Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Ebbe a k*rva értelmes videóban két játék is szerepel. 😊 A buggy-s, az a Colin Mcrae: Dirt, a másik, a lövöldözõs pedig, a címét nem tudom, de ne nagyon érdekeljen, mert csak akkor fut, ha van a gépedben Ageia fizikai kártya, vagy mi a tököm 😊
Bár lehet, hogy van, de kb 1 % az esélye, ugyanis nem igen van elterjedve a kártya.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Asszem ez a játék megvolt nagybátyámnak.Szerintem ez a játék a Pariah.Egy jövõben játszodó FPS.Legalábbis a fenyó meg a célkereszt valahogy arra emlékeztet <#vigyor>.Bár az,hogy a karakter a kezével mozgatja a dolgokat,kissé Star Warsra emlékeztet...

zeli
Nem tudjátok, hogy ezen a videón milyen játék lehet? Tõlem is kérdezték, de nem nagyon ismerem, de engem is érdekelne!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Start\Programok\Kellékek\Rendszereszközök\Rendszer-visszaállítás

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

-Ha rendszervisszaállítást csinálok akkor megoldódhat ez a 'fagyogatós probléma'?
-És ha megoldódhat,akkor hogy kell rendszert visszaállítani?

Nem túrtam bele semmibe.Tegnap elött mikor benyomtam a gépet,már ezzel a problémával jött.

JAG1
Mi a szarnak túrsz bele a futó folyamatokba, ha nem értesz hozzá...
Ez a vége...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

fery02
Már nem téma (eddig sem volt nagyon), letöltöm egy másik oldalról. Nem ilyen mirror-os szarságról, hogy most válassz mirrort valamelyik országban. Ez úgy tûnik értelms oldal volt, mert megállítottasm közben kíváncsiságból kb 1 %-nál, és tudtam folytatni. Most 98 %-nál jár jelenleg, de nem merem már megállítani így a vége felé 😛 Bár valszeg nem volna baj, mert ez már jó oldal.

csak lsass.exe-t látok,lssas.exe nincs.
Viszont újabb hiba jelentkezett <#violent>OMFG <#felkialtas>:a gép kb. 5 percenként 'megfagy',és csak CTRL+ALT+DEL-lel tudom helyrehozni.Utánna minden OK,rá 5 percre megen megfagy,CTRL+ALT+DEL-re válaszol csak.Legszívesebben csinálnék vindóz reinstallt,nem tom hogy kell,meg CD-m sincs....

Saddalim
NEM kell. a lsass.exe jó, a lssas.exe a rossz.

fery02
Hát ez nemigaz, töltewném le a Bioshock demóját, 65 %-nál járt, Flashgettel töltöttem, erre másnap nem bírtam folytatni a letöltést. Most váltottam másik programra, tölteném az új Medal of Honor játék demóját, de közbe szüneteltetnem kellett. Ma folytatnám, erre miylen meglepõ, ez sem akar folytatódni:

zeli
Adawareval szedd le, ha nem megy format c:

Yosimicu
ha jól emléxem system32 a troyal kedvelt heye. Az ellen meg tudtommal a formázás a legcélravezetõb megoldás(és asszem az egyetlen)

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

reger
Haver küldött valamit mnsnen ,gondoltam csak nem lehet baj elfogadtam.Azóta véletlenszerûen ugyanazt a fájlt akarja átküldeni az összes partneremnek,és nem tok semmit tenni ellenne .Se vírusírtó(CA antivirus) ,se a spybot nem találja.Mit lehet ilyenkor tenni?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

vagy akkor hogy távolítsam el?

Saddalim
áá miért akarod törölni?

Az lsass.exe ott van,de nem tudom lekapni a system32-böl,mert ugyebár fut.De leálítani sem tudom a feladatkezelõböl,mert ezt irja ki: Ez egy kritikus rendszerfolyamat.A rendszer nem tudja leállítani<#szomoru1>.Nem lehet valahogy másképp leállítani,hogy törölni tudjam?

Saddalim
-az alg a windowsnak a központi komm. programja
-a lsass is win-program, ha viszont a futó alkalmazások (Ctrl+Alt+Del, második fül) látsz lssas.exe-t akkor irtsd!
-skypepm- a skype extráit kezeli.

ez mind ami netet használ?

Letöltöttem a NetLimitert,és ezeket dobta ki:
alg.exe - erre gyanaxom
avgnt.exe - AntiVir
avguard.exe - AntiVir
firefox.exe - Tûzróka
kpf4gui.exe - Kerio szûzfal
kpf4ss.exe - szintén Kerio
lsass.exe - erre gyanaxom
msnmsgr.exe - MSN
skype.exe - Skype
skypepm.exe - +erre gyanaxom
svchost.exe - gondolom ez a net

Melyik lehet a bûnös?

Saddalim
rákerestem az én AOE3 telepítésemben, és sehol nincs ez a file. :S

Saddalim
vmi háttérben futó dolog megpróbál kapcsolódni vkihez, akihez nem tud. a NetLimiter nevû programmal megtod nézni hogy melyik futó alkalmazás használ netet, ezzel ki tudod szûrni hogy melyik lehet a ludas

Sok mindent láttam,de fõként Outlook Express gondok....Én egyáltalán nem használok sem Outlookot sem más levelezõ programot.Viszont találtam a bajommal kapcsolatos 'leírást',csak nem igen értem mit kéne csinálnom:
Socket error = #10060

10060 is a Connection Time-out error that usually appears when the client does not receive a response from the server for a specific command.

Most often this occurs when you try to connect in PASV mode to a server that prefers PORT for data connections. If you see an error log similar to the one following, right click the problem site and choose Site Properties, click the TYPE tab and change the Data Connection Type to Use PORT.

COMMAND:> PASV

227 Entering Passive Mode (xxx,xx,xxx,xx,x,xxx).

COMMAND:> LIST

STATUS:> Connecting ftp data socket xxx.xx.xxx.xx:xxxx...

ERROR:> Can't connect to remote server. Socket error = #10060.

ERROR:> Failed to establish data socket.

If you are still receiving a 10060 error, another possible cause is the server is trying to send a listing for a very large directory (with many thousands of files) causing the client to time-out while waiting. Try increasing the time-out value under Tools > Global Options > Transfer > Reconnect and resume in seconds if nothing received, to a higher value, such as 45 or 60 seconds.

A cd-n megtalátlam a tömörített file-ok között ezt firewallinstallhelper.dll és ezt is kiírta többekközött, hogy EZT a file-t nem találja, és ezlrt áll le az uninstall:S Kimásoltam ezt az egy file-t, szted ezt kéne vhova betenni? és akkor talán végig csinálná ezt a lökött unsintallt?... Bár monduk érdekes mert már nincs mint uninst..:S

Köszi a segítséget, ezeket megnéztem és töröltem, és találtam vmi C-vel kezdõdõt, aminek Age of Empires The Warchief votl a neve azt is kiszedtem, de még mindig nem akarja, csak ezt a hülyeséget írja ki:S

Saddalim
futtatásba: regedit

CSAK akkor menj tovább, ha biztosan csináltál MINDEN ÁGról biztonsági másolatot (fájl-exportálás - MINDEN ÁG legyen kijelölve) !!!

töröld ezeket:
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Microsoft Games/Age of Empires III
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Microsoft Games/Age of Empires III
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/Installer/Products/A06CC9B718B93A649A35676BFBE9CE79 - ez utóbbi más lehet, ha nem ez, akkoraa Productsban a sorozatszámok között keress olyat, aminek a ProductName nevû változója "Age of Empires III"

ezek közül lehet hogy a registry cleanerrel már kiszedtél párat. és a másolatot nehogy elfelejtsd!

ha elcseszõdne a winfos - csökkentett módból hozd be a regeditet és importáld a kimentett filet

A hiba az az lenne hogy egyszer félbeszíktottam az AOE 3. + Warchief unistallját, és azóta nem lehet leszedni a géprõl. Pontosabban, maga a game már nincs a gépen, és mondtátok a regcleanert, hogy azzal takarítsak.. Találtam is pár file-t ami rávonatkozott de ennyi. Mikor megpróbáltam a Warchief-et megint feltenni, kiírta h elsõnek unistall kell.. Megkérdi h maradjanak-e a mentések v sem.. Mindegy milyen választ adok mert mind1 után kiírja a hibaüzenetet, hogy lelett állítva az unistallálás, mármint ez a mostani, próbáljam meg újra... ÉS ennyiben marad a dolog..😞

fery02
Egyszer leírták már a játék topicjában a megfoldást, megkeresném, de az a gond, hogy a keresõ nem találja a topic-ot :S Tényleg van valai gond az sg keresõjével. Megszûnni meg nem hiszem, hogy nem szûnt, egy több ezer hozzászólásos topic.

Saddalim
#5401: Gugli
#5402: ha eredeti, akkor királyul meg tudod oldani, ha nem akkor sajnos ez van...
#5403: sajna nem ismerem a cuccot...

Prince23
És erre tudtok segítséget adni?

Feltettem az Uefa 2006/07-et, de nem tudok bl-ezni. Mindent tudok csak a trebleben nem tudok meccselni. Mindig kiírja, h menjek vissza a kezdõ 11-hez. De hát már mindent próbáltam.
És mikor a treblebõl rögtön kilépek a windozba, akkor mindig a szokásos setup.exe gonddal jön elõ. Pedig nem fagyogat. Már krekket is cseréltem, de semmi. És szeretnék már a fõjátékmenûjét kiválasztani, de nem enged meccselni😞((
Elõrre thx a választ. nagyon fontos lenne.

Prince23
Nem tudna segíteni vki nekem abban, h h kell kiírni pl. a Colin dirt (8.01 G😎 játékot 2 db dvd-re???? Ha egyáltalán lehet ilyet csinálni, h ketté osztom.

Kibányásztam a gépbõl a dolgokat,majd visszaraktam,de továbbra is fennmaradt a hiba.<#rinya><#help><#szomoru1><#shakehead><#violent>

Saddalim
kösz

JAG1
Jó csúnya a benner...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Saddalim
na. ezaz amit nem írtál.
próbáld meg az összes PCI és AGP kártyádat (különös tekintettel a VGA-ra) kiszedni, aztán vissza (de mindet ugyanoda ám!)

Prince23
Helló
Nem akarja az íróm kiírni a kétrétegûeket, mindig megáll 60-70%-nál. Ti esetleg tudnátok segíteni ez ügyben?

'Nem indul valami/sötét képernyõt ad/néha elsötétül a kép benne/lefagy közben. Mi lehet a baj?' Minden indul.Nem sötétül el semmi.És a gép sem fagy le.Csak 1 hibaüzenet ad!
Gépem alig 1 hónapja lett formázva.Megvan a legújabb driver,illetve DirectX.

...Ezért nem tudtam mit akarsz a GY.I.K-kal...

Saddalim
mi az a "valami hiba" ?

Az a ár szemét megtalálása után+ újraindítással meg uninst majd utána megint installal se megy.. Lehet h akkor majd csak akkor fog futni, hogyha C format lesz..<#rinya><#szomoru1>

Saddalim
6. pont

Kösz a progit! TaláltAM vele párat, de még így semengedi a dög..:S

annyira hülye nem vagyok..csak az 5 oldalt olvastam el.

Saddalim:gondolom a topik tetején lévõ 'Mielõtt kérdeznél' feliratra gondolsz.Nem tudom mit akarsz a GY.I.K-kal ill. Fogalomtárral.

zeli
lol, lehet végigolvasott 5390 hozzászólást <#hehe>

Saddalim
pedig jó nagy piros betûkkel van írva

zeli
próbáld ki egy Registry-pucolóval.

Szerintem én vagyok a balf*sz,mert semmi,a problémámhoz kapcsolatos dolgot nem találtam.<#szomoru1><#rinya><#help><#help>

SziasztoK!
Segítség kéne! Nem rég szedtem le a TWC-et, és az uninstall-t leálíltottam, majd mikor megint folytatniakartam, akkor már nem tudta leszedni rendesen. MAjd megnéztem a mappát ahol elvileg volt, ott pedig már nem volt bent a game!... MAjd leszedtem egy takarító programot, és azzal sikerült leszedni, hogy legalább a sajátgép, programpok telepítése/törlése menübõl eltünjön.. De mindig mikor tenném fel, kiírja h lekell elsõnek törölnio a megmaradt file-okat.. Mondom ok, és mire elkezdené,m vmi hibát ír ki, és leáll.. Nemtudom feltenni!😞(
Elõre is köszi!

Kösz a sok segítséget!De legalább már tudom hogy van megoldás😊.Kénytelen leszek végigolvasni mindent >.<

Saddalim
be se linkelem, nem is mondom meg mirõl van szó, csak annyit mondok, hogy olvasni jó

fery02

zeli