Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Azt szeretném kérdezni, h miért nem enged az ftp-n keresztül rákapcsolódni egyik ftp progi sem (Fz, Fxp)?
Már egy órája szarakodik ezzel, de semmi. Szállanként meg nem engedi.
Váltogatva próbálok bejutni az oldalra a 2 ftp progival, de nem engedd... totallal is próbáltam és azt írja: idõtúllépés😮OOO

Saddalim
semmi probléma ha több van fennt egyszerre, csak egy idõben egy helyre cask egyel legyél bejelentkezve. a mappa megnyitásához próbáld meg a total commandert

Prince23
Sziasztok!

Ftp-hez értõktõl kérnék segítséget!
szóval: van egy filezilla nevû ftp-m és föltettem mellé a flashfxp nevû filemanagert is, mert ez a filezilla nem nyít meg minden mappát, viszont ez a flashfxp megnyít mindent.
Kérdés: jó hogy 2 ftp programom van fenn? Vagy válljak meg az egyiktõl?
Én a filezillához vagyok szokva, azt többre tartom meg hát teljesen magyar. Csak az a gond, h pl. az xvid2 mappát nem akarja megnyitni (lekérdezni).

Saddalim
#5778: MS flight simulator X, ebbe még légiforgalmi irányító is lehecc (aki az irányítótoronyban van), viszont a gépigénye az egekben.
#5780: stronghold?

IsoHunt 7,9 GB-t írt ki Romera. Van egy játék amivel egy barátom játszott de azóta megromlott vele a viszonyom. Egy középkori, valósidejû stratégiai játék, amibe magyarul beszélnek.
zeli
IL2 Sturmovik Forgotten Battles...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
Én meg egy repülõ szimulátort szeretnék neten lehessen játszani vele...új nem régi repülõk és jó grafika belsõ camera ilyenek legyenek,van ilyen?😄

zeli
A Rome az 3 gb...
Lehet a Medieval Total war 2-t nézted, mert az 6 gigás..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Saddalim
de válogatós vagy. régebbi verziója a medieval: total war, középkor, bénább grafikával. lényeg ugyanaz

Egyéb? Ez a Rome a maga 7 GB-val nem tetszik. Nincs valami kisebb? Középkori?
zeli
DosBox tutorial - Angolul van, de ezt találtam 😊 (Majd még utánanézek)
Amigo5311:http://www.gamefaqs.com/
Vardar: Ilyen játék pl.: a Rome - Total War. Nem a középkorban játszódik, kicsit régebben, de vannak benne valós idejû csaták, város fejlesztése. Maga a játék körökre osztott stratégia, de a csatákat lemeheted te is.

Olyan játékot szeretnék ami a középkorban játszódik és rendesen vannak benne csaták, város építés, fejlesztés és a magyar nyelv tudás sem hátrány.
Elõre is köszönöm!
Játszik-e valaki az Everlighttal? Egy Ponton elakadtam. A mágikus por rákerült Farida és a remete kezére, s innen nem megy tovább.
fery02
Én is pont ezt akartam kérdezni 😄, (fránya Blood 😄)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

hogyan kell használni a DosBoxot ? nagyon fontos valaki segítsen

Saddalim
tunereknek nem szokott bennelenni, mielõtt felraknád, nézz körül a gyártó honlapján vistás driver után

hogy lehete házigazda a témámban ?

Doom 4
HI ha felteszek 1 Vista-t akkor a digitalizáló kártyát tudom használni alatta meg ha igen muszáj a saját(pinnacle) programját használnomvagy tudom (vagy van) beépített progija a Vistának ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

dragon11
Am nemérdekel nemszoktam chatelni...

dragon11
Nincs áthúzva...semmi baja a nevemnek csak nincs ott^^

zeli
Lehet kivágtak. Nézd meg, mikor a fõoldalon vagy, hogy a neved át van-e húzva..

dragon11
Miért nem tudok ide írni a chat-re?😮😮 mozzila Firefox legújabb van fent...régen IE-vel ment...mióta váltottam azóta nem...

köszike😊
Saddalim
#5759: gamecopyworld-on nézz szét
#5760: GY.I.K. !!!

sziasztok! Én a The Guild 2.0 verziójának a cd kulcsát keresem! ha valaki leírná megköszönném! 😊
Daemonom van... No CD Crack meg nincs a Gamehoz még a neten... elgalábbis én nemtalálok hozzá...
dragon11
Pl.:NFS Carbonhoz is volt ez a változat..úgymond ez tört változatnak egyik része...volt french revolver a többire nem emlékszem😛 de ez kilépkedett annál a játéknál 50%+on..nemtudom a többinél hogyvan.

szabi16
Sziasztok!!NAGYON KÉRNÉK MINDENKIT AKI TUD SEGÍTENI ABBAN HOGY MI AZ A "RAZOR1911"HASZNÁLATA TELEPÍTÉSE,VAGY EGYÁLTALÁN MIT KELL VELE TENNI.ANNYIT TUDOK SOK JÁTÉKHOZ KELL,VAGY MÉGSE??,<#wave><#wave>

Saddalim
cloneCD, alcohol UNINSTALL kell. daemon elvileg nem zavar be

De ha kikapcsolom, akkor meg kéri a CD-t... :S
JAG1
Kapcsold ki a Daemon toolst, vagy az alcoholt...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Sziasztok. Én letöltöttem a Thrillville off the Rails játékot, De ha elakarom indítani ezt írja ki:
Emulator detected!
Please deactivate virttual drive and emulation software.
Ez mit jelenmt???
szevasztok jo reggelt mindenkinek egy kérdésem lenne ismeritek az infernál nevü játékot . nos ezzel van bajom ,régebben már játszottam vele de akkor akadálymentesen futott ,.most pedig a következöt csinálja:CRT invalid display type-ezt irja ki értem hogy nem tudja valamiért megjeleniteni de mért
a felbontást állitgattam mindenhogy de semmi .ha valaki tudja mi a hézag légyszi ossza meg velem kösz

Saddalim
#5747: winamp nem tud feliratot
#5749: win tûzfal off

Prince23
Senki sem? vagy ne foglalkozzak vele?

Prince23
Helló már megint!

Ma játszom a RTW és a mTW 2-vel... és összesen kétszer lépett ki, de nem ám a szokásos sezup exével, hanem a netkapcsolatra kellett lépjek. csak ennyi, szal játszás közben a gép a netre akart lépni, mondom ok. utána meg visszaléptem a játékba.
Ezt azért nem értem, h játszás közbe kilép a gépem, mert a netre szeretne kapcsolódni.
Ez ellen van vmi megoldás?
Sry a sok problémám miatt.

zeli
Egy mappában legyen a videó a felirattal, s ugyanaz legyen a fájlnevük. Ezzel elvileg a felirat magától megy WMP;BsPlayer;Media player Classic...stb. alatt. A Winampot nem tudom, de próbáld ki, hátha😉

Prince23
Megént én: azt szeretném kérdezni, h a winampnál, h kell beállítani a feliratot? nem találom azt az opciót, h subtitle.

Prince23
Ez sem segít... ugyanúgy nem játssza le a rtw-t.😞
azért kösz... úgy látom erre már nincs megoldás😞

Saddalim
Prince23: kodek pakk uninstall, DivX és XviD kodek fel, ha még nincs.
Ljapunov: GY.I.K.-ben felsorolt oldalak közül hangkártya driver gyártód megkeres, legújabb hangkártya-driver letölt és felrak.

Prince23
Plugin errorom van, az meg mi a tököm??!!
ezért nem játssza le az adott trailereket, az apple.com-on.

Prince23
Ok most tettem fel ép. Csak még se tom megnézni a filmtrailert, mer kéri a QT-t.

fery02
VLC Media Player

Prince23
Na feltettem az Xvid codecet, de sajnos semmit sem használt, ugyanúgy nem játssza le a rome tw trailerjét😞
Amúgy a teljes neve a vLC-nek mi?

fery02
Én személy szerint nem rakosgatok fel semmi kodec-pack-okat a gépre, én csak Xvid codec-et használok, és nincs semmi bajom sem. Ja, és próbáld ki a VLC nevû lejátszót, hogy azzal játszik-e videókat, mert az egy olyan program, hogy annak semmi codec sem kell, visz mindent. Én mondjuk azt használom QT helyett is 😊

Prince23
Nem müxik a QT playerem! Segitsetek már létszi!
Semmilyen progit nem töröltem le, ha csak a CCleaner le nem törölte. De nem hinném. Jah és a Rome TW trailerjét sem tudom le játszani.
És feltettem a legújabb K-Lite kodec csomagot, és semmi. AS jetaudió 6-ot tegnap lecseréltem a Winamp 5-re. És a QT playerem az is a legújabb, tehát 7.2-es.
De nem tudom megnézni a filmek trailerét sem, valami PLUGINS baja van.
Létszi segítsetek, mit állítsak be, meg mit nem... sztem kodec beállítás kéne, nekem ez a tippem.

Colton
Bocs hogy teljesen mást kérdezek de ez fontos valaki letöltötte ezt?:Team Fortress 2 preloaded gcf files

ha igen segitsen kicsomagolni, mert nem tom hogy kell😄

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Sziasztok! Köszönöm a segítséget a korábbi problémára (driver), de sajna van még egy gond... Szóval nem adtak semmilyen driver-t a géphez, így letöltöttem egy display-t, amivel a képtörzítás megszünt. Viszont semmilyen hangot nem játszik le a gép. Ehhez mi kell? A sound vmi driver nem segített? Vmi ötlet?
Elõre is köszönöm szépen!
Prince23
Jah és a Quicktime playerem sem müxik... megszakítja a netkapcsolatot is, ha pl. egy filmnek a bemutatóját nézném meg

Prince23
Kérem valaki segítsen!