Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Dos-od van egyáltalán? Tudod használni?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azzal amit leírtál egyszerûen megformázod a merevlemezt, magyarul letöröl róla MINDENT. De kell hozzá a Windows XP cd, ami tesz is rá valamit...
Egyátalán nem körülményes...
Próbáld ki a Windows 98 telepítését az már nem ilyen egyszerû 😊 (bár azse nehéz xD)
Merevlemez formázása három lépésben
A merevlemez újra formázása nem túl bonyolult dolog. Az alábbi három lépés bemutatja, hogyan kell törölni a merevlemezt.
Az MS-DOS parancssorba érve minden készen áll a rendszertöltõ meghajtó formázására. Írja be a FORMAT C: parancsot, majd nyomja meg az
Ezután a DOS megkezdi a merevlemez formázását. Ha a meghajtó korábban már formázva volt, akkor a Format parancs csak ellenõrzi a meglévõ formátumot, és nem hajtja végre a teljes formázási mûveletet. Aggodalomra semmi ok, ez a DOS újabb verzióban teljesen normális dolog.
Miután a formázás véget ért, megadhatja a meghajtót vagy a partíciót azonosító kötetcímkét. A hajlékonylemezhez hasonlóan legfeljebb 11 karakter hosszúságú nevet adhat meg. Ha nem kíván nevet megadni, csak nyomja meg az
A kérdés az lenne,hogy kell-e ehhez windows telepítõ CD?Tom hogy nem irja,de biztosra akarok menni.
Qwerty4
mit tegyek??
már próbáltam rendszervisszaállítást is, de az sem orvosolta a problémát!
A Dark Messiah of Might & Magic játékkal a következõ a problémám:
indítom a játékot, pár filmecskét lejátszik és amikor a menüt kéne töltse (asszem) ezt a hibaüzenetet küldi:
És természetesen kilép ezután a játékból.
Mi lehet a probléma és a megoldás? <#help>#help>
Qwerty4
a játék saját kódolású filejaiból semmit nem fogsz tudni kihozni, ezért van a telepítõ
c115
azt szeretném kérdezni hogy Miért van a háttérképrm helyett egy szürke Háttér és ha be megyek a tulajdonságok-ba ott az asztal fülre a hátterek-re nem tudok kattintani és beállitani hogy az legyen! nem tom hogyan állitsam viszza!
Kérem valaki sgitsen! elõre is kösz!
Partíció
Partíciót pedig az XP telepítõjével is lehet csinálni. Csak törölje le a FAT32 partíciót, és hozzon létre egy újat, de az mér NTFS legyen..
2.hogyan lehet csinálni?
Szal sztem jobban jár, ha újrahúzza a wint NTFS-en, vagy csinál egy particiót...
Write error:only NTFS file system supports files larger than 4GB.
Vinyója azt mondta FAT32 fájlrendszerben van.
Hogyan tudná azt megcsinálni,hogy ne FAT32-ben,hanem NTFS-ben legyenek a fájljai.És károsítaná-e a gépet ha NTFS-ben lesz?
Qwerty4
Ezek miféle fájlok?Nem igazán windowsosnak (pc-snek) tûnik.
Persze nem tudok velük semmit kezdeni...ez egy játék install dvd-je.
Qwerty4
c115
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nézd meg a játékba', és vedd fel Frapsal 😄
c115
Miért irja ki ezt:"Data Different to the server" a Battlefield 1942-nél Ha csatlakozni szeretnék egy serverre?
(nem biztos hogy pontosan irtam le)(azt tudom hogy ez azt jelenti hogy eltér a két játék de miért? mind a kettõ 1.6-os)
Nem nagyon tudom mit akarsz ezzel, szerintem hagyd békén, ha mûködik a mervelemez akkor jóaz!
Két partíciót pedig egy partícionáló program segítségévl hozhatsz létre.Pl.: ott van a Paragon Partition manager. Csak óvatosan mit csinálsz vele!
Az lenne a problémám ill. nem probléma hanem kérdés, hogy vettünk 1 400GB-os vinyót. 1, másfél nap alatt megformázta (több volt mert egyszer leállítottam egyszer meg lefagyott a gép) és a számítógép kezelés azt mutatja hogy egszerû kötet. Elrendezés: Egyszerû (a többi partició) Típus: Dinamikus (a többi alapvetõ) fájlrendszer: NTFS az jó és a többi is stimmel. Ez nem baj vagy hogíy lehet átalakítani ? Ja igen és mondták már hogy 2. részre kell osztani mert ez így sok azt lehet meg tom csinálni nem biztos tehát lehet kéne abba is majd segítség.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
de úgy látom neked már nincs rá szükséged 😉
'ACHTUNG!! Az azóta telepített programok nem fognak futni utána, a listában sem lesznek benne, reinstall lesz szükséges!'
Minden tökéletesen mûködik
ACHTUNG!! Az azóta telepített programok nem fognak futni utána, a listában sem lesznek benne, reinstall lesz szükséges!