Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Esetleg vannak olyan optimalizáló programok, amelyek az operációs rendszerbõl kiszedik a fölösleges dolgokat, így memória szabadítható fel - de ne várj tõlük sokat.
Gyorsítani - esetleg a Biosban (alaplaphoz kapott programban) megnövelni az órajelet - de ez nem megfelelõ hûtés (és túl nagy léptékû növelés) esetén eléggé veszélyes."
Erre te meg Nem nagyon esetleg a Biosban...
Az természetesen helyes, hogy a Biosban, de mire írtad, hogy nem nagyon?😄
Na, szóval érted, csak az eleje volt értelmetlen..
Na, most már zárjuk ezt le😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
😄
"A Ramok órajelét hol lehet fölhúzni?"
a válasz pedig ez volt:
Nem nagyon, esetleg a BIOS-ban.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ingyenes stratégia?(Ami élvezhetõ)
Még mindig keresem a valósidejû stratégiai játékot ami a középkorban játszódik és magyar(ül ordítoznak benne és a szöveg is az).(Etetni kell az embereket, van arany,ezüstbánya pikások, számszeríjászok, lovagok, milicisták stb.)
Pro Libertate! 1848 frissítéseket honnan lehet letölteni? A hivatalos oldalt nem találja nekem.
Dragon: Hát a legélethûbb repülõgép-szimulátor program, amit ismerek az az IL-2, szép grafika, lehet multiban is játszani, belsõ nézet, meg minden, amire gondoltál. Talán még egy másik van, a Microsoft Flight Simulator. Nekem megvolt a 2004-es. Ilyen utasszállítókkal kell repülni vele. Szóval ez nem vadászrepülõs. Ha már repülõs játék akkor IL-2.😊 (ha érdekel, itt van egy-két kép a Flight Simulatorról)
jah, s köszi, szerintem is jól sikerült a logó😄
Még tudnál egy utsó ilyet mondani ?😄 me akarok egy-két gammát :S
olvasd el figyelmesen mit írt...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
.csak azt nemtom miért ?? Vki tud segíteni ? kösszi elõre is 😊
Azt Szeretném Kérdezni, hogy Hogyan lehet Számitógéprõl Mobile játékot feltenni a mobilra?
Most jutott eszembe, h régebben letöröltem egy ACE 3 Mega codek packot (mert laggolta/szaggatta a filmjeimet)... vajon köze van hozzá?
Mondjuk miután az ACE 3-at letöröltem a RTW trailer ment, meg a QT trailerek is...
De még is mi lehet a baj? a regedit tehet róla e? mondjuk nem nyúltam oda.
drivert cserélj!
Pl. a Bioshockról tedd föl
mellesleg a fifa 08 trailerje megyen, meg az összes többi játéknak.
Kivétel: nba 08, RTW
Valaki megtudná nekem mondani, h miért nincs kép mikor lejátszom a QT playeren a trailert? Csak hang van.
Kép helyett egy zöld mezõt látok.
K-lite code packom van... nem tudom, de valahogy pár hónapja nem tudom lejátszani a rtw trailjét sem, és QT trailereket sem. AQT tr-ket csak hang van
Megtaláltam közben én a gamexp-t
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Megköszönném, ha vki tudna ajánlani progit, amivel játékra tudom optimalizálni az xp-t lehetõleg minél egyszerûbben(link).
Valami gebasz van, mert feltettem az õs szar men of valort, és megdöbbentõen szaggató fps-t produkál a hurkatöltö. Ennyire fostalicska a vas miatt nem lehet! Ennél újabb játékok is simán elbattyognak rajta.
A vas: 2GHz cerelon; 2GB ram; Geforce6600le(218MBrammal)
Elõre is kössz!
Értem én hogy benzin! De mi hajtja?
Nos letöltöttem a filezilla legújabb részét, feltettem. És nem sikerül belépnem továbbra sem.
Viszont beléptem arra a honlapra, amelyik az ftp-vel a legmegbizhatóbb volt, és oda betudok jutni, mappába betudok nézni. és most jön a csak: csak nem akar tölteni, hiába kijelölöm, nem akarja azzt a kibaxott filokat lezuzni😛PPPP
Miért nem akar tölteni? ott áll... semmit sem csinál😞((( Már beleõrülök
Kb. 40 percig bír az ftp letöltés, de utána megint elszáll és kb. negyed óra míg újra tölthetek.
Pedig ez nem volt így máshol, nem értem mi van ezzel, h most jött rá😞(((
saddalim -kukac- gmail -pont- com
Volt úgy hogy mentem suliba, és mire hazaértem, már leis töltötte. De így ezen a honlapon (már 2 web csinálta ezt nekem) el se hagyhatom a gépet, mert állandóan csak baxakszik
Feltelepítettem Star Wars Empire at War játékot, aztán a hozzá tartozó 1.5 patch-et és fel is crack-eltem.Mikor inditanám el a játékot, bejönnek a logok meg ami ilyenkor szokott történni, de mikor kiírja hogy betöltés a képernyõ bal alsó sarkába, rögtön kilép a játékból.
Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi! 😊