Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
valós idejû,esetleg világháborús
mgé a crájsziszos is belefér
nem nagyon futurusztikus
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
NOLF 2
De ha komolyabban érdekel, szerintem érdeklõdd meg a dolgot a játék topikjában is.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
még annyi:
Cod WAW ot warezze lehet nyomatni co-opben?
- Splinter Cell 3 (a 4.-et nem tudom)
- Resident Evil 5 (coop-ba hatalmas móka)
- Alien vs Predator sorozat
- Battlefield-ek (ezek közül most személyesen az ingyenes Hero-es részét ajánlom nagyon, öcsémmel nagyokat szórakozunk, támogatva a másikat)
- Contra sorozat😊
- Diablo II
De inkább nem is sorolom tovább, ez a lista szerintem nagyobb segítségedre lesz. 😉
lehetõleg újjabb és jó játék legyen(amit warezzel is végiglehetnyomni)
vlki tudja h kell 12es színkört szerkeszteni..? aki igen az írja már le lépésenként..😄😄D
ty..:-D
UI.: Azért írom ide, mert ide jó arcok járnak és gondolom segítenek. (Let me google for you felejtõs, mert nem találtam sehol, csak képeket.)
ty még1x.
honan tudom leszedni a legujabb windows intalert xphez? mert nem merek akármi leszedni de nemtudok egyj átékot rendesen fölrakni mert nme fejezi be a telepitést.
Cabela's Outdoor Adventures 2010 na már most van egy pálya pulykákat kell leölni leölöm utána a faxi magyaráz vmi hogy szereljek fel a fára de mit???
vki ha játszott vele és tudja hogy mit kell megköszöném ha elmondaná..😊köszi hali
Van egy játékom ami így néz ki: van 3 CD mappa és azon belül mindegyikbe egy ACDsee Pro RAW Image és még egy csomó fájl aminek "nincs kiterjesztése" csak meg van számozva (001; 002; 003...)
Most akkor hogy indítsam el az installt, mert semmilyen program nem tudja megnyitni a fájlokat😞😞
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
a másik problémám h a video kártya is mindig kifagy és ujraindul (Ati Radeon HD 3800) föleg ha a monitorol kiviszem a tvre és nagyobb felbontásban akarok játszani amit mondjuk simán birnia kéne...
én nemtudom de nekem ez az ati egy nagykalap s*ar mindig ujraindul és a mass effektet meg a witchert se jeleniti meg rendesen.
próbáld meg C-re vagy más particióra tenni.
lehetséges hogy nicsn elég helyed
Egy barátom telepítené a Call of Duty 2-t, és kap egy ilyen hibaüzenetet: Error 1317.An error occurred while attempting to create the directory D \ Program Files. Warez verzió. Eredeti Call of Duty (1) -t simán fel tudta telepíteni, de a (szintén eredeti) Call of Duty: United Offensive-nél megint ez a hiba jött. Gépe: Intel Celeron 2,8 Ghz processzor, ATi Radeon 9550 videokártya, 512 MB RAM
Windows XP SP3. Elõre is köszi a segítséget!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Nemrég nekiálltam játszani a SADOWMAN-nal régi játék de jó.A lényeg az,hogy a várban elakadtam.már kinyirtam mimdenkit, és nem tudom hogyan tovább...ha valaki tud segiteni elöre is köszi.mancsi
Egy apró segítségre lenne szükségem. Egy régi játékról van szó. Stratégiai. És rovarokat, bogarakat lehet benne irányitani. Amolyan birodalom félét kell felépiteni. Amit én láttam annakidején az a hangyákkal volt. De nem tudom mi a játék címe. Tudnátok segiteni?
Elõre is köszi.
Zoli
Zolcsi
letöltöttem a Rise of the Argonauts játékot, viszont az iso fájlban (Reloaded) található crack vírust tartalmaz (TR/Patched.Gen). Tudnátok küldeni olyan hivatkozást, ahonnan "egészséges" cracket szedhetek le?
tarmajom (kukac) citromail.hu
Elõre is kösz.
válaszokat elõre is köszönöm
---------------------
ha ezt a kérdést nem ide kellett volna írnom akkor sry
www.szobi.picturepush.com
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Segítség kéne nekem.
Venni szeretnék egy logitech billentyûzetet aminek programozhatók a gombjai. Azt szeretném megkérdezni hogy a G-gombok-at mire valók? (pl.: betudom állítani valamelyik gombját, hogy egy bizonyos programot indítson be?)
Nem tudom, hogy lehet-e ide írnom ilyen kérdéssel...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
és semmit nemtok csinálni mert meg onlinera se tok menni. Régen nem volt vele semmi baj. És most fölraktam az új log me in es hamacsit és nem megy.
elöre is kösz.
vki meg tudja mondani, h miért nem tudok belépni az alap oblivion menübe? csak a térkép jön be, amin halad a kamera, semmelyik gombra sem reagál, csak alt+tab-bal tudok kilépni belöle...
Probáltam már az ikon tulajdonságánál 640*-esre le venni a felbontást de ugy se jó.Ugyan ezzen a gépen régen ment,és azóta semmi változás nem történt velle.Szal nem értem peddig havernál megy és én is akarok játszani vele.Aki tud segitsen.Kösz.Én a hercre tippelek mert a gépem 60hercet bir és mivel egy nagyobb teljesitményú géprõl hoztam ezért olyan 70-es lezhet.Hogy lehet ezt áttálitani mert nem add képet.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
bevan crackeleve.
mi lehet a baja?
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
És amikor bekapcsolom elõször, akkor olyan, mintha egybõl újra is indítaná magát, csak így hangzásra, mert 2x pörög fel egymás után a venti, majd ugye az említett probléma után resetet követõen csak 1x pörög fel.
Ez azt jelenti, hogy tényleg resetel egybõl, amikor bekapcsolom a gépet?
Nem gyilkolja ez a hardvereim élettartamát? Mert ettõl tartok nagyon...
Táp típusát majd leírom, én a boltban FSP 400W-ot kértem...