Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szimpla Nero-val vagy egy power iso-val. Én ezeket használom.
Ezek: Star Trek Elite Force, Porsche 5, Star Wars Rogue Squadron. Igazából ez mind1 is, a kérdésem az lenne hogy, ne a cd-k kopjanak, hogyan tudok ezekbõl a lemezekbõl olyan fájlt csinálni amit késõbb bemountolhatok Daemon Tools-ba? (Pl. Iso, mdf, mds stb.)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A The Sims "-ben hogy lehet videót készíteni?
(nem arra gondolok, hogy megnyomom a v betût, hanem ilyenre pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=YMBcgm2U-W4)
ennek az oldalnak meg mûködnie kell ha nincs nagy problem http://whatismyipaddress.com/ szal ide felmész és amit ki ír ip-t arra kell csatlakozni tehát az ip és utána írod a portot pl 85.12.51.2:.27015
azt hogy a modemed routere 1ben könnyen letod tesztelni beírod böngészõbe h 192.168.0.1 ha nem dob ki semmit akkor 192.168.1.1 v 192.168.2.1 ill 192.168.123.254 ezek közül vmeik ha behoz 1 weboldalt ami felhasz neve ill kódot kér akkor alap esetben admin,admin a kod és név is ez a router ill modem beállító oldala
Segítséget kérnék.
Kb 1 hónapja vásároltam egy routert,mert sajnos a régi tönkrement.Na most ezzel az uj routerel D-Link DIR-600 nem tudok hálóba játszani Lef4-et,mivel belépek,játszok és kb 5-10 perc után kidob azzal hogy megszünt a szerver,pedig nem.Ha én csinálok szervert akkor a többieket dobja igy ki.Portok be vannak álitva,a játékhoz.Mintha egy pillanatra leszakadna a netröl,csak azt nem tudom,minek és hogy miért csinálja ezt.Ip-vel meg egyátalán nem tudnak csatlakozni hozzám.
A segítséget,ötleteket elöre is köszi.
Akkor megvárom a profibbat😄
A másik, hogy a routereden portátirányításra lehet szükség van ezt routertöl függõen más-más módon belehet álltítani.
Ha nincs router, hanem télleg csak modem van és ennek megfelelõen nincs kezelõi felület, akkor azt mondja meg vmi profibb, hogy hogyan kell.
Egy olyan gondom lenne, hogy miért nem tudok netes szervert csinálni.
Szóval: eddig tudtam. Ez eddig tök poén, csak hogy most nem 😄. Szóval, annyi változott az egész történetben, hogy kicserélték a modemünket, mert IP tv lett beszerelve. Nos, a számítógépen annyi változott, gondolom ebbõl következõen, hogy az IP címe a kapcsolatnak egy helyi hálózatos IP lett (192.168.0.11), és a DNS kiszolgálóim lettek a az IP(-jiem?). Eddig csak annyi, volt, hogy megnyitottam az XY játékot, rámentem, hogy Create server, és csináltam egy online szervert.
Én így érzem, hogy egyedül ebben van hiba, mivel Hamachis szervert simán tudok csinálni. Viszont, netes szerveren azt az IP-t generálja nekem, hogy 192.168.0.11.27015 (nem másoltam, fejbõl írtam, remélem jól), azaz nem a netre csatlakozik, hanem a modemre.
Valakinek bármilyen jellegû konstruktív ötlete, azon kívül, hogy forduljak egy számítástechnikushoz?😄
Elõre is kösz mindenkinek a választ!
ui.: Hogyha terjedelmesebb, küldd ide: [email protected]
Nagy hackerek figyelem!
Én CoD-ozni akarok de a koleszos neten levan tiltva a böngészõ az FTP a skype és az MSN kivételével minden port. Ennek ellenére én akarok CoD-ozni. Van bárkinek bármi ötlete? A "beszélj a rendszergizdával" és a "törd fel"-en kívül.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
windows xp röl akarok átállni windows 7-re és nemtom h megéri e ien configgal:
core2 E6750 2.68GHz
2 GB RAM
ATI Radeon HD 3800 1GB RAM.
nemnagyon értek az op rendszerekhez és nemtom h gyorsabb v lassabb lenne töle a gép.
de oda jutottam hogy update-ol és utánna nem lehet elõtérbe hozni...a háttérben pedig fut... vki help ??
van vidi ha zavaros..-----
---http://www.youtube.com/watch?v=JREWDHy3Z8A
Counter Strike Source-m van, legújabbra felpatchelve, non-steam
Van egy ugyanilyen konfigurációval rendelkezõ szerverem is, saját gépemrõl futtatom. Router is van, port is fel van oldva
A frissítések elõtt mûködött minden jól. Frissítettem a szervert és a játékot is, ugyanazon a verzión vannak. Mikor csatlakoznák a szerverre, kiírja hogy insecure mod-ban vagyok, és restartoljak, hogy be tudjak lépni.Akárhányszor restartolok, mindig ugyanaz a helyzet. Csatlakozok, bevillan a töltés, visszalép fõmenübe , és a konzol ugyanúgy kiírja
válaszolj😊
every damn day
Írjál a megadott címre, ott beszélhetünk.
a [email protected] lehet írni nekünk.
every damn day
Tudom ez nem ide tartozik, de ehhez nincsen topic.:
Nekem és még két embernek van egy blogunk:kingames
Ide keresünk szerkesztõket.Mivel ez egy minioldal és nem rendes munka, nem fizetõs csak szórakozás (persze annak aki szeret írni) vagy idõtöltés.
A gond az, hogy nem tudunk valami sok cikket írni, mivel kevesen vagyunk.Szóval a társaságba még 1-2 embert be szeretnénk vonni.Inkább olyan embereket keresünk, akik tudnak tippek-trükköket, filmkritikákat vagy végigjátszásokat írni, ugyanis mi inkább teszteket írunk.Persze olyan jelentkezõket is várunk, akik teszteket írnak, de olyan játékokról, amikkel mi nem játszunk.
Pl.:horror játékok vagy olyanok amiket csak konzolra attak ki
Szóaval ha valakinek lenne kedve írni, jelentkezzen!
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
every damn day
most kezdenék el foglalkozni magyarosítás készítésével, és szeretnék kérdezni 1-2 dolgot róla.
1.: Hogyan találom meg a feliratfájlt?
2.: Ha csak sima HTML-ben van, lefordítom, de én is úgy akarom hogy kis alkalmazásként magától feltelepítse magát, mit kell tennem?
Elõre is köszi
every damn day
Abba a hibába estem a fórumomnál, hogy kivan írva oda felülre, hogy "bejelentkezve:tmartin" ahol itt az van írva, hogy "Ez az általán...". Ezt hogyan tudom eltûntetni? Mivel nekem a Téma karbantartása menünél nem engedi kitörölni azt a HTML kódot ami ezt léthrehozta, mármint kitörlöm és nem engedi hogy rányomjak a mehet gombra.
Szerintetek ezt meglehet valahogy csinálni? Ha igen hogyan?
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
every damn day
Bocsi, h ide irok, de a Heroes 5 topicban nem válaszoltak rá. hátha itt vki tudná.
Szóval a Heroes 5 Tote-ban a 3. hadjárat (Atyáink dicsõségére) 2. küldetésén (1 kán, 1 klán) nem tudok tovább jutni. Elfoglaltam 3 várat, kettõt a fõszigeten, egyet a kis szigeten ahova hajóznom kellett. De a következõ vár a fõszigeten egy hegy másik oldalán van ahova nem tudok eljutni se szárazföldön, se tengeren.
Esetleg, ha vkinek rémlik a pálya kérem segítsen.
köszi elõre is.
szánalom >.<
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

Nekem olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a Battleforge játékot és amikor el akarom indítani akkorezt kapom! A gépemen futott már egyszer a játék akkor is win7(32 bit) volt!
Bõvebben
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ