Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
itt van katt

Croano
Sziasztok én még uj forumozó vagyok és nem tudom hogy van e olyan hogy mint például a forumozó keresõ csak forumkeresõben például én meg akarom találni a roblox-os topicot de nem találom már régen<#szomoru1>

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

<style type="text/css">
body {
background-image: url(kép url);
background-attachment: fixed;
background-repeat: repeat;
background-position: center top;}

</style>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hungaro
Sziasztok! Kérdésem, hogy a topikba milyen paranccsal lehet háttérképet berakni?

Hivatás az Életért!

Sziasztok.
Az a problémám, hogy anyukám régi játékai (többnyire kártyások) nem mennek 64 bites win7 ultimate alatt, semmilyen kompatibilitási beállítással.
Létezik win98 emulátor? Honnan szerezhetem meg? Hogyan kell használni?
Elõre is köszi.
Sziasztok!

A játék (SW Force Unleashed 2.) indítása után nem történik semmi (maradok az asztalon) pedig minden rendesen fel van telepítve, krekk is be van másolva és mégsem megy 😞(( ( de pl. a Medal of Honor 2010 vagy a Forma1 2010 minden gond nélkül fut. Ezek is virágboltiak mint a force unleashed 2) Van valakinek tippje hogy mi hiányozhat a géprõl ami csak ennek a sz@ros játéknak hinyzik? Elõre is köszi! ; )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tyrael9393
sziasztok.

egy torrent oldalról töltöttem le a velvet assasin címû játékot nemrég, de indításkor ezt írta ki:

application load error 5:0000065434

segítenétek, vajon mit kell tennem ezügyben?

Hellosztok!

Tudtok segíteni?
Felraktam a gépre a Football Manager 2010-et és ki írja azt ,,array acces out bound " majd memória címkére hivatkozik...Tudd valaki segíteni???
Elõre is köszi mindenkinek !
Köszi szépen,találtam róla videókat és sikerült is legyõzni<#nevetes1>

youtubeon keress rá, ott tuti lesz valami írd be a map nevét és hogy boss

de tippre közel kell menni, és úgy nyomni az x-et, ha nem úgy próbáltad eddig
Doom 4
ASE már nagyon régta kb 4-5 éve nem fut sehol... a másikkal meg nem tom mi van de ott van akár a garena azt szokták jvaasolni vagy esetleg xfire

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Sziasztok.Segítsetek légyszi!Nem tudok tovább menni a legújabb Prince of Persiaban(X-Box)Annál az ellenfélnél tartok,aki állandóan neki megy a falnak,majd letérdel,ekkor kiírja h az X gombot kell nyomni!Hát én nyomtam de nem fogy az élete,már vagy 20x megpróbáltam,de nem sikerült😞
Pedig jó lenne tovább menni,mert a kedvenc játékom!Aki tudja hogyan kell vele végezni,az írja meg,köszi!! <#puszi>

A gamespy arcade és az all-seeing eye nálatok sem fut ? nem talál kiszolgáló szervert...

hercee
Srácok!!
A segitségeteket kérem!!!

Keresem. Wizard and Warrios by D.K. Bradley
Might of Magic 8-9

Ha tudtok segiteni...elõre is megkõszõnném.
Kõszõnõm!!!
Peace!!!

Köszi, a játék elindult, de nem volt hang, holott a beállításoknál is maxon volt és az én hangszórómon is. A másik, nagyobb baj még vele, hogy amikor elindítom a versenyt azt írja, hibát észlel és leáll...😞
zeli
Tedd fel a legújabb DirectX-t.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok! Az a problémám, hogy megvettem az F1 2010 játékot, fel is telepítettem, de amikor elindítom rövid gondolkozás után azt írja, hogy D3DCompiler_42.dll nem található. Elõre is köszi a választ.
Bocs, rossz helyre írtam 😄

Sziasztok!
Légyszíves ezt a topikot nevezzétek vissza az eredeti nevére (Need For Speed: Shift), ugyanis ennek a játéknak a második részének (Need For Speed: Shift 2 Unleashed) már nyár óta van saját topikja! Így meg nagy a keveredés.
Köszönöm.

Doom 4
Szia, te zsidó vagy?

Sziasztok! Nemreg letoltottem a Counter Strike Source-t,es szeretnek ehhez segitseget kerni.Neten szeretnek jatszani,es mivel meg soha nem jatszottam igy,nem tudom,hogy mi a menete(szerver kereses,beallitasok,stb)...tudna ebben valaki segiteni? [email protected] kernek valaszt,ha lehet. Koszonom!
TuxSkajvok
Egészen potosan mit ír ki, és hol? A trackernél? Minden letöltés esetében ezt csinálja, vagy csak 1adott tracker esetében?

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

maateking
igen és ugy sem jó...😞

MEMBERS OF MAYDAY

TuxSkajvok
nem lehet, hogy olyan helyre akarja menteni, ahován nincs elég jogosultsága? Próbáltad rendszergazdai módban futtatni?

maateking
sziasztok!Az a kérdésem lenne hogy uTorrentet használok és bárhonnan szeretnék tölteni elindul a letöltésem, de pár másodperc után kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva...
Engedélyzve van a tûzfalban is meg mindenhol.
Valami ötlet?

MEMBERS OF MAYDAY

TuxSkajvok
röviden, tömören csak annyit, h amíg Slave-re van állítva a jumper, és nem master-re, addig nem fog jóleni... Az eszköz hátulján pakold át a jumpert masterre... vagy az IDE kábelre ne tegyél más eszközt

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni? pár napja ha elkezdek valamivel játszani egy idõ után (2-20perc) egyik pillanatról a másikra leesik az fps-em 60ról 5-6ra.. semmilyen változás nem volt a gépemen de néhány játéknál ha lerakom tálcára majd visszalépek egy ideig ismét normálisan fut. videókártya se melegszik jobban mint általában... ezeknél a játékoknál fordult elõ, mind eredeti: Team fortress 2, Killing floor, The Ball, Nation red. Ha valakinek van vmi ötlete örömmel hallgatom 😞 most telepítettem újra win 7-et az se moldotta meg...

Sziasztok. Elég béna hibába estem. GTA IV-t nem tudom kitörölni -.- Ezt írja: Failed to release SecuRom license. Légyszi segítsetek, elõre is köszönöm
Hali.

AZt szeretném kérdeznmi hogy lehet topicot csinálni?
Sziasztok!

ECDL vizsgázni fogok és lenne 1 kérdésem.
Mikor számítógépen keresünk mappákat , fileokat stb. akkor az a feladat , hogy ,mentsük el a keresést..
FILE menü és KERESÉS MENTÉSE.. eddig ok , le is mentem az asztalra , megnyitom de üres az ablak , nincs ott a keresés..
Ez hogy van?
PrtScrn. gombot is kell használni?
Elõre löszi!
hali!

nem tudom jó helyen járok-e a kérdésemmel, de keresek egy régi pc játékot.
Annyira emlékszem, h farmon, v legalábbis zöld területen játszódott és voltak veteményesek, fák, tehenek (!) és idõre kellett v begyûjteni ezeket v ilyesmi, mert egy idõ után jöttek a piros kis démonok és megettek/szétromboltak mindent. Van esély rá, h erre vhol még rábukkanok és futni fog mien gépen?
Köszi elõre is!
Doom 4
Hali! Az lenne a problémám hogy van egy STOPZillla nevezetû akármi, de nem tudom letörölni sehogy sem és folyamatosan fut a háttérben.

sziasztok
nemtudok DVD+R DL lemezeket irni mert egyszerüen hibát ir a meghajtomra arra gondoltam h fölrakok egy uj frimwaret már le is töltöttem de ieneket ir a readme h xd:

Connect the drive as·°master·±by it self, on the secondary IDE controller
with no other device on the same IDE cable, making note to set the jumper
on the back of the drive to the·°master·±position.

ez mi az istent jelent ? xD mert nemmerem elkezdeni és nemtudom h megéri-e megkockáztatni.
dinomano
Sziasztok! Sima, régi CORE X-box-360om van... Most szeretnek egy 66cm-s HD-ready tv-t beszerezni. Eddig SD-tv-n jatszottam, RGB-kábellel. A kérdésem: 66cm-s, HD-ready TV-nel (ami tud 1080I-t is)eleg-e ez az RGB-kábel, hogy szép képet kapjak? Ill.,mivel ezen a típuson HDMI-csatl.még nincs, van-e valami jó átalakítós csatlakozó,ami szép képet adna,és kihasználná maximálisan a tv képességeit?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

sziasztok
A gta 4-ben ott tartok amikor az utolsó küldetésnél, Peg-et üldözöm, hogy kinyírjam. egyszerûen nem tudok felmászni a helikopterre, miután a motorral ugratva a helikopterre röpítettem magam.
irja, hogy nyomjam a space-t de nem csinál semmit....
esetleg vki segíthetne...köszi elõre is
Sziasztok! Aki játszott valaha is a galactic civilizations II-vel, az kérem segítsen. A játék forumába most irtam be. Elõre is köszönöm!!!
virtual vcr. kicsi,gyors,egyszerû.
TuxSkajvok
Sszieasztok, tudnátok ajánlani, egy idõzíthetõ videofelvevõ progit? Online szemináium lessz délelõtt, és sajnos nem leszek otthon abban az idõben, és fel kellene venni...

sziasztok!
Live os játékoknál a telepítés során a következõ hibaüzenetet kapom:
failed to verify package majd csak kilépni lehet.
Valakinek van ötlete a probléma megoldására?
köszi
zeli
A Magyarítások portál szerint fordítás alatt áll.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok!!
Segitsetek már nekem,hol tudnám leszedni a devil may cry 4 magyarosítását?köszi
Sziasztok! Feltelepítettem a sims3 kiegészítõ cuccokat(bemásoltam a download mappába-majd telepítõvel telepítés-kiírta sikeres.Mégse látom a játékba az új dolgokatpl. auto , frizura , ruhák stb. Tudna valaki segíteni?
vitymaolva
Köszönöm a tippet, ez az egyetlen lehetõségem, hogy kipróbálom, nagyon úgy látszik. A víruskeresés sem volt megoldás.Nagyon köszönöm még egyszer! <#nyes><#worship>

zeli
Próbáld ki a cFosSpeed nevû programot. Link

vitymaolva
Az a helyzet,hogy gyakorlatilag minden ki van kapcsolva,csak a cs megy, és így ennyi sajna.A haverom azt mondta, hogy esetleg az eredeti cs-vel jobb lesz(eddig portable-t használtam), de semmi.Sõt még a víruskeresõt is kikapcsoltam semmi :-(. A vírusirtás az egyetlen remény, ha így se sikerül, felakasztom magam :-S.

Fabio Capello
fõleg az msn-t, annál nagyobb netzabálót én még nem láttam, ha fut, simán összejön 180-200-as ping is... :|

Fresh Duke
ping = géped és szerver közötti válaszidõ

Ha éppen letöltesz, vagy feltöltesz, akkor megnõ a ping. Ha netes alkalmazások futnak a háttérben (MSN, Firefox, stb.), attól is megnõhet a ping. Ha meg van osztva a net, és a másik gépen neteznek, letöltenek, attól is megnõhet.
Próbálj meg kikapcsolni minden netet használó programot, illetve kérd meg a többieket is, hogy ne használják a netet, és akkor talán jobb lesz.

A magas pinget esetleg még valamilyen vírus okozhatja, ha az elõzõek nem segítettek, akkor javaslok egy vírusírtást.

A heavy cost. I pay it gladly.

vitymaolva
az a 100-is 1000-ig akart lenni :-)

vitymaolva
Sziasztok!
Az a problémám,hogy mindig ki vagyok rúgva a cs szerverekrõl a pingem miatt.Általában olyan 150-280 között szokott lenni, de már elõfordult hogy volt 100 vagy 300 fölé ment. Nem tudtok valami módszert arra hogy valamennyi javulást lehessen elérni?Már idegesítõ, hogy ott ahol elvileg 100-is lehet játszani, a 200-as pingemmel is kivágnak (Tisztelet a kivételnek :-))Elõre is nagyon kösz!

Kontrakcio
halisztok. Nem tudjátok h Win7/64-en a RA1-et h tudnám mûködésre birni? (dosboxon kivül) telepitésnél megakad mert kompatibilitási hibára hivatkozik mert 64 bites rendszerem van.

elõre is köszi.

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,