11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#10799 hali.
Benni akarok a meglévő logitech cordless rumblepad 2-mhöz egy másik ugyaneilyet. A kettő zavarná egymást? használhatatlan lenne? -
#10798 olyan előfordulhat hogy ha cd-s akkor kell hozzá cd is.
-
#10797 Sziasztok!
Van olyan, hogy letöltök egy játékot és a hozzálévő crack-el megcrackelem és nem műkszik??? Pontosan ezt írja ki: Please insert the disc labelled ... into your CD drive. A ... helyén a játék neve áll, de az úgy is tök mind1...én csináltam vmit rosszul??? -
kende74 #10796 Sziasztok!
Nem boldogulok a Praetorians magyarositásával.Tudna vki segíteni?
Előre is köszi! -
#10795 hello hello:D
Kérdésem az lenne hogy elromlott ez első router-ünk(linksys) és szereztünk egy másikat egy Netgear-t, összekötöttem mindent a lemez alapján kb 2 percig volt az egyik gépen ineternet, rákötöttem a másikat és a net elszállt, most ha a routerrel bármielyik gépet összekötöm nnincs inetrnet, nem tudjátok hogy hogyan lehetne esetleg megoldani? előre is köszönök mindent, és kellemes Húsvéti ünnepeket. -
JACKAL89 #10794 Sziasztok!
Nem tudtok olyan játékot, ami végülis hasonló mint a Software Tycoon?
Tehát van egy céged, játékokat, vagy programokat kell fejleszteni, majd piacra dobni.
A Software Tycoon is ilyen, csak hát az már idejét múlt:-)
Előre köszönöm a helpet! -
#10793 A fraps helyett tudtok jó játékfelvevőt ajánlani ami nem öli le egy idő után az fps-em?
ileltve olyan programot is keresek amivel kommentár felvehető és csatolható egy videóhoz.
köszi -
#10792 Helló, segítségért fordulok hozzátok:
Játszok néhány játékkal ( Napoleon: Total War, World of Tanks, Call of Duty: Modern Warfare 2 ) és hirtelen, lecsökken az FPSem, multis játékokban a pingem is és játszhatatlanná válik az egész. Valaki tud esetleg valami megoldást rá?:S -
#10791 Fifa online beta befejeződött, de ki fog jönni vagy e helyett csinálták meg ezt a hótszar fifa online 2-t?
de egy KICSIT SEM hasonlít a 2 játék egymásra.. kom. nem értem.. -
#10790 Ha ide írsz, szívesen beteszik (: -
#10789 khmmm, ezt a képet: http://www.sg.hu/galeria/1162281318/11622813181301664691.jpg :) -
#10788 Bocs, ha nem ez a kérés pontos helye, de légyszi egy modi tegye be http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1301654749 ebbe a topicba bannernak az alábbi képet:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133542534
Köszi -
#10787 Dehogy.
Ez egy ismert hiba. Azt írták, majd javítják. -
chef81 #10786 az zsír! Most sikerült párat játszanom de úgy szaggat hogy alig látok! szar az egész! köszi
-
#10785 Már használatban van a kulcsod. lehet valamelyik warezmatyi eltalálta... -
chef81 #10784 Sziasztok mindenki! Crysis 2 -vel van egy olyan gondom hogy multiban nem tudok játékba kerülni mert a join után azt írja:serial code is currently in use . eredeti bolti a játék. Mi lehet a gondja?Ha valaki valami helpet
tud akkor köszi előre is! -
#10783 vlki nem tudja h a fifa online játékkal mi lesz?
már 1napja nincs szeró pedig már 6napja kiírták, hogy vége a béta tesztnek.[tehát utána még volt szeró!]
és ha nem lesz szeró, akk mikorra várható a megjelenés?
ingyenes lesz?
kösz.. -
#10782 Sziasztok!
Nagyon zúgott a Gigabyte SuberB tápomban a ventilátor,tűrtem egy kicsit,de aztán rájöttem hogy van egy 12cm-es házventim,viszont az csak max 1200Fordulatos ami a tápban van az meg 2200. Na ma nem bírtam tovább,kicseréltem a ház ventilátorra mert olyat amilyen kell bele nem lehet kapni a környéken. Szóval levágtam az eredeti ventit és a a ház ventilátort átvezettem a tápba(az eredeti házventi helyére van bedugva) hűt rendesen,a táp nem meleg,nem fúj ki meleg levegőt,csak éppen langyos. Viszont egy kis játék után (Crysis 2ben kb 2perc) újraindul a gép,semmi hibaüzenet csak újraindul. Ma vettem még egy házventit hátha a videókártya meleg vagy az alaplap. DE akkor is újraindult. Most újraraktam a Windowst de így is kikapcsol. Több 5letem nincsen! mit ajánlanátok? -
merlinkaname #10781 Bocsánat XD
Nem szándékos volt XD
Sajna beteg vagyok, így csak egy fél órát engedélyezett ma a netezés :(
De addig is elszántan keresgélek XD
Ha netán te előbb megtaliznád akkor lééégyszi mond meg a nevét xD -
#10780 Remek... megfertőztél... most már én is tudni akarom :D -
merlinkaname #10779 Engem már lassan 3 éve idegesít, hogy mi a neve XD
Anno kb 5 éve még tudtam, de azóta már sajna nem :(
Vidit én is néztem volna, de egyik se olyan volt amien nekem kellett volna -
#10778 Sajnos videót nem találtam róla neten, pedig kerestem. Sajnos a címe nem ugrik be. -
merlinkaname #10777 Köszönöm szépen a segítséget, ez már egy jó kiinduló pont számomra :) -
#10776 Az első szerintem egy alap windows 95 OS játék. Emlékszem sokat játszottam vele bent a suliban. -
merlinkaname #10775 Hali!
Egy régi játék megkeresésében szeretném a segítségeteket kérném, hátha ismeri vki :)
A játék címére már sajna egyáltalán nem emlékszem, csak annyira, hogy a két játékot ugyanaz a cég csinálta.
Az egyik játék egy "csőépítős" játék volt.
A képernyő alján egy csík volt, itt követték egymást a csőelemek, amiket be kellett illeszteni.
Jobb oldalon a karaktered volt látható, a különböző tulajdonságaival együtt.
A másik játék műfaját pontosan nem tudnám meghatározni.
Annyira emlékszem belőle, hogy különböző formájú elemeket kellett beilleszteni az előre kialakított részekbe úgy, hogy pontosan kitöltse az üres helyet.
A pályák végén mindig volt egy boss, akik megnehezítették a munkádat azzal, hogy elpusztítottak valamennyit azok az elemek közül, amiket már a helyére lettek illesztve.
Ha valaki tudja ezeknek a játékoknak a címét az kérem írja meg :)
Előre is köszönöm szépen -
pasztva #10774 Uraim! Kérem segítsetek! Megsérült az egyik kedvenc játékom lemeze, minden adatott elvesztettem. Ez a játék a Gothic 2 Night of the Raven. Napok óta keresem a neten, de sehol nem találom, illetve németül és oroszul ráleletem, de nekem angolul kellene. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni (free)akkor legyen oly kedves és adja meg a hely címét.
Előre is a legmélyebb hálám! -
#10773 3.3 as szerintem elég lesz. -
#10772 Hát nekem egy erős 4 mag van, remélem össze fogom tudni hozni a műsort. Köszi a segítséget. -
#10771 Emlékszem anno nagyon sokat játszottam az egyik részével, imádtam.
Jelenleg max PS2 emulatorral lehet játszani. Szerintem elég stabil, nagyon sok játékot lehet rajta játszani közel tökéletesen. Viszont jelenleg csak a két magos procit támogatja... legalább is amikor utoljára néztem. Szóval egy erős két mag kell a program és játék futtatására. Olyan 3.2ghz es magokkal. Szóval azzal próbáld meg. Elvileg van topikja is... működő ps2 emulátor néven. Azt hiszem. -
#10770 Üdv ! Szeretnék játszani az Ace Combat két legújabb részével, a 6 -al és az Assault Horizon -al. De sajnos mindkettő az elődeihez híven konzolra jött ki. Megoldható valamilyen emulátorral hogy pc-n is játszhassak velük, esetleg tud valaki valamilyen megoldást ? -
#10769 Nem hiszem, de megpróbálom kisebben. -
#10768 Sajnálom, ennyire nem értek hozzá.
És az nem lehet, hogy túl nagy a mérete? Tudom, hogy van olyan fórum, ahol túl nagy képet nem lehet belinkelni. -
#10767 De pont előttem valaki használta ugyan azt és neki megjelentek, utánam is akart valaki képet berakni és neki sem sikerült. Van bármi köze pl böngészőhöz? vagy annak a bővítményeihez? Flash Block, Adblock, de engedélyeztetve van az sg.hu -
#10766 Van amit nem enged... úgy tudom. De nekem pl a tinypic oldallal nem volt gondom, mindent be tudtam linkelni. -
#10765 Imént akartam képet beszúrni egy topicba 5ször próbáltam és egyszer sem sikerül, 2 különböző képfeltöltő oldallal. VIP szolgáltatás lett vagy mi?
Más ötletem nincs, hogy mért nem jó
kephost és imagerzt használtam. -
#10764 Kösz.Szegényes angol tudásommal a nagy betűket megértettem de az egész sort azzal írtam,nem jutott eszembe hogy így értik. -
#10763 Ott van mellette egy betűkombináció. Abból kell kiírni a NAGY BETŰVEL írtakat.
eSunUj35nBzaShw
Ez van nekem. Tehát én ezt íróm be:
SUBS -
#10762 Ezen az oldalon a regisztrációnál a no spamos mezőbe semmit nem fogadott el.Mit lehetne beírni ami megfelel oda? -
#10761 Köszi szépen, ezek azok :) -
#10760 Első az a Darkest of Days. Időutazós FPS.
Második szerintem a Dead To Rights 2. Bár ez TPS és szerintem csak konzolra van a második része.