez a loader vagy mia fene, a szaggatott vonal a képernyõ bal felsõ sarkában-t is hogy lehet kikapcsolni?
elõször is Deer HUNTER Turnament
Hunting Unlimited 2009
Hunting_Unlimited_2010
Cabela's Dangerous Hunts 2
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Remélem jó helyre írom 😊 :
Szóval pár hónapja találkoztam egy játékkal, csak akkor még nem tudtam vele mit kezdeni (gyenge gép). Most már tudnék, azonban nem tudom a nevét 😊.
Annyit tudok róla mondani, hogy vadászós játék. Mint a deer hunter, csak sokkal sokkal jobb grafika. Egy gameplay videot is néztem anno, és mintha követte volna a kilõtt golyót bele a szarvasba.
Elõre is köszi 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vistánál 1000x jobb
ezt most nem teljesen értem mait írtál😄
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
enynit a magasztos win7-rõl
erre nem tudtok vmi szoftver progit, ami ezt kiküszöbölné?
mert nem szeretnék újabb HD-t venni:S
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
szerintem windows reinstall