Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddalim
az "és utána" utáni részt részletezd plz

zeli
Légy türelemmel -.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

mit csináljak?
annyi h elindítom be bootolom!utána kiírjah h nyomjon meg valamit megnyomok valamit😄 na és utána elkezd baszakodni a flopy és kilp a progiból és nem csinál semmit!
Saddalim
énis. de legközelebb ne írj kettõt

Megkaptad a mail-t?
Na írtam e-mail-t!
Saddalim
ez igen érdekes. külgy egy mélt a saddalim (kukac) gmail (pont) com -ra, akkor tudok küldeni egyet
és ne türelmetlenkedj

Na valaki válaszol h mit csináljak...?
elment 200%ig amúgy 1024mb-s
Saddalim
nem létezik hogy egy óra alatt végigment. mekkora a memóriád?

Mit csináljak?
Végig futtatam és nem ír errot és mégse megy (elõbb azé írtam h ha végremegy akkor meg tudjam csinálni )
JAG1
Ha garis, vidd vissza azonnal, ha nem, akkor bukó...
Újat kell venned.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Error-t ír mit csináljak?
JAG1
Memória hibára gyanakszom.

Futtas le egy memtest86-ot. Ha elkezd piros hibaüziket dobálni, akkor memória hiba.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Hellotok!
Abban kellene segíteni h elindítom a MOHAAS-t és amikor töltenébe akkor ez jön ki:"0x64616873" címen található utasítás "0x64616873" memóriacímre hivatkozott.A memória területen nem végezhetõ el a következõ mûvelet:"read"
Ha kérdeznétek a windowsom :Windows xp p extended editon:simply city!
Valaki ebben segítsen elõre is kössz!!!!!
van ehez patch vagy valami iesmi?
és honan szedjek én ojat???XD
zeli
Tedd fel a Sobeitet, és airbrake-vel gyere ki xD
De utána sürgõsen töröld, mert olyat csak a sa-mp ban abuzi csíterek használnak -.-

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sziasztok!
lenne egy kis gondom az egyik játékba (GTA SA)van egy ojan küldetés hogy egy kocsihoz van kötve egy ember és meg kell rémiszteni (tudom már régeben majdnem végig vittem és mostujra játsztom de akkor nem volt ez a probléme) és amikor ki akarana álni a garázsbol az ember (még az introba) nem nyitodik fel a garázs ajto és egy fél oráig ott szarakodik hogy ki tudjon meni de nme tud 😛 és nmetok mit csinálni.
pls segitsetek!<#help>
JAG1
Cross kell, ha nincs közte router, vagy switch.

Összedugod, Startmenü - vezérlõpult - hálózati kapcsolatok - Helyi kapcsolaton, (vagy hálókártyán, amibe a kábelt dugtad)jobbklikk - tulajdonságok - TCP/IP protokoll - tulajdonságok -

"A" gép:

IP: 192.168.2.1
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: nemkell
DNS, Wins: nemkell

"B" gép:

IP: 192.168.2.2
Alhálózati maszk: 255.255.255.0
Átjáró: nemkell
DNS, Wins: nemkell

Win és egyéb tûzfal kikapcs...

Sziasztok!

<#help>
Szeretnénk 2 géppel LAN-t csinálni például Blitzkrieg-hez (a net túl lassú).
Hogyan kell hozzákezdeni? Crossover vagy patch kábel kell?
Le tudnátok írni lépésrõl-lépésre hogyan kell ezt összerakni XP SP2 alatt?

Köszi szépen elõre is!
JAG1
Az egyik legnagyobb, legprofibb, legrégebbi cég.
Sosem volt velük gondom.

Nézde meg a Bix-en a sávszélüket.

dragon11
Köszi.Télleg olcsó...Amúgy a net milyen?Megbízható?Gyors?A 4mb/s umost venném meg...Milyen a vélemény róla?

peeter22
Esetleg Daemon tools-al.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Milyen programmal lehet megnyitni a bin kiterjesztésû fájlokat?
JAG1
Datanet.

Azt, hogy te router mögül mennyi felé osztod nem tudja, akarja szabályozni. Annyi felé osztod amennyi felé akarod...

Uff..sry, sry, rossz helyre írtam véletlen..SRY..

zeli
Írj ide.
Stílusából ítélve, szerintem kap majd négy szép <#felkialtas>-t.

Hali...

Lenne egy apró kérésem...
Csináljatok valamit ENNEK a gyereknek a jókedvével, mert anyázik, warezol, és még neki áll följebb, hogy amíg megírtam azt a HSZ-t addíg én is kereshettem volna 1 et....(a b@romarcúja)

THX.

dragon11
Mind1 az amit az elõbb írtam inkább erre kéne a válasz!
Nekem most kellene csak ADSL internet és 1mb/s vagy 4mb/s.
-Nem szolgáltató váltó leszek.
-Korlátlan böngészés és letöltés,a telefon vonalat ne terhelje.
-A legolcsóbb,és a legmegbízhatóbb net kellene.
-Olyan net amit amit a szolgáltató LAKÁSON BELÜL engedi osztani routerrel.
Nagyon köszi a választ!<#worship><#nezze><#help>

zeli
Meg lehet oldani winampon. Én is nem rég vettem új billentyûzetet, mert a régi...tönkre ment, és írták, hogy ha leszedek valami drivert az internetrõl, akkor kézzel lehet a gombokat kalibrálni...(vagyis szóval vmi programmal😄)

dragon11
Hát a ,,www"gomb..Bejon alul valami nem lehet rá clickelni semmit vele csak kijön..Mind1..A winamp miatt nagyon sajnálom,a Windows beépített lejátszóját nem szeretem...

Saddalim
valszeg gates úr hozzájárult a billentyüzet kifejlesztéséhez, ezért winampban ne reménykedj.
mi az a vmi?

dragon11
Hi all!Vettem egy Genius billentyûzetet aminek vannak külömbözõ netes,és egér görgõ dolgai.Szóval mûködik a billentyû,de a netesnél megnyomom a ,,www"gombot és alul kihoz valamit(írni nemtudok oda,ne nézz Noob-nak plz).Meg a zenét alakító gombok a Windows Media Player-hez vannak csatolva!Én a winampot szeretem.Meg lehetne oldani?Nagyon szépen köszönöm a választ.<#worship>

Hy! Help! Nem tudom elindítani a Shrek The THIRD-et.a játékot.
Van hozzá egy YASU progi, de ha azt aktiválom, akko szabálytalan mûveletet hajt végre és kilép. Crack kéne vagy segítség.
ng0ofy
Hi! Segítsetek! A pirates of the Caribbean: At the worlds end címû játékban van egy mini-játék a Pirate Dice. Így nevezték el a játék fejlesztõi. Monnyuk a Texas Hold'em is Pirate Poker benne (: Szóval arra lennék kíváncsi mi az eredeti neve a játéknak. Esetleg van -e vki aki szokott ilyet jáccani? nagygoofy.n1.hu oldalon van egy magam kútfõjébõl rögtönzött szabály, aki nem játszott a játékkal elolvasván segíthet a névben.

Saddalim
olvasd még1x végig amit írtam és értelmezd...

Colton
és honnan töltsem le ezt a Flash-t?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Saddalim
nem az internetnek nincs hangja, hanem shockwave-d nincs. ez egy flash-hez hasonló dolog. ha nem tudod telepíteni, valószínû nem vagy rencergizda. ha suliból próbálkozol add fel, ha otthon vagy kérj meg valakit aki gizda hogy tegye fel neked

Colton
Mit tegyek hogy ezt el tudjam inditani és hogy legyen hagja az internetnek?

Colton
Hi

Van egy Hang Problémám Van az internet és nem akarja lejátszani a hagot (nincs Hangja) letöltöttem egy ilyen dolgot:Shockwave Flash Object és amikor ezt el szeretném inditani akkor azt irja ki Hogy: A jelenlegi biztonsági beállitások nem teszik elérhetõvé ezt a mûveletet.

dragon11
Húha,én szó szerint ilyen keményen mondtam meg nekik az ilyen problémám de más gémmel.Nem mertek szólni,hát visszavettem a pénzt és elmentem a Media Markt-ba és megvettem😊

Saddalim
visszamész, orruk alá nyomod blokkostul: szevasztok, másikat vagy pénzt adtok. ha elég határozott vagy az egyiket igen hamar adni fogják

dragon11
Menj reklamálni!!!Velem is megtörtént...De hosszú..

Kinyitottam,kivettem,megnéztem,de még mindíg nincs meg.
Szerintem selejtet fogtam,mert van olyan is.
Azért kösz.
Saddalim
kinyitod a tokot, kiveszed a könyvecskéjét, és vagy alatta vagy a másik oldalon a tok belsõ oldalára lesz ragasztva egy matrica a kulcsokkal (egy telepitési, egy online).

dragon11
Óha,télleg!Köszönöm szépen😊.

fery02
Be is kell kapcsolni azt a funkciót 😊
Jobb klikkel rá a progi ikonjára a jobb alsó sarokban, és ott kiválasztod azt a sort, hogy "Favour ping"

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!