Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kettõ játékot keresek, egyiknek sem tudom a címét... de mindkettõ mostani, nem lehet pár évesnél idpõsebb
Az elsõ: egy idõutazós játék, valami gömbbe kellett belemenni, és visszavitt az idõben valahova az újkor hajnalára. FPS
A második: errõl kevesebbet tudok, de hátha ennyibõl kitalálja valaki. Egy kutyával lehetett menni, de azt hiszem emberrel is. Talán fps játék volt, egy videót láttam róla csak még régebben. Ebben nem vagyok biztos, de talán lehetett váltogatni a két karakter között....
Köszi a segítséget!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Felraktam a WIN7et, és hozzá még 2 játékot(ACII, World of Tanks) és valamilyen okból egyik sem indul el. 😞
Valami esély van rá hogy induljon? A WoT launchere elindul, de a játék már nem, az ACII kifagy és nem indul. Valaki nemtudja mitcsináljak?
I met God. She's black
Van egy régi játékom. Turok2. Na most windows 7en valamiért állandóan kifagy és az fps is ugrál, ami miatt néha nehézkes az irányítás. Na most nálam ez a legjobb FPS, mindent megtennék, hogy játsszak vele. Két lehetõséget látok: vagy felrakok egy windows xp-t (Neten olvastam, hogy úgy jól megy.), vagy valami xp emuláló programot. Errõl kellene több infó, ha tudtok valamit egy ilyen programról, akkor szóljatok. Tapasztalatok, ilyenek. Az a vicc, hogy a Turok elsõ része gond nélkül ment a jelenlegi op rendszeremen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem mûködik a Fraps progi. Indítanám, de semmi reakciót nem csinál, nem jön be az ablak, stb.
régebbi verziónál is ezt csinálja. C-re telepítem mindig, van hely a merevlemezen am.
vmi ötlet esetleg?
Ezzel a kutatással szeretnék hozzájárulni ahhoz is, hogy a negatív elõítélekbõl sikerüljön kibújni a játékosoknak, és valóban egy pontos valós kép legyen errõl az egészrõl. :-)
Egy olyan kutatáshoz kérném a segítségeteket, amelyben az online szerepjátékosok világát szeretném minél jobban megismerni. Ha érdekel Téged ez a téma, és szeretnél ebben a kutatásban segíteni, kérlek, töltsd ki ezt a kb. 15 perces kérdõívet (amelyet eddig már több mint 1000 MMORPG játékos töltött ki). Ha esetleg van olyan ismerõsöd, akik ilyennel játszik, kérlek, küldd tovább nekik ezt a linket.
http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/408541991/
Nagy örömmel venném, ha válaszadásaitokkal vagy a kérdõív továbbküldésével hozzájárultok e kutatás sikerességéhez. :-)
Köszönettel: Richárd
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
haveromnak van egy ideje logitech rumblepad 2 gamepadja, s eddig tökéletesen mûködött.. majd 1idõ után nem ismerte fel a gép
Viszont világít, a vibration gombra vibrál. Tehát mûködik.
windows 7 az oprendszer, s hozzá való driverrel próbálta..
-mi lehet a probléma?
köszi elõre.
Én a star wars empire at war gold pack-et töltöttem le. Az empire at war megy de a forces of corruption nem. Hiába crackeltem amikor elindítom semmi sem történik
valaki segítsen pls
Én a gold pack-et töltöttem le. Az empire at war megy de a forces of corruption nem. Hiába crackeltem amikor elindítom semmi sem történik
Valaki segítsen pls!
Az lenne a problémám, hogy amikor Team Fortress 2-ben elkezdi betölteni a szervert, hirtelen kiírja hogy: Nem lehet létrehozni a Direct3D eszközt.
Eddig jól mûködött a játék, nem tudom hogy mi történt vele. Vidkarim: Ati Radeon HD 4600. Op. redsz.: XP
Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz // 2GB DDR3 // AMD Radeon HD6570 1GB // WIN 7 Ultimate 64bit
Call of Duty 2 Frag movie-t szeretnék csinálni és az lenne a kérdésem, hogy tudom eltüntetni az idõ visszaszámolást és az eredményjelzõt a bal felsõ sarokból és amikor lelövök valakit akkor csak a bal oldalon jelezze és a képernyõ alján ne jelenjen meg hogy: "You killed sanyika"?
Azért kérdezem itt mert a cod2 fórumban nem segítenek...
elõzõ problémám megoldottam, de most van egy új.
ezt akarom telepíteni(Empire Total War), de nemtudom mert ezt írja ki. Valamivel megjavulhat? vagy tudok vele csinálni valamit ?:S
I met God. She's black
Az a problémám hogy letöltöttem a netrõl a winter sports 2011-et. Szépen telepítettem,de amikor el akartam indítani kérte a cd-t. A crack mappát átmásoltam abba a mappába ahová fel lett telepítve, de még ezek után is kérte a cd-t.Tudna valaki segíteni vagy elmagyarázni a crackelést?
elõre is köszönöm
Sok játékomnál elõfordult már, hogy nem veszi be az Enter-t(NFS😛S, GTS)
Most akartam kicsit Fifázni(11), és itt sem veszi be az enter-t. Persze, egérrel jó de az több idõ mint entert nyomogatni 😄
Ötletek, mitõl javulhat meg?:S
I met God. She's black
játékot és kellene nekem aregisztrácios kod.
köszönöm
Laci
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
5leteket kérek, milyen játékokkal tud egy 3 éves gyerek játszani?
gépet telepítek, aztán ismeritek, hogy ilyenkor milyen extra kívánságok vannak... 😄
Elöre is köszönöm !
Lenne egy olyan problémám, hogy nem indul a rendszer 2 XP van telepítve a gépre 2 külön winchesterre és ha az egyiket el akarnám indítani akkor, lefagy a gép. A másik Xp tökéletesen mûködik csak sajnos egy csomó oylan adat a másik rendszeren van. A válaszotokat elõre is köszönöm.
Mi lanon ezekkel szoktuk: Quake 3 Arena, UT, CoD1, Flatout2, C&C Zero Hour.
Alien swarm szerû játékot keresek. A lényeg, hogy lanparty-n, esetlen neten játszható, egyszerû, szórakoztató legyen.
Tud valaki ilyet?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Remélem valaki tud segíteni a problémámban. 😊
Az a problémám, hogy leszedtem egy filmsorozatot és alapból rajta van a francia felirat. Szeretném leszedni/letiltani ezt a feliratot, de nem tudom. Ha a magyar feliratot akarom lejátszani, akkor a két felirat egyszerre fut lejátszáskor.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy csak a magyar feliratot játsza le?
Amúgy VLC playert használok, ha más lejátszó szükséges, akkor ajánljátok fel.
Köszönöm!
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
512mb ram, ati radeon 9800 pro 128mb videokártya
Tud valaki profi billiárd(pool) programot? Vagy valami jó oldalt ahol konkrétan ki tudom választani az ellenfelet?(vagyis akit én akarok).
A jójátékon kívül persze.Van még egy oldal az nagyon élethû,csak ott az a baj hogy ott a szerver generál egy játékost(és nem azt akit én ismerek vagy akarok).Elõre is köszönöm a segítséget.Ha nem jó helyre írtam dobjatok egy linket.Elõre is köszönöm.
beállítottam más gombra még úgy se jó, ha simán dumára állítom se jó.
wtf?
Nagy segítségre lenne szükségem. Honnan tölthetném le a Phantasy Star Universe címû játékot PC- re, ahonnan tényleg le is szedné? És nem a kiegészítõje kell hanem az alapjáték. Segítsetek légyszíves köszi!
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Az lenne a gondom hogy a Spiderman: Shattered Dimension-ban játszok 8 percet és leáll a játék. Tudtok erre vmit?
innen le tudod szedni a dxet
Kérem segitsen valaki. A problémám a következõ. Feltelepitettem a Prototype nevezetû játékot, crack-eltem annak,módja szerint,de valami oknál fogva,amikor elinditom akkor betölt a játék,de egyszer csak szépen kilép. Mi lehet vajon a gond? Kérem segitsen valaki.
Köszönöm
utólag is BUÉK
meg amúgy is magas a csomagvesztés abból adódóan, hogy nem vezetékes
az orosz elég tág fogalom, viszont simán lehet hogy ha egy magyar szerverre mész, vagy osztrákra...környezõ országra akkor alacsonyabb lesz
ping szerint rendezi amúgy is
Az a problémám, hogy a CS-ben magas a pingem. Ha már vagyunk jópáran egy szerveren, mondjuk 10-11-en akkor a pingem 100-150 közt ingázik, ha pl. orosz szerveren akarok játszani, onnan bannolnak is, ott még nagyobb a pingem. Tudtok vmi megoldást, hogy érezhetõen kevesebb legyen? Csak a játék megy, nincsenek közben egyéb letöltések, vagy MSN-be bejelentkezés.Nem tudom, ha megadom a gépem adatait, az segítene-e.
proci: egy Intel Celeron 1.70 GHz/128KB cache/400 MHz FSB
RAM: egy 512 MB-os (DDR1) 400MHz-es Kingston van benne(korábban egy 266 MHz-es 256-os és 128-as muzsikált benne)
VGA: a RAM-ból táplálkozik (mondjuk ez a CS-nél olyan sokat nem számít)
Ja, és mobilnetet használok (ha ez számít valamit a témával kapcsolatban...)
elõre is thx <#worship>#worship>
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
a gta4-ben nem tudok a helikopterre felmászni az egyik küldetésnél. billentyûzettel játszom, de nem tudok rájönni a billentyû konfigurációra. Ha pedig nem megy a mászás leesek és kezdhetem a küldetést elõrõl...