Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Lehet hogy nem lehet. Nézd meg az Optionsban, a graphics résznel 😄
Vagy lehet, hogy egy külön fájlban lehet beállítnai, mint pl.: a forma 1-nél.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Bogdogege
OKÉ már szuperál <#buck>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Hi
a Driver 4 gyel nyomom de az istennek nem tudom átállitnai a felbontást,tud valaki segiteni hogy lehetne??átállitom aztán rogton visszaváltja magát 1024be,pedig én kisebbe szeretném
Bogdogege
Sziasztok lenne egy kérdésem valamiért nem tudok képet felrakni a fórumba.Elálíthattam valamit nem tom,ha valamit ki kell pipálni azt tudja vk írja már le nekem köszi <#help>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

JAG1
Sztem nem DL-es anyagra próbálsz írni, vagy valamit nem állítasz be.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Prince23
Na én vaok mégegyszer.
Íróm: Pioneer Dvd-RW DVR112D
Elkezdtem írni egy 7 gigás gémet.... megírtam 6szorosan, de 70%-nál megállt, kilökte a dvdét, és elindítottam az installt és azt írta ki, h nem win alakalmazzás😮O A mappákat, progikat feltett...

Prince23
Aham, értem most már, ezt nem tudtam.
Akkor maradhatok a 6 -és 8x-os írásnál is.
köcce

JAG1
Minél lassabban írsz, annál nagyobb a kompatibilitás és annál biztosabb, hogy nem hibázik. Ráadásul A gépednek is bírnia kell a nagy sebességet adattal... Szal minél lassabban.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Prince23
A lemezeken ezt írja: 1x-16x.
Tehát, akkor ebben az intervallumban bármilyen sebbeséget választhatok?!
Ok. kösz.

fery02
Olyan sebességgel, ami a lemezeken van, mert azokat az értékeket nem hiába írják a lemezekre.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha ti írtok dvd-t, akkor mennyire állítsátok az írási sebességet?
Én általában 6x-os ill. 8x-osan szoktam írni. Az jó? Mert éppen pár hete vettem egy Pioneert. És gondolom maxon nem szabad a sebességét az írásnak állítani.

xotyi
Ezzel csak az a gond h néha kb 5 másodpercenként dobálja a hibaüzit és annyi idõ alatt nehezen fogom kiírni.. de érdekes modon amint a Kaspersky-ben kikapcsolom a real time protection-t (márha kibirja addig) akkor egész normálisan megy(ez új jelenség kb 2 napos) de ha megpróbálok kilépni a programból h uninstallálhassam akkor menthetetlenül kékhalál és a szokásos fiz memoria listázása szöveg.. ha startmenübõl leállítom vagy ujraindítom a gépet akkoris, a windows kijelentkezés után kékhalál és ujraindul... asszem a jövõ héten megy szervívbe...(remélem megtom beszélni a srácokkal h a vinyómon lévö adatok ne vesszenek el azok többet érnek mint a gép..<#szomoru1>)

Trance&Friends nothing more..

Prince23
Akkor senki sem tud segíteni?

Prince23
Tehát A Dvd írom tud írni DL-t. Most néztem meg.

Prince23
Tud, mert megírtam egy jatekot... csak mikor a setupra léptem, akkor azt írta, h az alkalmazás nem win-es vagy mi aszöszt írt, már ki is löktem, oda veszett 1200 ft😞
Amúgy hol lehet megnézni, hogy mondjuk a DL be van e pipálva? mert keresgéltem a Nero 6-ban ...nem találtam

zeli
a DVD íród tud-e írni kétrétegût?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Helló!
Tudna valamékötök segíteni nekem, mert nem tudom, h kell írni 2rétegû Dvd-ét, pedig 59 ill 70%-nál megállt...<#lookaround>
És Nero 6-os progim ill. Alcoholom 120% van, esetleg h lehetne beállítanom, h tudja írni a DL-t?

JAG1
Nem, ki kell írni CD-re, majd bootolni róla...

xotyi
dos alol.. mártminthogy parancssor és ott megadni az elérési utvonalat?

xotyi
okés

JAG1
Aham...
Tess...
Dos alól csináld, ne winfos alól...

Ha elkezd piros hibaüzit dobálni, akkor memória gond.

xotyi
ahhoz vmi külön progi kell?

JAG1
Sztem szar a ramod. Futtas le egy Memtest 86-ot.

xotyi
Hali, lenne eggy nagy problémám.. nemrég vettem eggy teljesen új konfigot, és az a betegsége hogy idönként bedob eggy kék képernyöt az alja felé annyit ír ki hogy fizikai memória listázása(csak ennyit tudtam belöle elolvasni mert utánna ujraindítja a gépet) valaki nem tudja véletlenül h ez miért van?

fery02
Akkor neked is ugyanaz a programod van, mint ami nekem volt, és ugyanez a problémám volt vele nekem is. A megoldás nálam az volt, hogy újratelepítettem az egészet, és egy darabig mûködött, aztán megint szarakodott ezzel a hibával, de az újratelepítéssel mindíg nyertem egy kis plusz idõt 😊 Viszont a programban assszem volt egy funkció, amivel egybõl elõ tudtam hozni ezt a hibát, az meg az volt, hogy "Véletlen tesztlapsorok". Szóval én azt a funkciót nem használhattam, mert újratelepítés volt az eredménye, de szükségem nem is volt rá. Ott voltak az elõre elkészített tesztlapok a programban, én azokat használtam.

zeli
Lenne egy kis problémám. Bocsánat, hogy ide írom, de nem nagyon találtam normális segítségkérõ topikot a Felhasználói programok alfórumban.
A probléma az lenne, hogy van egy KRESZ teszt programom. Vannak olyanok benne, hogy véltelen tesztlapsorok. Arra rákattintok, és puff meghalt az egész, kiírja, hogy BLOB has been modified. Nem tudjátok mi a fészkes feen az a BLOB? Mert nem nagyon megy a teszt, és jól jönne -.-

Saddalim
legutolsó, szám szerint 5196-os hozzászólásom óta hozzászólóknak a válaszolókat kivéve három betût üzenek:

F.A.Q.

fery02
http://pcdome.hu/cheat/100580/the_sims_2_pc
(google-ba: cheat for Sims 2, nemtom mért ilyen nehéz ez)

szevasztok

nem tudná nekem most valaki megmondani hogy a sims 2-nek mi a pénz kódja??
fery02
Nem igazán értem a kérdést, de próbálkoztál már a játék topicjával itt az SG-n? Ott biztos hamarabb kapsz választ. (Ha mások is megértik 😊)

Maci22: adj egy linket is pls, mert én nem találom.

magyaritasok.hu!!!Ott fennt van!!

Hali?COD2 multinál a pk3 fájlokkal mit kell csinálni hogymûködjenek???????Elõre is Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello all.Vki segitsen honnan lehet letölteni az ABITEQ-t???

c115

Helló. Tudna valaki segíteni a Dark Messiah of Might and Magic honosításában?
Saddalim
telepítõ az elején megkérdezi, hogy akarod-e a hibaelhárító konzolt (ezt csak asszem 5mp-ig szoval siess). mondd hogy igen. ha bejön, menj a rendszerpartícióra, és szerkeszd a boot.ini-t (edit boot.ini). ELÕTTE CSINÁLJ RÓLA MÁSOLATOT EGY MÁSIK KÖNYVTÁRBA (parancsok sorba: md bizton, copy boot.ini c:\bizton\). A boot.ini-ben lesz egy lista, azok között ha nincs vmi telepítés vagy install vagy setup szóval ilyesmi nevû akkor valami gixer lehet azzal a vincsivel is vagy a cd-vel, legjobb ha kérsz mástól és megpróbálod arról felrakni. ha van, akkor a "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(0)\WINDOWS" (a számok lehetnek mások, illetõleg a WINDOWS után lehet mégegy \, és még könyvtránevek) az utsó könyvtárnévig ÉS SEMMIVEL SEM HOSSZABB részt átmásolod a feljebb lévõ default= után. ezekután újraindítasz és ha szerencséd van akkor tovább fog menni. ha nem megy tovább vagy nincs ilyen a listában, akkor ugyancsak másik cd-vel kéne próbálkozni. ha a géped nem akar elindulni, akkor boot közben F6 és F8 gyors felváltva nyomogatása a DOS-parancssor bejöttéig. parancsok: c:, del boot.ini, cd bizton, copy boot.ini c:\

Saddalim
kissé eltévedtél...

sziasztok. olyan problémám volna h meghalt a vinyom és a másikra akarok felrakni windows-t. de ahogy formáza és feltelepiti a telepito fájlokat ugye ujra kell h induljon, és ki kéne h irja h cd-rommal valo inditással nyomjon egy gombot, nekem ez elmarad és kezdi ujra elöröl a hárdver kiépitése és a windows-t sose kezdi felrakni

mi lehet a baj vki segísen!!!!
zeli
Megveszed.
Vagy keresel hozzá cracket😛
(de mivel az SG.hu nem warez fórum, itt nem fogsz találni)

Saddalim
windowst telepitsd újra. szerencséd van a 2 hónappal 😛

dragon11
Hazaértem a táborból,na mi a szitu ?

Fresh Duke
Amennyiben ez sem segít, lehet hogy meg kéne próbálkozni egy másik windowssal...

A heavy cost. I pay it gladly.

zeli
Hát nem tudom akkor mi lehet. Szedd akkor szét a gépet, és nézz körül benne, hátha nincs valami gubanc. De én azért megpróbálkoznék a Windows-újratelepítéssel.(az hogy két hónapos friss, az attól függ hogy vesszük, mert nekem az elõzõ az volt 3 hónapos, de eléggé "régi" volt😄)

reger
a windows még elég friss (2 hónapos) ,am további tünet ,hogy amikor legelõször fagyott onnantól kezdve csak akkor tudtam elindítani a windowst ha f8 al behoztam a bottmenut ,és ott se mindig látta

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

zeli
Hát ez nem elég. Ha sok kékhalálod van, akkor valami nem stimmel vagy a hardverrel, vagy a Windózoddal. Javaslom telepítsd újra a Windózt, és akkor kiderül, hogy szoftverhiba-e...

reger
Kéne egy kis help.

Indításkor már párszor tapasztaltam ,hogy a gép egyszerûen nem indul el .Ezt pár ujraindítás megoldotta ,de ma akárhánszor próbálom egyszerûen nem indul .Lehet összefüggésben azzal is hogy mostanában elég sokat fagyott (kék halál) fõleg indításkor. 2 vinyóm van :az 1ik 40 gigás azon van a windows ,és rackban van a másik egy 250 gigás Sata . Pls help

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

zeli
Körülnéztem, én sem nagyon találtam. Nekem megvan ez a játék, és szerintem nem éri meg megvenni. Egyszer lehet játszani vele, de amúgy szerintm ratyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nézz körül valami torrent oldalon 😊

Italo carlos
Sziasztok!

lenne egy kérdésem:

az lenne a problémám hogy szeretnék egy játékot venni:
ALIEN VS.PREDATOR 2 de sehol nem lehet már kapni de ha valaki tud egy üzletet mondani valahol budapesten privát üziben nagyon megköszönném...
VAGY HA VALAKINEK VALAHOL POROSODIK A POLCÁN SZÍVESEN MEGVENNÉM!!!
<#worship><#worship>

fery02
HALLO 2<#idiota>

zeli
Ahhoz, hogy neten játsz eredeti játékra van szükséged.

Sziasztok!

Honnan tudnék a HALLO 2-Hõz kódot szerezni , hogy neten is lehessen játszani .