Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Elakadtam egy Barrow Hill címû játékban. És valaki nem tudna adni végig játszást és magyarítást ?
A Magyarítás az nem annyira fontos de az is jó lenne, a végig játszás fontosabb. Válaszokat elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Segítségeteket kérném.
Csaknem 3 hónapja használom, az need for speed sorozat, ingyenes online részét, a world- öt. Eddig, a játék velejáróján, a gyakori fagyásokon kívûl, semmi probléma nem akadt, egészen a legújabb patch -ig, a sorozatbeli 959 -es frissítésig. Gyakorlatilag csak én kûzdök ezzel a hibával, fórumokon is, legfeljebb 2008 -as fórumokon találtam hasonlót, kevés válasszal.Maga a probléma, úgy néz ki, hogy a játék indításakór, egy ablak bejötte után, bejelentkezek, de mikor letölténe a jelenlegi tartalmat, kidob egy hibaüzenetet. Mégpedig:
("There has ben an error downloading the game. Please, make sure that your connection is working and retry.")
Ami a lényeges, újratelepítésnél, ugyan úgy, annál a résznél, mikor ezen frissítést töltené, levág. A Wifit is maceráltam, sõt be is kötöttem a géphez, közvetlenül. Egy laptopon, amire csak a probléma fellépte után telepítettem a programot, gond nélkûl fut, igaz, nem feltétlen erre tervezték, és ez meg is látszik. A laptop, másik wifi-n van, de próbáltam már, a hibát produkáló géprõl, arra a wifire csatlakozva is felmenni, de semmi. Egy harmadik, szintén személyi számítógéprõl is megkíséreltem a felcsatlakozást, de ott is, ugyan ugyan ez a hiba. (jelzem, a 2 gép, eddig is, ugyan azon a wifin futottak, és valószínüleg a beállításaik, s az ebbõl fakadó gond is egyezik.
Habár a fórumokon, nem találtam sok dolgot, sokan írták már, különbözõ helyeken, ugyan azon a megoldást.
Féhivatalos NFS fórumon
Hivatalos, EA, NFS:W fórumon
Sajnos az angolomnak köszönhetõen, ezt a protos dolgot, nem nagyon bár lehet, ez a titka a dolognak.
Mostanra, teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs, kihez fordulhatnék, így belétek fektetem bizamam, kérem, SEGÍTSETEK!
労働者の握りこぶし、鉄の拳。どこにニーズがある打つ
Nekem furcsa kérdésem lenne. Honnan lehet leszedni Steam-en kívûl legálisan a DLC-ket? Hol lehet megvenni vagy valami? Erre tudna valaki válaszólni?
Zolcsi
5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha ebben a sorrendben, akkor crackeld újra a patchnek megfelelõ crackkel (gamecopyworld.com)
Hala!
Letöltöttem a Medal of honor pacific assault-ot, telepítettem,crack-eltem, patcheltem, magyarítottam és már majdnem elindul, de az utolsó pillanatban kéri a cd-t, ami nekem ugye nincs mi ilyenkor a teendõ?
Érdeklõdnék nem e tud valaki eladó karaktert Kal online s1-s2 ön.
Pls pm me
Van egy ATI radeon 4800 hd videókártyám és mióta letöltöttem a legújabb drivert(meg akkor alapból felrakta az AMD VISION engine control center-t is)azóta kb 10 perc után kilép a játékokból és kiírja hogy valami probléma adódott. De ha mondjuk az angry birds-el játszok akkor annál nem csinálja ezt. Az lehet hogy az új driver(amit az akkori control centerem ajánlott fel) miatt van ez a probléma?😞 Remélem tudtok segíteni.
Elõre is köszönöm a segítséget.
- Fantasy világ, "kardozós/varázslós" 😊 Hack and slash, rpg stílusú. Tehát leginkább csak "mészésölsz" de közben fejlõdsz, kapsz xp-t van valami talent szerûség.
- Lehetõleg választhatsz classok közül vagy a karaktered fejlesztheted több féle képpen (mint pl. Gothic).
- Szórakoztató de nehéz és inkább ügyességi/logikai
- A harc legyen változatos, gondolok itt pl. arra, hogy az Assassin's Creedben van block/dodge/counterattack ha jól emlékszem és ezek ne (csak) a statjaidtól függjenek hanem a skilltõl.
- Az pozitív ha online és lehet co-op vagy egymás ellen játszani.
Ami NE legyen benne:
- Ne legyen (sok) párbeszéd, craftolás, sok séta (timesink)
- Ne eszetlenül kelljen farmolni hanem inkább izgalmas csaták legyenek.
- Ne csapatot kelljen irányítani hanem egyedül legyek vagy a segítõk legyenek önállóak ne kelljen õket is fejleszteni és öltöztetni.
- Ne legyen 1000 skilled, de azért legyen variálható és ne csak egy tuti sorozat ami mindenre jó és semmiképp se legyen "egygombos" 😊
Az hogy régi vagy új az mind1, nem hat meg a csodaszép grafika, sokkal inkább a játszhatóság.
Ami eddig talán legjobban megközelítette az a Fable volt. Legalábbis annak minden percét élveztem. De azért el tudok képzelni jobbat.
Az igény azért alakult ki bennem egy ilyen játék iránt mert évekig WoW-oztam és abban a pozitív és negatív dolgok is megvoltak, és rengeteg idõm ment rá. De most már nincs annyi idõm játszani és szeretnék valamit amivel ki lehet kapcsolódni tehát csak a jó dolgok vannak benne 😊
A kihívást szeretem de az eszetlen monoton dolgokat nem.
Röviden, amihez segítséget kérek: a nyáron megvettem a neten a Track Mania Canyont, a béta verziót.Gyönyörûen mûködött, egészen a rendszer éles indításáig.Akkor mindenféle frissítést végzett, és azóta nem tudok bemenni a játékba.<#shakehead>#shakehead> Nem tudom újratölteni, mert mindig a fizetésre küld, pedig van mindenféle kódom.Képességeimhez mérten már mindent kipróbáltam.
Elõre is köszi, Landidani<#falbav>#falbav><#help>#help>
battlefield play 4 free
#10875: driverhiba gyanús, lehet hogy egy alaplapi driver frissítés megoldja, nekem annak idején az volt a megoldás.
Kérnék egy kis segítséget vettem egy laptopot februárba ami ASUS G73JW Core i5 2.53GHz RAM 6 GB 64 bites Win7 VGA Nvidia GeForce GTX460M 1.5Gb és olyan problémám van, hogy Film,Játék, meg maga a windowsba is netes is megfagy pillanatokra kb 10 mp-enként, ujra lett telepítve a windows legfrissebb driverek stb stb és mégis ugyanaz a baj légyszives segitsetek már benne, hallottam hogy lehet alaplap vagy videókártya HELP HELP elõrre is köszi.
a másik chrome engines játék a sniper ghost warrior, ami csak chrome engine 4 -es verzióval rendelkezik... a hibajelenség ugyanez
configom:
ASUS M2Ne
AMD X2 3800+
3 gb ddr2 800
ati radeon hd4670 512 ddr3
Bazinga!
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
vlki meg tudja mondani mi a retkes szrért nem telepíti fel normálisan a 2009es msnhez a plust?
kiírja sikerült, azt semmi.. fel se rakja.. nem látom neveket.. de a mappája megvan -.-
köszi szépen..<#worship>#worship>
Bár a végét nem értem..."3 db ISO fájl+ egy mappáról lenne szó." Most akkor nem egy darab fájlt (12gb) akarsz kiírni?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ötletek?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
de ehhez szükséges volt a driver.
köszi azért.😊
Van egy Trust WT-1400T típusú webcamom, s anno Innen valamelyik driverrel tökéletesen mûködött (WIN XP SP 3), de most egyikkel se akar menni.
Bármelyik drivernél ezt a képet kapom. Egyébként mindegyik telepítése alatt minden programot bezárok illetve a WebCam nincs csatlakoztatva.
Kép:
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm elõre is.😊
#10850: ha eredeti a játékod, írj a kiadó cég supportjának, elvileg ilyenkor adnak új kulcsot
#10860: nézd meg van e friss videókártya driver 64 bit alá, hátha csak az a probléma, nekem 64 bit alatt semmi gondom nincs vele.
Bf2 az pl tetszik és max grafikán fut is, de mióta win7 64 bites rendszerem van azóta a talaj sötét foltokban villózik. Ezért keresek utódot. A bf3 ra meg még várni kell.