Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki pls...
Microsoft .NET framework és a frame.redust progi... ezek mihez kellenek, vki segíthetne elmagyarázni... mert nem nagyon veszi be a gyomrom az ismeretlen progikat, ami még hasznavehetetlen is méghozzá!
thx
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szereztem egy VBA-t (visual boy advance),és már játszottam PC-n vele,de azért biztosra akarok,menni:minden *gba kiterjesztésû fájlt tudok játszani vele?
#5523: Nem elég?
Videokarisoknak: 70-80 fok még elmegy, 80-90 már necces. Ha az alap a 70, akkor usgyisipirc a bótba új hûtõért vagy ha nincs kes, pihi a gépnek. Szvsz 20-30Eft-t megér egy kis gépelvonás.
Alapból, mondjuk ilyenkor ha nincs rákötve a szabályzó nemtom, vajon max fordulaton megy-e. :S
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
PSN ID.: Beegabor
Nem akar frissíteni a nod32-õm. Már csináltam egy update nowot, de semmi... remélem majd csak fogja magát frissiteni?!
Inkább kiadok pár ezrest egy új VGA hûtõért 😄
Szerintem így egyátalán ne használd a gépet, mert csak elbaszod vele a GPU-t. Vegyél rá fasza hûtést, és utána használd!
Everest szerint most 75 fokos, korábban nyomtam kis bioshock-ot, nemtom terhelésnél meddíg mehett fel. Ja a vidkarim sima gef6600-as. Holnap megpróbálok rá ventit szerezni, de ha esetleg tovább tartana a dolog,akkor csak tudni akarom mennyire biztonságos így használnom
PSN ID.: Beegabor
Ha megnézed a NOD32 referenciáit itt, akkor láthatod, hogy nagyon sok díjat bezsebelt már magának!
Persze ez sem tökéletes, de a vírusírtók közül a legjobb.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
de te miet ajánlasz zeli?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Köszi!!!<#worship>#worship>
Amúgy legtisztább ha újrarakod az egész XP-t 😛
Letöröltem, de ugyanúgy írja, h néhány filet nem tud töredezni", megnézem a jelentés, de nincs ott semmi..., de ennek ellenére még is ugyanezt írja.
Feltettem a CMR5-öt és elütöttem egy kódszámot! Mindjárt ERROR-t írt ki a játék és nem enged semmit csinálni! Leszedtem és újra telepítettem vagy 25-ször mert már nem is engedi hogy kódot írjak mert mindjárt ugyan azt az ERORT-t nyomja ha elindítom!! Hova a jó istenbe tehet be a játék valamit amit az uninst. nem szed ki? Kerestem már mindenhol! Van rá valami progi, vagy hol találom? Elõre is köszi a segítséget!!
<#help>#help>
LAN szeretnék csinálni 2 gép között (Blitzkgieg-hez, Warcraft III-hoz stb). A kábel már megvan, de itt megakadtam. Ha valaki tudja, megköszönném, ha megírná.
Köszi szépen!
legalább a free verzió?XD
Töredezettségmentesítést csináltam, azzal végeztem is, de 1.67 GB területet nem tüd töredezni, és ez a ESET fõmappában lévõ infevted nevû mappát nem lehet, tehát ez a nod32. de ilyen még nem volt, mindig tudta töredeznimentesiteni, vagy lehet, h azért van mert legutóbb májusban csináltam a tör.mentesitõt?!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
azt szeretném kérdezni hogy Miért van a háttérképrm helyett egy szürke Háttér és ha be megyek a tulajdonságok-ba ott az asztal fülre a hátterek-re nem tudok kattintani és beállitani hogy az legyen! Nem tom hogyan állitsam viszza!
please valaki sgitsen! elõre is kösz!
c115
c115
Hát igen, az IKEA-ban is így árulják a bútorokat....
Csak azt szeretném megkérdezni hogy ezt a processzrot CPU s775 Intel Core2 Duo E2140 bele lehet rakini ebbe az alaplapba ASUS P5B?

A képet csíkozta, szétszedtem, a ventillátor nem ment...
Szerelõhöz vittem, azok se tudtak mit kezdeni vele, aszonták 5k-ért ûj hûtés egy GeForce FX5700-ra...
Mondom akkor új kártya...
Hazaérve próbálgattam, elindult a ventillátor egyszercsak, de a GPU-nak már lõttek, mert képet adott, csak nem rendeset xD