Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Na vki segítsen má! feltettem a legújabb kodec csomagot, de ez sem segít
Mit tegyek... vagy kell valamit állítanom a K-Lite codec csomagban?
Most már annyit elértem a rome databán lévõ ffv-ben, h megtudom nyítni, de KÉP NINCS, HANG VAN!
Mi a teendõ?
a segítséget elõre is kösz

Prince23
Hmmm érdekes... a windows media playerrel le játssza, de a filmlejátszóval (Bs player) nem, sem a jetaudioval sem.
Viszont a trailert most sem tudom megnézni, ha elindítom a rome-t. Csak a mappában és ha társítom a WMP-re, csak akkor tom megnézni.

Prince23
Hm régebben a mappában a bemutatókat letudtam játszani, most meg nem tom, mit tegyek? Ezt nem értem, utoljátram mikor toltam a gémet lejátszott mindent😮
(amúgy a legfrissebb driver van fenn)

zeli
Arra a videóra gondolsz, mikor elpusztítasz egy frakciót, s ott lebeg egy szakadt zászló?😊
Azok a ..\Rome Total War\Data\fmv mappában találhatók sima wmv formátumban. Itt van a játék intrója, a gyõzelem; vereség, s az intróvideók. Nézd meg, hogy a fájlok megvannak-e hibátlanul, mert lehet, hogy telepítéskor nem kerültek fel.(CRC hiba, hasonló...)
Ha megvannak, akkor videókártya driverét frissítsd, hátha...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Jah és a barbár invázió menûje szélesvásznû és egy nomád elvonulás látképe van a menûbe (pl olyanokra gondoljatok, mikor tölt a barb inv. és képeket mutatnak töltés közben)

Prince23
Hi
azt szeretném kérdezni, h nekem a rome tw bemutatóját mér lépi túl a gépem? Olyan mintha Esc-et nyomtam volna😮O
Eddig ment a vidije, mikor legútoljára tettem föl. Most föltettem újra és nincs bejátszás... s mikor kinyirok egy nemzetet, akkor feketekép jön be a bejátszás helyett.
a segítséget elõre is kösz
(elvileg a fifa08 fül tett két új videoprogramot, de nem ez a köze)

Saddalim
zeli
Hát pedig a hibaüzenet azt írja, hogy a kártya nem támogat fontos cuccokat.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Olyan gondom van hogy megvan nekem az Enemy Territory Quake Wars de nem akar elindulni mert azt a hibát írja ki hogy: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query. Ezt nem igazán értem mert Asus EAH 2600XT 512 megás videókártyám van a legújabb driverrel az internetrõl töltöttem le. Ezen a kártyán minden játék csuma grafikán megy még a STALKER is nehogy már a Quake Wars ne fusson rajta amikor még az GeeForce FX-eket is támogatja amikor ezek sokkal kissebb kategóriásak mint az én kártyám. Valaki tud segíteni? Please!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Köszi a segítséget!
Ugye a display drivert kell letöltenem? Mert hát elég sokfajtát dobott ki.
dragon11
Oksa megvan,nemkellett.😊

JAG1
uninstall...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Sziasztok.A spayware terminátorom ezeket írja ki 1.link2.link
Pls segítsetek,hogy ne írja ki(fõleg az 1sõt mert régebben a 2.ikat is írta...néha),nagyon zavaró.Köszi a helpet.

JAG1
Az nem fog...
Csak konzolra volt/van.
4 lesz nemsokára.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hello!
lenne 1 darab kérdésem:megjelent e már a call of duty 3 pc-re?
mert ha igen feltétlenül tájékoztassatok.
Elõre is <#worship><#worship><#worship>
Saddalim
videokártyád típusát ki tudod deríteni a laptop leírásából vagy van amelyikre rá is van rakva a matricája. utána a GYIK-ben lévõ gyártóhonlapokon vagy egyéb helyen (pl guglin) megtod keresni

JAG1
Akkor gyártó honlap, letölt...

Talán ha adtak volna bármilyen drivert, már felraktam volna... (A winfos is csak fel volt installálva, de nem adtak telepítõ cd-t... )
JAG1
Talán ha felraknád a drivereket, amit a notihoz adtak, nem lenne gond...

a monitor széles, és a kép ki is tölti, így torz, élvezhetetlen. A torzítás megszüntetése lenne a cél.
Saddalim
a monitor széles és a kép nem tölti ki vagy a kép széles a monitorhoz?

Hali!
Telepítettem egy laptopra egy "normál" windows xp pro-t, és az a problémám, hogy a laptop monitorja széles, és elég hülyén néz ki, ha pl fotókat szeretnék nézegetni. Vkinek van vmi ötlete, hogy mit lehetne tenni (másik windows telepítése nélkül)? Elõre is köszönöm szépen!
Hali! Nekem abban kellene segítség, hogy keresek egy programot, a Game Extractort, annak is a fullos verzióját. Ha valaki tudja, legyen szíves írja meg, hogy honnan tudnám letölteni! (én csak a trial verzióját találtam)
Elõre is köszi!
fery02
köszi 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Saddalim
töredezve mindig is lesz, így nincs olyan, hogy "nincs töredezve". a cd-íráshoz meg annyi köze van, hogy többet ugrál az írófej, hamarabb elhasználódik (na nem kell itten emiatt azonnal töredezettségmentesíteni, egy windows betöltésénél többet ugrál), de a lemez írásának biztonságához nincs köze.

sziasztok ! kéne 1kis HELP!!! Leszedtem a MOHA Airborn-t
ahogy kell crakkeltem.elindula game de a gyakorló pálya után leáll az egész fekete képernyõ és semmi !! vki tudna tanácsot adni ?? elõre is köszi 😊<#worship>
fery02
Igaz, hogy úgy biztonságosabb lemezt írni, ha közben nincsen töredezve a meghajtó?

Qwerty4
A biosba lehet/kell rajta állítani, arra már én sem emlékszem hogy pontosan mit és hol. 😞

Qwerty4

olyan bajom lenne h van egy amd 2400+ os procim és már honapok ota csak 1800+ osnak látja ez mitöl lehet (nem lett cserélve nem nyult senki a géphez)
Prince23
Na megoldódott, feltewttem az AmD opimaluzálási dualját, egy kis xar 4 megás telepítõ,pffff😮O ennyire számít ez az amd driver??!!!
Kössz, h lehet számítani rátok. asszem a DA topikban vki beírta, nem nekem címezve, h amd drivert tegyen fel vki... pedig én is föltettem még tegnap, csak ugye addig nem tettem föl a dA-t.

Saddalim
ha újar raksz be, felrakod az ahoz tartozó legújabb drivert és nem megy, akkor oprendszer-újrarakás

Prince23
Várj... tehát ne legyen win reinstall? csak driverek?
Utóbbi: driverekbõl a legfrissebb van fenn.

Saddalim
nyugi, ne szóld le. az én xp-m is elég rendesen megérett egy újratelepítéshez, de bizonyos okokból kifolyólag nem rakhatom újra (nem a cd hiányára kell gondolni). az embereknek meg egyébként sem a legjobb szórakozásuk oprencert telepíteni, igyexenek elkerülni ha lehet

JAG1
Szarkodjál vele nyugodtan, nehogy egyszerûen újrarakd a wint, meg friss drivereket rakjál...

Qwerty4
Nem. 😊
Win reinstallt ajánlom én is.Amikor procit cseréltem nekem például el sem indult a régi windows, pedig egy "családba" tartozott a két proci.
Talán tényleg szükség van itt erre.

Qwerty4

Prince23
Nem tud segíteni seni sem?? 😞(
Ugye nem az új proci tehet róla?!

A PoP t2t hez tud valaki Music Extractort???????????????
Ha igen please mondja el hogy hol
köszi
Prince23
Hi!
Már a SCDA topikba írtam, de senki sem reagál rá.
Tehát: Miért van az, h csak ez a játék csinál lassított felvételt?
Mikor elindítom a gammát, Samu meg környezete/emberek lassított felvételben mozognak, de a hangokkal ok!
Mi lehet a gond szerintetek?
thx, ha egyáltalán vki olvassa😞

Prince23
Nos feltettem a tegnapi friss vga nvdia drivert, és helyre jött a gyorsaság.

fery02
Úgy tudom, proci cseréknél ajánlatos újratelepíteni pedig a rendszert. Míg más alkatrész (VGA, hangkártya, RAM...) cserénél nem fontos .

Prince23
Nem... de nem szükséges, mondta.

JAG1
Wint újraraktad?

Prince23
Segítség!

Beraktuk az AMD 64 X2 Dual-core procit... BIOS-t megnéztük, ok. és elíndítottuk a Medi 2 gyors csatát minden fullon, és nagyon jól ment.
Megnéztük a CoH-t, az is.
Megnéztük a BioShock-ot, na az már nem, ugyanúgy ment mint az amd 1666 mhzes futtatásúval is, és buháralt valamit ismerõsöm, h menjen, és sikerült is, vmi amd drivert töltöttünk le, és azt fel.
... És most meg elindítanám a medi2-õt gyorscsatát, erre fel ÚGY SZAGGATT mint állat. És most én magamra maradtam, mi a fenét csináljak??? Felhívtam, elmondtam a problémámat a mediv2-el, és azt mondta, h vegyem le az amd drivert, és levettem és ugyanúgy müxik, szaggatt. A bioschock nem😛
Ja meg állított valamit az nvidia vezérlõpultba is, globális beáállításoknál valamit... szal mit tegyek???
Most úgy vagyok ezzel a géppel, mintha ugyanaz a 1666 mhzes procim lenne, holott már Amd athlon 4200+

Rendben! Köszi a segítségeteket!
Minden jót!
Prince23
Egy Geforce 7*** sorozat megoldaná a problémádat xp-n.
s, 2 karik már elavultak, ha szeretnél játszani menõ játékokkal jövõre, akkor mindenképp vegyél egy sm 3-as támogatású karit.

Qwerty4
Hát a BioShock esetét még megoldhatja, de az se biztos.
Más játékok esetén tényleg videókártyacseréhez kell folyamodni.

Qwerty4

Hát többek között a BioShock sem akar indulni! Fennt van a sm2.0 patch, de ugyan olyan mint normálban (kb csak a tüzet látom, minden más fekete és ilyen szürke/fehér kockák villognak... 😊
Újabb catalyst megoldhatja erre a problémát?
Qwerty4
Nincs megoldás erre, csak videókártya csere. (kivéve ha BioShockról van szó)
Shader Model 3.0-s kártyát kell vegyél:
GeForcnál:6600-tól kaphatók
ATI-nál:az x1000-eknél kezdõdnek az sm3-asok ha jól tudom

Qwerty4

Sziasztok!
Ati x550-es kártyám van!
Az a probléma, h néhány játéknál kiírja, h unsupported sm 2.0!
Nem tud vki valami megoldást?
Elõre is köszönöm!
Prince23
Hát most remélem egyszinten lesz az aThlon 4200+ 2gb ram, 7300GT... ezt csak holnap késõ délután tudom meg😞