Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Senki nem tudja, h mire kell? A Medi 2 Kingdoms tette fel a gépemre... és mi van ha le veszem mindkét programot?
vki pls...

Prince23
Hi
Microsoft .NET framework és a frame.redust progi... ezek mihez kellenek, vki segíthetne elmagyarázni... mert nem nagyon veszi be a gyomrom az ismeretlen progikat, ami még hasznavehetetlen is méghozzá!
thx

zeli
oké, akkor jó <#smile>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Ja és kösz a segitséget

Prince23
Nekem teljes és eredeti...
most már ok. már frissiti önmagát

zeli
A próbaverziót töltsd le, az használható 30 napig, utána meg kell venni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Erre már rákerestem,de semmi jót nem találtam.Mind1.Akkor kérdezek mást.
Szereztem egy VBA-t (visual boy advance),és már játszottam PC-n vele,de azért biztosra akarok,menni:minden *gba kiterjesztésû fájlt tudok játszani vele?

Saddalim
#5513: Nem. A GYIK a te helyed.
#5523: Nem elég?
Videokarisoknak: 70-80 fok még elmegy, 80-90 már necces. Ha az alap a 70, akkor usgyisipirc a bótba új hûtõért vagy ha nincs kes, pihi a gépnek. Szvsz 20-30Eft-t megér egy kis gépelvonás.

Azt szeretném megkérdezni,hogy létezik-e PSP emulátor PC-re,és ha igen,hol tudom letölteni??

fery02
Én tegnap úgy kapcsoltam ki a gépet, hogy valami égett szagot éreztem, ettõl persze egybõl beszartam, és inkább nem erõltettem tovább a gépet. Szal mégsem volt elég a szobaventi. Ma viszont vettem egy fain VGA coolert, 5000-é. Gondoltam ha már veszek akkor tartósat vegyek, ami majd esetleg akkor is jó lesz, ha új kártyám lesz, és akkor arra is rászerelhetem. Tök szép kék színben világít mikor forog <#idiota>, meg lehet rá kötni fordulatszám szabályzót, amit én nem igen fogok használni, inkább hagyom úgy ahogy van, az a biztos. 😄
Alapból, mondjuk ilyenkor ha nincs rákötve a szabályzó nemtom, vajon max fordulaton megy-e. :S

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Seth
Na eszembe jutott, hogy valamikor 1 hónapja éreztem vmi füstszagot és nem találtam az okát, az lehetett a venti panelja. Szóval 1 hónapig kb venti nélkül noszogattam a gépet (elég keményen soxor^^) Kibírta ^^

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Na helló!
Nem akar frissíteni a nod32-õm. Már csináltam egy update nowot, de semmi... remélem majd csak fogja magát frissiteni?!

fery02
Nekem is. Felõlem így is maradhatna, de túl hangos XD
Inkább kiadok pár ezrest egy új VGA hûtõért 😄

Seth
már azt használom 😄, 20 fokot simán levitt

fery02
5484 😛

zeli
Szerintem így egyátalán ne használd a gépet, mert csak elbaszod vele a GPU-t. Vegyél rá fasza hûtést, és utána használd!

Seth
Sziasztok. Egy videókari procija mekkora hõmérsékletet bír ki? Mekkora az a hõ ameddíg még engedhetem? Tudnillik beszart rajta a venti, nem tudom mikor történhetett, csak épp most szedtem szét kitakarítani a gépet és már nem mûködött, a panelja is égettnek tûnik(mármint a ventié)
Everest szerint most 75 fokos, korábban nyomtam kis bioshock-ot, nemtom terhelésnél meddíg mehett fel. Ja a vidkarim sima gef6600-as. Holnap megpróbálok rá ventit szerezni, de ha esetleg tovább tartana a dolog,akkor csak tudni akarom mennyire biztonságos így használnom

zeli
Nekem nyolc, hogy milyen vírusírtót használsz, nekem az avg nem jön be. Én a NOD32-t ajánlom, gyors, hatékony, és nem zabál sok memóriát.
Ha megnézed a NOD32 referenciáit itt, akkor láthatod, hogy nagyon sok díjat bezsebelt már magának!
Persze ez sem tökéletes, de a vírusírtók közül a legjobb.

JackSparrow88
Nem tom h ilyet lehet-e itt kérdezni: az Axysnake nevû játékhoz kéne egy normális crack mert amiket eddig leszedtem azok nem jók, vmi Rock csinálta õket. Szal vki tud esetleg egy oldalt ahol van hozzá vagy esetleg egy ál regisztráció is megtenné jó névvel és kóddal, ja és bocs hogyha ilyet itt nem lehet kérdezni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

fery02
Emtom, nekem egy PC Gurus DVD-rõl van asszem, de google-val biztos megtalálod, mert ingyenes.

Colton
igen free edition!

de te miet ajánlasz zeli?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Már két pucolóval próbálkoztam, ezzel még nem! Megpróbálom, ez hátha bejön! (azt lehet tudni honnan töltötted le, itt megvan?)
Köszi!!!<#worship>
fery02
Próbálkozz esetleg regisztrációs adatbázis kipucoló progikkal. Ezek eltüntetik a felesleges bejegyzéseket. Hátha szerencséd lesz, és azt is eltünteti, ami neked a gondot okozza. Én pl a RegScrubXP nevû progit használom.
Amúgy legtisztább ha újrarakod az egész XP-t 😛

Prince23
Hi
Letöröltem, de ugyanúgy írja, h néhány filet nem tud töredezni", megnézem a jelentés, de nincs ott semmi..., de ennek ellenére még is ugyanezt írja.

<#help>Helló!
Feltettem a CMR5-öt és elütöttem egy kódszámot! Mindjárt ERROR-t írt ki a játék és nem enged semmit csinálni! Leszedtem és újra telepítettem vagy 25-ször mert már nem is engedi hogy kódot írjak mert mindjárt ugyan azt az ERORT-t nyomja ha elindítom!! Hova a jó istenbe tehet be a játék valamit amit az uninst. nem szed ki? Kerestem már mindenhol! Van rá valami progi, vagy hol találom? Elõre is köszi a segítséget!!
Sziasztok!

<#help>
LAN szeretnék csinálni 2 gép között (Blitzkgieg-hez, Warcraft III-hoz stb). A kábel már megvan, de itt megakadtam. Ha valaki tudja, megköszönném, ha megírná.
Köszi szépen!
zeli
Az infected mappa, amit nem tud "töredezni", az a NOD32 karanténja. töröld a karantén tartalmát, azt próbáld úgy töredezettség-mentesíteni...

zeli
avg egy szar<#hehe>
legalább a free verzió?XD

Prince23
Hi
Töredezettségmentesítést csináltam, azzal végeztem is, de 1.67 GB területet nem tüd töredezni, és ez a ESET fõmappában lévõ infevted nevû mappát nem lehet, tehát ez a nod32. de ilyen még nem volt, mindig tudta töredeznimentesiteni, vagy lehet, h azért van mert legutóbb májusban csináltam a tör.mentesitõt?!

Colton
lehet nem tom de ezt nem lehet vissza állitani sehogy? mert az AVG nem jelzett virust

Saddalim
és?

JAG1
Az valami játék fileja, sztem semmivel...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Benyaltál valami vírust nem?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Jaaaa, rendben van köszönöm szépen
Colton
Hello!
azt szeretném kérdezni hogy Miért van a háttérképrm helyett egy szürke Háttér és ha be megyek a tulajdonságok-ba ott az asztal fülre a hátterek-re nem tudok kattintani és beállitani hogy az legyen! Nem tom hogyan állitsam viszza!

please valaki sgitsen! elõre is kösz!

nem tudja vki honnan lehet leszedni a shark tale/cápamese soundtrack-jét????

c115

mivel tudom megnyitni a *.big kiterjesztésû fájlokat???

c115

JAG1
Persze, a nemet arra írtam, hogy nem kell egy boltba venned a cuccokat...

Jó akkor úgy kérdezem, hogy az alaplap támogatja e a procit.
JAG1
Egy baszottnagy ventillátor, egy leszedett oldallapos gépre írányítva az asztal alatt...
Hát igen, az IKEA-ban is így árulják a bútorokat....

JAG1
Bele, nem...

Ja és a cuccokat kötelezõ egy boltban megvásárolni?
Hali!

Csak azt szeretném megkérdezni hogy ezt a processzrot CPU s775 Intel Core2 Duo E2140 bele lehet rakini ebbe az alaplapba ASUS P5B?
Saddalim
"hétfõn viszem énis számtekbótba, addig is"
hol az igénytelenség?

JAG1
1000Ft egy rendszerhûtõ bki. Ne legyél már igénytelen...

kis fodor
jól oldottad meg

Saddalim
csodás. nekemis bevált 😛

fery02
Aha, hétfõn viszem énis számtekbótba, addig is, megoldottam 😄

zeli
Nekem így ment tönkre az elõzõ kártyám...
A képet csíkozta, szétszedtem, a ventillátor nem ment...
Szerelõhöz vittem, azok se tudtak mit kezdeni vele, aszonták 5k-ért ûj hûtés egy GeForce FX5700-ra...
Mondom akkor új kártya...
Hazaérve próbálgattam, elindult a ventillátor egyszercsak, de a GPU-nak már lõttek, mert képet adott, csak nem rendeset xD

fery02
Szétszedtem, teljesen portalanítva van a VGA, visszatettem, és továbbra sem forog a venti, miközben a gép megy, de mikor megpöckölöm a ventit, akkor mintha beindulna, de ismét elakad. Az az érdekes, hogy ennek biztos nem úgy kéne állnia, hogy mozoghasson oldalra közben, mert ilyenkor igen, hozzáér valóban a toknak az oldalához. Igencsak az lesz a helyes, ha új hûtést rakok rá. Téma lezárva 😊