Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. Direkt összeköttetéssel CROSS, avagy KERESZT kábellel, vagy sima hálókábellel hubon/switchen/routeren keresztül.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

KAPCSOLNI

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

Helo
Notbookhoz lehet kapcsolodni asztali pc-t

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

fery02
Telepítsd újra a videokártyád driverjét! Vagy tölts le egy újabbat.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok!vki mondja már meg miért írja ki a medal of honor allied assault h nem jó az opengl?
vagy legalább azt h hogyan javítsam ki a problémát😉<#violent><#eplus2><#violent><#confused><#help><#help><#help><#help>
Jajj bocsesz aszem nem jot kerdeztem most neztem csak utana bocsesz megegyszer erte<#worship>
<#szomoru1>
hello legyszi irja meg valaki hol lehet letolteni a prank tv jatekot
sziasztok!
ide irok remélem nem baj!
olyan problémám van hogy feltettem a játékot nem ps2-höz köthetõ sima pc-s game és amikor tegnap elinditottam semmi baja nem volt ma inditanám és hibát ir ki alkalmazás hiba valami memóriacímre nem tudott írni vagymi
ez mitõl lehet?
Word Championship Snooker 2004 a játék please
dragon11
Sajnos nem..😞 annyira értünk a dologhoz, hogy ennyi logikát lássunk benne.;-P

Itt komolyabb gond lehet..:'(

-Próbálta más routerrel is.. ez új router..-

Fabio Capello
nekem ebbõl leginkább az jön le, hogy az egyik gép elszívja a sávszélt a másiktól. Itthon is ez megy...

dragon11
Szevasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Adott egy TL-WR542G router, amivel meghatározatlan idõközönként megszakad az internet kapcsolat. Ha rebootolja, akkor 2-3 másodperc alatt helyreáll a rend. Valamint az internet kegyetlen lassú rajta.

Ha csak a modemrõl megy 1gépen a net, akkor tökéletes! Semmi megszakadás és gyors.

Haverom gépérõl lenne szó, s fontos lenne neki mihamarabb!

UI.: Wi-Fis router és egy asztali számítógép + 1 laptopra viszi a netet, néha bejön egy 2.laptop is, de csak néha.

Köszönöm!

Tudna nekem sos. segiteni valaki abban, hogy a videokartyaknal mi a különbseg a DDR2 és a GDDR2 között? Milyenek az MSI N9400GT videokartyak? Köszi.
nem szoktam csallni ugy nem lenne értelme a játéknak xD
Fabio Capello
Vszeg csalni próbálsz, a Punkbuster egy anti-cheat program.

Csáó!
Nekem olyan problámam van a cod2-vel h minden szerveröl olyanal dobál leh h PunkBUster de már ujjra raktam a játékot és fel raktam melé 1 frissitést is és ugyan ugy ki dob mi lehet a probléma valki segitsen ! elõre is köszönöm Csáó
zeli
Magyarul jelent meg, úgyhogy szerintem keress egy magyar verziót.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok?Szeretném a segitsegeteket kérni.Az Anno 1701-hez a ha lenne magyarisitásotok légyszi kuldjétek el ide [email protected]öre is koszi!
Sziasztok!

Segítségeteket kérem! A gyik és a fogalomtár nem segített,igaz a gyik segítségével két angol leiráshoz is elértem.
A Suffering Thies That Bind-ben elakadtam annál a résznél,amikor visszamegyek a börtönudvarra egy földalatti járatból,legyilkolok már minden ellenfelet, majd nem tudok tovább menni.
A játék eredeti , cd galaxistól rendelt Mega Games, magyar feliratos.
12-Fordulópont a rész címe,ahol elakadtam.
Emlékeztetõül ahogy átmegyek a kiszakadt kerítésen, bal oldali falnál két súlyemelõ pad van az udvaron,egyiken nincs súly. Le -fel járok a pályán,ajtók nem nyilnak, nem jön már egy ellenfél sem.
Köszönöm elõre is!

fery02
Nekem meg olyan apróbb gondom van, hogy a böngészõkben már nagyon régebb óta, még talán Vista-s idõszakban is (gondolom valami Quicktime bug miatt) a Quictime bar egy az egyben fekete.
Tehát miközben játszik valmai mp3-at, fehér hátterû oldal közepén egy kis fekete sáv van csak, ami amúgy remekül szuperál: tudom, hogy kb hova kell kattintani, hogy hangerõt állítsak, hogy szüneteltessem-folytassam a zenét, vagy hogy beletekerjek.

fery02
Itt kérdezzél rá!

Hali all.
Leszedtem a motogp08-at, fut is faszául, csak nem tudom hol lehetne nehézséget állítani. A beállításokban néztem, de nem találtam sehol sem. Valaki írja le plíz. Kösz elõre is.
peace
TuxSkajvok
kb. most 😊 B.U.É.K.!!!

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

TuxSkajvok
BUÉK neked is, de az egy picit odébb lessz 😊 <#kuss>

TuxSkajvok
guglizz rá (torrentekre)...

angelslie
BUÉK

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Létszi valaki segítsen!A Toca Race Driver elsõ vagy második részét szeretném letölteni...de én nem találok olyan oldalt ahonnan letudnám.Létszi valaki küldjön linket!
Prince23
2.5 órát játszottam most egyhúzamban a left 4 dead 2-vel. Kiléptem a játékból és erre a gép kikapcsolt, és elkezdett "légkondízni". biztos megint a táp... vagy nem tom mi lehet a baj.

Prince23
Nem úgy. Nem volt középre igazítva az egéész dolog. Jobb oldalt egy 5 centis semmi, üres -feketeség volt.
de már helyre jött a Pause Break gombbal.. és az auto adjusttal.

fery02
Miért lényeges neked, hogy a az alaplapod márka felirata középen legyen? 😊 Eddig nem úgy volt?

A szaggatott vonal, szerintem az is normális jelenség. Esetleg akkor lehetne gond, ha nem töltene be utána a Win 7.
De ez utóbbi kérdést felteheted, ha akarod a Win 7 topikban is.

Prince23
Egy kis segítség kellene:

az alaplap márkája (ahol kéri, hogy nyomjunk deletet a BIOS beállításhoz) nincs középre igazítva a képernyõn amikor bekapcsolom a PC-t és a win7 betöltése elõtt még egy szaggatott vonal is villog pár másodpercig a képernyõ bal felsõ sarkában, s aztán jön be a win7...

Szóval a gondom a következõ, összegezve:
1. az alaplap márkáját hogy lehet a képernyõre középre igazítani?
2. ez a loader vagy mia fene, a szaggatott vonal a képernyõ bal felsõ sarkában-t is hogy lehet kikapcsolni?

Firerock
hmm
elõször is Deer HUNTER Turnament
Hunting Unlimited 2009
Hunting_Unlimited_2010
Cabela's Dangerous Hunts 2

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

stargatelost
üdv!

Remélem jó helyre írom 😊 :
Szóval pár hónapja találkoztam egy játékkal, csak akkor még nem tudtam vele mit kezdeni (gyenge gép). Most már tudnék, azonban nem tudom a nevét 😊.
Annyit tudok róla mondani, hogy vadászós játék. Mint a deer hunter, csak sokkal sokkal jobb grafika. Egy gameplay videot is néztem anno, és mintha követte volna a kilõtt golyót bele a szarvasba.
Elõre is köszi 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Firerock
nekem az alulírt konfiggal gyors tökre
vistánál 1000x jobb
ezt most nem teljesen értem mait írtál😄

everest teljesítménytesz, hdd teszt

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Prince23
Közben 8 frissítést telepített, azután amikor leállítottam a gépet. de azt kétlem, hogy a update beszerzéséekor, ingame közben + netezés közben így belassult volna a gép...

Firerock
nekem ilyen még sohasem volt,pedig az rtm megjelenése óta használom

Prince23
Viszont most lett feltéve a windows 7 ultimatum és most estére baszott lassú az egész rendfszer, vírusírtõ már be se tölt, mw2 multi mapjait percekig tölti, aztán kifagy...
enynit a magasztos win7-rõl

fery02
Jeee! 😊

Prince23
Így van a táp volt a ludas. gari allatt volt, így ugyanazt kaptam meg.

Én is tápra tippelnék. Játék közben jön meg a vga étvágya és valszeg kevés neki.

fery02
Erre szoftver nemigen javít, ez valószínûleg hardver hiba. Én elsõsorban inkább tápra gondolok és majdnemhogy utolsó sorokban a vinyóra. Milyen tápod van?

Prince23
Valami gond van a Harddiskel. Játék betöltése után X idõ után fogja magát a PC és kikapcsol.

erre nem tudtok vmi szoftver progit, ami ezt kiküszöbölné?

mert nem szeretnék újabb HD-t venni:S

Doom 4
Lehet hogy az lesz de most reggelre megjavult <#wow1> de am már terveztem a hogy újra rakom illetve win7-et helyette.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Firerock
ez szoftveres probléma lessz
szerintem windows reinstall

Doom 4
És az ujrainditás se segit se az hogy kihuztam meg bedugtam megint a bill-t ez lehet virus? esetleg meg a regi billem elo keresem

Doom 4
Hali nem tom mi a baj de nem müködiúk a billem, pl e beture a szo keresés ugrik be ill ha pl leutom a t betut ezeket irja be rtf s: sa a: sa u: uz z: uzj

Még egy integrált vga is klasszisokkal jobb. 😊

Fabio Capello
Otthon az egyik munkagépünkön is ilyen kártya van, ha nem játékra kell, csak simán dolgozni akkor bõven elég.

Ilyen kártyát még használ valaki?