Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.CUE/nero-val csináltam/ és igy kérdésem pedig az,hogy mind a kettöt kiirtam már külön-külön jo -e igy tudni kell,hogy nem nagyon vágom ezt a részt hogyan kell probléma mentesen kiirni? köszönöm szépen
Probálgatom kiirni de semmi már átneveztem de semmi!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
Azt kérdezném, hogy ha VGA-mat kicserélem 8800gt-re, akkor elég lesz-e a 350-es FSB táp
Konfig:
Intel D805 (95 W9
7300GT(ezt cserélem)
160GB WD Winchester
3GB RAM
MSI 945P Neo-2F alaplap
és asszem ennyi a lényeges
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
2.:
#6223: bin mellett néha van kisebb fájl, ha nincs akkor valszeg azt csináltad neroval. amikor meg kell adni a cd-képet amit ki akarsz irni akkor a kisebbet add meg (mind2 cd-nél persze)
#6227: játék beugrik 😊 neve nem, de ez a Tanks talán, nemtém, régvolt 😊
#6229/1: Kérdés: a felsoroltak közül ráismersz-é vmelyikre: 1 | 2 | 3
#6229/2: Stupid Invaders beszerezhetõ: 1 | 2
#6230: ha a patch full, akkor elég csak azt, ellenkezõ esetben nézd meg hagyas verzióról patchel fel, akkor arra a verzióra patchelõ patch kell, és így szépen mész visszafele
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én 2 játékot keresek! Az egyik neve Alien paranoia! Amikor megvette apám kiskoromban a gépet akkor ez volt az elsõ játék amivel játszottam, de olyan rég vol, hogy már nem emlékszem ,hogy alpból volt rajta vagy rálett telepítve. Na mind1 a lényeg, hogy ha valakinek megvan vagy esetleg tud egy helyet ahonnan lelehet szedni azt megköszönném!
A másik egy kicsit nagyobb játék: stupid invaders (4cd-s) Régen megvolt, de tönkrement a cd 😞
Elõrre is köszi!!!!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy olyan régi játékot keresek ami tankos volt. A tank csövét tudtad állítani, ha jól emlékszem mutatta a szelet is, hogy merre fúj. Voltak különbözõ lövedékek, volt ilyen lézer ami átment mindenen az tuti. 😊 A pálya tök egyszínû volt a tankok meg nagyon egyszerûek, egy félkör meg egy csõ, kb. 6 éve ha játszottam vele. 😛 Remélem valakinek beugrik.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1.CUE/nero-val csináltam/ és igy kérdésem pedig az,hogy mind a kettöt kiirtam már külön-külön jo -e igy tudni kell,hogy nem nagyon vágom ezt a részt hogyan kell probléma mentesen kiirni? köszönöm szépen
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
proci-3Ghz
ram-512Mb
videó kártya-radeon 9600pro 256Mb
elõre is köszönöm
a panzer general 2 nem müködik az alábbi gépemen
win xp amd64x2 dualcore5600+ gf8600gts
nem találok patchet hozzá
köszi a segitséget
Van 1 kis probléma az xp vel elrontottam valamit a freelancerel és ki kéne törölnöm 1 cuccot de az a baj hogy rendszergazdaként kéne csinálni a felhasználó név ok de a jelszót nem tudom mert amig volt bejelnkezõ fiókunk addig a jelszó semmi volt tehát 1 entert kellet nyomni de most nem veszibe azt irja hogy nem jó és nem tom kitörölni. Tudtok segíteni valami jelszókiderítõ hacker programmal ami kideríti vagy beszéljek a azzal aki felrakta nekem az xp-t(nem eredeti) vagy tudsz valami tippet adin a kódhoz? Ami a Vistához van azt is próbáltam meg néhányat de nem megy 1 sem. kérlek segísetek
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Áldott és békés karácsonyt nektek, és jó dolgokat a fa alá;D
Úgy szaggat mintha a Crysist fölhúznám maxra szegény 7300-on😞
amúgy tökéletesen meg vaok elégedve ezzel az nvidiával, az ati mindig gondot okozott mikor drivert kerestem neki. Már elõre kiírtam egy cd-re azt a drivert, még most is meg van az akkori "stabilizáló" ati driver xD
de most feltettem az nvidiámhoz, eddig nem lép ki...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szerinted kiadnák úgy hogy nem mûxik?-.-" gondolkodj...
tegnap feltették a vga frissítést, decemberit.
Azt szeretném kérdezni, h ezekben a frissítésekben meglehet bizni, ugye? Tesztelik, nem?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Támogatja a Java alkalmazásokat
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Miért kín szenvedés be pufferelni egy max 3perces videót routerrel 1mb-os neten?(Modemes net..) a net egy felé van osztva.A Cfosspeed program fentvan, és így is sz**....thx for help.
Mér nem tom elinditani a .JAR-fájlt amit a mobilra átküldtem?
Hol találok LOCOMÁNIÁ-hoz kiegészitöket,magyarositást?