11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
DaniSun #10807 Érdeklödni szereretnék, hogy a Dragon Age 2-t letöltöttem már többszőr is újra telepítettem minden féle verzióba és teljesen jól müködik a játék minden tudok csinálni egyedül menteni nem tudom a játékot és haveromnál meg tök jól müködik tud menteni is. Már elhoztam tőle is a játékot és ugyan az megy minden csak menteni nem lehet!!! Mit tegyek valaki segítsen pls. -
Monoton #10806 Üdv!
Kesesek egy regebbi kisjatekot (ügyességi) :)
Labdát (golyót) kell benne irányítani (AWSD + space). Különféle pályák voltak, időre ment, meg gyűjtögetni is kellett valamit. (azt hiszem)
Sajnos több infó nem jut eszembe, annyi hogy nem a Neverball az :) Ja és 5-7 éves lehet kb.
-
CuGa #10805 Hello! Segítség kéne a Flatout 2 ben néhány mapnál Zlib error (-3) felirat után leáll. Nincs valakinek valami javítása erre a problémára -
Hello Hello:D lenne egy kérdésem van egy ATI HD2600-am 32bites xpm sp-am most telepitettem ujra agépet feltettem a legujabb drivert és ujra inditásnál ezt nyögi be:"Nincs ATI grafikus illesztő telepítve, vagy az ATI illesztő nem működik megfelelően.
Kérjük, telepítse a megfelelo ATI illesztot az ATI hardverhez, vagy konfigurálja azt az aticonfig haszálatával."
Tud valaki rá valami megoldást? előre is köszönöm -
linkinke #10803 Segítség kellene valami probléma van a gépemmel nem tudok hamachival / tunngleval lanon játszani haverokkal mert nem látom az elkészített szervert vagy engem nemlátnak... PPPoE netem van ha esetleg valaki tudna segíten azt megköszönném, már próbáltam gép újrarakással de úgy se jó!
-
Cat 02 #10802 http://www.widescreengamingforum.com/
itt vannak megoldások -
kriss95 #10801 Nem tudja vki,hogy a régebbi játékokban hogyan lehetne beállítani azt, hogy a widescreen-es(manapság már minden monitor és kijelző ilyen) laptopomon fussanak a gamek 1366*768-as felbontásban? -
Hi!
Tegnap valami a gépnél reccsent. újra is indult. Azóta az a gondom, hogy 10 percenként kifagy a játék, bármilyen játék.
Szerintetek a VGA hibásodott meg vagy a processzor. Netezésnél nincs gond amúgy. -
hali.
Benni akarok a meglévő logitech cordless rumblepad 2-mhöz egy másik ugyaneilyet. A kettő zavarná egymást? használhatatlan lenne? -
olyan előfordulhat hogy ha cd-s akkor kell hozzá cd is.
-
Sziasztok!
Van olyan, hogy letöltök egy játékot és a hozzálévő crack-el megcrackelem és nem műkszik??? Pontosan ezt írja ki: Please insert the disc labelled ... into your CD drive. A ... helyén a játék neve áll, de az úgy is tök mind1...én csináltam vmit rosszul??? -
kende74 #10796 Sziasztok!
Nem boldogulok a Praetorians magyarositásával.Tudna vki segíteni?
Előre is köszi! -
hello hello:D
Kérdésem az lenne hogy elromlott ez első router-ünk(linksys) és szereztünk egy másikat egy Netgear-t, összekötöttem mindent a lemez alapján kb 2 percig volt az egyik gépen ineternet, rákötöttem a másikat és a net elszállt, most ha a routerrel bármielyik gépet összekötöm nnincs inetrnet, nem tudjátok hogy hogyan lehetne esetleg megoldani? előre is köszönök mindent, és kellemes Húsvéti ünnepeket. -
JACKAL89 #10794 Sziasztok!
Nem tudtok olyan játékot, ami végülis hasonló mint a Software Tycoon?
Tehát van egy céged, játékokat, vagy programokat kell fejleszteni, majd piacra dobni.
A Software Tycoon is ilyen, csak hát az már idejét múlt:-)
Előre köszönöm a helpet! -
A fraps helyett tudtok jó játékfelvevőt ajánlani ami nem öli le egy idő után az fps-em?
ileltve olyan programot is keresek amivel kommentár felvehető és csatolható egy videóhoz.
köszi -
Helló, segítségért fordulok hozzátok:
Játszok néhány játékkal ( Napoleon: Total War, World of Tanks, Call of Duty: Modern Warfare 2 ) és hirtelen, lecsökken az FPSem, multis játékokban a pingem is és játszhatatlanná válik az egész. Valaki tud esetleg valami megoldást rá?:S -
Fifa online beta befejeződött, de ki fog jönni vagy e helyett csinálták meg ezt a hótszar fifa online 2-t?
de egy KICSIT SEM hasonlít a 2 játék egymásra.. kom. nem értem.. -
Ha ide írsz, szívesen beteszik (: -
khmmm, ezt a képet: http://www.sg.hu/galeria/1162281318/11622813181301664691.jpg :) -
Bocs, ha nem ez a kérés pontos helye, de légyszi egy modi tegye be http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1301654749 ebbe a topicba bannernak az alábbi képet:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133542534
Köszi -
Dehogy.
Ez egy ismert hiba. Azt írták, majd javítják. -
chef81 #10786 az zsír! Most sikerült párat játszanom de úgy szaggat hogy alig látok! szar az egész! köszi
-
Már használatban van a kulcsod. lehet valamelyik warezmatyi eltalálta... -
chef81 #10784 Sziasztok mindenki! Crysis 2 -vel van egy olyan gondom hogy multiban nem tudok játékba kerülni mert a join után azt írja:serial code is currently in use . eredeti bolti a játék. Mi lehet a gondja?Ha valaki valami helpet
tud akkor köszi előre is! -
vlki nem tudja h a fifa online játékkal mi lesz?
már 1napja nincs szeró pedig már 6napja kiírták, hogy vége a béta tesztnek.[tehát utána még volt szeró!]
és ha nem lesz szeró, akk mikorra várható a megjelenés?
ingyenes lesz?
kösz.. -
Sziasztok!
Nagyon zúgott a Gigabyte SuberB tápomban a ventilátor,tűrtem egy kicsit,de aztán rájöttem hogy van egy 12cm-es házventim,viszont az csak max 1200Fordulatos ami a tápban van az meg 2200. Na ma nem bírtam tovább,kicseréltem a ház ventilátorra mert olyat amilyen kell bele nem lehet kapni a környéken. Szóval levágtam az eredeti ventit és a a ház ventilátort átvezettem a tápba(az eredeti házventi helyére van bedugva) hűt rendesen,a táp nem meleg,nem fúj ki meleg levegőt,csak éppen langyos. Viszont egy kis játék után (Crysis 2ben kb 2perc) újraindul a gép,semmi hibaüzenet csak újraindul. Ma vettem még egy házventit hátha a videókártya meleg vagy az alaplap. DE akkor is újraindult. Most újraraktam a Windowst de így is kikapcsol. Több 5letem nincsen! mit ajánlanátok? -
merlinkaname #10781 Bocsánat XD
Nem szándékos volt XD
Sajna beteg vagyok, így csak egy fél órát engedélyezett ma a netezés :(
De addig is elszántan keresgélek XD
Ha netán te előbb megtaliznád akkor lééégyszi mond meg a nevét xD -
Remek... megfertőztél... most már én is tudni akarom :D -
merlinkaname #10779 Engem már lassan 3 éve idegesít, hogy mi a neve XD
Anno kb 5 éve még tudtam, de azóta már sajna nem :(
Vidit én is néztem volna, de egyik se olyan volt amien nekem kellett volna -
Sajnos videót nem találtam róla neten, pedig kerestem. Sajnos a címe nem ugrik be. -
merlinkaname #10777 Köszönöm szépen a segítséget, ez már egy jó kiinduló pont számomra :) -
Az első szerintem egy alap windows 95 OS játék. Emlékszem sokat játszottam vele bent a suliban. -
merlinkaname #10775 Hali!
Egy régi játék megkeresésében szeretném a segítségeteket kérném, hátha ismeri vki :)
A játék címére már sajna egyáltalán nem emlékszem, csak annyira, hogy a két játékot ugyanaz a cég csinálta.
Az egyik játék egy "csőépítős" játék volt.
A képernyő alján egy csík volt, itt követték egymást a csőelemek, amiket be kellett illeszteni.
Jobb oldalon a karaktered volt látható, a különböző tulajdonságaival együtt.
A másik játék műfaját pontosan nem tudnám meghatározni.
Annyira emlékszem belőle, hogy különböző formájú elemeket kellett beilleszteni az előre kialakított részekbe úgy, hogy pontosan kitöltse az üres helyet.
A pályák végén mindig volt egy boss, akik megnehezítették a munkádat azzal, hogy elpusztítottak valamennyit azok az elemek közül, amiket már a helyére lettek illesztve.
Ha valaki tudja ezeknek a játékoknak a címét az kérem írja meg :)
Előre is köszönöm szépen -
pasztva #10774 Uraim! Kérem segítsetek! Megsérült az egyik kedvenc játékom lemeze, minden adatott elvesztettem. Ez a játék a Gothic 2 Night of the Raven. Napok óta keresem a neten, de sehol nem találom, illetve németül és oroszul ráleletem, de nekem angolul kellene. Ha valaki tudja honnan lehet letölteni (free)akkor legyen oly kedves és adja meg a hely címét.
Előre is a legmélyebb hálám! -
3.3 as szerintem elég lesz. -
Hát nekem egy erős 4 mag van, remélem össze fogom tudni hozni a műsort. Köszi a segítséget. -
Emlékszem anno nagyon sokat játszottam az egyik részével, imádtam.
Jelenleg max PS2 emulatorral lehet játszani. Szerintem elég stabil, nagyon sok játékot lehet rajta játszani közel tökéletesen. Viszont jelenleg csak a két magos procit támogatja... legalább is amikor utoljára néztem. Szóval egy erős két mag kell a program és játék futtatására. Olyan 3.2ghz es magokkal. Szóval azzal próbáld meg. Elvileg van topikja is... működő ps2 emulátor néven. Azt hiszem. -
Üdv ! Szeretnék játszani az Ace Combat két legújabb részével, a 6 -al és az Assault Horizon -al. De sajnos mindkettő az elődeihez híven konzolra jött ki. Megoldható valamilyen emulátorral hogy pc-n is játszhassak velük, esetleg tud valaki valamilyen megoldást ? -
Nem hiszem, de megpróbálom kisebben. -
Sajnálom, ennyire nem értek hozzá.
És az nem lehet, hogy túl nagy a mérete? Tudom, hogy van olyan fórum, ahol túl nagy képet nem lehet belinkelni.