Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doom 4
ok köszi

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

dragon11
Neroval adatként írod ki, de nem CDre hanem iso fájlként.😊

Hali!
Egy szimpla Nero-val vagy egy power iso-val. Én ezeket használom.
Doom 4
Hali! Apám vett egy laptopot és elindította rajta régi játékainkat.
Ezek: Star Trek Elite Force, Porsche 5, Star Wars Rogue Squadron. Igazából ez mind1 is, a kérdésem az lenne hogy, ne a cd-k kopjanak, hogyan tudok ezekbõl a lemezekbõl olyan fájlt csinálni amit késõbb bemountolhatok Daemon Tools-ba? (Pl. Iso, mdf, mds stb.)

nem neked írtam :S😄
Köszönöm.Megnézem,ha nem jó akkor írok megint 😊
Sziasztok!
A The Sims "-ben hogy lehet videót készíteni?
(nem arra gondolok, hogy megnyomom a v betût, hanem ilyenre pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=YMBcgm2U-W4)

elvileg a modemed 1be van építve szvsz 1 routerrel.
ennek az oldalnak meg mûködnie kell ha nincs nagy problem http://whatismyipaddress.com/ szal ide felmész és amit ki ír ip-t arra kell csatlakozni tehát az ip és utána írod a portot pl 85.12.51.2:.27015

azt hogy a modemed routere 1ben könnyen letod tesztelni beírod böngészõbe h 192.168.0.1 ha nem dob ki semmit akkor 192.168.1.1 v 192.168.2.1 ill 192.168.123.254 ezek közül vmeik ha behoz 1 weboldalt ami felhasz neve ill kódot kér akkor alap esetben admin,admin a kod és név is ez a router ill modem beállító oldala
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Kb 1 hónapja vásároltam egy routert,mert sajnos a régi tönkrement.Na most ezzel az uj routerel D-Link DIR-600 nem tudok hálóba játszani Lef4-et,mivel belépek,játszok és kb 5-10 perc után kidob azzal hogy megszünt a szerver,pedig nem.Ha én csinálok szervert akkor a többieket dobja igy ki.Portok be vannak álitva,a játékhoz.Mintha egy pillanatra leszakadna a netröl,csak azt nem tudom,minek és hogy miért csinálja ezt.Ip-vel meg egyátalán nem tudnak csatlakozni hozzám.
A segítséget,ötleteket elöre is köszi.
Hát, igen, tényleg nincs router, legalábbis, itt nincs, nem szeretlek be egyet ingyé😄

Akkor megvárom a profibbat😄
A szerveredre akik nincsenek veled helyi hálózaton azok a netes külsõ IP-del tudnak rádcsatlakozni amit pár honlapon keresztül megtudhatsz. pl.: http://whatismyipaddress.com/

A másik, hogy a routereden portátirányításra lehet szükség van ezt routertöl függõen más-más módon belehet álltítani.

Ha nincs router, hanem télleg csak modem van és ennek megfelelõen nincs kezelõi felület, akkor azt mondja meg vmi profibb, hogy hogyan kell.
Helló!

Egy olyan gondom lenne, hogy miért nem tudok netes szervert csinálni.

Szóval: eddig tudtam. Ez eddig tök poén, csak hogy most nem 😄. Szóval, annyi változott az egész történetben, hogy kicserélték a modemünket, mert IP tv lett beszerelve. Nos, a számítógépen annyi változott, gondolom ebbõl következõen, hogy az IP címe a kapcsolatnak egy helyi hálózatos IP lett (192.168.0.11), és a DNS kiszolgálóim lettek a az IP(-jiem?). Eddig csak annyi, volt, hogy megnyitottam az XY játékot, rámentem, hogy Create server, és csináltam egy online szervert.
Én így érzem, hogy egyedül ebben van hiba, mivel Hamachis szervert simán tudok csinálni. Viszont, netes szerveren azt az IP-t generálja nekem, hogy 192.168.0.11.27015 (nem másoltam, fejbõl írtam, remélem jól), azaz nem a netre csatlakozik, hanem a modemre.

Valakinek bármilyen jellegû konstruktív ötlete, azon kívül, hogy forduljak egy számítástechnikushoz?😄

Elõre is kösz mindenkinek a választ!

ui.: Hogyha terjedelmesebb, küldd ide: [email protected]
Üdvözlet.
Nagy hackerek figyelem!
Én CoD-ozni akarok de a koleszos neten levan tiltva a böngészõ az FTP a skype és az MSN kivételével minden port. Ennek ellenére én akarok CoD-ozni. Van bárkinek bármi ötlete? A "beszélj a rendszergizdával" és a "törd fel"-en kívül.
CharrDen
Sziasztok! Ma vettem egy új gépházat, aminek az elején van jack bemenet. Azt rákötöttem az alaplapra. Elöl beudgtam a mikrofon/hangot (headset, jackes), hátul pedig a hangfalat (szintén jack). Alaplapra integrált hangkártyám van, és azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne kettéválasztani a hangot, hogy a ventri/ts/skype legyen a headseten, minden más pedig a hangfalon. Realtek digital outputot lát csak, meg még valamit, amit ha választok nincs hang.

Valaki tudna segíteni? Nem indul a cod2 multiplayer mert azt írja ki hogy "Nem végezhetõ el az alábbi memóriaterületen:"számok" az alábbi mûvelet:"read" " mi a baj? légyszi írjatok!
A vistásat megpróbálhatod, de sztem a gyártó oldalán találsz vin7-hez újabbat is.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

oks és még egy olyan kérdésem lenne h az alaplaphoz 2 cdt kaptam 1 xpset meg egy vistásat és ugye a hálozati kártya drivere is azon van és nemtom h akkor hogy rakjam föl ha win 7-em lesz
Válts nyugodtan, legfeljebb ha nem tetszik, vissza rakod.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

sziasztok
windows xp röl akarok átállni windows 7-re és nemtom h megéri e ien configgal:
core2 E6750 2.68GHz
2 GB RAM
ATI Radeon HD 3800 1GB RAM.
nemnagyon értek az op rendszerekhez és nemtom h gyorsabb v lassabb lenne töle a gép.
tegnap még vígan játszottam a steamon..ma reggel passt kért beirtam...de gondolkodás nélkül rávágta hogy tuzfal probléma....igyhát offoltam a virus irtót és a tûzfalat de semmi ugyanaz..igyhát reinstall majd install megint
de oda jutottam hogy update-ol és utánna nem lehet elõtérbe hozni...a háttérben pedig fut... vki help ??
van vidi ha zavaros..-----
---http://www.youtube.com/watch?v=JREWDHy3Z8A
Nagy problémám lenne
Counter Strike Source-m van, legújabbra felpatchelve, non-steam
Van egy ugyanilyen konfigurációval rendelkezõ szerverem is, saját gépemrõl futtatom. Router is van, port is fel van oldva
A frissítések elõtt mûködött minden jól. Frissítettem a szervert és a játékot is, ugyanazon a verzión vannak. Mikor csatlakoznák a szerverre, kiírja hogy insecure mod-ban vagyok, és restartoljak, hogy be tudjak lépni.Akárhányszor restartolok, mindig ugyanaz a helyzet. Csatlakozok, bevillan a töltés, visszalép fõmenübe , és a konzol ugyanúgy kiírja
Köszönjük, minen segítség jól jön.

Fantos
ismerek egy kis gamer társaságot továbbítom nekik

írtam
válaszolj😊

every damn day

Az jó lenne.
Írjál a megadott címre, ott beszélhetünk.

Bocs kifelejtettem:
a [email protected] lehet írni nekünk.

segítek ha gondolod végigjátszás magyarítás téren😉

every damn day

Sziasztok!

Tudom ez nem ide tartozik, de ehhez nincsen topic.:
Nekem és még két embernek van egy blogunk:kingames
Ide keresünk szerkesztõket.Mivel ez egy minioldal és nem rendes munka, nem fizetõs csak szórakozás (persze annak aki szeret írni) vagy idõtöltés.

A gond az, hogy nem tudunk valami sok cikket írni, mivel kevesen vagyunk.Szóval a társaságba még 1-2 embert be szeretnénk vonni.Inkább olyan embereket keresünk, akik tudnak tippek-trükköket, filmkritikákat vagy végigjátszásokat írni, ugyanis mi inkább teszteket írunk.Persze olyan jelentkezõket is várunk, akik teszteket írnak, de olyan játékokról, amikkel mi nem játszunk.

Pl.:horror játékok vagy olyanok amiket csak konzolra attak ki

Szóaval ha valakinek lenne kedve írni, jelentkezzen!

TuxSkajvok
lol <#taps><#banplz><#vigyor2><#zavart1>

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

dave10000
Sikerült megoldani.

dave10000
Üdv.

Anno 1404 magyarosítással lenne problémám. Aki tud benne segíteni az írjon.

Akkor valaki a Gimpet honnan tölthetem le .zip formátumban?😊

every damn day

Prince23
A Magyaritasok portálon sokkal többet tudnak segíteni, mint itt. Meg eleve szakeszerûbb oldal is. regizz be oda és kérdezõsködj ott. biztos válaszolni fognak majd.

hello
most kezdenék el foglalkozni magyarosítás készítésével, és szeretnék kérdezni 1-2 dolgot róla.
1.: Hogyan találom meg a feliratfájlt?
2.: Ha csak sima HTML-ben van, lefordítom, de én is úgy akarom hogy kis alkalmazásként magától feltelepítse magát, mit kell tennem?
Elõre is köszi

every damn day

tmartin
Sziasztok!
Abba a hibába estem a fórumomnál, hogy kivan írva oda felülre, hogy "bejelentkezve:tmartin" ahol itt az van írva, hogy "Ez az általán...". Ezt hogyan tudom eltûntetni? Mivel nekem a Téma karbantartása menünél nem engedi kitörölni azt a HTML kódot ami ezt léthrehozta, mármint kitörlöm és nem engedi hogy rányomjak a mehet gombra.
Szerintetek ezt meglehet valahogy csinálni? Ha igen hogyan?

IntelŸ Core&#8482; i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro

nekem már az 1. pálya sem ment abban😄D

every damn day

sziasztok
Bocsi, h ide irok, de a Heroes 5 topicban nem válaszoltak rá. hátha itt vki tudná.
Szóval a Heroes 5 Tote-ban a 3. hadjárat (Atyáink dicsõségére) 2. küldetésén (1 kán, 1 klán) nem tudok tovább jutni. Elfoglaltam 3 várat, kettõt a fõszigeten, egyet a kis szigeten ahova hajóznom kellett. De a következõ vár a fõszigeten egy hegy másik oldalán van ahova nem tudok eljutni se szárazföldön, se tengeren.
Esetleg, ha vkinek rémlik a pálya kérem segítsen.
köszi elõre is.
Fresh Duke
Jah, egyet értek.

A heavy cost. I pay it gladly.

dragon11
Valaki meg tudná mondani, hogy miért indítja újra random szerûen a gépet a híresjóóóóó BS player PRO, mikor megnyitnék egy filmet..?

szánalom >.<

TuxSkajvok
Hali, valaki tudna nekem segíteni abban, hogy "kívülrõl" is el elérhetõ legyen a gépem? FTP és HTTP kérésekre kellene idõnként (szal nem egy szervert akarok mûködtetni otthon <#hehe>) elérni a gépet máshonnan (haverok, suli, stb) A prgk megvannak, amik a szolgáltatással foglalkoznak, tehát localhoston mûködik a dolog, csak kívülrõl nem vagyok elérhetõ... Kipróbáltam a myip-s prgt, de azzal sem oké. Router, egyéb belsõ hálózat nincs, csak a szolgáltatótól kapott modem.

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

dragon11
Mindenképp frissítsd a videókártyád driverjét, aztán próbáld meg másik tört verzióval.(Esetleg lehet elég a crack is ha más)

Doom 4
Most próbáltam elõször elindítani, de akkor driver és ha nem jo akkor másik verzió. Igen amúgy tört de a furcsa hogy az eredeti játékok meg jól mûködnek.

dragon11
Ugyanezzel a videókártya drivereddel futott elõzõleg is a játék? Gondolom nem eredeti, szóval ugyanazzal a verzióval is? Mert ha nem, frissíts videókártya drivert + próbálád meg más tört verzióval is. Õszintén szólva fogalmam nincs miért csinálja ezt. Talán kérdezd meg itt.

Doom 4
Jaj abba az üzentbe volt link xD Itt a problémám és ez kétszer egymás után megjelenik:

dragon11
Mármint mi a problémád? Írd le részletesen kérlek.😊

Doom 4
HAli! Nekem is ugyyan atz a problémám mint az itt leírt kommentben csak nekem a Singularityvel meg a supreme commander 2 vel:

Nekem olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a Battleforge játékot és amikor el akarom indítani akkorezt kapom! A gépemen futott már egyszer a játék akkor is win7(32 bit) volt!

Sas6
na majd atfutom köszi 😛

A modem csatlakozik a netre, a router meg elosztja ezt. Úgy röviden 😄
Bõvebben

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sas6
Szia, köszi a segitséget, és pontosan mi a külömbség a 2 között?

dragon11
Szia!

Azért nem megy az internet, mert a modem összesen 1gépre tudja a netet egyszerre csatlakoztatni. Ha 2 vagy több gépre szeretnéd, akkor Switch/Router kell.