Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi , majd megnézem.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Valaki nem tudja melyik az a játék amibe van egy pálya hogy egy stég alatt ülsz a motorcsónakban és onnan lövöd a stéget?
Ha valaki tudja azt kérem írja le.
Elõre is köszönöm.
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A Morrowinddel játszom és elég maximalista vagyok,így mindent 100 asra akarok csinálni és ahol tehetem a legmagasabb rangot elérni,de a zarándok utaknál VIVEC rejtélyes csatornánál ki be jövet megtaláltam, hogy hova akarnék menni, de azon a füstös függönyön nem tudok átmenni sehogy.
Azt kiírja ebben a központi csatornában az oltárnál,hogy LÉLEGEZD BE DICSÕSÉGE VIZÉT ÉS AZ ÚT FELTÁRUL, de ez kifogott rajtam, nem tudom mi a dicsõség vize vagy mi ez az átvitt értelmezés.
Segítsetek!!!
felraktam a doom2-t
2giga, 4ghz-s gépem van!
de amikor lövök egyet akkor beszaggat a játék! mintha 1-2 FPS-re leesne a framerate...
hogy lehetne ezt orvosolni hogy "simán" menjen??
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Nekem olya problémám van, hogy 2 hónapig gameltem és most az 1.082-es patchel nem akar múkodni, azt írja ki, h: Disconnected for Steam.! Kelene nekem a zero gearhez az összes file! Valaki linket vagy Segítsetek pls! Üdv Pali
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
most kaptam egy acer emachines e525 laptopot azzal az utasítással hogy telepítsem rá a windows xp-t. csak az a gond hogy nem tudom bebootolni a cdt mert nem merek a biosban kotorászni . asztali gépnél nem lenn probléma ott tudnék bootolni, de itt ezzel szarban vagyok nem szeretném elcseszni mivel nem az enyém.alapból egy linux van rátéve ahhoz meg rohadtul nem értek.köszi a segítségeteket.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Már egyszer megkérdeztem és tudtak segíteni.Elvileg a Daemon Tools üti ki.De már nem emlékszem mit kell csinálni!
Valamit a registry-be ennyi rémlik.
Aki tud kérem segítsen! (+ magyarázat is jó lenne hogy ezt miért csinálja a gép)
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha nagyon melegszik, próbáld meg egy erõsebb ventivel.
Ha megoldható, a ház szellõzésérõl is gondoskodj.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Segítséget szeretnék kérni: a problémám az lenne h jó néhány játék pl: Wolfenstein, CoD - MW2, Medal of Honor - Ab egy idõ után villogni kezd meg csíkok ill pontok jellennek meg a képernyõn(a driver ezek után üzenetet akar küldeni a központba)majd eltûnnek a pontok és vonalak és 1 óra játék után megint elkezdi. Ez gondolom videókártya probléma na de ennyi játéknál? Szerintetek?
VGA-m: msi r4870 1GB
Töltsük le az internetet!
Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen.
szerintem egy regi fajta progirol van szo aminek szuksege van egy ket regi dosos beallitasra...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Olyan problémám van hogy gyermekemnek le kellet töltenem a "com logo" progit 1 iskolai feladat miatt de nem tudom telepíteni mert a következõ feliratot dobja fel a gép:
"16 bites Windows programot nem lehet futtatni.
C:/Com logo/INSTALL.exe fájl (vagy annak egy összetevõje) nem található. Ellenõrizze, hogy az elérési út és a fájlnév helyes-e, és az összes szükséges könyvtár elérhetõ-e."
Többször megpróbáltam újra letölteni a progit és telepíteni, de mindig ezt dobja fel.
Ha tudtok segíteni, írjatok! Köszi
Van egy problémám, mégpedig az, hogy 1 éve fent volt egy nem eredeti UT3 a gépemen. Uninstalláltam, majd most megvettem eredetibe, s mikor kéri a cd kulcsot, hiába írom be az eredetit, nem fogadja el, azt írja, hibás kulcs. Registrybõl kitöröltem mindent, már nem találok ut3-as fájlt, de valamiért mégsem fogadja el. Ismerõsömnél feltelepítettem, ott egybõl elfogadta a kulcsot, tehát mûködik. Könyörgöm valaki segítsen! Köszönöm szépen
Egy jatekot keresek! A cimere sajnos nem emlexek mar mert nagyon regen lattam volt. Egy strategia jatekrol van szo, a lenyege roviden az, hogy az emberi civilizacio fejlodeserol szol, tehat kezdodik a jatek a kokorszakban es feltudsz fejlodni egesszen az urkutatasig.
Ismeri valaki? Azt hiszem a neveben van valami Worlds is.
Koszi!
Itt kérdezz rá!
Most kaptam meg a Cossacks2Gold játékot és nem tuodm hogy leeht beálítani hogy skirhmisbe több személy is legyen emg hogy hogy leeht diplomáciát kötni
szeretném ha ebbe segítenétek
köszönöm elõre is
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Külön multiplayer-es rally játékok kategóriát nem találtam, de innentõl már címeket ismerve azért könnyebb lesz a dolgod. 😉
Lehet nem jó topikba írok, de nem találtam neki megfelelõt!
Tehát olyan rally-s játékot keresek, amit lehet játszani multiban, s nem túl nagy a gépigénye!
Ezen a gépen, fusson rendesen:
2,4Gh procceszor
512 Ati Radeon X1650Pro
Windows XP SP2
1024 RAM
Köszi szépen!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ha nincs, nem kell megilyedni, valószínûleg akkor nem támogadja a routered a DHCP-t. De semmi gond, tulajdonképp nem is muszály a routeredben állítgatnod.
Elég csak a kettõ gépen megadnod a Hálózat beállításoknál az IPv4 menüben az adatokat.
Mindkettõ gépnél (az IP címek kivételével, ahol is az elõzõ hozzászólásomban megadott címeket kell megadnod), az Alhálózati maszkhoz 255.255.255.0-át adsz meg, Alapértelmezett átjárónak + az egyik DNS cím sorhoz pedig a routered IP címét (ezt a címet meg tudod nézni router beállításoknál, ami alapértelmezésként egyébként 192.168.1.1 szokott lenni) kell megadni.
Ha nem találod, hogy mind ezt hova kell beírni, akkor írd le milyen Windows-okat használsz. Meg ha már van megadva valamelyikhez valami cím, akkor inkább írd be azt a címet és az alapján írom, hogy milyen címeket adj meg!
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
A gépeknek meg megadod, hogy automatikus kérjék a címeket.
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania