Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
Ebben a listában benne van az alaplapod?
Negyed annyiért lehet ennél jobb teljesítményû hûtõt venni.
AC Freezer 7, vagy Hyper TX. Mindkettõ 4-5-6K körül van és ua, vagy jobb a hatásfokuk.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Szépjóestét, vagyis lassan már reggelt.
Gondoltam egy merészet, mivel a processzorom hûtése megadta magát Murphy csodás törvényeinek, a processzor meg drága volt ahhoz, hogy hagyjam füstölögni, vásároltam egy Zalman hûtõventillátort, CPNS 9500 AM2 kóddal jelzett típust.
( http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=202&code=005 )
Meg is van minden, csavarok, egyebeket, négy szép furat az alaplapon, négy a ventillátor talapzatán, az egyetlen probléma az, hogy az istennek se fedik egymást (úgy 10-15 mm az eltérés, szélességben). Forgattam keresztbe-hosszába, megpróbáltam csukott szemmel, csücsörítve, féllábon, sehogy nem jutottunk dûlõre.
Gondoltam, érdeklõdök a forgalmazónál. Kedves hölggyel társalogtam telefonon, mézes-mázos szavaival meggyõzött, hogy ezt az isten is egy Nforce4 M2N4 (SLI, AMD AM2) alaplapra teremtette.

Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Én néznék el valamit, vagy az értékesítõ nem volt tisztában a dologgal, és nem is kompatibilis a ventillátor és az alaplap? S ha igen, hasonló árkategóriás (15-nél többet nem nagyon szánok rá) ventillátort tudna valaki ajánlani?
newil
boc s,de már késõ van.kihagy agyam.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

newil
pontosabban ezt ,hogy ne kelljen utánna járni :

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

newil
Telepítettem volna a El Matador játékot és ilyet írt ki : [imgw=http://images.netbag.hu/20070920/23365862496.jpeg[/imgw]
Mi lehet a probléma esetleg megoldás rá? Elõrre is kösz.

Tomsteel
bus simulator 2008
link

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

zeli
Írsz egy moderátor topikba, és beteszik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hogy lehet bannert kirakni megnyitott topic-ba?

Saddalim
ha acc nevet és linket, utánanézek

Tomsteel
nyitottam egy új topikot, és mikor rákeresek keresõvel nem találja meg, ez miért van?

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

zeli
Nekünk UPC Directünk van, és régebben mi is gondolkodtunk azon, hogy átváltunk Digire, mert tényleg kurva drága lett. A Digi meg olcsó. De aztán a régi vásárlóiknak adtak valami kedvezményt és most olcsó 😊
A másik meg, hogy múltkor volt nálunk egy szakember, aki állítgatta a tükröt, mert szar néhány csatornánál.(ez a hiba csak nálunk van, mert a mikrohullámú net bezavar), és mondta, hogy õ Digis tükröket is szerel, és aszonta, hogy annyit is ér a szolgáltatás, amennyibe kerül.Mondta legtöbbször a tükrök szaródnak el, meg ilyenek... szóval maradtunk UPC-nél 😊
De ha neked a sport csatornák kellenek, akkor fizess elõ az alapcsomagra+ a sport csomagra azt kész 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Véleményetekre lennünk kiváncsi!

Szeretnünk a szerzõdést a upc kábeltv-vel felbontani, mivel qrva drága és qrva kevés csatornát szolgál.
Szeretnünk mûholdra áttérni. Szerintetek melyik a jobb a full-os extra csomagba:
1. Upc?
2. Digi?
Nekem elsõdleges célom az EuroSport 2 szolgáltatása lenne + az összes sport csatorna (s1-2, klub)

thx

Saddalim
A háznak nincs köze a géphez. Az csak arra van, hogy legyen mibe becsavarozni.
A videokártyáról itten keresgélj (naggyon nehéz rátalálni)

zeli
Ha veszel egy új házat, akkor fogod az egész cuccot és átszereled abba 😄😄
1.: Annyi MB-os, amilyet veszel.
2.: Ha kicseréled a házat ugyanúgy fog minden menni...

Szeretnél venni új számítógépházat,és kérdeznék pár dolgot.
Gecube radeon 9550 extreme VGA hány MB-os?
Illetve ha veszek egy sz.házat az egér,billentyûzet,monitor,hangfal stb. jó lesz a csatlakozás?
Biztosra szeretnék menni.

de ha van saddaléim akko küld el!!
léccci
kösszi!!
mért? neked van saddalim??
Saddalim
1. Nem adóvevõ oldal.
2. Miért pont ennyi?
3. Tanulj meg magyarul.
4. Ne írd ki direktbe az emiled, attól kapod a spamet.

sziasztok!!! valakinek van battle realms winter of the wolf teljes játék 2990ft ért? vagy annyi is elég hogy a honlap megmondása ha tutttok segíteni erre a címre írjatok [email protected]
Igen, fel van telepítve.

Saddalim
a winfos újratelepítéséhez a gyors/nem gyors formázásnak nincs sok köze

Prince23
A két megoldás közül egyik csak sikerül. ha ez nem, akkor a másik. ennyi. de nem kell itt újratelepíteni xp-ét...elég, ha a msconfigot beütött, és azt kiikszeled, amit írtam

dragon11
Ohh..de akkor most újra formázzam meg(mély-el,lassú)és újra fel xp ?és utána csinjam meg amit prince mondott?

zeli
Azt ajánlom gyorsformázást sose használj. Ha már formázod, akkor rendesen, a gyorsformázás nem jó semmire!

dragon11
Újra tettem a gépet neki még tegnap formával is 😊(gyors forma),de többet nemfrissíti és megoldva..😊 majd átmegyek hozzá és megcsinom😊

zeli
A Windows tûzfalat kapcsoljátok ki! S legközlebb mikor a frissítéseket töltitek figyeljetek arra, hogy az Eredeti Windows, Valódi Elõny nevû program ne kerüljön a gépre, ha a Windóz nem eredeti!
(Ha már fent van próbáljátok leszedni vhogy, vagy Winreinstall)

dragon11
Jah értem😊 oks,köszi!Jó hogy van ember aki megosztja a problémáit😊 minnél elõbb igyekszem eljutni hozzá és megcsinálni neki😊

Prince23
A gépet restartoljátok

Prince23
Remélem sikerül..., mert nekem is volt egy ilyen eredetvizsgálat, DE nekem annyi kül-lel, h tudtam netezni ennek ellenére.
meg az automata frissítéseknél oda kell ám figyelni, h mit tesz föl a gép. Csak frissítéseket engedjétek, h tegye......

dragon11
Jah bocsánat...a modemét restart vagy a gépét vagy mindkettõt?:S és milyen sorrendben?(Bocsi én csak az alapokat tudom..)😊

dragon11
Oh örök hála!Megcsináljuk kicsit késõbb,remélem megoldja😊 köszi elõre is ha valami nem megy írok!mégegyszer köszi!😊

Doom 4
HAHÓ nekem nem tudtok segíteni ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince23
Futtatásba írjátok be: "msconfig" és keresétek meg az RTHDCPL-t és azt kapcsoljátok ki, és nyomjatok egy restartot!

dragon11
Egy ismerõsömnek van egy problémája az internetével,kb 2éve megy gondtalanul a nete felfrissítették a windows-t és kiírta hogy megbukott az eredetiség vizsgálaton és a nete lecsatlakozik(modemes,T-online)semmit nemír ki.Ha kattintana a t-online-os csatlakozó gombra kiírja hogy kapcsolat bontás és magától bontja a kapcsolatot...csatlakozni nem engedi mind ez üzenet nélkül mi lehetne erre az orvoslás?Köszi a választ.

Köszönöm mindenkinek
Qwerty4
feltelepítetted a kártya driverét?

Qwerty4

Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Feltelepítettem egy játékot és amikor el szeretném indítani azt írja ki, hogy NOT_3DDEVICE vagy NOT_3DTYPE. Ezzel mit lehetne kezdeni szerintetek? Aki tud, az legye szíves segítsen, nagyon fontos lenne, amúgy a gép az 2,3 GHz, 512 Mb RAM, és egy Ati radeon 9200-es kártya van benne. Elõre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.

JAG1
Mahjong...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zeli
Tortasütögetõs?😄😄
Azigen, majd körülnézek, mert nem nagyon nézelõdtem. Nekem Ultimate van fent, de kb 5 percet voltam rajta 😄

Saddalim
igen, az van benne, meg arckitalálós, tortasütögetõs (ez a kedvencem 😄), meg ilyesmi. ultimateben még több, pl póker

zeli
Asszem paszinánsz megmaradt, de van még annyi fasság benne 😄
pl.: én elszórakáztam rajta vmi golyóstoll nevû programmal, aminél volt egy golyó, és a lyukba kellett beirányítani úgy, hogy rajzoltad az útvonalat...

Hy
A Vista operációs rendszeren mik az alapjátékok? ( Xp-n flipper, pasziánsz)
Doom 4
hi
Az lenne a problémám hogy volt 1 ideig egy mûködõ itthoni hálozatom 2 gép között (olyan hogíy játszani is lehessen meg erõl a géprõl krllrt nyomtatni ahoz be kellet kapcsolni a másikat mert azon kersztül történt) most vettünk nyár elején 1 új videókarit ujra raktuk a gépet és felhasználói fiók olyan lett hogy be jkell jelentkezni( lehet e e miatt?) vagy miért van mert most a másik gép az nem tud csatlakozni ehez a géphez most próbáltam volna megosztással átküldeni valamit és nem ment aztán megjött fater ls próbáltunk nyomtatni de azt irta hogy a másik gép (amin keresztül nyomtatunk) nem kapcsolódhat. köszönöm a elõre is a segítséget.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Qwerty4
nincs ehhez magyarítás, mert már eleve magyarul jelent meg a játék, sztem kérdezd meg ezt a Port Royale topikban ha van, lehet hogy a magyar fájlokat megosztották egymásnak a fanok(!)

Qwerty4

Nekem va,de hova kuldjem ,mert meg,uj vagyok.
kinek van aPortRoyalra,magyarositasa.mert nekem az angol van meg.
sziasztok...valaki tudna nekem küldeni a GTA San Andreas-hoz exe file-t küldeni...asszem 13,7MB. segitsetek...köszi...e-mail címem: [email protected]
Qwerty4
játékhiba volt...

Qwerty4

Qwerty4
Vagyis mi okozhassa ezt a hibát?

Persze a játék lefagy...és kidob a desktopra.

Qwerty4

Qwerty4
"General protection fault!

History: RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop"

A fennti szöveg minek a hibája lehet?A játéké vagy vami másé?

Qwerty4