Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Negyed annyiért lehet ennél jobb teljesítményû hûtõt venni.
AC Freezer 7, vagy Hyper TX. Mindkettõ 4-5-6K körül van és ua, vagy jobb a hatásfokuk.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gondoltam egy merészet, mivel a processzorom hûtése megadta magát Murphy csodás törvényeinek, a processzor meg drága volt ahhoz, hogy hagyjam füstölögni, vásároltam egy Zalman hûtõventillátort, CPNS 9500 AM2 kóddal jelzett típust.
( http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=202&code=005 )
Meg is van minden, csavarok, egyebeket, négy szép furat az alaplapon, négy a ventillátor talapzatán, az egyetlen probléma az, hogy az istennek se fedik egymást (úgy 10-15 mm az eltérés, szélességben). Forgattam keresztbe-hosszába, megpróbáltam csukott szemmel, csücsörítve, féllábon, sehogy nem jutottunk dûlõre.
Gondoltam, érdeklõdök a forgalmazónál. Kedves hölggyel társalogtam telefonon, mézes-mázos szavaival meggyõzött, hogy ezt az isten is egy Nforce4 M2N4 (SLI, AMD AM2) alaplapra teremtette.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Én néznék el valamit, vagy az értékesítõ nem volt tisztában a dologgal, és nem is kompatibilis a ventillátor és az alaplap? S ha igen, hasonló árkategóriás (15-nél többet nem nagyon szánok rá) ventillátort tudna valaki ajánlani?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Mi lehet a probléma esetleg megoldás rá? Elõrre is kösz.
link
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A másik meg, hogy múltkor volt nálunk egy szakember, aki állítgatta a tükröt, mert szar néhány csatornánál.(ez a hiba csak nálunk van, mert a mikrohullámú net bezavar), és mondta, hogy õ Digis tükröket is szerel, és aszonta, hogy annyit is ér a szolgáltatás, amennyibe kerül.Mondta legtöbbször a tükrök szaródnak el, meg ilyenek... szóval maradtunk UPC-nél 😊
De ha neked a sport csatornák kellenek, akkor fizess elõ az alapcsomagra+ a sport csomagra azt kész 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szeretnünk a szerzõdést a upc kábeltv-vel felbontani, mivel qrva drága és qrva kevés csatornát szolgál.
Szeretnünk mûholdra áttérni. Szerintetek melyik a jobb a full-os extra csomagba:
1. Upc?
2. Digi?
Nekem elsõdleges célom az EuroSport 2 szolgáltatása lenne + az összes sport csatorna (s1-2, klub)
thx
A videokártyáról itten keresgélj (naggyon nehéz rátalálni)
1.: Annyi MB-os, amilyet veszel.
2.: Ha kicseréled a házat ugyanúgy fog minden menni...
Gecube radeon 9550 extreme VGA hány MB-os?
Illetve ha veszek egy sz.házat az egér,billentyûzet,monitor,hangfal stb. jó lesz a csatlakozás?
Biztosra szeretnék menni.
léccci
kösszi!!
2. Miért pont ennyi?
3. Tanulj meg magyarul.
4. Ne írd ki direktbe az emiled, attól kapod a spamet.
(Ha már fent van próbáljátok leszedni vhogy, vagy Winreinstall)
meg az automata frissítéseknél oda kell ám figyelni, h mit tesz föl a gép. Csak frissítéseket engedjétek, h tegye......
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Azigen, majd körülnézek, mert nem nagyon nézelõdtem. Nekem Ultimate van fent, de kb 5 percet voltam rajta 😄
pl.: én elszórakáztam rajta vmi golyóstoll nevû programmal, aminél volt egy golyó, és a lyukba kellett beirányítani úgy, hogy rajzoltad az útvonalat...
A Vista operációs rendszeren mik az alapjátékok? ( Xp-n flipper, pasziánsz)
Az lenne a problémám hogy volt 1 ideig egy mûködõ itthoni hálozatom 2 gép között (olyan hogíy játszani is lehessen meg erõl a géprõl krllrt nyomtatni ahoz be kellet kapcsolni a másikat mert azon kersztül történt) most vettünk nyár elején 1 új videókarit ujra raktuk a gépet és felhasználói fiók olyan lett hogy be jkell jelentkezni( lehet e e miatt?) vagy miért van mert most a másik gép az nem tud csatlakozni ehez a géphez most próbáltam volna megosztással átküldeni valamit és nem ment aztán megjött fater ls próbáltunk nyomtatni de azt irta hogy a másik gép (amin keresztül nyomtatunk) nem kapcsolódhat. köszönöm a elõre is a segítséget.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Qwerty4
History: RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine:😄raw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop"
A fennti szöveg minek a hibája lehet?A játéké vagy vami másé?
Qwerty4