Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemountolod deameon toolsba, lehúzod a DVD-d és megy is.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ami természetesen nincs.Mit tegyek?
Segitsen valaki van egy progi starforce hogy lehet hatástalanitani?
Ezt inkább ne feszegessük, mert az igaz, hogy látják az IP-ket, de egy dinamikus IP-vel cseszheti, a másik, hogy nem értenek hozzá, mert simán banolnak olyan IP-vel rendelkezõ nicket, aminek az elsõ harmada uaz, mint a banolt nické és az szerintük uaz az IP. :-)
Hát sok esetben még csak nem is egy szolgáltató, de mindegy.
Saddalim:
Már hogyne lehetne elrejteni. Proxyról hallottál?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A pontok meg mondtam már nem érdekelnek!Remélem jól aludtál az új pizsamádban?
"ha elrejtem" - NEM tudod elrejteni, hidd el... (ha nem hiszed, próbáld csak ki)
"nem vagytok méltóak (...) hogy írjak nektek" - akkor miért teszed folyamatosan?
"örülnél neki ha olyan felfogásod lenne mint nekem" - remélem nem örülne
"modi? és akkor mi lesz?" - ban, az lesz
"több néven vagyok fennt ne aggódj" - ezt hívják multiregnek, ami szintén tilos
"a büntetõpont-lista (...) kicsit gyerekes" - számodra most még talán, 6 után talán mégse lesz az...
"nektek már régen pizsamaosztás volt" - igen, dec24-én kaptam pizsamát
Szevasz...
szerk.: Ha nem vagy képes alkalmazkodni az itteni szabályokhoz, nem kötelezõ ide járni. De akkor ne is szítsd a vitát feleslegesen
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy nektek már régen pizsamaosztás volt,menjetek aludni,majd holnap folytatjuk!
<#integet2>#integet2>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- a te korodban lévõ embernek szerintem tudnia kéne hogy hogy kéne normálisan viselkedni és hogy mi az hogy kioktatni
- ha megnézed a büntetõpontlistát láthatod, hogy finoman szólva sem kevés ember kap büntit vagy repül warez miatt. felvetülhet a kérdés: máshol megy. válasz (ismét): kiemelt topik vagyunk
- kedves, hogy reklámozol minket, köszönjük!
- örülök hogy ilyen intuíciós képességgel vagy megáldva
Te meg ahogy látom még nagyon fiatal vagy,hogy kioktass!A struktúra alatt azt értem,hogy jó lenne ha olyan dolgokkal is foglakoznátok,mint amilyen az én problémám volt,(nem én vagyok egyedül)Ezt nem tiltja semmi sem!
Az meg hogy ki a házigazda,egyáltalán nem érdekel!Mint elõbb leirtam,terjeszteni fogom különbözõ fórumokban,hogy milyen segitõkészek vagytok,errõl ennyit.Ne aggódj más néven vagyok mindenhol!Szevasz!
<#wave>#wave>
sikerült!!!!!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
saddalim:írtam pm-et még tegnap válaszolj, thx😛
1. nagy valószínûséggel nem fogod már ezt elolvasni, de azért talán mégis
2. tök mind1 hogy ki hány éves, nem ez dönti el, hogy ki mennyire ért vmihez vagy ki mennyire normális ember. vannak 40 éves izomagyú barmok és vannak 10 éves abszolút rendes és ügyes gyerekek. mellékesen jegyzem meg a "jóval idõsebb vagyok" valahogy nem ellenõrizhetõ, vajon miért...
3. örülünk hogy futnak a játékaid, használd õket egészséggel
4. nekünk is baromi sok warez dolgunk van, nem érdekel hogy te honnan szerzel megoldást a te cuccaidra
5. õk IS segítõkész emberek, más topikokban. mi (egyrészt) azért nem segitünk warez témákban, mert ez kiemelt SG-topik, ahol különösen nem illik (máshol se...), de pl e-mailben, pmben szivesen segitünk (segitettünk volna)
6. nem tudom mit értesz "fórum struktúra" alatt
7. általában minden dolognak (és ennek a fórumtopiknak) is vannak azsbályai. ezeket a szabályokat mi igyekezzük a legjobban tudomásotokra hozni, ezért áll egy igencsak csiricsáré és kiugró banner az oldal teteje felé, amin piros betûkkel áll két szó: "Mielõtt kérdeznél", majd 2 link. ennek meglepõ módon az a feladata, hogy mit kérünk az idejövõ emberektõl, mit nézzenek át mielõtt kérdeznének. hozzászólásaid alapján te ezt többszöri külön figyelmeztetésre se tetted meg (#6255-ben Scott még külön ki is másolta a rád vonatkozó részt)
ha esetleg bármibe belekötnél még, állok rendelkezésedre
unom már ezt a hülye vitát, mostmár abba lehetne hagyni -.-
kraawz: [ /u] lemaradt 😉
Van ezer más fórum, vagy google, többre mész vele.
Azért van,hogy az ilyen problémákat is megoldjuk,ha nem akarsz segiteni,majd segit más!!!Szevasz!
4: Nem tudok játszani az XY nevû játékkal, mert fel kéne törni. Tud valaki adni egy linket hozzá?
Nem. Ez nem warez fórum. Túl sok embert pontoztak már ki emiatt...
5: Hol lehet letölteni az XY nevû játékot?
Sok helyen, de tõlünk egyiket se fogod megtudni.
6: Nem tudom elindítani az XY nevû játékot, mert valami ilyesmit ír ki: "Wrong CD/DVD detected. Please insert the original disc.".
Ez esetben ugyancsak egy feltörés kéne neked, ezt már a 4. pontban tárgyaltuk.
No warez htx
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amibe bele tartozik minden,az olyan segitség kérés is,mint amilyen az enyém,bocs!Amúgy mi az,hogy két bünti pont warezért?Ilyen hülyeségekkel ne traktáljatok!Ha nem segitesz,majd segit más!Szevasz,kedves Capello,vagy
Dragon!
A két játék:SHREK 2 OGRE BOWLER(SHREK TEKE)
A másik:BUBBLE SHOOTER PREMIUM EDITION.Én sajnos még nem találtam elfogadhatót,lehet,hogy nincs is?Ellenséges hozzászólók ne irjanak,mert figyelembe sem veszem,köszönöm!!!
Játékokban mennyit számitana ha a Sata-s vinyómat lecserélném sate2esre?
"#6223: bin mellett néha van kisebb fájl, ha nincs akkor valszeg azt csináltad neroval. amikor meg kell adni a cd-képet amit ki akarsz irni akkor a kisebbet add meg (mind2 cd-nél persze)"
nem értem a válaszodat.
Az is baj,hogyha nem tudok valamit holott itt vagyunk egy páran mert ez az oldal azért van ha valaki nem tud valamit itt megkérdezheti nem mindjárt letiltani vagy kizárni...........................
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!