Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni, h egy 8 gb-os dirtet, megfeleztem 4 gb-ra total commander nélkül. és így kiírtam 2 dvd-re. Ez fog indulni? még mielõtt a winyóra felmásolom a 2 dvd adatokat, és utána egy install nyomnék. Hogy ez így jó? Nyugtalanít nagyon, mer még ilyet nem csináltam, így még nem írtam dvd-ét.
THX
Egyébként vannak PDF Editorok, google tele van velük.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A pcguru ezt írja a gépigényeirõl xp esetén:
- 2.8 GHz Intel vagy 2800+ AMD
- 1 GB RAM
- GeForce 6600 GT (magasabb számozású, de lassabb kártyák nem ajánlottak, pl.: GF 7300) vagy X1300 Pro 128 MB VRAM-mal
Ennek valószínû kell a GT-s!Várd meg érkezik az új VGA karid!
Qwerty4
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Qwerty4
Geforce 6600le videókarim van!Sharder model 3.0!Miért nem indul el a Moh Airborne?😮
Qwerty4
Osztálytársaim is ezt javasolták, csak gondoltam megkérdem a szakembereket is itt az SG-n 😛
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nekem meg az a probléma, hogy elállítanám a rendszerdátumot és mindig visszaáll a rendesre...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ha memóriahibát ír, akkor esetleg memóriahiba... 😛 memtest lefuttat
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
elõre thx
De ezt be lehet állítani, ha csak egy felhasználó van...
Ez nekem gond, nem vaok hozzá szokva...
amúgy neked is fiókos? vagy simán betudsz lépni a win-ba?
A .NET-et ne töröld le, mert az kell. a másikat nem tudom mi, de lehet a játékhoz kell...