Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy lehet, hogy egy külön fájlban lehet beállítnai, mint pl.: a forma 1-nél.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
a Driver 4 gyel nyomom de az istennek nem tudom átállitnai a felbontást,tud valaki segiteni hogy lehetne??átállitom aztán rogton visszaváltja magát 1024be,pedig én kisebbe szeretném
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Íróm: Pioneer Dvd-RW DVR112D
Elkezdtem írni egy 7 gigás gémet.... megírtam 6szorosan, de 70%-nál megállt, kilökte a dvdét, és elindítottam az installt és azt írta ki, h nem win alakalmazzás😮O A mappákat, progikat feltett...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tehát, akkor ebben az intervallumban bármilyen sebbeséget választhatok?!
Ok. kösz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha ti írtok dvd-t, akkor mennyire állítsátok az írási sebességet?
Én általában 6x-os ill. 8x-osan szoktam írni. Az jó? Mert éppen pár hete vettem egy Pioneert. És gondolom maxon nem szabad a sebességét az írásnak állítani.
Trance&Friends nothing more..
Amúgy hol lehet megnézni, hogy mondjuk a DL be van e pipálva? mert keresgéltem a Nero 6-ban ...nem találtam
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Tudna valamékötök segíteni nekem, mert nem tudom, h kell írni 2rétegû Dvd-ét, pedig 59 ill 70%-nál megállt...<#lookaround>#lookaround>
És Nero 6-os progim ill. Alcoholom 120% van, esetleg h lehetne beállítanom, h tudja írni a DL-t?
Tess...
Dos alól csináld, ne winfos alól...
Ha elkezd piros hibaüzit dobálni, akkor memória gond.
A probléma az lenne, hogy van egy KRESZ teszt programom. Vannak olyanok benne, hogy véltelen tesztlapsorok. Arra rákattintok, és puff meghalt az egész, kiírja, hogy BLOB has been modified. Nem tudjátok mi a fészkes feen az a BLOB? Mert nem nagyon megy a teszt, és jól jönne -.-
(google-ba: cheat for Sims 2, nemtom mért ilyen nehéz ez)
nem tudná nekem most valaki megmondani hogy a sims 2-nek mi a pénz kódja??
Maci22: adj egy linket is pls, mert én nem találom.
c115
mi lehet a baj vki segísen!!!!
Vagy keresel hozzá cracket😛
(de mivel az SG.hu nem warez fórum, itt nem fogsz találni)
A heavy cost. I pay it gladly.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Indításkor már párszor tapasztaltam ,hogy a gép egyszerûen nem indul el .Ezt pár ujraindítás megoldotta ,de ma akárhánszor próbálom egyszerûen nem indul .Lehet összefüggésben azzal is hogy mostanában elég sokat fagyott (kék halál) fõleg indításkor. 2 vinyóm van :az 1ik 40 gigás azon van a windows ,és rackban van a másik egy 250 gigás Sata . Pls help
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lenne egy kérdésem:
az lenne a problémám hogy szeretnék egy játékot venni:
ALIEN VS.PREDATOR 2 de sehol nem lehet már kapni de ha valaki tud egy üzletet mondani valahol budapesten privát üziben nagyon megköszönném...
VAGY HA VALAKINEK VALAHOL POROSODIK A POLCÁN SZÍVESEN MEGVENNÉM!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>

Honnan tudnék a HALLO 2-Hõz kódot szerezni , hogy neten is lehessen játszani .