Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
body {
background-image: url(kép url);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}
</style>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Hivatás az Életért!
Az a problémám, hogy anyukám régi játékai (többnyire kártyások) nem mennek 64 bites win7 ultimate alatt, semmilyen kompatibilitási beállítással.
Létezik win98 emulátor? Honnan szerezhetem meg? Hogyan kell használni?
Elõre is köszi.
A játék (SW Force Unleashed 2.) indítása után nem történik semmi (maradok az asztalon) pedig minden rendesen fel van telepítve, krekk is be van másolva és mégsem megy 😞(( ( de pl. a Medal of Honor 2010 vagy a Forma1 2010 minden gond nélkül fut. Ezek is virágboltiak mint a force unleashed 2) Van valakinek tippje hogy mi hiányozhat a géprõl ami csak ennek a sz@ros játéknak hinyzik? Elõre is köszi! ; )
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
egy torrent oldalról töltöttem le a velvet assasin címû játékot nemrég, de indításkor ezt írta ki:
application load error 5:0000065434
segítenétek, vajon mit kell tennem ezügyben?
Tudtok segíteni?
Felraktam a gépre a Football Manager 2010-et és ki írja azt ,,array acces out bound " majd memória címkére hivatkozik...Tudd valaki segíteni???
Elõre is köszi mindenkinek !
de tippre közel kell menni, és úgy nyomni az x-et, ha nem úgy próbáltad eddig
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Pedig jó lenne tovább menni,mert a kedvenc játékom!Aki tudja hogyan kell vele végezni,az írja meg,köszi!! <#puszi>#puszi>
A segitségeteket kérem!!!
Keresem. Wizard and Warrios by D.K. Bradley
Might of Magic 8-9
Ha tudtok segiteni...elõre is megkõszõnném.
Kõszõnõm!!!
Peace!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Légyszíves ezt a topikot nevezzétek vissza az eredeti nevére (Need For Speed: Shift), ugyanis ennek a játéknak a második részének (Need For Speed: Shift 2 Unleashed) már nyár óta van saját topikja! Így meg nagy a keveredés.
Köszönöm.
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Engedélyzve van a tûzfalban is meg mindenhol.
Valami ötlet?
MEMBERS OF MAYDAY
Valaki tudna segíteni? pár napja ha elkezdek valamivel játszani egy idõ után (2-20perc) egyik pillanatról a másikra leesik az fps-em 60ról 5-6ra.. semmilyen változás nem volt a gépemen de néhány játéknál ha lerakom tálcára majd visszalépek egy ideig ismét normálisan fut. videókártya se melegszik jobban mint általában... ezeknél a játékoknál fordult elõ, mind eredeti: Team fortress 2, Killing floor, The Ball, Nation red. Ha valakinek van vmi ötlete örömmel hallgatom 😞 most telepítettem újra win 7-et az se moldotta meg...
AZt szeretném kérdeznmi hogy lehet topicot csinálni?
ECDL vizsgázni fogok és lenne 1 kérdésem.
Mikor számítógépen keresünk mappákat , fileokat stb. akkor az a feladat , hogy ,mentsük el a keresést..
FILE menü és KERESÉS MENTÉSE.. eddig ok , le is mentem az asztalra , megnyitom de üres az ablak , nincs ott a keresés..
Ez hogy van?
PrtScrn. gombot is kell használni?
Elõre löszi!
nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel, de keresek egy régi pc játékot.
Annyira emlékszem, h farmon, v legalábbis zöld területen játszódott és voltak veteményesek, fák, tehenek (!) és idõre kellett v begyûjteni ezeket v ilyesmi, mert egy idõ után jöttek a piros kis démonok és megettek/szétromboltak mindent. Van esély rá, h erre vhol még rábukkanok és futni fog mien gépen?
Köszi elõre is!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
nemtudok DVD+R DL lemezeket irni mert egyszerüen hibát ir a meghajtomra arra gondoltam h fölrakok egy uj frimwaret már le is töltöttem de ieneket ir a readme h xd:
Connect the drive as·°master·±by it self, on the secondary IDE controller
with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper
on the back of the drive to the·°master·±position.
ez mi az istent jelent ? xD mert nemmerem elkezdeni és nemtudom h megéri-e megkockáztatni.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
A gta 4-ben ott tartok amikor az utolsó küldetésnél, Peg-et üldözöm, hogy kinyírjam. egyszerûen nem tudok felmászni a helikopterre, miután a motorral ugratva a helikopterre röpítettem magam.
irja, hogy nyomjam a space-t de nem csinál semmit....
esetleg vki segíthetne...köszi elõre is
Live os játékoknál a telepítés során a következõ hibaüzenetet kapom:
failed to verify package majd csak kilépni lehet.
Valakinek van ötlete a probléma megoldására?
köszi
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Segitsetek már nekem,hol tudnám leszedni a devil may cry 4 magyarosítását?köszi
Ha éppen letöltesz, vagy feltöltesz, akkor megnõ a ping. Ha netes alkalmazások futnak a háttérben (MSN, Firefox, stb.), attól is megnõhet a ping. Ha meg van osztva a net, és a másik gépen neteznek, letöltenek, attól is megnõhet.
Próbálj meg kikapcsolni minden netet használó programot, illetve kérd meg a többieket is, hogy ne használják a netet, és akkor talán jobb lesz.
A magas pinget esetleg még valamilyen vírus okozhatja, ha az elõzõek nem segítettek, akkor javaslok egy vírusírtást.
A heavy cost. I pay it gladly.
Az a problémám,hogy mindig ki vagyok rúgva a cs szerverekrõl a pingem miatt.Általában olyan 150-280 között szokott lenni, de már elõfordult hogy volt 100 vagy 300 fölé ment. Nem tudtok valami módszert arra hogy valamennyi javulást lehessen elérni?Már idegesítõ, hogy ott ahol elvileg 100-is lehet játszani, a 200-as pingemmel is kivágnak (Tisztelet a kivételnek :-))Elõre is nagyon kösz!
elõre is köszi.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,