Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lehet, hogy beleestél a MediaDefender cég csapdájába.
"Mitõl hibásak a P2P letöltések?
Lerántjuk a leplet a MediaDefenderrõl, a P2P hálózatok ellehetetlenítésére szakosodott vállalkozásról."
Ezt egy újságcikkben olvastam. Dióhéjban annyi, hogy ez a cég direkt hamis fájlokat tesz fel a P2P-re, hogy megnehezítse a kalózok dolgát.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Trance&Friends nothing more..
egy problémája van: a legtöbb komolyabb játék beírja magát a registrybe (ettõl jelenik meg a feltelepített programok listáján), és enélkül az információ nélkül leht hogy nem tud futni, sõt az esetleges kiegészítõi fix hogy nem mennek fel, révén hogy a gép számára nincs feltelepítve. ezt a registry bejegyzést nem lehet átmásolni, mivel ez minden gépen részben a hardverkiépítettségtõl is függ. a másik dolog, hogy az újabb játékok általában sok fontos rendszerfilet és másegyebet a c-n (a windows partícióján) tárolnak (példaképp fifa07, aoe3, rct3, stb), így a játék mappájának egy az egybe átmásolása sok esetben nem mûködhet, fõleg az újabb játékoknál. régebbieknél persze igen, de ezt elõre nem tudhatod. legalábbis te döntesz, hogy megéri-e ezzel szarakodni úgy, hogy lehet hogy nem is mûködik
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülõ problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerû megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevû játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklõdtem, és már ismerõseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!! rel="ugc nofollow noopener noreferrer">Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen mûkszik a játék!!!!!>
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira.....<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
olyan nincs, hogy nincs semmilyen sem
nem, elég a legutolsót
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a THE RAGE nevû játékot keresem, aki tudja hol töltsem le ,vagy torrent címet tud adni, vagy esetleg át tugya küldeni:
e-mailbe
vagy MSN-en az kérem segtisen
elöre is köszönöm!<#worship>#worship>
gameman
^^
^^
Többen panaszkodtak - fõleg 2005-ben - , hogy a GTA: San Andreas-ban a kimentett játékállásokat nem tudták visszatölteni, mivel "Save file corrupted" felirat szerepelt a kimentések helyén.Nem tudtok erre megoldást?Okozhatja az ékezetes username a windows-ban?
^^
ha a belassulás alatt azt látod hogy folyamatosan tölt a gép, akkor egy töredezettség-mentesítés segíthet.
ha nem tölt, nézz procihõmérsékletet 65fok fölött egy új hûtõ esedékes...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
For sale: thedronewebshop.com
Próbáltam állítgatni a hûtést, lejjebb feljebb húzni, semmi eredmény.
Próbáltam szoftver, driver frissítésekkel, ismét semmi eredmény.
Gépkonf:
Intel Celeron 3,2GHz
MSI 945PL Neo-F
512 MB 533-DDR2
Ati Radeon X550 256MB
Genius Live 5.1
Valaki PLS! HELP! 😞 😞
köszi.
Vagy állítsd vissza a biosban, amit elállítottál...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mondom, hogy egy darab ram nem fog menni dualba...
majd este felhivom azt aki beszerelte, hogy szerinte mivan. de addigis lecsekkolom everesttel
\"If in doubt, flat out!\"
Egy darab ram nem fog dualba menni vázze... :-)
és lenne mégegy olyan gondom, hogy aston törlése óta mintha lineage2bõl alt+taboltam volna, ugyanis rohatt világos minden
na mek lekapcsolom azt kiszedem, meg berakom
de indulni is nehezen indul
vagy 3at reseteltem, azt addigra sikerült neki
Vedd ki és tedd vissza a ramokat, hátha érintkezési probléma. Egyébként tuti látja a vasad mindkét ramot?
rossz slotban nem lehet két okból: fiziai összeférhetetlenség, másikmeg h nemnyultam hozzá, és tegnap még jó volt
biost nem buzeráltam, csak azután miután megláttam a kiirást, az auto-t átraktam dualra de semmi(dram bus akárminél)
677mhzes a ram azt tom és kingston vagy mi
alaplap meg asrock vsta dual 4core vagy miaz anyám
edigitalon megtudod nézni, ez az egyetlen asrock alaplap
Nem hiszem, hogy az astonnak bármi köze is lenne a dual channel-hez.
Tuti biosban szúrtál el valamit, vagy nem jó slotba raktad a ramokat.
Másik, hogy attól ugyanúgy DDR2 marad a ramod, ha single-be megy.
Kicsit több infót írjál a hadware-ekrõl.
nem tudom pontosan hova is írjak, ezért ide írok, mert itt sok a pc-s
szóval felraktam az aston shell-t és leszedtem mert nem tetszett de azóta indításnál kiirja h single-channel memory mode ami 266mhz-et jelent itt, és nem tudom hogyan rakjam vissza ddr2es módba
jó slotban van az biztos
plz help mer rohatt lassu a game tõle