Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Winrarral? ammeghoty? 😮

Trance&Friends nothing more..

zeli
Ja, ha nem torrentrõl töltötted le, akkor nem szóltam 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Próbáld meg WinRaral.
Lehet, hogy beleestél a MediaDefender cég csapdájába.
"Mitõl hibásak a P2P letöltések?
Lerántjuk a leplet a MediaDefenderrõl, a P2P hálózatok ellehetetlenítésére szakosodott vállalkozásról."
Ezt egy újságcikkben olvastam. Dióhéjban annyi, hogy ez a cég direkt hamis fájlokat tesz fel a P2P-re, hogy megnehezítse a kalózok dolgát.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

xotyi
Sorry,de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek! Szal az lenne a problémám h leszedtem eggy játékot, ajogy az élenni szokott xy-méretû darabokban ezérthát fájleggyesítéssel próbálkoztem.. csakhát itt kaptam eggy .out kiterjesztésû fájt amit végülis nemtom h mire használjam mert se a DaemonTools se az Alcohol 120% nem ismeri fel..<#szomoru1><#help>

Trance&Friends nothing more..

Saddalim
igen egyszerû megoldás, és lényegében egyes játékoknál (késõbb, hogy melyikeknél) megoldhatja a problémát, ami a gépben esetleges adattovábbítási hibából származott.
egy problémája van: a legtöbb komolyabb játék beírja magát a registrybe (ettõl jelenik meg a feltelepített programok listáján), és enélkül az információ nélkül leht hogy nem tud futni, sõt az esetleges kiegészítõi fix hogy nem mennek fel, révén hogy a gép számára nincs feltelepítve. ezt a registry bejegyzést nem lehet átmásolni, mivel ez minden gépen részben a hardverkiépítettségtõl is függ. a másik dolog, hogy az újabb játékok általában sok fontos rendszerfilet és másegyebet a c-n (a windows partícióján) tárolnak (példaképp fifa07, aoe3, rct3, stb), így a játék mappájának egy az egybe átmásolása sok esetben nem mûködhet, fõleg az újabb játékoknál. régebbieknél persze igen, de ezt elõre nem tudhatod. legalábbis te döntesz, hogy megéri-e ezzel szarakodni úgy, hogy lehet hogy nem is mûködik

DarkSector
FIGYELEM!!!!!!!!

Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!

Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)

Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!! rel="ugc nofollow noopener noreferrer">Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>

Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Saddalim
mindegyik progi használja, csak valamelyiknek újabb kell, ezért ajánlott mostanában már a 3-as
olyan nincs, hogy nincs semmilyen sem
nem, elég a legutolsót

fery02
Kiknek kell A Net framework nevû progi? Mert nekem fent van, de gõzöm sincs mi célból, csak mondták, hogy hasznoos, de nem tom miért. Másik kérdésem az, hogyha szükséges a progi, akkor ha nincs még feltéve a gépre egy verziója sem, elég csak a legújabbat feltenni, vagy sorban az összes verzióját?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ahhh
hello nem tud valaki segiteni??
a THE RAGE nevû játékot keresem, aki tudja hol töltsem le ,vagy torrent címet tud adni, vagy esetleg át tugya küldeni:
e-mailbe
vagy MSN-en az kérem segtisen
elöre is köszönöm!<#worship>

gameman

Igen 30-60mp után megint normális sebességgel fut. Az alaplapom még vaci új néhány napja raktam csak össze ezt a gépet.

TIBI
Nekem 2 évvel ezelõtt, szintén csak játékoknál, kiszámíthatatlan idõpontokban újraindult a gép.Elõször túlmelegedésre gondoltam, mivel kánikula volt, végül beadtam egy szervízbe, ahol lépésrõl-lépésre, minden hardverelemet egymás után lecserélve kiderítették, hogy az alaplapom a hibás.Nálad is ilyenre gyanakszom, próbálj egy megbízható szervízt keresni.Félõ, hogy a drivercserékkel csak még jobban összekavarsz mindent...

^^

TIBI
Köszi, Te legalább válaszra méltattál, "ott" viszont az a legnagyobb gondjuk, hogyan tegyenek be saját zenéket...Legalább annyit írtak volna, hogy fogalmuk sincs...

^^

Saddalim
meglehet, próbáld ki hogy csinálsz egy ékezet nélküli felhasználót és abba mentesz egyet.

Saddalim
a 30-60 mp után ha nem fagy ki megjavul?

frissítettem minden drivert, de még mindig csinálja. A gép nem tölt közben, a proci meg stabilan 35fokos.

TIBI
Sajnos a játék topicjában fütyülnek a kérdésemre, ezért megpróbálnám itt:
Többen panaszkodtak - fõleg 2005-ben - , hogy a GTA: San Andreas-ban a kimentett játékállásokat nem tudták visszatölteni, mivel "Save file corrupted" felirat szerepelt a kimentések helyén.Nem tudtok erre megoldást?Okozhatja az ékezetes username a windows-ban?

^^

Saddalim
ne csak videokari drivert frissíts hanem alaplapot és hangkártyát is
ha a belassulás alatt azt látod hogy folyamatosan tölt a gép, akkor egy töredezettség-mentesítés segíthet.
ha nem tölt, nézz procihõmérsékletet 65fok fölött egy új hûtõ esedékes...

Sziasztok. Segítséget kérnék, mert furcsa dolgokat mûvel a gépem, és nem tudom, hogy miért. A helyzet a következõ: Bármilyen játékot futtatok (eddig még csak azoknál jelentkezett) egy ideig tökéletesen fut, majd egy 30-60 másodpercre belassul az egész, és néha ki is fagy. Videokártya driver nem lehet mert már több verzióval is kipróbáltam és mindegyikkel ez volt. Már a windowst is újratelepítettem és az se segített. Ha valaki tud kérem segítsen. Elõre is köszönöm.

sufnituning
Hát laptopon szeretném nyomni, úgyhogy lehet hogy ez a baj. Köszi

For sale: thedronewebshop.com

h4drianuss
gondoltam rá, és megpróbáltam... semmi eredmény!

JAG1
Ha tft-d van, elképzelhetõ, hogy alapból magas frissítés van beállítva a gémbe, amit nem bír a monitorod...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

sufnituning
Hello. Föltettem a Jumurdzsák Gyûrûje címû játékot, de valami nem oké. Elindul a játék, de amikor új játékot kezdenék, hang van de kép nincs! Utána pedig kiírja hogy hiba lépett fel a monitor illesztõprogramjában (vagy valmi ilyesmi)! Pedig nincs valami nagy gépigénye a játéknak. Miért nem megy? Elõre is köszi

For sale: thedronewebshop.com

Saddalim
hûtés. próbáld meg hogy leszeded a bal oldalát és odanyomsz egy asztali ventillátort maxon

Saddalim
jólvan

Saddalim
hopsz elnézést, véletlenül letöröltem a bannert a webrõl, 1 pillanat 😄

Saddalim
ha széles és lapos és van benne egy fehér csík akkor USB 😛

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy kareoke mikrofont hogyan lehet csatlakoztatni PC-hez? 2 db vezeték nélküli mikrofonom van, hozzá a vevõvel, és azt kellene valahogy kapcsolni. De a kis msn-hez használt mikrofon helyére hiába teszem, oda nem jó. Lehet-e egyáltalán valamilyen módon csatlakoztatni, vagy külön erõsítõ kell? A másik: ugyanezt a mikrofonpárt Thomson DVD és házimozi rendszerhez lehet-e és hogyan csatlakoztatni? Annak csak van tán beépített erõsítõje?

Thx h segítettél Saddalim de amúgy annyi volt a probléma h rossz volt a videókártya drivere.......xD
Jah h lehet letiltani a hibás ram címet?
Nem vagyok benne biztos de szerintem az a probléma h túlmelexik a videókari...Nekem is csinált iet....de nekem magától megoldódott..
igen én is frissitetem mindet de semmi

h4drianuss
Ugyanez a problémám mint zritya -nak! Akármilyen játékot elinditok, bejön egy fekete képernyõ, és semmire nem reagál a computer. Hõfokérzékelõs hûtõventillátorom van, s elinditom a játékot, elkezd fokozatosan, gyorsabban pörögni majd mikor már nagyon bedurvul, kifagy a játék!

Próbáltam állítgatni a hûtést, lejjebb feljebb húzni, semmi eredmény.
Próbáltam szoftver, driver frissítésekkel, ismét semmi eredmény.

Gépkonf:
Intel Celeron 3,2GHz
MSI 945PL Neo-F
512 MB 533-DDR2
Ati Radeon X550 256MB
Genius Live 5.1

Valaki PLS! HELP! 😞 😞

Hali olyan kérdésem lene hogy játszok egy játékal és meg áll a játék és ujra kell inditanom mert nem reagál semmire és minde játéknál.
köszi.

Saddalim
memóriahibát javítani nem lehet. max ha kiírja hogy itt és itt problematika van akkor azokat a címeket letiltod. ettõl ugye kisebb lesz a ramod, de nem lesz hibás

sziasztok nemtudnatok segiteni a YASU program mukodtetesevel? mert hijaba inditom ell a progit kiirja hogy a virtualis meghajtok kezelve vannak de a jatekot nemlehet inditani elore is koszi
dragon11
Nem szólok bele,de akkoris miért kell 2hsz-enként megkérdezni,,Na mit csináljak?" ez fórum....Ide majd jön válasz.Türelem hsz-t terem^^

maffioso
lehet, mindenesetre nem észlelek lassulást, szal igazad lesz
köszi

\"If in doubt, flat out!\"

JAG1
Mert sztem 533-as ramod van, ami ugye 266MHz*2 üzemel...
Vagy állítsd vissza a biosban, amit elállítottál...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

maffioso
ddr2es sdramnak érzékeli
sztem vmi odalett

maffioso
azt hogy a ddr2es ram mér megy 266mhz-en

JAG1
Mit?

Mondom, hogy egy darab ram nem fog menni dualba...

maffioso
kiszettem, beraktam, de szerintem vmi szoftver gond lesz, mer még mindig azt irja, ki
majd este felhivom azt aki beszerelte, hogy szerinte mivan. de addigis lecsekkolom everesttel

maffioso
jajo😄

JAG1
:-D

Egy darab ram nem fog dualba menni vázze... :-)

maffioso
egy darab van csak és azt bizti mer kiirta hogy 1024mb ram ókémájül😄
és lenne mégegy olyan gondom, hogy aston törlése óta mintha lineage2bõl alt+taboltam volna, ugyanis rohatt világos minden
na mek lekapcsolom azt kiszedem, meg berakom
de indulni is nehezen indul
vagy 3at reseteltem, azt addigra sikerült neki

JAG1
Ismerem, nekem is olyan van.

Vedd ki és tedd vissza a ramokat, hátha érintkezési probléma. Egyébként tuti látja a vasad mindkét ramot?

maffioso
hát amit tudok leirok,
rossz slotban nem lehet két okból: fiziai összeférhetetlenség, másikmeg h nemnyultam hozzá, és tegnap még jó volt
biost nem buzeráltam, csak azután miután megláttam a kiirást, az auto-t átraktam dualra de semmi(dram bus akárminél)
677mhzes a ram azt tom és kingston vagy mi
alaplap meg asrock vsta dual 4core vagy miaz anyám
edigitalon megtudod nézni, ez az egyetlen asrock alaplap

JAG1
Sztem keversz pár dolgot.

Nem hiszem, hogy az astonnak bármi köze is lenne a dual channel-hez.
Tuti biosban szúrtál el valamit, vagy nem jó slotba raktad a ramokat.
Másik, hogy attól ugyanúgy DDR2 marad a ramod, ha single-be megy.

Kicsit több infót írjál a hadware-ekrõl.

maffioso
hi
nem tudom pontosan hova is írjak, ezért ide írok, mert itt sok a pc-s
szóval felraktam az aston shell-t és leszedtem mert nem tetszett de azóta indításnál kiirja h single-channel memory mode ami 266mhz-et jelent itt, és nem tudom hogyan rakjam vissza ddr2es módba
jó slotban van az biztos
plz help mer rohatt lassu a game tõle

Na sikerült minden bios-ban elindítottam megy is minden!csak annyi h 24órát kell mennie ?:S meg ez csak ellenörzi vagy ha hiba van meg is csinálja?