Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ezek kb. egyszinten kell legyenek, ne legyen egyik alkatrész se több, se kevesebb a többihez képest. 😊
Qwerty4
És reméelm az eddigi szar 1600 mhzes procimtól jóval szépen fog futni a 2 GB ram + 7300 GT.
Bakker és én eddig szemtõl hitten abban, h a legfontosabb a Ram meg a Vga. nem gondoltam volna, h a proci ENNYIRE számít a ramokhoz értve😮
27 novembre 2003
Version :
française intégrale
Config minimum :
Win 98SE/ME/2000/XP, P 850 MHz, 256 Mo de RAM, carte 3D 32 Mo, 2,5 Go disque dur
Config conseillée :
Win 98SE/ME/2000/XP, P 2 GHz, 512 Mo de RAM, carte 3D 64 Mo, 2,5 Go disque dur
Bocs,de csak franciául találtam meg.A konfigom P4 2.8GHz,1024DDR,FX5500 128MB,WinXP SP2,DirectX9c.De a szemét progi DirectX9b-t kér,miért nem jó neki a 9c?????
Ráadásul agyon lehet húzni.
Aki mostanában PIV-et vesz, az bolond.
A C2D-ról már nem is beszélve.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
GTS minimum, de sempron mellé 8800-at. Istenem. Koma tedd meg, hogy ha nem értesz hozzá, butaságokat ne beszélj már....
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ráadásul az X2 bele sem megy a lapjába...
Ehh...
Szal azt mondod, ha lehet vegyek Ge 8800 Gt-t, háát most néztem az árát, basszus nagyon drága... Inkább 8500 GT-t tudnék venni, de sajnos ezek a 8**** karik már dx 10-esek. És nekem az a gondom, h Vistát nem akarok, mert ugyebárcsak az támogatja a dx 10 effekteket, az xp pedig nem.
szal ez a kari: GeForce 8500 GT 512MB PCIE TV out DirectX10 passzolna a leendõ 2 gb ram, meg Amd athlon 4200+-hoz.
csak mint már írtam: vistát nem akarok. majd több évek múlva esetleg
Csak az a gond, h az xp-s konfigot szeretnék, akkor meg elég lenne egy 7900GT?? vagy 8500 GT..? (csak az xp nem tudja kihasználni (?)
Te kezdtél itt mekegni a törvényekrõl.....mikor else olvastad figyelmesen hsz-emet .....szal te pattogsz?^^de ezzel is megszegem a rendet..nemlehet másokat sértegetni...se káromkodni a fórumon stb..szal^^hagyjuk is.....csak fura te mekegsz itt és else olvasod mind1...
Na mindegy, erre ne válaszolj, mer nem fog érdekelni...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Dragon, mondtam, hogy akkor illegális, ha más beleegyezése nélkül települ a gépre.De tõlem használd csak, nem én bajom..
Dual Core CPU
- 2 x 2,2 GHz frekvencia
- Socket AM2
- Brisbane mag
- Pacifica, SSE3, NX-Flag, Cool'n'Quiet, F-Stepping
- FSB 1000 Mz
- 2 x 512 kB cache
- tálcás
Hát haver ezt az Amd athlon 64 X2 AM2 4200+ ajánlja, meg nekem is zsém arra fix lenne. és utána néztem most, h 2x2.2 ghz. ez szted jó választás lenne?
Ja és remélem, h a 7300 Gt az elég?
amúgy kösz
Azt szeretném még kérdezni, h szerintetek a GF 7300 GT az ugye még jó, hisz támogatja a sm 3-at?!
A lényeg azon van, h nekem egy 1666 mherzes futtatású procim van, amihez a 2 Gb ramot nem használja ki alaposan.
Szal azt szeretném kérdezni, h egy 2200 mhz-es proci az jó lesz a 2 GB ramhoz????!!
thx elõre is.
a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérõen személyes adatot kezel,
b) személyes adatot jogellenesen továbbít, vagy nyilvánosságra hoz,
c) személyes adatok kezelésére vonatkozó bejelentési kötelezettségét nem teljesíti,
d) személyes adatot az arra jogosult elõl eltitkol,
e) kezelt személyes adatot meghamisít,
f) közérdekû adatot eltitkol vagy meghamisít,
vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntethetõ.
Különleges személyes adatokkal visszaélés
177/B. § (1) Aki a személyes adatok védelmére vonatkozó jogszabályban meghatározott adatkezelése során tudomására jutott különleges adatot
a) jogellenesen nyilvánosságra hozza;
b) jogosulatlanul felhasználja, vagy illetéktelen személy részére hozzáférhetõvé teszi
bûntettet követ el, és három évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Aki különleges adatot maga vagy más részére jogosulatlanul megszerez, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.
Szerintem +1Gb bõven elég, de ez az én véleményem..
jelenleg a gépen csak kismértékben használja ki a 2 GB ramot. a proci a felelõs, meg talán a 7300GT sm 3-as támogató vga-m (?)
#5651:Szerintem ide is felteheti..;-)
Qwerty4
Jelenlegi konfigom: WinXP, Amd sempron 3000+, 1 GB ram, GeForce 7300GT (sm 3.0)
Szal: szeretnék venni + 2 GB Ramot. És azt szeretném kérdezni gépekhez értõk felé, h jól kihasználódna a 3 GB Ram a VGA-val?
Thx
tudja e valaki h. az NBA Live 06hoz van e magyarosítás?és honnan tudnám letölteni..keresgettem a neten de nem találtam...???????
#5644:Ezt nemtudom kérdezd zeli-éket.😄
Milyen progival tudnék egy a wincsire már felmásolt audiócd-bõl(nem image fájlként , hanem csak a track-ek lettek kimásolva) mp3-at csinálni? Az origi lemez már nincs nálam
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És nincsen más csakugyan ilyen kategóriájú progi, amit fel is törtek?
Megnéztem több Frapset ami mellett azt írta, hogy cracked vagy registred, azok meg nem indulnak el.
Vagy ha nincs ilyen, akkor kell keressek egy olyat ami gyorsan és több fájlt tud pillanatok alatt átalakítani bmp-bõl jpg-be, hogy ne egyenként kelljen Irfanviewben. 😊
Qwerty4
Vagy egy másik jó kis program az a SnagIt, az egy képlopó program, lehet vele olyan beállítást, hogy teljes képernyõt fényképezze, és a katalógusba(Dokumentumok\SnagIt catalog) mentse.
Mindkettõ észrevehetetlen, ha csak jázékokból szeretnél screenhotot csinálni gyorsan, rendezetten, inkább ajánlom a Frapset.
Hátrányuk, hogy mindkettõ fizetõs..
Tudtok egy olyan progit ajánlani ami játék screenshotok készítésére alkalmas, annélkül, hogy fényképezésnél automatikusan kilépne, hogy manuálisan mentsem a fájlt?Tehát automatikus mentésre lenne szükség, a mentés útvonalát megadhatom én magam...több képet is készíthetek, ezeket meg mind másnéven mentené a progi az adott mappába.
Olyan játékokhoz kéne ahol nem lehet alapba shotikat csinálni.
Qwerty4
A hûtõket megnézem.
Köszönöm szépen a gyors választ.