Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Elvileg?! 😮
Én csak fogtam, és ahogy sorba jött, úgy választottam ill. feleztem 4 gigára.

Elvileg ha jól rakod össze fog menni😊
Prince23
Hi!
Azt szeretném kérdezni, h egy 8 gb-os dirtet, megfeleztem 4 gb-ra total commander nélkül. és így kiírtam 2 dvd-re. Ez fog indulni? még mielõtt a winyóra felmásolom a 2 dvd adatokat, és utána egy install nyomnék. Hogy ez így jó? Nyugtalanít nagyon, mer még ilyet nem csináltam, így még nem írtam dvd-ét.
THX

Saddalim
worldbe? <#idiota>

Sas6
Jolvan akor szerintem kinyomtatjuk. Köszi szépen ! 😊

JAG1
"Elvileg" a pdf-et azért találták ki, hogy sehogy. Ezeket általában kinyomtatva, kitöltve kell visszaküldeni. Vagy kimásolod worldbe.

Egyébként vannak PDF Editorok, google tele van velük.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sas6
Hello tudom lama kerdes de pdf formatumu anyagba hogyan lehet beleirni? MErt most katam egy e-mail-t vagyis nem én de ez midnegy és kikéne tolteni.. Név,cim stb... ez hogy oldhato meg?

Jólvan:'(
Qwerty4
Tucsok sztem ha kiírja, hogy nem támogatja akkor ne erõltesd!
A pcguru ezt írja a gépigényeirõl xp esetén:
- 2.8 GHz Intel vagy 2800+ AMD
- 1 GB RAM
- GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal

Ennek valószínû kell a GT-s!Várd meg érkezik az új VGA karid!

Qwerty4

Sas6
SP2-esem van. Akor még van esély?

Amugy extended editonom codname:simplycity
Jah 6600gt-n elmegy ami 128mb-s az én 6600le-m pedig 256os:@ (tom h nem csak az mb számít....)
De amõgy valaki segíthetne :@ Nem hiszem el h 6600gt elmegy 6600le-n meg nem:'(
Kinek?😮 Gondolom nem nekem😄
fery02
SP 2-es Windows-od van? Mert ha nem, akkor ne is erõltesd.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sas6
Sziasztok van egy játék Cossacks European War a neve és nagyon ugy néz ki hogy nem megy XP-n. 😞 Lehet valamit csinálni hogy tudjon XP-n is futni?

JÁCCANI AKAROK:'(:'(:'(:'( Nem birok várni:'(:'(
Na igen mostmár kezd elegem lenni:@ Mindent kipróbáltam új drvier(legfrissebb)ugyis azt irta h "A videókártyád nem támogatott" crackeltem meg minden és nem megy:S Ha valakinek van ötlete akkor az nyugottan irthat szinte mindig itt vagyok😊De szerintem meg kell várnom az új vga-m(elvileg 8600gt 512ddr2 )
fery02
Bocsi, de ezt meg kell osztanom veletek, hogy jártam. Na, pár napja nem akar bejelentkezni az MSN-em. Megérdeklõdtem persze, hogy másnak jó-e, és úgy tûnt, hogy csak nálam szar (mert amúgy volt már olyan, mikor senkinek sem ment, biztos szerver karbantartás, vagy nemtom). Erre leszedtem a két legújabb verziót, telepítettem õket, természetesen ugyanaz volt a hiba. De rájöttem, hogy már az elején azzal kellet volna kezdenem, hogy az MSN topicnak a FAQ-jába belenézek. Igen, itt meg is találtam a megoldást, ugyanis írták, hogy ha nem jól van beállítva a dátum, akkor az MSN, nem afog bejelentkezni 😄 Nekem meg ugye a gép, hétfõig (akkor lesz nyitva a számtekbót 😊) még nem tudja megjegyezni a dátumot 😊

Jah és kössz a gyors helpet😄
oké😊 megpróbálom😄
Qwerty4
Akkor próbálkozz azzal amivel én, keress új drivert a videókártyádnak!Nekem bevált pont a mai nap folyamán... 😊

Qwerty4

????
Saddalim
gonosz. talán azért

1gb crackeltem!
Qwerty4
RAM-od mennyi van?Crackelted?

Qwerty4

256mb-s!
Hi all!
Geforce 6600le videókarim van!Sharder model 3.0!Miért nem indul el a Moh Airborne?😮
Qwerty4
memóriákkal minden rendben, közbe rájöttem miért nem indult, a videókártya driverrel volt gondja, frissítettem, azután már futott a gamma 😊

Qwerty4

Saddalim
memória. memtest lefuttat

Qwerty4
ja és hello! 😊

Qwerty4

Qwerty4

Ez mire vallhat?Nem kicsit furcsán jött elõ a dark messiah menüje.

És amiután indítom a játékot, tölt, töltés közben ezt a hibaüzenetet kapom lefagyással együtt:

<#conf>

Qwerty4

Saddalim
szakember... milyen megtisztelõ 😄

fery02
OK, köszi, akkor nem kell sz*rnom. 😊
Osztálytársaim is ezt javasolták, csak gondoltam megkérdem a szakembereket is itt az SG-n 😛

Saddalim
jaja, elemcsere. párszáz forintért veszel alaplapra elemet, boltban tudni fogják h mi az, hazaviszed, keresel az alaplapodon egy ugyanúgy kinlzõt, azt kiveszed, és berakod az újat. pólusokra vigyázni 😛

JAG1
Lemerült az elem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

zeli
Érdekes dolog 😄
Nekem meg az a probléma, hogy elállítanám a rendszerdátumot és mindig visszaáll a rendesre...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

fery02
Lool, a gépem nem jegyzi meg a rendszerdátumot, meg az idõt. Márnemtom hányszor beállítottam normálisan, de ha legközelebb felkapcsolom, mindíg a legváltozatosabb dátumokkal tud meglepni, örömömre. Tegnap pl azt hitte, hogy 2003, augusztust írunk, este 11 órát (persze nem annyi volt az idõ). Ma azt hiszi, hogy 2003. január 1. van, méghozzá északa 3. Nemtom másnak volt-e hasonló problmetaikája, a Nod azt állítja, nem vagyok egy vírusgazda.

Saddalim
egy olyan dolog, amiért kaphatott volna pár büntit, én csak megkíméltem ettõl

zeli
Mi volt ott?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli

sziasztok a star wars battlefrontban a cheatet hogy kell beírni??
Saddalim
a mondat elsõ felét nem elolvasni.
ha memóriahibát ír, akkor esetleg memóriahiba... 😛 memtest lefuttat

Saddalim
viszontlátásra

antalkrisz
Letöltöttem torrentrõl az Ascension to the thronet. Fel is telepítettem, de nem indul el. Mindig memóriahibát ír ki. Mi lehet az oka?

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

Saddalim
viszontlátásra

Prince23
És hogy lehet beálítani? Én már próbálkoztam, de semmi... vagyis egy másikra sikerült, de az a naon hagyományos volt.
elõre thx

zeli
Nekem simán elindul...
De ezt be lehet állítani, ha csak egy felhasználó van...

Prince23
Csak mióta feltettem a Kingdoms-t és vele együtt ezt a 2 db. .Net programot, azóta fiókosan kell bejelnetkezzek a winbe.
Ez nekem gond, nem vaok hozzá szokva...
amúgy neked is fiókos? vagy simán betudsz lépni a win-ba?

zeli
.NET
A .NET-et ne töröld le, mert az kell. a másikat nem tudom mi, de lehet a játékhoz kell...