Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egy órája szarakodik ezzel, de semmi. Szállanként meg nem engedi.
Váltogatva próbálok bejutni az oldalra a 2 ftp progival, de nem engedd... totallal is próbáltam és azt írja: idõtúllépés😮OOO
Ftp-hez értõktõl kérnék segítséget!
szóval: van egy filezilla nevû ftp-m és föltettem mellé a flashfxp nevû filemanagert is, mert ez a filezilla nem nyít meg minden mappát, viszont ez a flashfxp megnyít mindent.
Kérdés: jó hogy 2 ftp programom van fenn? Vagy válljak meg az egyiktõl?
Én a filezillához vagyok szokva, azt többre tartom meg hát teljesen magyar. Csak az a gond, h pl. az xvid2 mappát nem akarja megnyitni (lekérdezni).
#5780: stronghold?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lehet a Medieval Total war 2-t nézted, mert az 6 gigás..
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amigo5311:http://www.gamefaqs.com/
Vardar: Ilyen játék pl.: a Rome - Total War. Nem a középkorban játszódik, kicsit régebben, de vannak benne valós idejû csaták, város fejlesztése. Maga a játék körökre osztott stratégia, de a csatákat lemeheted te is.
Elõre is köszönöm!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Emulator detected!
Please deactivate virttual drive and emulation software.
Ez mit jelenmt???
a felbontást állitgattam mindenhogy de semmi .ha valaki tudja mi a hézag légyszi ossza meg velem kösz
Ma játszom a RTW és a mTW 2-vel... és összesen kétszer lépett ki, de nem ám a szokásos sezup exével, hanem a netkapcsolatra kellett lépjek. csak ennyi, szal játszás közben a gép a netre akart lépni, mondom ok. utána meg visszaléptem a játékba.
Ezt azért nem értem, h játszás közbe kilép a gépem, mert a netre szeretne kapcsolódni.
Ez ellen van vmi megoldás?
Sry a sok problémám miatt.
azért kösz... úgy látom erre már nincs megoldás😞
ezért nem játssza le az adott trailereket, az apple.com-on.
Amúgy a teljes neve a vLC-nek mi?
Semmilyen progit nem töröltem le, ha csak a CCleaner le nem törölte. De nem hinném. Jah és a Rome TW trailerjét sem tudom le játszani.
És feltettem a legújabb K-Lite kodec csomagot, és semmi. AS jetaudió 6-ot tegnap lecseréltem a Winamp 5-re. És a QT playerem az is a legújabb, tehát 7.2-es.
De nem tudom megnézni a filmek trailerét sem, valami PLUGINS baja van.
Létszi segítsetek, mit állítsak be, meg mit nem... sztem kodec beállítás kéne, nekem ez a tippem.
ha igen segitsen kicsomagolni, mert nem tom hogy kell😄
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Elõre is köszönöm szépen!