11414
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
foldi6 #11047 A Farmville 2-ben hogy tudom az inaktív szomszédaimat eltüntetni (törölni), mert jelenleg 15 főnél több szomszédot nem enged, hiába küldök meghívót másoknak?
-
placido #11046 sziasztok ojan kérdésem van hogy a lock on mission editorát nem értem hogy kell megcsinálni hogy az egyik megadott repülöt én irányitsam segitségeteket előre is köszönöm -
steweee #11045 köci -
Skyrim, valamelyik FXAA-buzerátor. -
steweee #11043 ez van a leírásában. letöltöttem pár napja, de aztán elfelejtettem hogy melyikhez kell :
beta version 9! directx 9, directx 10, directx 11, x86 binaries only! may be incompatible with any other form of antialiasing! can be combined with downsampling!
do not use this tool while playing on anti cheat enabled servers (may be detected as a cheating measure)!
Install:
If the game uses DirectX 9, put all files from the d3d9 directory into the directory containing the game executable.
If the game uses DirectX 10/11, put all files from the d3d10 directory into the directory containing the game executable.
Uninstall: Remove the files.
Notes:
Do not mix d3d9 and d3d10 the files.
Install the latest DirectX runtime.
A "log.log" file is created to log behaviour/ bugs. Look inside to get additional information.
If the "log.log" file is not created then you use the wrong "*.dll" or you put it into the wrong directory.
If the "log.log" is created but the game crashes or FXAA is disabled, look where the "log.log" is created. Usually the shader files go into that particular directory.
Try to put the files into different directories before saying it doesn't work.
In some games (e.g. Portal 1 or Halo 1) refuse to accept the alpha channel. A general workaround (lower quality) for those is to add the following line at the beginning of shader.fx :
#define FXAA_GREEN_AS_LUMA 1
There is a way to experiment with sharpening/custom shaders. I added an example. To activate additional sharpening filter change edit the line "//Replace this line with #include "Sharpen.h" to add a sharpening pass" in shader.fx.
Note that right now sharpening is only an example that it can be done. I more-or-less copypasted a random sharpen filter to show how my mod can be modded.
Compilerlogs for custom shaders are written to "log.log".
Keys:
PAUSE : Enable/Disable FXAA
PRINT SCREEN : Screenshot -
steweee #11042 meg tudja vki mondani hogy ez a fájl melyik játékhoz való ?
HDR and Anti Aliasing-39909-1-0.7z
-
Üdv.
Ez nem warez topik..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mégis mihez kellene ? -
sziasztok tudna nekem adni valaki aktiváló kodot?
-
HD 4850/4870 -
Sziasztok
DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267)
2 Gb memória
7600 LE 128 Mb
Ebbe a gépbe szeretnék veni egy valamivel nagyobb videókártyát, legalább 512 ramosat. Mit ajánlotok, amit emellé a "bivaly" processzor mellé érdemes venni :D -
Köszi sràcok,elgondolkozok a T-onlineon -
Ha a szolgáltatód ennyit nyújt, akkor nincs sok ötletem.
De szerintem válts T-Online -ra , lehet őket szidni meg minden, de mégis ők adják a legstabilabb jelet ország szerte és hát nekik van a legtöbb pénzük fejlesztésre is! Én meg vagyok elégedve velük. -
Ratyi a szolgáltató, ezen nem tudsz javítani. Max. váltással.. :S
Sajnos a minimumot biztosan garantálják, ami a szerződésben van foglalva.. így nem hiszem nagyon törnék magukat.
Egyébként cfosspeed(ha van routered).. ha nincs: cfos nevű programmal tudsz a pingeden javítani.. talán. -
Hali! Internetemmel lenne gond.
Alapvetően nincs vele gond, kényelmesen töltök le 5-600-al torrenten, nem laggol, nincs pocket loss.
Kivéve esténként úgy 7-8 fele, meg hétvégén.
Kis városban élek, úgy 13 ezer a létszám, és mivel ez helyi kábel tv-s internet, így sok helybéli használja.
Szolgáltató azt mondja, hogy túlvan terhelve nekik ilyenkor a hálózat, azért ratyi.
Váltani meg nem igazán van mire, T-Online van még itt, de arról is azt hallom hogy nem ér semmit.
Most pl. megint Ts3on 25-30% pocket lossom van, pingem az jó és stabil.
Éjjel persze mikor kevesen neteznek akkor nincs pocket loss.
Hiába csapkodtam nekik az asztalt hogy találjanak ki valamit, semmi értelme nem volt.
Fél éve bizonygatják hogy "fejlesztjük, 2-3-4 hét lehet, türelem".
Kösz, fél éve volt ez.
Most jelenleg ilyen az állapot:
Éjjel mérek 4.5Mb+ letöltést ( 5megás net), és 0.3-0.4 feltöltést.
Esetleg tudok valamit itthon én csinálni hogy kicsit javuljon ez a sz*r? Tudom, netezzek este..

-
esetleg alt + tabbal válts át, aztán shift + enterrel nagyítsd föl -
inkább ide -
markijoe12 #11031 Sziasztok srácok!
2db soundtrack címre lenne szükségem! A link: http://data.hu/get/5704782/2db_soundtrack.wma
Ha bárki tudja 100%ra vagy esetleg bármi ötlete van, legyenszíves írja le.!
-
van egy játék program ami elég érdekesen indul, tehát indítom a játékot és nem vált át az ablak, csak a játék ikonja villog lent a tálcán narancssárgán, majd ha az egérrel kattintok egyet akkor átvált a játékba, ezt egy lefagyás óta produkálja, kb mindent megpróbáltam már a játék és a win beállításaiban is de semmi, valami tipp esetleg? thx -
A pszichoapu megérdemel felkiáltójeleket a stílusa miatt! Jelenleg olvashatóak az EZTS2 topicban.
Az eddigi legsúlyosabb a #12227! -
Igen, ez volt az köszi. -
VDomino #11027 Szerintem a Gangland-re gondolsz.
Nagyon faszányos kis játék,én is sokat toltam anno. -
Sziasztok tudtok segiteni megvettem még régeben a assassin creed brotherhod-t és a revelations-t és az lenne a gondom amikor a uplay elinditom elindul a játék de a játékba ofline a módba megy a többi ubisoftos játéknál nincs csak ezeknél tudtok segíteni? -
Haliho!
Régen játszottam egy olyan játékkal, amiben mafia vezérek lehettünk, a lényege az volt, hogy a többi mafia vezért megöljük, tudtunk gyereket is csinálni benne(max 3 lehetett), boltokból védelmi pénzt szedni és voltak speciális emberink, felülnézetes félig szabad világban játszodik, még járművek is voltak benne. Nem tudja valaki véletlen a nevét? -
Red Faction Guerilla-ban / Armageddonban lehet még puszítatni, azt hiszem ott egész jól működik a rombolás fizikája.
Egyébként Bad Company 2-ben sokkal jobb volt pusztításban , mint most a Battlefield 3. -
Köszi, hogy legalább te ajánlottál valamit! Megnéztem negyed óra videót Y-n. Nem az, amit vártam.
Egy videót se találtam, ahol akkora kráter keletkezik, amiben egy ember elfér. Igazából nem is láttam krátert, csak foltot a földön. Ha felrobbantottak egy házat, akkor a törmelék eltűnt. A ház állva maradt, csak a külső falak dőltek ki. Ha felrobban egy jármű, akkor annak a roncsa is eltűnik?
Roncsolt testet se találtam. Nincsenek leszakadó végtagok. Pedig valamikor talán 10 éve már játszottam egy olyan FPS-el, amiben leszakadt az ellenség végtagja, de már nem emlékszem a játék nevére.
Meg eddig aki a BF2-vel vetette össze a BF3-at az lehúzta, nem ajánlotta megvételre. -
Mindkettő -
Csak rávágtad, vagy kipróbáltad? -
Battlefield 3 a te játékod akkor :) -
Van olyan FPS, amit interneten másokkal játszanak, és a környezet is rombolható? Például jön egy tüzérségi csapás és a házak összedőlnek, romok maradnak utána, a földön mély kráterek, a fák kidőlnek. + az emberek teste roncsolódik, robbanástól végtagok szakadnak le. -
Engedélyezni kell az aTI kártyádat! -
ktbalazs #11017 fejreállt a gép ha kikapcsoltam. -
Akkor viszont csak a BIOS-ban tudod letiltani az integráltat.. keresgélj a PCI csatlakozóknál.. nézz szét. -
ktbalazs #11015 Akkor pedig nem lehet 1366*768-ba tenni csak kis felbontásba -
Esetleg ha eszközkezelőben tiltod le ? -
ktbalazs #11013 fejreáll tőle a gép...:/ -
Nézz szét jobban a PCI beállításoknál jobban! -
ktbalazs #11011 Nem találtam sehol azt a funkciót. hogy találom meg ott? -
Talán ez.
#11009: Le kell tiltanod az integráltat a BIOS-ban ahhoz, hogy azt tudd használni.:) -
ktbalazs #11009 HP Pavilon dv6-om van, és ATI videókártya van benne, és ezt mutatja az eszközkezelő is, de mégis az Intel videókártyát használja, mindennél, így pl a játékoknál is, ezért sok nem működik. Hogy tudom beállítani, hogy az ATI kártyát használja? Emiatt nem indul el jól a FIFA 12 játék, mert elindul 1024*768-ban majd kilép az asztalra. -
JACKAL89 #11008 Sziasztok!
Tudnátok valami jó autós játékot ajánlani?
Nyugodtan lehet szimulátor is.
Konkrétum nincs, csak annyi kikötésem lenne, hogy a "box" legyen tele élettel, illetve a pálya körül is legyen ún. élet. (pályabírók. stb.)
Szóval, legyen igazi hangulata.
Tudnátok ilyet ajánlani?
Az se baj, ha nem mai "darab".
Köszönöm előre is!