Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ha beállítanam ugyanazt az IP cimet mint az asztali gépnek is van és nem automatikusra tenném az megoldás lehet?
Oda a 4-esbe akarnám bedugni.Egy nyomtatokábel kell igazából csak.

De ha nem tervezel, elég egy gyengébb kártya is.. bár én ezt venném. Nem muszáj újonnan megvenni.
Jelenleg egy Nvidia 8600as tulajdonosa vagyok...a lenti confighoz szeretnem a legjobb videokartyat,amit még el tud "kezelni" ez a rendszer. Az alaplap GEN1-es PCI-e csatolos.
Ha van egy erösebb kartya,ami passzol még ebbe a configba, az mennyivel jobb mint a jelenlegi aktvi hütéses 8600GT-m?
Intel Celeron D 331, 2666 MHz (20 x 133)
ASRock 775XFire-VSTA
450 W eurocase táp.
köszi!
Dénes
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
blur játékban elakadtam.az 5.ik versenysorozatot csinálom és a második csíkot nem tudom betölteni!!
½½Hit multiple cars with 5 barges½½
ez mit jelent?
vagy ha valaki tudja mit kell csinálni köszi a segítséget elõre is!
Remélem töbszõr nem fordul elõ.
Köszönöm a segítséget.
BattleTag: kabel15#2672
Ma bekapcsoltam a gépet kicsit neteztem majd kikapcsoltam (rendesen leállítás minden) Utána 2 óra múlva be akartam kapcsolni és nem indult. Vagyis elindul de csak egy vonal villogott. Reset után már a monitro sem kapott jelet. Szétszedtem a gépet az összes kábelt megnéztem nem lazultak e ki. Most újra bekapcsoltam és a következõ felirat van:
"Overlocking faild! please enter setup to re-configure your system"
A 2 választható lehetõseég:
F1 run setup
F2 Load default values and continue.
Most megy a gép nem akarom kikapcsolni. Szóval mi tévõ legyek?
Rakjam fel újra az Xp-t?
Egyébként mitõl lehet ez a probléma?
BattleTag: kabel15#2672
Nem indul a Call of Duty 2 multiplayer mert azt írja ki hogy nem végezhetõ el ezen a memória terülten az alábbi mûvelet:read , mit csináljak , hogy jó legyen???
Már vagy ötször újratelepítettem de még mindig nem jó!
Minden friss driver, elvileg.. A windwos untouch. Nincs sok kiegem mozzilához, de ami van is letöröltem most.. Egyszerre összesen nekem max 2ablak firefox megy, ablakonként max 2lap.(mindig zenék youtuberól) + Silkroad(de jelentkezett egy új probléma, kb fél óránként megszakad a net maximum 1percre, de arra pont elég hogy Disconnecteljen a szeróról és a visszalépni nem 10perc.. tehát játszani sem tudok..)+msn.=)
Köszi szépen a segítséget.
Az SRO-t nem tudom mi, Silkroad? <#idiota>#idiota>
Amúgy sokminden okozhat még lassulást, nem feltétlenül gépi az ok, lehet szoftveres is: pl. videókártya driver hiánya (nálam ettõl nagyon szaggatottan jeleníti meg a dolgokat), túl sok plugin a FF-hez, de akár egy agyonmoddolt buhera winfos is kiakaszthatja a dolgokat...
a jusched az a java updaterje, nem zavar sok vizet.
Szóval sorrendben: minden driver friss? nem futtatsz egyszerre túl sok programot, ami lefoglalja a memóriát? milyen a windows, buhera, untouch, vagy eredeti?
Ja és használ google chromeot 😄
szerk: saddalim rég járt már erre, a banner se jön be :/
A gép configom:
Alaplap:Msi 915P Combo2,Cpu:Intel Pentium 4 3,06Ghz 1-mb cache ,Memória😛QI 2*512 DDR2 533Mhz,Videókártya:Asus, Ati Radeon X550 512MB PCI-Expressz,Táp:450W,Winyó:Samsung 160Gb 7200PRM
Nem egy mai darab, de eddig jó volt. A feladatkezelõt most nézem, firefox 101mb, msn 76mb és a SRO client 138mb-ot eszik. Aztán a firefoxhoz a plugin-container.exe(nem tom mire jó) 25,5mb, valami jusched.exe 33mb ramot eszik
valszeg ezzel a gond?:S
Amennyiben a vezérlõpult területi és nyelvi beállításokban állítottál az oprendszer nyelvén, akkor azt állítsd vissza az eredeti beállításra, állítólag ez is segíthet.
Majd jelezd, hogy sikerült-e!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem fent van a Winamp és a BS Player Pro. A gondom a következõ:
Zenére winampot használok, filmekre meg BS playert. de valahogy a társításnál amikor filmet nézek állandóan Winampos a file. Mintha a Winamp alapértelmezve lenne, hogy mindent az játsszon le. Már a tököm tele van a sok társítással. Ezterszer megadtam, hogy nekem a filmet BS playerrel játssza le, de baszik rá ez a szar.
A FF 4 lappal már megesz 2-400 memóriát, de pontosan csak akkor tudom megmondani mi a gond, ha írsz egy gépadatot
Egyébként meg nem igaz, hogy nem tudsz letölteni egy SP3at 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem rég tettem újra a windowst, alig van adat a gépemen és mégis lassú. Értem ez alatt, hogy megy egy játék, msn meg a firefox 4lapon és egy youtube videót nem tudok megnézni szaggatás nélkül.(Nem a buffer miatt szaggat, mert a videót már betöltötte)
A vírus kizárható, mert semilyen adatot nem másoltam vissza elõzõ rendszerrõl + Avira Premium Security Suite mellett vagyok/voltam, tehát.. továbbá ésszel is netezek..
Nem értem, a friss rendszer(3napos) miért lassúl be..
köszi szépen.
<#integet2>#integet2>
every damn day
de 2600as kétmagos kell neki😞
every damn day
Egyébként annak a játéknak elég nagy gép kell.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
most meg azt kérdezném, hogy Prototype cracket elindítom akkor miért írja ki, hogy you are resticted from playing a game with these ratings.?(Vistám van, talán az nemjó...)
every damn day
A segítséget elõre is kösz!!!
Ezek szerint 60 elõttiekre nem nagyon csináltak szimulátort?
cikk itt:
http://www.pcdome.hu/cikk/1748/gt_legends_pc
Olyan autóversenyzõs játékot keresek, ahol oldtimer autók szerepelnek
és le van modellezve a különbözõ autók vezetési karakterisztikája is.
Magyarán élethûen vezethetõ.
Anno a Need for Speed Porsche Unleashed-ban volt 356, 911, Spider
Élvezet volt összehasonlítani mennyire más az irányításuk.
Elõre is köszönöm:
shade3
Nekem olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a Battleforge játékot és amikor el akarom indítani akkorezt kapom! A gépemen futott már egyszer a játék akkor is win7(32 bit) volt!
Az alaplapom 775 xfire.
Ötlet?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Crysis
Far cry
Dead Space
Fuel
Gears Of War
Dark Void
Call of juarez 1-2
Nfs shift
HALO wars
Batman
Company of heroes
God of war
Split/Second: Velocity
gta4
assassin's creed 1,2
total war
dragon age: origins
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Mass Effect 2
BioShock 2
pop
Resident evil
Red alert 4
Star wars force unleashed
Avp
Dawn of war2
Metro2033
Project origin
Huxley
Demigod
Rage
Riddick assault on
Operation flashpoint 2
Half life ep2
Fallout 3
Duke nukem forever
Splinter cell convicton
Apb
Star wars the old republic
Starcraft 2
Terminator salvation
World in conflict
Command and conquer 3
Prototype
Blacksite area 51
Unreal 3
Cryostasis
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://xfire.com---> ez 1 hasznos dolog, szedd le rakd föl, patchek is vannak nemotm neked mien játékhoz kell
Csak annyit szeretnék megtudni, hogy általánosan a játékoknál elég a legutolsó patch-et fölrakni és akkor rendesen megy?
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
jól van szeretek csevegni, olyan nagy baj ez<#zavart2>#zavart2>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
(Az alaplapom egy kb.2006-os 775XFIRE/VSTA...Ez elég ehez a kartyahoz?)
van ez a régi játék, command & concuer a legrégebbi szerintem
nagyon szerettem, de nem tudom használni...nem tudja valaki, hogy xp alatt, hogy lehet futtatni ?

Bocs!
Az lenne a kérdésem, hogy szeretnék venni a gépembe SD-ramot, és nem tudom, hogy mi a különbség az 1 és 2 oldalas között.Most a gépben egy 1 oldalas van és lehet-e 2 oldalasat rakni?