Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Itt minden számít, a proci is, a VGA is és a RAM-ok is.
És ezek kb. egyszinten kell legyenek, ne legyen egyik alkatrész se több, se kevesebb a többihez képest. 😊

Qwerty4

Prince23
Na megvettem az Amd Athlon 64 X2 Dual-Core Procit. 19 rugóért, remélem barátságos áron😊
És reméelm az eddigi szar 1600 mhzes procimtól jóval szépen fog futni a 2 GB ram + 7300 GT.
Bakker és én eddig szemtõl hitten abban, h a legfontosabb a Ram meg a Vga. nem gondoltam volna, h a proci ENNYIRE számít a ramokhoz értve😮

hali,szerintem bírnia kell,mert a kért konfig:Sortie :
27 novembre 2003
Version :
française intégrale
Config minimum :
Win 98SE/ME/2000/XP, P 850 MHz, 256 Mo de RAM, carte 3D 32 Mo, 2,5 Go disque dur
Config conseillée :
Win 98SE/ME/2000/XP, P 2 GHz, 512 Mo de RAM, carte 3D 64 Mo, 2,5 Go disque dur
Bocs,de csak franciául találtam meg.A konfigom P4 2.8GHz,1024DDR,FX5500 128MB,WinXP SP2,DirectX9c.De a szemét progi DirectX9b-t kér,miért nem jó neki a 9c?????
dragon11
Ok...értem..akkor nevegyél Core Dou-t se Core 2Dout..ok én elhiszem neked!

JAG1
Mi? Lejárt az ideje. A legkisebb Core Duo 15K és keresztbe lenyel bármekkora PIV-et.
Ráadásul agyon lehet húzni.
Aki mostanában PIV-et vesz, az bolond.

A C2D-ról már nem is beszélve.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zeli
Szerintem a videókártyád nem bírja...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Mi a bajod a PIV-el?mondd el fõnök ha igazad van én elhiszem neked...^^

Jah,azt már nem írtam melyik gamet:Secret Weapons over Normandy-ezzel vannak a gondjaim
JAG1
8800GT :-)

GTS minimum, de sempron mellé 8800-at. Istenem. Koma tedd meg, hogy ha nem értesz hozzá, butaságokat ne beszélj már....

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Jujj b+, PIV-et tudod kinek ajánlgass...
Ráadásul az X2 bele sem megy a lapjába...

Ehh...

Megvettem a gammát,feltelepült,de nem akar elindulni.Átfuttattam a beépített Analyse your computer és megdöbbentem😄irectX9B Failed,D3 hardver Failed!!!??????????Configom😛4 2.8GHz,1024DDR,GA-8Ipe1000G,GFx 5500 128MB,250GB winyó,DirectX 9C-legfrissebb.VALAKI PLS HELP SOS!Köszi

Prince23
Jah nem, csak 7600 GT-re lenne még zsé.... 7900 is drága, nagyon. a 8800Gt-nek a fele.

Prince23
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Szal azt mondod, ha lehet vegyek Ge 8800 Gt-t, háát most néztem az árát, basszus nagyon drága... Inkább 8500 GT-t tudnék venni, de sajnos ezek a 8**** karik már dx 10-esek. És nekem az a gondom, h Vistát nem akarok, mert ugyebárcsak az támogatja a dx 10 effekteket, az xp pedig nem.

szal ez a kari: GeForce 8500 GT 512MB PCIE TV out DirectX10 passzolna a leendõ 2 gb ram, meg Amd athlon 4200+-hoz.
csak mint már írtam: vistát nem akarok. majd több évek múlva esetleg
Csak az a gond, h az xp-s konfigot szeretnék, akkor meg elég lenne egy 7900GT?? vagy 8500 GT..? (csak az xp nem tudja kihasználni (?)

dragon11
De válaszolok,ennyit még itt a többi msn-en van privi-be mert ez off:
Te kezdtél itt mekegni a törvényekrõl.....mikor else olvastad figyelmesen hsz-emet .....szal te pattogsz?^^de ezzel is megszegem a rendet..nemlehet másokat sértegetni...se káromkodni a fórumon stb..szal^^hagyjuk is.....csak fura te mekegsz itt és else olvasod mind1...

zeli
De te nem az öcséd gépén akarod használni -.-
Na mindegy, erre ne válaszolj, mer nem fog érdekelni...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Zeli de én mondtam neked hogy olvasd el azt a kibaszott hsz-emet és meglátod bele egyezésével történik és nemértem miért kell egybõl kötekedni ennyit errõl....jaa hagy írja be semmi baj nincs vele megkérdezi és válaszoljunk rá segítünk neki,mert szüksége van rá!A haverjától is kérdezi..jólteszi sztem^^

dragon11
Persze hogy elég,sõt bõven!A videókártyád is elég mint mondtad,de persze ha van rá kereted késõbb vehetsz tõle modernebbet,és elég lesz egy jó idõre..😊

zeli
Prince: Mi a fasznak írod be akkor?-.- Vedd meg, nekem nyolc...
Dragon, mondtam, hogy akkor illegális, ha más beleegyezése nélkül települ a gépre.De tõlem használd csak, nem én bajom..

dragon11
Hát a 7300GT az ugyebár az alaptól jobb 2fokkal....a frekfencia növelt gyorsabb..hát...szerintem bõven elég..😄 de ha van rá kereted vehetsz 8800GT-t ami elég lesz neked sok idõre.😊 sztem jó ez...a játékokhoz meg elmegy medium/high..attól függ mi sztem megy a high-en is..😊

Prince23
Aki ért hozzá, értelmezné nekem ezt a 2 Gb ddr2-es ram és a Geforce 7300GT konfigomra? Ja és alapvetõen játszásra kéne... (Crysis)

Dual Core CPU
- 2 x 2,2 GHz frekvencia
- Socket AM2
- Brisbane mag
- Pacifica, SSE3, NX-Flag, Cool'n'Quiet, F-Stepping
- FSB 1000 Mz
- 2 x 512 kB cache
- tálcás

Prince23
Ok, akkor csak athlont választok
Hát haver ezt az Amd athlon 64 X2 AM2 4200+ ajánlja, meg nekem is zsém arra fix lenne. és utána néztem most, h 2x2.2 ghz. ez szted jó választás lenne?
Ja és remélem, h a 7300 Gt az elég?
amúgy kösz

dragon11
Intel Pentium IV 3Ghz 1mb chas átlag jó..ha turbós akarsz lenni..😄 akkor Core 2Dou 1.86Ghz(2magos szal 2x1.86Ghz)jó választás,illetve Intel Pentium IV.D-s 3.Ghz 1mb cash ugyanúgy...illetve áram takarékos,de nagy hûtést igénylõ AMD Athlon serias-okat ajánlom...3Ghz-s abból olyan 2,4Ghz intel-nél összehasonlítva....hát..1-2 FPS game-nél jobbm int az Intel de az Intel a film tömörítésnél is gyorsabb..sztem jobb..😊,de tied a döntés😊

dragon11
És tud róla a tesóm szvsz.....(ha még ezis érdekel 1tesóm van,a másik illetõ meg nem mind1?)^^....szal...

Prince23
Jah és 2 Gb ramon van össz!!!! már csak egy jó procit kén ajánljatok😊
Tanácsként megfogadom😊

dragon11
Ember te nemvágod mitakarok lol msn-en megmondtad,hogy illegális én megmondtam ok elfogadtam..azóta van új karim is szvsz...és home keylogger ami kurvára nem illegális(mivel tesóm-nak a gépét 2en használják,mivel nekem sajátom van az enyémet békénhadják ezért az övét ketten használják..de tudni akarja hogy a másik illetõ miket,hol,és mikor néznek meg...Ezt hívják Home Keyloggernek...^^szvsz nemértem mitparázol..

Prince23
Csak jól járok vele, remélem a Crysis, meg a CoD ill. BiAHH jól kifogja használni...
Azt szeretném még kérdezni, h szerintetek a GF 7300 GT az ugye még jó, hisz támogatja a sm 3-at?!

A lényeg azon van, h nekem egy 1666 mherzes futtatású procim van, amihez a 2 Gb ramot nem használja ki alaposan.
Szal azt szeretném kérdezni, h egy 2200 mhz-es proci az jó lesz a 2 GB ramhoz????!!

thx elõre is.

dragon11
Hát igen a 3gb ram az túlzás..de figyi ha mondjuk tegyük fel a közel jövõben kijövõ gamek alap ramja 2gb lesz és így fog felfelé emelkedni nemkell újjítania de persze a Mhz-e is számít szal....sztem legyen 2Gb ramod 6**Mhz vagy 5**Mhz(nemtom fejbõl)...de persze mostis van egypár game amihez kell a 1gb+..szvsz...de pl jóljöhet a 2gb a konventálásnál tömörítés(gb-os fájlnál,film)stb...szal tanácsolom a 2gb elég bõven is..😊 de vehetsz 3GB-ot is a jövõbe nemkell ramot venned..innentõl a tied a döntés..😊)

zeli
177/A. § Az az adatkezelõ vagy adatfeldolgozó, aki

a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérõen személyes adatot kezel,
b) személyes adatot jogellenesen továbbít, vagy nyilvánosságra hoz,
c) személyes adatok kezelésére vonatkozó bejelentési kötelezettségét nem teljesíti,
d) személyes adatot az arra jogosult elõl eltitkol,
e) kezelt személyes adatot meghamisít,
f) közérdekû adatot eltitkol vagy meghamisít,

vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntethetõ.

Különleges személyes adatokkal visszaélés

177/B. § (1) Aki a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályban meghatározott adatkezelése során tudomására jutott különleges adatot

a) jogellenesen nyilvánosságra hozza;
b) jogosulatlanul felhasználja, vagy illetéktelen személy részére hozzáférhetõvé teszi

bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

(2) Aki különleges adatot maga vagy más részére jogosulatlanul megszerez, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.

zeli
Szerintem felesleges venned +2GB RAM-ot. Gyors lenne, de annyi memóriára maximum akkor lenne szükséged, ha egyszerre akarod futtatni a Photoshopot, a Pinnacle Studio-t, A Firefoxot, A GTA San Andreast, a BioShockot, meg a Half-Life-ot 😊 (na jó, így már túlzás)
Szerintem +1Gb bõven elég, de ez az én véleményem..

dragon11
Akkor igen..😊

Prince23
Nah írtam a memórihához - miket ajánlsz c. topikba
jelenleg a gépen csak kismértékben használja ki a 2 GB ramot. a proci a felelõs, meg talán a 7300GT sm 3-as támogató vga-m (?)

dragon11
Actual Spy nemregizett verziójú keyloggert átlehet juttatni más gépére,vagy ez csak a saját gépeden megy?:S

dragon11
#5649:Szerintem igen,de attól is függ miket dolgozol/játszol a gépeden..😊
#5651:Szerintem ide is felteheti..;-)

Qwerty4
Sztem itt tedd fel ezt a kérdést.

Qwerty4

Prince23
Senki se?

Prince23
Helló!

Jelenlegi konfigom: WinXP, Amd sempron 3000+, 1 GB ram, GeForce 7300GT (sm 3.0)

Szal: szeretnék venni + 2 GB Ramot. És azt szeretném kérdezni gépekhez értõk felé, h jól kihasználódna a 3 GB Ram a VGA-val?

Thx

Qwerty4
nincs magyarítása!

Qwerty4

sziasztok
tudja e valaki h. az NBA Live 06hoz van e magyarosítás?és honnan tudnám letölteni..keresgettem a neten de nem találtam...???????
zeli

dragon11
#5642:Húha fogalmam nincs..:S nemismerem a játékot megnéztem neked az sg-s topic elavult ott ..:S nemtudom..keresgess fórumokat lehet ott tudnak segíteni..😊
#5644:Ezt nemtudom kérdezd zeli-éket.😄

Seth
Sztok
Milyen progival tudnék egy a wincsire már felmásolt audiócd-bõl(nem image fájlként , hanem csak a track-ek lettek kimásolva) mp3-at csinálni? Az origi lemez már nincs nálam

PSN ID.: Beegabor

nah meg ugye vannak, ilyen fehérruhás emberkék(agent) azok mire jók vagy mit kell velük csinálni mert állandóan rongálják a berendezést. Szétrugdosnak mindent.
szia, hát ugye a játékban van az a világtérkép ahova, ilyen sárgaruhás(axem worker)-eket kell vinni és akkor jár utánnuk némi pénz azt hiszem minél többen vannak annál több pénz, de ott van három ilyen fül--( plottin, stealing, hiding)--- Azok mire jók? Meg tulajdonképpen itt a világtérképen mit kell csinálni? Jah és nagyon az elején vok a játéknak, itt sztem ez a legelsõ pálya itt mi a cél?
dragon11
Szia,mondd milenne ott a probléma?😊

sziasztok segítségre lenne szükségem Evil Geniussal kapcsolatban..
zeli
Akkor használd a SnagIt-et. Ha az alap sémát átállítod a catalogosnál, akkor megadhatod, hogy hova akarod menteni és milyen formátumban😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a SnagIt-hez elég, ha csak egy serialt keresel

Qwerty4
Köszi az infot! 😊
És nincsen más csakugyan ilyen kategóriájú progi, amit fel is törtek?
Megnéztem több Frapset ami mellett azt írta, hogy cracked vagy registred, azok meg nem indulnak el.
Vagy ha nincs ilyen, akkor kell keressek egy olyat ami gyorsan és több fájlt tud pillanatok alatt átalakítani bmp-bõl jpg-be, hogy ne egyenként kelljen Irfanviewben. 😊

Qwerty4

zeli
Használd a Frapset, meg tudod adni, hogy hova mentse, és - ha a Fraps megvásárolt változat - akkor tudsz választani, hogy jpg, bmp, vagy png formátumban mentse! Általában a játék exejének a neve, meg a pontos dátum, hogy mikor lett a screenshot készítve a fájlnév.
Vagy egy másik jó kis program az a SnagIt, az egy képlopó program, lehet vele olyan beállítást, hogy teljes képernyõt fényképezze, és a katalógusba(Dokumentumok\SnagIt catalog) mentse.
Mindkettõ észrevehetetlen, ha csak jázékokból szeretnél screenhotot csinálni gyorsan, rendezetten, inkább ajánlom a Frapset.
Hátrányuk, hogy mindkettõ fizetõs..

Qwerty4
Üdv!

Tudtok egy olyan progit ajánlani ami játék screenshotok készítésére alkalmas, annélkül, hogy fényképezésnél automatikusan kilépne, hogy manuálisan mentsem a fájlt?Tehát automatikus mentésre lenne szükség, a mentés útvonalát megadhatom én magam...több képet is készíthetek, ezeket meg mind másnéven mentené a progi az adott mappába.
Olyan játékokhoz kéne ahol nem lehet alapba shotikat csinálni.

Qwerty4

Aha, akkor mégiscsak benéztek valamit. Mint kiderült, az M2N4-est mégse szereti annyira. De nem baj, ingyen visszaveszik, végülis így fair. Próbáltam megnézni egyébként én is a listát, de vmiért se firefox, se az opera nem jelenítette meg.
A hûtõket megnézem.
Köszönöm szépen a gyors választ.