Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VWfan
Akkor ide is:
Az mitõl van, hogy amikor elindítom a játékot kiadja, hogy a 11.7 AMD driver kell neki, rákattintok az OK-ra és elindul a játék. Ám innentõl semmire nem reagál, amikor bejön, hogy PRESS ENTER akkor is semmi. Lefrissítettem a drivert de Catalystban még mindig 11.6 van írva, ezt se nagyon értem (Restart volt)
Elõre is kösz a segítséget!

Bocs a duplapostért.

Fpocok
"1608 unable to create installdriver instance"

Találkozott már valaki ilyennel? Egy régi játékot akarnék felrakni, de telepítésnél ezt írja ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

dragon11
Kösz a tippet, úgy néz ki most jó.😄
Mi baja lehetett ??

Prince23
Próbáltad ki majd bedugni az egeret? usb-re értem

dragon11
Hali,

Az egerem görgõje hülyéskedik; azt csinálja, amit kell (eleinte), de aztán néha-néha be-be rángat az ellenkezõ irányba.. mi történhetett ?

Kösz.

Sziasztok leszedtem a játékból ezt a verziót: Fallout.New.Vegas.Ultimate.Edition.MULTi3-PROPHET.
Az a problémám hogy telepítés és crackelés után nem angol a játék hanem szlovák nyelvû.
valaki tuna segíteni a nyelvcserében?

Prince23
yahoo, skype.

utóbbi biztos jól mûxik alssú net esetében is

Firerock
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan windows live messenger helyettesítõ programot/oldalt mondani ami lassú internetkapcsolatnál is jól mûködik.
Sima wlm is jó lenne szerintem,csak borzasztó sok idõ lenne amíg letölti,ha letölti egyáltalán.
Gyári xp-s messenger pedig nem jelentkezik be valamiért.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Sziasztok!
A számítógépek világában néhány éves tapasztalatom van, a fórumon pedig teljesen új vagyok.
Szert tettem egy Samsung series 3 300e s04-es notebook-ra, (Intel Pentium Dual Core B950 2.1GHz, 4 GB ram, Nvidia Geforce gt520mx 512)
Jó lenne ha valaki megosztaná a tapasztalatait néhány szóban errõl a rendszerrõl, mert szeretném maximálisan kihasználni.
Említették valahol, hogy a graf. kártya kész a 3d-re. Ez mit jelent pontosan? Illetve milyen játékok futtatására elég? Mert szeretnék beruházni valamire amivel elüthetném az üres óráimat.
Gondolom a legújabb játékokra biztos nem alkalmas, de hol a határ?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
dragon11
Valaki tud segíteni abban, hogy uTorrenttel miért nem tudok letölteni újabban ?

Cfosspeed mutatja, hogy max. sávszélességgel töltök, de uTorrent állítja, hogy 0,1kb/s-cel töltök -és ez így is van-.

Eddig nem volt ilyen problémám.. mi lehet a baj?

UI.: Ilyen alap dolgok, hogy más fut a háttérben/valami frissít../portforward hiány mellõzzük, mert nem tartozom a kezdõk közé.

Köszi-köszi.

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2gigás microSD kártyámat beleraktam olvasóba, ki is írja a gép hogy H: meghajtó, de mikor rákattintanék azt írja nincs ilyen meghajtó.. hogyan tudnám megoldani?
Köszi elõre is

A problémám már megoldódott közben. Csak újraraktam a drivert
Hali nekem az a problémám hogy amikor elindítok egy DX7-9 játékot akkor nem indul el. Az a érdekes hogy a tegnapi nap még minden mûködött és semmit se állítottam át és telepítettem. Ma elindítottam volna a Call of duty 2-tõt de azt mondta hogy rossz a DX9 verzióm, na jó letöltöttem egyet de nem telepített semmit mert mivel a legfrissebb volt feltelepítve. Elindítottam a dxdiag-ot és elindítottam egy Direct3D tesztelést és a következõt írja:

A Direct3D 7 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 39. lépésnél (SetDisplayMode beállítása 640x480x16-ra): HRESULT = 0x80004001 (Nincs megvalósítva)
A Direct3D 8 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x88760827 (hibakód)
A Direct3D 9 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)

Ez a VGA van a gépembe: ATI Radeon 9250
A "legfrisebb" driverek vannak telepítve.
Ilyenkor mit tudnák tenni?
Köszi!
Firerock
illetve ez okozza a kékhalált?
Vagy ha újraraknám a win-t akkor megoldódna? Elég fos így szakdolgozatot írni:/

A kékhalál kódja:0x00000007E

Firerock
kuka?:/

Fabio Capello
nem igazán

Firerock
Teljesítmény: 100°%
Kondíció: 9% Kritikus

Ezen hogy lehetne javítani?
"A lemez felületén található 1788 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsõben romlott.
A lemez felületén található 7 gyenge szektor, mely(ek) késõbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
47390 hiba fordult elõ adatátvitel során. Ezt okozhatja az eszköz hibája vagy nem megfelelõ adat/tápkábel. Javasolt a kábelek ellenõrzése és cseréje ha lehetséges.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos idõközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen elõforduló újabb problémákat."

Le kell tölteni és frissíteni a biztonsági drivert a köv. honlapról: www.tagesprotection.com. Telepítés után, ha a Windows rákérdez, hogy megfelelõ-e a driver, igent kell válaszolni. Rögtön utána indítható az Anno és megadható a termék kód.

Hello!
Tudna nekem valaki segíteni? 1701 eredeti gyári alapjáté, a régi XP-n rendesen mûködött. Most Windows 7-re lett feltelepítve, és nem akar elindulni. Az összes javítást is feltettük már a seven-m oldaláról.Elõre is köszönöm a segítséget.
próbálj ki egy hdd sentinelt, az a merevlemezed teszteli
milyen sûrûn jelentkezik a hiba?

ha van lehetõséged egy másik jól mûködõ hasonló procis gépbõl egyenként cserélj alkatrészeket, hogy melyikkel van a gond így kiderül (ramra figyelj oda kompatibilis legyen)
Firerock
Addig leírom mi a hiba:
akkor is jelentkezik amikor csak simán bekapcsolom a gépet,majd nem csinálok vele semmit,de néha játék közben is.
Általában az történik hogy 1nap többször is,majd 1-2 hétig semmi.
Amikor megtörténik a baj akkor kb 1 percig ki kell kapcsolni a gépet,mert nem lehet bekapcsolni,csipog.

Firerock
Mit kell tennem hogy kékhalál problémámra tudjatok valamit mondani?
hol találok valami logot? Vagy fel kell tenni valami programot?
Elõre is kössz

ez a rome total war?

operációs rendszered milyen? támogatja a játék? dobozon írja milyen rendszereken fut, a minimum gépigényt is nézd meg, bár abba nem köthetnek bele, mikor vissza viszed.. ott mutassák meg, hogy fel tudják installálni a boltban, ha nem megy ott se, a lemezzel lehet a baj
gaben666
Hello!

Nekem is lenne egy kis gondom. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2659351-feature-transfer-error-lent

Nah most Internet explorer helyett Firefoxal nyitottam meg így mutatja a hozzászólásokat is :@
A Tera online topikban senkiét nemlátom / eggyet kivéve./

csak a fejlécek vannak a névvel a dátummal,privát,galéria,válasz,sorszám
de a hozzászólásokat nem írja ki.kivétel eggyet a 870 est

Más topikokat megnyit rendesen és tudom olvasni a hozzászólásokat.
/kiv: Assasin's creed revelation
Fpocok
Egy hozzászólást sem látsz? LEhet valami olyan script fut az oldalon... vagy csak bizonyos emberét nem látod?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv
Szeretnék érdeklõdi, hogy miért van az, hogy itt a játékosok fórumában
néhány játék topikjába belépve nem jelenik meg a hozzászólások szövege,
csak a név meg sorszámok,

pl: Tera online topik , és az Assasin's creed revelation.

a többi topik normálisan megjelenik és olvasható/legalábbis amiket néztem/
Tehát mit kéne állítani hogy olvashatók legyenek a hozzászólások ?
/ fõleg a Tera online kéne/
valaki adna egy oldalt ahol le lehet tölteni a cod 4 multiját?
helló mindenki
ps2-vel kapcsolatban hogyha letöltöm a frissítéseket akkor játékokra is lehet tölteni frissítéseket vagy újításokat?
Hahó
DCS Black Shark-ban hol tudom beállítani, hogy arcade módban akarok játszani?
Köszi
ha egyszer beregisztráltad a steamre a kulcsot az ott is marad, ha tudod a felhasználó neved vagy emailed :
link
Szerbusztok én kettõ játékkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni
-Silent Hunter5
-Napóleon Total War
a problémám az ,hogy a steam szerverhez nem tudok csatlakozni és így játszani sem tudok (elhagytam a jelszavamat és azt kéri állandóan) hiába telepítem újból a játékokat .
Valaki tudja mit tehetnék ,hogyan hozhatnék létre új Steam fiókot?
Üdv u16.
tandya
Sziasztok!Én a Rage c.játékhoz kérnék segítséget,ha vki ismeri ugyanis nem tudok menteni ennél fogva már az elsõ pályán sem tudok átmenni,mert a híd után az ajtónál is vmi mentési problémát dob ki.A billentyûzet kiosztást sem tudja menteni.Nagyon megköszönném,ha valakinek van vmi tippje.A patch felvan rakva a tûzfalnak is engedélyezve van.Elõre is kössz!

Sayron
Sziasztok!Olyan problémám van, hogy a magyarositások.hu oldal valami oknál fogva nem tölt be és nekem nagyon kéne egy magyarítás a Fable The Lost Chapters -hez ha tudnátok egy jó linket hozzá 1000 x kösz!!!!

hogy tudnám elérni az EÁ-t?
direct x legújabb?
vagy próbálj meg egy újabb hangkártya drivert feltenni, ha realtek akkor www.realtek.com
theshark
Sziasztok!

Nekem olyan gondom van, hogy most már a 4. játékomnál van az a problémám, hogy : NINCS BESZÉD HANG A JÁTÉKBA O.o (zene meg minden hanghatás van, de amikor beszélnek nincsen hangja)
Pár játék amiknél ez a gondom : - NFS Shift 2
- Saints Row The Third
- Driver San Francisco

Nagyon örülnék ha valakinek lenne ezzel kapcsolatba valami tippje !

Full HD 1920x1080, ATI Radeon HD5770, Win 7 x64

sziasztok
A Forklift Simulator játékot szeretném felrakni, ati 3600 hd videokarim van, leszedtem a legujabb drivert de még mindig azt írja ki, hogy az alkalmazást nem lehet elindítani, mert a d3dx9_40.dll nem található.
Van esetleg vkinek vmilyen tippje. A minimális rendszer követelménynek megfelel a gépem. köszi elõre is
dragon11
hát.. anno 1602 AD.. de az más beállítottságú, de az is építgetõs..

Tudna valaki Simcity-hez vagy Megacity Empire-höz erõsen hasonlító, minimális, letisztult grafikájú - lehetõleg városépítõ és -irányító - játékokat PC-re? Köszi!
(linket nem enged beszúrni)
dragon11
vlki meg tudja esetleg mondani hogy mi a ....-ért omlik össze a drágalátos adobe flash player úgy 3percenként ?😊 CHROME alatt..

Helló!
Batman Arkham City x box360 játék,a macskanõ karaktert,külön kell aktiválni? Hogy? Hol?
Köszi
Hello!
Lenne egy kérdésem. Amikor Németországban vagyok és fel kell szabadítani az elsõ német várost két tankkal, van egy kis hibám. Úgy a misszió felénél kb kidob a menübe vmilyen hibával, h vmi parancsot v nem tudom mit, nem tud teljesíteni (nem értek hozzá). Ez mitõl lehet?

U.I.: Reliable command buffer overflow.
Ezzel az üzivel dob ki a menübe. Crackfixet is kipróbáltam már, de úgyse megy át ezen a ponton.

Üdv: Balfars
hungaro
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, az általam igazgatott topikba szeretnék hó hullást amit láttam már 1 másik topikban még régen! A kérésem pedig az lenne, hogy tudnátok adni hozzá script kódot vagy valamit, hogy Én is kitudja vitelezni a topikba?

Hivatás az Életért!

htr93
nem úgy van hogy a windows7 leszed magának illesztõprogramokat netrõl telepítéskor?

A segítségetekre lenne szükségem!
Egyes játékoknál a gépem egy idõ után egy pár másodpercre kifagy,ilyenkor a képernyõn szürke alapon fekete ábrák(csíkok,háromszögek stb.)jelennek meg!
A videokártyával nincs probléma,a rendszer most lett újra rakva,szóval nem tudom mi lehet a probléma.
A gépigénnyel valószínû nincs probléma!
Elõre is kösz!
Szervusztok! Battlefield2142-ben kérem a segítségeteket.
Telepítettem a bolti vásárolt példányomat, majd a gép összeomlott.
A gép újra mûködõképessé tétele után újrainstalláltam a a Bf2142, mire közölte velem hogy ez a registrációs kód már használva van.

Hogyan tudnám ismét használni a saját regisztrációs kódomat?

Köszönöm, ha segítetek. bobi81
Helló mindenki! Segítséget kérnék!! A napokban kaptam Race on játékot,remekül ment e lemezek bemásolása,majd a végén kiadott egy ablakot,melyben kérte helyezzem be az eredeti lemezt és hivatkozik valami securom nevû baromságra.A lemez eredeti!!Több játékom van a Seven m-tõl ,azokat simán tudtam kezelni sõt telepítéskor kérték a kódot is.Ez nem kéri,többször próbáltam ,de sikertelenül.Most a sógorom is megvette,de az övé sem indul el.Valami okos tanács kellene
Köszönöm ha valaki segít!! A Seven m segély vonala életképtelen!!
Japep

Hello.
Nincs véletlenül a Transport Tycoon (OpenTTD) játékhoz hasonló játék, csak újabb és valamivel jobb grafikával? 😄

Köszi elõre is. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB