Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Colton
Vagy melyik progi-val lehe fel tenni játékot?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Igen ez a progi nekem is megvan de ezzel nem tok feltenni játékot vagy igen, ha igen akkor, hogy?

oké, értem és kössz
dragon11
Vlaki nézzen már utána plz a galaxis/pc dome-ról szoktam vásárolni nincs fent..😞 IL2 Sturmovik Forgotten Battles gamma kéne..😄 köszi 😄

Saddalim
knights and merchants esetleg?

"Mivel adott mérete van növelni nem lehet.
Esetleg vannak olyan optimalizáló programok, amelyek az operációs rendszerbõl kiszedik a fölösleges dolgokat, így memória szabadítható fel - de ne várj tõlük sokat.
Gyorsítani - esetleg a Biosban (alaplaphoz kapott programban) megnövelni az órajelet - de ez nem megfelelõ hûtés (és túl nagy léptékû növelés) esetén eléggé veszélyes."
zeli
Én csak azon röhögtem, hogy megkérdezte, hogy hol lehet felhúzni?
Erre te meg Nem nagyon esetleg a Biosban...
Az természetesen helyes, hogy a Biosban, de mire írtad, hogy nem nagyon?😄
Na, szóval érted, csak az eleje volt értelmetlen..
Na, most már zárjuk ezt le😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ezt nem értem. RAM=memória. Annak fel lehet húzni az órajelét.
Ja ok
😄
zeli
Nem te, õ.
"A Ramok órajelét hol lehet fölhúzni?"
a válasz pedig ez volt:
Nem nagyon, esetleg a BIOS-ban.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Rosszúl írtam valamit?
*Vannak.
dragon11
Oks 😄 köszi szépen..😊

Van ingyenes Star Wars-os játékok?(Battle of Yavin/Endoron kívül)
Ingyenes stratégia?(Ami élvezhetõ)
Még mindig keresem a valósidejû stratégiai játékot ami a középkorban játszódik és magyar(ül ordítoznak benne és a szöveg is az).(Etetni kell az embereket, van arany,ezüstbánya pikások, számszeríjászok, lovagok, milicisták stb.)
Pro Libertate! 1848 frissítéseket honnan lehet letölteni? A hivatalos oldalt nem találja nekem.
zeli
Nem tudom nekem eredetiben van meg, fater megvette, mert repkedni akart. Mondjuk interneten nem játszott vele 😄

dragon11
Hát nagyon szépen köszi,vadász repülõsre gondoltam úgy hogy marad az IL2 neten nem tudod hogy lehet-e eredeti nélkül gémelni?(több-e a crackelt server mint az eredeti?)vagy vegyem meg ?😄 (me nem kéne ha olyan mint a swat, hogy sok a crackelt nem lehet felmenni eredetivel..)

zeli
Samsung SGH-D500
Dragon: Hát a legélethûbb repülõgép-szimulátor program, amit ismerek az az IL-2, szép grafika, lehet multiban is játszani, belsõ nézet, meg minden, amire gondoltál. Talán még egy másik van, a Microsoft Flight Simulator. Nekem megvolt a 2004-es. Ilyen utasszállítókkal kell repülni vele. Szóval ez nem vadászrepülõs. Ha már repülõs játék akkor IL-2.😊 (ha érdekel, itt van egy-két kép a Flight Simulatorról)
jah, s köszi, szerintem is jól sikerült a logó😄

dragon11
Köszi szépen zeli!😊 ja am jó az új logód 😄
Még tudnál egy utsó ilyet mondani ?😄 me akarok egy-két gammát :S

Colton
Tudnál ajánlani egy Samsung D500-as hoz egy ilyen programot?

zeli
lol😄😄
olvasd el figyelmesen mit írt...

Nem nagyon, esetleg a BIOS-ban.
Colton
kösz

Hy! A Ramok órajelét(Mhz) hol lehet fölhúzni? a választ elõre is kössz
fery02
Nem véletlenül arról az oldalról van szó, amirõl ingyen lehet szedni játékokat?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok! eddig tudtam letölteni innen most ha tölteni akarok akkor Ftp-s nevet és jelszót kér 😞
.csak azt nemtom miért ?? Vki tud segíteni ? kösszi elõre is 😊
zeli
Letöltöd a java-s játékot az internetrõl, leellenõrzöd, hogy a telefonodon mûködni fog-e, aztán veszel a telefonhoz adatkábelt, összekötöd a géppel, telepíted a telefon programját(Nokiánál pl.:Nokia PC Suite), aztán áttöltöd a telefonra..

Colton
Hello

Azt Szeretném Kérdezni, hogy Hogyan lehet Számitógéprõl Mobile játékot feltenni a mobilra?

Prince23
várj Saddalim!
Most jutott eszembe, h régebben letöröltem egy ACE 3 Mega codek packot (mert laggolta/szaggatta a filmjeimet)... vajon köze van hozzá?
Mondjuk miután az ACE 3-at letöröltem a RTW trailer ment, meg a QT trailerek is...

Prince23
Már próbáltam azt, még TE mondtad, h ezeket tegyem fel, de semmi így se... úgyhogy nem áll szándékomban mégegyszer felinstalálni.
De még is mi lehet a baj? a regedit tehet róla e? mondjuk nem nyúltam oda.

Saddalim
kodek pack uninstall. fos, szar, kaki, felesleges...
DivX, XviD kodek fel és ihaj.

Prince23
Mindegy, honnan.... legutóbb nekem a Colin DiRT tette föl a legújabb dirext ix 9 fileokat
drivert cserélj!

dragon11
Nem kell ahhoz játék.Fentkell lenni-e a többi honlapon is,de nem biztos ez a gond szal..😄 még meglátom hogy csinálja-e még ha igen akkor csinálok valamit,köszi a segítséged!😊

Prince23
Hát akkó szed le a 163.71-es drivert 8asszem ez), meg keress egy új játékot amin meg van és errõl tedd fel a direct x-et, ami mellesleg friss kiállítású dx9.
Pl. a Bioshockról tedd föl

dragon11
^^Szerintem semmi köze ehhez a grafikának am se maxon játszom alacsonyan....😊 itt nem ez a gond..lehet a kari drivere...vagy directx sérült lenne..mind1..😄

Prince23
Hát akkor vedd le a grafika beállítást, ne csutkán játssz aakor.

dragon11
Ja és hiba üzenet nélkül kidob a tálcára gyakran.

dragon11
Egyetlen egy netes játék fagy ki(Silkroad Online)...csutkára..feladatkezelõbe meg fut..mi baja lehet?:s

Prince23
Na még ehhez társul: az NBA live 08 trailer nem lejátszásai is! Azt se tudom megnézni a nba 08 trailerjét sem!
mellesleg a fifa 08 trailerje megyen, meg az összes többi játéknak.
Kivétel: nba 08, RTW

Prince23
Hi!
Valaki megtudná nekem mondani, h miért nincs kép mikor lejátszom a QT playeren a trailert? Csak hang van.
Kép helyett egy zöld mezõt látok.
K-lite code packom van... nem tudom, de valahogy pár hónapja nem tudom lejátszani a rtw trailjét sem, és QT trailereket sem. AQT tr-ket csak hang van

Láma szeme, láma szeme csipás még.
Megtaláltam közben én a gamexp-t

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Sziasztok!
Megköszönném, ha vki tudna ajánlani progit, amivel játékra tudom optimalizálni az xp-t lehetõleg minél egyszerûbben(link).
Valami gebasz van, mert feltettem az õs szar men of valort, és megdöbbentõen szaggató fps-t produkál a hurkatöltö. Ennyire fostalicska a vas miatt nem lehet! Ennél újabb játékok is simán elbattyognak rajta.
A vas: 2GHz cerelon; 2GB ram; Geforce6600le(218MBrammal)
Elõre is kössz!

Értem én hogy benzin! De mi hajtja?

Saddalim
böngészõ lehet hogy nem tud jelszavas ftp-letöltést kezelni, írj a szerver kezelõinek hogy mi a probléma

Prince23
hi!
Nos letöltöttem a filezilla legújabb részét, feltettem. És nem sikerül belépnem továbbra sem.
Viszont beléptem arra a honlapra, amelyik az ftp-vel a legmegbizhatóbb volt, és oda betudok jutni, mappába betudok nézni. és most jön a csak: csak nem akar tölteni, hiába kijelölöm, nem akarja azzt a kibaxott filokat lezuzni😛PPPP
Miért nem akar tölteni? ott áll... semmit sem csinál😞((( Már beleõrülök

Prince23
Inkább ne, de azér köszi a segítséget.
Kb. 40 percig bír az ftp letöltés, de utána megint elszáll és kb. negyed óra míg újra tölthetek.
Pedig ez nem volt így máshol, nem értem mi van ezzel, h most jött rá😞(((

Saddalim
küldd el a hozzáférési adatokat ha gondolod emilben, és megpróbálom innen, de csak ha akrod nem akarok ellopni semmit...
saddalim -kukac- gmail -pont- com

Prince23
Még mikor játékokat töltöttem nem csinálta ezt a baromságokat, csak mióta filmeket töltök, azóta. szal nem értem.
Volt úgy hogy mentem suliba, és mire hazaértem, már leis töltötte. De így ezen a honlapon (már 2 web csinálta ezt nekem) el se hagyhatom a gépet, mert állandóan csak baxakszik

Saddalim
#5786: win tûzfal, vírusirtó, rútertûzfal kikapcs. eközben NE nyiss meg böngészõt, csak EGY ftp-kezelõ progit, és próbáld meg. ha nem megy, mindent vissza, és írj. próbálgatunk tovább

Hellósztok!
Feltelepítettem Star Wars Empire at War játékot, aztán a hozzá tartozó 1.5 patch-et és fel is crack-eltem.Mikor inditanám el a játékot, bejönnek a logok meg ami ilyenkor szokott történni, de mikor kiírja hogy betöltés a képernyõ bal alsó sarkába, rögtön kilép a játékból.
Mi lehet a baj? Tudnátok segíteni?
Elõre is köszi! 😊
Prince23
És ilyenkor mi a teendõ, mert bizza, most se tudok ftp-re lépni😞 😮

Saddalim
ftp szerver talán nem elérhetõ, windows tûzfal vagy router tûzfal blokkol, , hiperaktív vírusirtó...