Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falkon
Én is úgy emlékszem valamelyik Medal of Honor.
Köszi , majd megnézem.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Firerock
Medal of Honor Pacific assault?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falkon
Sziasztok!

Valaki nem tudja melyik az a játék amibe van egy pálya hogy egy stég alatt ülsz a motorcsónakban és onnan lövöd a stéget?
Ha valaki tudja azt kérem írja le.

Elõre is köszönöm.

Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Meg kell halni. Utána feléled😊

Hello!
A Morrowinddel játszom és elég maximalista vagyok,így mindent 100 asra akarok csinálni és ahol tehetem a legmagasabb rangot elérni,de a zarándok utaknál VIVEC rejtélyes csatornánál ki be jövet megtaláltam, hogy hova akarnék menni, de azon a füstös függönyön nem tudok átmenni sehogy.
Azt kiírja ebben a központi csatornában az oltárnál,hogy LÉLEGEZD BE DICSÕSÉGE VIZÉT ÉS AZ ÚT FELTÁRUL, de ez kifogott rajtam, nem tudom mi a dicsõség vize vagy mi ez az átvitt értelmezés.
Segítsetek!!!
tigeroo
hi!

felraktam a doom2-t

2giga, 4ghz-s gépem van!
de amikor lövök egyet akkor beszaggat a játék! mintha 1-2 FPS-re leesne a framerate...
hogy lehetne ezt orvosolni hogy "simán" menjen??
palinho96
Az elõzõbe a Call of Duty Modern Warfare 2-rõl beszéltem! Nem eredeti!!!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

palinho96
Sziasztok!
Nekem olya problémám van, hogy 2 hónapig gameltem és most az 1.082-es patchel nem akar múkodni, azt írja ki, h: Disconnected for Steam.! Kelene nekem a zero gearhez az összes file! Valaki linket vagy Segítsetek pls! Üdv Pali

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Firerock
húhát akkor passz:S

Prince23
Feltettem újra és nem történik frissítés. 2008-as van rajta, nem akarja felfrissíteni a maira.

Firerock
próbáld meg
nem vesztesz semmit

Prince23
Vajon egy reinstall megoldaná?

Firerock
nekem frissít

Prince23
Nektek frissít a NOD? Már két napja nem akar updatelni, pedig kint vannaka frisítések. ÉS manuálisan sem akarja letölteni😞

zeli
Próbáld meg azt, hogy mikor megjelenik a bios képernyõ, végignyomkodod f1-f12-ig a billentyûket, az egyik felhozza a boot választót, és ott ki tudod választani, hogy a lemezmeghajtóról bootoljon.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Risu Führer
pont most hasonlítotam össze az én gépemen a biost és a laptopén és nem találom az a részt ahol ugyanaz lenne a cd-s boot. a laptopos biosban van egy olyan fül hogy boot arra rámegyek ott meg csak a bootolás sorrendjét lehet változtatni sztem.már mindegyiket elõretettem de mindig csak a linuxot hozza be :S

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Fabio Capello
pedig semmi extra nincsen benne, ugyanúgy kell beállítani a biosban a cd bootot, mint bárhol máshol 😊

Risu Führer
sziasztok
most kaptam egy acer emachines e525 laptopot azzal az utasítással hogy telepítsem rá a windows xp-t. csak az a gond hogy nem tudom bebootolni a cdt mert nem merek a biosban kotorászni . asztali gépnél nem lenn probléma ott tudnék bootolni, de itt ezzel szarban vagyok nem szeretném elcseszni mivel nem az enyém.alapból egy linux van rátéve ahhoz meg rohadtul nem értek.köszi a segítségeteket.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

zeli
Elsõ körben nézd meg a lemezkezelõben (sajátgépre jobbkatt - kezelés - lemezkezelés), hogy van-e meghajtóbetûjel hozzárendelve a meghajtóhoz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

grebber
Volna egy olyan gondom hogy eltûnt ismét a DVD meghajtóm "jele" a winbõl!
Már egyszer megkérdeztem és tudtak segíteni.Elvileg a Daemon Tools üti ki.De már nem emlékszem mit kell csinálni!
Valamit a registry-be ennyi rémlik.

Aki tud kérem segítsen! (+ magyarázat is jó lenne hogy ezt miért csinálja a gép)

Next PC upgrade: 2022

OK, köszi szépen!
fery02
Elõször is portalanítsad és úgy néz meg, hogy fenn áll-e még a jelenség. Ha továbbra is szar, akkor BenceYCE válasza.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szedd le a gépház oldalát és nézd meg, hogy milyen hõt termel a vga.
Ha nagyon melegszik, próbáld meg egy erõsebb ventivel.
Ha megoldható, a ház szellõzésérõl is gondoskodj.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Akkor mit tegyek? Hogy oldhatom meg a hûtést?
fery02
Valami gond lett a videokártyád hûtésével és nagyon melegszik.

Hello!
Segítséget szeretnék kérni: a problémám az lenne h jó néhány játék pl: Wolfenstein, CoD - MW2, Medal of Honor - Ab egy idõ után villogni kezd meg csíkok ill pontok jellennek meg a képernyõn(a driver ezek után üzenetet akar küldeni a központba)majd eltûnnek a pontok és vonalak és 1 óra játék után megint elkezdi. Ez gondolom videókártya probléma na de ennyi játéknál? Szerintetek?
VGA-m: msi r4870 1GB
KILLER2
Akkor lehet így járunk 😊 Nálam is volt már egy másik, szintén régi játék, aminél ugyanez volt a gond. Az a poén, hogy már játszottam párszor azt is újra, de csak a legutolsó alkalommal találkoztam ezzel a problémával. Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy akkor is Win7en játszottam-e. Lehet, hogy megpróbálkozom majd egy XPvel is, hátha azon összejön.

Töltsük le az internetet!

fery02
Nekem is pontosan ilyen bajom van néhány játék esetében, én sem tudom mitõl van ez. :/

KILLER2
Jut eszembe, Win7 64en próbálkozom. Amúgy meglepõ, hogy simán fut ezt leszámítva egy ilyen régi játék.

KILLER2
Kéne kis segítség. Rámtört a nosztalgia, szóval az új AvP-ra való várakozás közben gondoltam, hogy elõkapom a régi Aliens vs Predator 2-t. Megy is miden faszán, leszámítva az egeret. A gyors mozgásokkal nincs baj, de ha lassan húzom az egeret, akkor szinte meg sem mozdul a kép, csak olykor reccen is kicsit, azaz a pontos célzás kilõve, ami egy FPSnél komoly gond. Mi lehet a baj? 800as DPIn csak nem lehet gondja a G9emmel.

fery02
Kis érdekesség érdekelne. Routerrel megvan osztva nálunk kettõ gép és tulajdonképp egy olyan dolog érdekelne, hogy ez a gép jelezze valahogy, ha pl a másik gép fel- vagy lekapcsolódik.
Nem tudom létezik-e egyáltalán ilyen.

Fabio Capello
nem valószínû, a Comenius Logo nevû programról van szó, ha beütöd gugliba, fél perc alatt kidobja a letöltési helyeket

meg tudod adni a linket ahonnan ezt az iskolai progit le lehet szedni?

szerintem egy regi fajta progirol van szo aminek szuksege van egy ket regi dosos beallitasra...
Próbáld meg, hogy az elérési útban ne legyen szóköz/ékezet (pl c-re rakd az install.exe-t). Mondjuk igazából nem tudom mi baja lehet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok!
Olyan problémám van hogy gyermekemnek le kellet töltenem a "com logo" progit 1 iskolai feladat miatt de nem tudom telepíteni mert a következõ feliratot dobja fel a gép:
"16 bites Windows programot nem lehet futtatni.
C:/Com logo/INSTALL.exe fájl (vagy annak egy összetevõje) nem található. Ellenõrizze, hogy az elérési út és a fájlnév helyes-e, és az összes szükséges könyvtár elérhetõ-e."
Többször megpróbáltam újra letölteni a progit és telepíteni, de mindig ezt dobja fel.
Ha tudtok segíteni, írjatok! Köszi
Sziasztok!

Van egy problémám, mégpedig az, hogy 1 éve fent volt egy nem eredeti UT3 a gépemen. Uninstalláltam, majd most megvettem eredetibe, s mikor kéri a cd kulcsot, hiába írom be az eredetit, nem fogadja el, azt írja, hibás kulcs. Registrybõl kitöröltem mindent, már nem találok ut3-as fájlt, de valamiért mégsem fogadja el. Ismerõsömnél feltelepítettem, ott egybõl elfogadta a kulcsot, tehát mûködik. Könyörgöm valaki segítsen! Köszönöm szépen

megvettem a modern warfare 2-t eredetibe de sokszor amikor játszani akarok fogja magát és levág az egész netröl. én arra gondolok h valami a portokkal lehet baj mert routerem van. ha valaki tudja h miért lehet az plz irjon. elöre is kösz
Koszonom! Azt hiszem, hogy ez lesz az 😊
w77d
Empire Earth

Hello!
Egy jatekot keresek! A cimere sajnos nem emlexek mar mert nagyon regen lattam volt. Egy strategia jatekrol van szo, a lenyege roviden az, hogy az emberi civilizacio fejlodeserol szol, tehat kezdodik a jatek a kokorszakban es feltudsz fejlodni egesszen az urkutatasig.
Ismeri valaki? Azt hiszem a neveben van valami Worlds is.
Koszi!
fery02
Szia!
Itt kérdezz rá!

Sziasztok
Most kaptam meg a Cossacks2Gold játékot és nem tuodm hogy leeht beálítani hogy skirhmisbe több személy is legyen emg hogy hogy leeht diplomáciát kötni
szeretném ha ebbe segítenétek
köszönöm elõre is
fery02
Nincs mit!

lippet
Köszi szépen, van mibõl válogatni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

fery02
Errõl a listáról vállogathatsz kedvedre.
Külön multiplayer-es rally játékok kategóriát nem találtam, de innentõl már címeket ismerve azért könnyebb lesz a dolgod. 😉

lippet
Hello!

Lehet nem jó topikba írok, de nem találtam neki megfelelõt!
Tehát olyan rally-s játékot keresek, amit lehet játszani multiban, s nem túl nagy a gépigénye!

Ezen a gépen, fusson rendesen:
2,4Gh procceszor
512 Ati Radeon X1650Pro
Windows XP SP2
1024 RAM

Köszi szépen!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

fery02
Elõször is nagyon jó lenne a router neve vagy legjobb inkább egy kép lenne arról a képernyõrõl, ahol szerepel valami DHCP szó a routeredben.
Ha nincs, nem kell megilyedni, valószínûleg akkor nem támogadja a routered a DHCP-t. De semmi gond, tulajdonképp nem is muszály a routeredben állítgatnod.
Elég csak a kettõ gépen megadnod a Hálózat beállításoknál az IPv4 menüben az adatokat.

Mindkettõ gépnél (az IP címek kivételével, ahol is az elõzõ hozzászólásomban megadott címeket kell megadnod), az Alhálózati maszkhoz 255.255.255.0-át adsz meg, Alapértelmezett átjárónak + az egyik DNS cím sorhoz pedig a routered IP címét (ezt a címet meg tudod nézni router beállításoknál, ami alapértelmezésként egyébként 192.168.1.1 szokott lenni) kell megadni.
Ha nem találod, hogy mind ezt hova kell beírni, akkor írd le milyen Windows-okat használsz. Meg ha már van megadva valamelyikhez valami cím, akkor inkább írd be azt a címet és az alapján írom, hogy milyen címeket adj meg!

Bocsi de én kezdõ vagyok szóval hogycsínájam ezt amit írtál

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania

fery02
Például, úgy, hogy routeren DHCP címkiosztást állítassz be és Statikus DHCP-vel az egyik gépnek megadsz mondjuk 192.168.1.100-as címet, másiknak meg 192.168.1.101-et a routerben.
A gépeknek meg megadod, hogy automatikus kérjék a címeket.

Routeren hogy?

Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania