Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit tegyek... vagy kell valamit állítanom a K-Lite codec csomagban?
Most már annyit elértem a rome databán lévõ ffv-ben, h megtudom nyítni, de KÉP NINCS, HANG VAN!
Mi a teendõ?
a segítséget elõre is kösz
Viszont a trailert most sem tudom megnézni, ha elindítom a rome-t. Csak a mappában és ha társítom a WMP-re, csak akkor tom megnézni.
(amúgy a legfrissebb driver van fenn)
Azok a ..\Rome Total War\Data\fmv mappában találhatók sima wmv formátumban. Itt van a játék intrója, a gyõzelem; vereség, s az intróvideók. Nézd meg, hogy a fájlok megvannak-e hibátlanul, mert lehet, hogy telepítéskor nem kerültek fel.(CRC hiba, hasonló...)
Ha megvannak, akkor videókártya driverét frissítsd, hátha...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
azt szeretném kérdezni, h nekem a rome tw bemutatóját mér lépi túl a gépem? Olyan mintha Esc-et nyomtam volna😮O
Eddig ment a vidije, mikor legútoljára tettem föl. Most föltettem újra és nincs bejátszás... s mikor kinyirok egy nemzetet, akkor feketekép jön be a bejátszás helyett.
a segítséget elõre is kösz
(elvileg a fifa08 fül tett két új videoprogramot, de nem ez a köze)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ugye a display drivert kell letöltenem? Mert hát elég sokfajtát dobott ki.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Csak konzolra volt/van.
4 lesz nemsokára.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
lenne 1 darab kérdésem:megjelent e már a call of duty 3 pc-re?
mert ha igen feltétlenül tájékoztassatok.
Elõre is <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Telepítettem egy laptopra egy "normál" windows xp pro-t, és az a problémám, hogy a laptop monitorja széles, és elég hülyén néz ki, ha pl fotókat szeretnék nézegetni. Vkinek van vmi ötlete, hogy mit lehetne tenni (másik windows telepítése nélkül)? Elõre is köszönöm szépen!
Elõre is köszi!
ahogy kell crakkeltem.elindula game de a gyakorló pálya után leáll az egész fekete képernyõ és semmi !! vki tudna tanácsot adni ?? elõre is köszi 😊<#worship>#worship>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Qwerty4
Kössz, h lehet számítani rátok. asszem a DA topikban vki beírta, nem nekem címezve, h amd drivert tegyen fel vki... pedig én is föltettem még tegnap, csak ugye addig nem tettem föl a dA-t.
Utóbbi: driverekbõl a legfrissebb van fenn.
Win reinstallt ajánlom én is.Amikor procit cseréltem nekem például el sem indult a régi windows, pedig egy "családba" tartozott a két proci.
Talán tényleg szükség van itt erre.
Qwerty4
Ha igen please mondja el hogy hol
köszi
Már a SCDA topikba írtam, de senki sem reagál rá.
Tehát: Miért van az, h csak ez a játék csinál lassított felvételt?
Mikor elindítom a gammát, Samu meg környezete/emberek lassított felvételben mozognak, de a hangokkal ok!
Mi lehet a gond szerintetek?
thx, ha egyáltalán vki olvassa😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Beraktuk az AMD 64 X2 Dual-core procit... BIOS-t megnéztük, ok. és elíndítottuk a Medi 2 gyors csatát minden fullon, és nagyon jól ment.
Megnéztük a CoH-t, az is.
Megnéztük a BioShock-ot, na az már nem, ugyanúgy ment mint az amd 1666 mhzes futtatásúval is, és buháralt valamit ismerõsöm, h menjen, és sikerült is, vmi amd drivert töltöttünk le, és azt fel.
... És most meg elindítanám a medi2-õt gyorscsatát, erre fel ÚGY SZAGGATT mint állat. És most én magamra maradtam, mi a fenét csináljak??? Felhívtam, elmondtam a problémámat a mediv2-el, és azt mondta, h vegyem le az amd drivert, és levettem és ugyanúgy müxik, szaggatt. A bioschock nem😛
Ja meg állított valamit az nvidia vezérlõpultba is, globális beáállításoknál valamit... szal mit tegyek???
Most úgy vagyok ezzel a géppel, mintha ugyanaz a 1666 mhzes procim lenne, holott már Amd athlon 4200+
Minden jót!
s, 2 karik már elavultak, ha szeretnél játszani menõ játékokkal jövõre, akkor mindenképp vegyél egy sm 3-as támogatású karit.
Más játékok esetén tényleg videókártyacseréhez kell folyamodni.
Qwerty4
Újabb catalyst megoldhatja erre a problémát?
Shader Model 3.0-s kártyát kell vegyél:
GeForcnál:6600-tól kaphatók
ATI-nál:az x1000-eknél kezdõdnek az sm3-asok ha jól tudom
Qwerty4
Ati x550-es kártyám van!
Az a probléma, h néhány játéknál kiírja, h unsupported sm 2.0!
Nem tud vki valami megoldást?
Elõre is köszönöm!