Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
SG-n nincs beépített szavazómotor. Keress vmi szavazócuccot a neten, és illeszd a bannerba. Ilyen van a Nagy szavazó topikban is.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok! Hogy tudok szavazást kiírni egy topicba? A banner alá menne, de maga a szavazás kódja micsoda, vagy hogyan mûködik ez a dolog?

Helo mindenkinek. Napok óta gondolkozom egy játékon ami kicsit hasonlít a Tony Hawk szériára, csak annyi különbséggel, hogy egy része volt és nem gördeszka, hanem lebegõ deszkákkal kellett nyomni, nem mai game. Ha valaki leírná a címet megköszönném.
Borderlands az színtiszta lövöldözés. Nolf az már tényleg picit lopakodósabb.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Firerock
engem(minket) inkább ilyen lõdözõs játékok érdekelnének
valós idejû,esetleg világháborús
mgé a crájsziszos is belefér
nem nagyon futurusztikus

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Borderlands
NOLF 2

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Firerock
ok
köszi

fery02
Ahogy elnézem, hogy van benne LAN támogatás, elvileg megoldható Hamachi-val, ha interneten keresztül akarnátok játszani.

De ha komolyabban érdekel, szerintem érdeklõdd meg a dolgot a játék topikjában is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Firerock
köszöböm szépen😊
még annyi:
Cod WAW ot warezze lehet nyomatni co-opben?

fery02
Magamtól hirtelen ennyit tudok:
- Splinter Cell 3 (a 4.-et nem tudom)
- Resident Evil 5 (coop-ba hatalmas móka)
- Alien vs Predator sorozat
- Battlefield-ek (ezek közül most személyesen az ingyenes Hero-es részét ajánlom nagyon, öcsémmel nagyokat szórakozunk, támogatva a másikat)
- Contra sorozat😊
- Diablo II

De inkább nem is sorolom tovább, ez a lista szerintem nagyobb segítségedre lesz. 😉

Firerock
valaki írna nekem pár játékcímet amit végig lehet tolni co-op-ben?
lehetõleg újjabb és jó játék legyen(amit warezzel is végiglehetnyomni)

dragon11
off..

vlki tudja h kell 12es színkört szerkeszteni..? aki igen az írja már le lépésenként..😄😄D

ty..:-D

UI.: Azért írom ide, mert ide jó arcok járnak és gondolom segítenek. (Let me google for you felejtõs, mert nem találtam sehol, csak képeket.)

ty még1x.

szasztok
honan tudom leszedni a legujabb windows intalert xphez? mert nem merek akármi leszedni de nemtudok egyj átékot rendesen fölrakni mert nme fejezi be a telepitést.
Az anno 1404 be hogy lehet diplomatic rangot szerezni????? Elakadtam a 7 pályán ahhoz hogy szõnyeget tudjak gyártani el kell hogy érjem a guest of the beduins rangot. Ez hogy lehetséges??????? Légysz segítsetek.
Légyszi valaki segítsen! Mi van akkor ha a boltban vásárolt XBox360 játékszoftver hibás? És ez nem 3 napon belül derül ki, hanem mondjuk egy hónap múlva? Járt már igy valaki?? Mi ilyenkor a teendõ??? Konkrétan a Tomb Raider: Underworld c. játék felénél járunk, elakadtunk és megnéztem pár végigjátszást a neten és igy derült ki, hogy nekünk ott valami kimaradt a játékból. Visszamentünk egy pályát, h. valamit hátha eltoltunk, de nem, ugyanúgy hiányzik most is. Elõre is köszi😊
Szevasztok! Most végeztem a Fable-lel. Nagyon bejött a feelingje. A kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani valami hasonlóan jó, és jó grafikájú fantasy 3d-s kalandjátékot? Lehetöleg 2000 és 2007 közöttit, és olyat, amihez van magyarítás?
sziasztok.nekem a kabus22höz kéne segitség.ha valaki tud magyaritást vagy valamit hozzá lenne szives belinkelni?vagy ha valaki aki játszott vele rámirna?mert kérdeznék 1-2 dolgot.elõre is köszönöm.<#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Hali! segitsetek légyszi! nem indul el a honfoglalo játék! vajon miért?
halli elkéne egy kis segítség van ez a game
Cabela's Outdoor Adventures 2010 na már most van egy pálya pulykákat kell leölni leölöm utána a faxi magyaráz vmi hogy szereljek fel a fára de mit???
vki ha játszott vele és tudja hogy mit kell megköszöném ha elmondaná..😊köszi hali

Hát elvileg a raw image-t kapod ha kitömöríted és azt kell bemountolni daemon tools-szal, de ha megy akkor nem szóltam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Köszönöm, sikerült, de nem a számos fájlt kellett társítani hanem a ACDsee Pro RAW Image-t<#eljen>
Egyik számosra jobb klikk, társítás, winrar. Utána kétszer katt rá és kibontás.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Helló!
Van egy játékom ami így néz ki: van 3 CD mappa és azon belül mindegyikbe egy ACDsee Pro RAW Image és még egy csomó fájl aminek "nincs kiterjesztése" csak meg van számozva (001; 002; 003...)
Most akkor hogy indítsam el az installt, mert semmilyen program nem tudja megnyitni a fájlokat😞😞
17 GB szabad hely van a D-n annak több kb 4x elégnek kell lennie

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

KaszaN
Hi, nemrég egy játékhoz javasolták, hogy tegyem újra a hang drivert. Meg is tettem, de utána meg az egész gépen nincs semmi hang. Segítsetek!

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

lenne egy (pár XD) nagy problémám :S nemtom h mi lehet de a gép van amikor gondol egyet és kiirja h az expoler exe hibát észelet ezért leált. na már most a sajátgép ikonja van a hibaüzeneten és nem is tudom utána se a sajátgépet se a starmenüt használni ujra kell inditani a gépet h visszatérjen minden:S a nodal végigkerestem a gépet de nem talált semmit nemtudom h ez most virus v öszekavrodott a gép és töredezetségmentesiteni kéne de elégé szar :S.
a másik problémám h a video kártya is mindig kifagy és ujraindul (Ati Radeon HD 3800) föleg ha a monitorol kiviszem a tvre és nagyobb felbontásban akarok játszani amit mondjuk simán birnia kéne...
én nemtudom de nekem ez az ati egy nagykalap s*ar mindig ujraindul és a mass effektet meg a witchert se jeleniti meg rendesen.
valamiért a D-n nem tudja létrejozni a teleítési mappáját.
próbáld meg C-re vagy más particióra tenni.
lehetséges hogy nicsn elég helyed

Hello!

Egy barátom telepítené a Call of Duty 2-t, és kap egy ilyen hibaüzenetet: Error 1317.An error occurred while attempting to create the directory D \ Program Files. Warez verzió. Eredeti Call of Duty (1) -t simán fel tudta telepíteni, de a (szintén eredeti) Call of Duty: United Offensive-nél megint ez a hiba jött. Gépe: Intel Celeron 2,8 Ghz processzor, ATi Radeon 9550 videokártya, 512 MB RAM
Windows XP SP3. Elõre is köszi a segítséget!

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

sovatalevi
HELLO.Segitseget kernek a Ford Racing 3-al kapcsolatban.Felrakom,es mikor lepek be eload egy errort,h valami base.vot not found.miert lehet?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

HELLÓ!!!
Nemrég nekiálltam játszani a SADOWMAN-nal régi játék de jó.A lényeg az,hogy a várban elakadtam.már kinyirtam mimdenkit, és nem tudom hogyan tovább...ha valaki tud segiteni elöre is köszi.mancsi
Zolcsi 84
Helló!
Egy apró segítségre lenne szükségem. Egy régi játékról van szó. Stratégiai. És rovarokat, bogarakat lehet benne irányitani. Amolyan birodalom félét kell felépiteni. Amit én láttam annakidején az a hangyákkal volt. De nem tudom mi a játék címe. Tudnátok segiteni?
Elõre is köszi.
Zoli

Zolcsi

Sziasztok,
letöltöttem a Rise of the Argonauts játékot, viszont az iso fájlban (Reloaded) található crack vírust tartalmaz (TR/Patched.Gen). Tudnátok küldeni olyan hivatkozást, ahonnan "egészséges" cracket szedhetek le?
tarmajom (kukac) citromail.hu
Elõre is kösz.

fery02
2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re.

Fabio Capello
500 hozzászólás kell a témában, egy éves regisztrációnak kell lenned, és meg kell szavaztatni a topiklakókkal. A gumiszobás és a saját fórumos témákra ez nem vonatkozik, ott azonnal hg leszel.

Szobi30
sziasztok, azt szeretném kérdezni ha nyitok egy új témát a játékok fórumban és annak HG-je szeretnék lenni akkor egybõl írhatok a modi topicba vagy elõbb kell bizonyos számú HSZ és csak utána lehetek HG??
válaszokat elõre is köszönöm

---------------------
ha ezt a kérdést nem ide kellett volna írnom akkor sry

www.szobi.picturepush.com

Fabio Capello
2008 dec 3

KaszaN
Hi lenne egy kérdésem. Európában mikor jelent meg a gta 4 (grand theft auto) nevû játék? A lehetõ leg pontosabban!

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

CopyKing92
Help:/ meee tom nem ide kéne de. nem tudjátok hogy mi lehet a baj a géppel? azt írja biosznál hogy CPU is unworkable amikor be indítom és mindíg ujra kell konfigurálnom :/ bioszelem csere kéne?😮 jah meg a monitort mintha nem ismerné fel.:/ nem indul a géppel együtt. jáccanom kell a hálozati kapcsolóval hogy müködjön egyáltalán :/ thenksz ha help.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Sziasztok!!!

Segítség kéne nekem.

Venni szeretnék egy logitech billentyûzetet aminek programozhatók a gombjai. Azt szeretném megkérdezni hogy a G-gombok-at mire valók? (pl.: betudom állítani valamelyik gombját, hogy egy bizonyos programot indítson be?)

Nem tudom, hogy lehet-e ide írnom ilyen kérdéssel...

Evin
Nézz szét a topikjában, én legalább 2x leírtam oda. Arra gyanakszom, hogy nem, vagy rossz videó tömörítési módot adtál meg.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

JackSparrow88
Heló, nemtom h ilyet lehet-e itt kérdezni de nekem van egy olyan problémám, h a Fraps nevû progival vettem fel videót a játékból és virtual Dubbal próbáltam betömöríteni(mivel néhány perces vidi is 3-4 giga körül van) annyira h fel tudjam tölteni de mikor kész volt, akkor a kép rossz volt, nemtom miért, biztos rosszul tömörítettem. De akkor hogyan kell elfogadható minõségûvé csinálnom?(milyen beállításokat használjak?) A választ elõre is köszönöm...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Hellosztok,Volna egy nagy kérdésem.Meg van az antant és amikor játszik egy pár perc mulva ki dob.Probáltam már valami the entente witchut videot is de ugy se jó.Létszi aki tud segitsen nagyon fontos.
ha valaki ismeri a hamachit akor plz segitsen amikor be akarom kapcsolni ezt irja ki : A közvetítõ szerver elutasítja a kapcsolódási igényt.
és semmit nemtok csinálni mert meg onlinera se tok menni. Régen nem volt vele semmi baj. És most fölraktam az új log me in es hamacsit és nem megy.
elöre is kösz.
sziasztok

vki meg tudja mondani, h miért nem tudok belépni az alap oblivion menübe? csak a térkép jön be, amin halad a kamera, semmelyik gombra sem reagál, csak alt+tab-bal tudok kilépni belöle...
Fel tettem az Empire Earth-ot crackeltem, Minden simmán megy be adja a bevezetõ videót magyar szinkron saemmi gond, És akkor amikor be lépne a menübe nincs kép. Mitõl leehet ez?
Probáltam már az ikon tulajdonságánál 640*-esre le venni a felbontást de ugy se jó.Ugyan ezzen a gépen régen ment,és azóta semmi változás nem történt velle.Szal nem értem peddig havernál megy és én is akarok játszani vele.Aki tud segitsen.Kösz.Én a hercre tippelek mert a gépem 60hercet bir és mivel egy nagyobb teljesitményú géprõl hoztam ezért olyan 70-es lezhet.Hogy lehet ezt áttálitani mert nem add képet.
csipa94
Köszönöm szépen segítségeteket!

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Heffi
Ajjaj, újabb termelö :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Az, hogy még nem vetted meg eredetiben.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

csipa94
nfs shiftbe kellene sgeíteni.
bevan crackeleve.

mi lehet a baja?

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

HELP továbbra is elõzõ hsz-emre, valamint annyit észrevettem, hogy mintha zúgna/sivítana magas hangon valami a gépben, amikor így nem indul be, amit leírtam.
És amikor bekapcsolom elõször, akkor olyan, mintha egybõl újra is indítaná magát, csak így hangzásra, mert 2x pörög fel egymás után a venti, majd ugye az említett probléma után resetet követõen csak 1x pörög fel.
Ez azt jelenti, hogy tényleg resetel egybõl, amikor bekapcsolom a gépet?
Nem gyilkolja ez a hardvereim élettartamát? Mert ettõl tartok nagyon...
Táp típusát majd leírom, én a boltban FSP 400W-ot kértem...