Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
és ne türelmetlenkedj
Újat kell venned.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Futtas le egy memtest86-ot. Ha elkezd piros hibaüziket dobálni, akkor memória hiba.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Abban kellene segíteni h elindítom a MOHAAS-t és amikor töltenébe akkor ez jön ki:"0x64616873" címen található utasítás "0x64616873" memóriacímre hivatkozott.A memória területen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:"read"
Ha kérdeznétek a windowsom :Windows xp p extended editon:simply city!
Valaki ebben segítsen elõre is kössz!!!!!
De utána sürgõsen töröld, mert olyat csak a sa-mp ban abuzi csíterek használnak -.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lenne egy kis gondom az egyik játékba (GTA SA)van egy ojan küldetés hogy egy kocsihoz van kötve egy ember és meg kell rémiszteni (tudom már régeben majdnem végig vittem és mostujra játsztom de akkor nem volt ez a probléme) és amikor ki akarana álni a garázsbol az ember (még az introba) nem nyitodik fel a garázs ajto és egy fél oráig ott szarakodik hogy ki tudjon meni de nme tud 😛 és nmetok mit csinálni.
pls segitsetek!<#help>#help>
Összedugod, Startmenü - vezérlõpult - hálózati kapcsolatok - Helyi kapcsolaton, (vagy hálókártyán, amibe a kábelt dugtad)jobbklikk - tulajdonságok - TCP/IP protokoll - tulajdonságok -
"A" gép:
IP: 192.168.2.1
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: nemkell
DNS, Wins: nemkell
"B" gép:
IP: 192.168.2.2
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: nemkell
DNS, Wins: nemkell
Win és egyéb tûzfal kikapcs...
<#help>#help>
Szeretnénk 2 géppel LAN-t csinálni például Blitzkrieg-hez (a net túl lassú).
Hogyan kell hozzákezdeni? Crossover vagy patch kábel kell?
Le tudnátok írni lépésrõl-lépésre hogyan kell ezt összerakni XP SP2 alatt?
Köszi szépen elõre is!
Sosem volt velük gondom.
Nézde meg a Bix-en a sávszélüket.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Azt, hogy te router mögül mennyi felé osztod nem tudja, akarja szabályozni. Annyi felé osztod amennyi felé akarod...
Stílusából ítélve, szerintem kap majd négy szép <#felkialtas>#felkialtas>-t.
Lenne egy apró kérésem...
Csináljatok valamit ENNEK a gyereknek a jókedvével, mert anyázik, warezol, és még neki áll följebb, hogy amíg megírtam azt a HSZ-t addíg én is kereshettem volna 1 et....(a b@romarcúja)
THX.
Nekem most kellene csak ADSL internet és 1mb/s vagy 4mb/s.
-Nem szolgáltató váltó leszek.
-Korlátlan böngészés és letöltés,a telefon vonalat ne terhelje.
-A legolcsóbb,és a legmegbízhatóbb net kellene.
-Olyan net amit amit a szolgáltató LAKÁSON BELÜL engedi osztani routerrel.
Nagyon köszi a választ!<#worship>#worship><#nezze>#nezze><#help>#help>
mi az a vmi?
Van hozzá egy YASU progi, de ha azt aktiválom, akko szabálytalan mûveletet hajt végre és kilép. Crack kéne vagy segítség.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Van egy Hang Problémám Van az internet és nem akarja lejátszani a hagot (nincs Hangja) letöltöttem egy ilyen dolgot:Shockwave Flash Object és amikor ezt el szeretném inditani akkor azt irja ki Hogy: A jelenlegi biztonsági beállitások nem teszik elérhetõvé ezt a mûveletet.
Szerintem selejtet fogtam,mert van olyan is.
Azért kösz.