Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAG1
<#zavart1>

Bemountolod deameon toolsba, lehúzod a DVD-d és megy is.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Van egy game Übersoldier2 ezzel van védve starforce progi ami serialt kér ha beinditod a játékot és ki van irva inditsd újra a gépet aztán megint kéri a serialt
ami természetesen nincs.Mit tegyek?
Hello
Segitsen valaki van egy progi starforce hogy lehet hatástalanitani?
JAG1
"és mivel a moderátorok látják az IP címeket, ezért kibasszák a többit is"

Ezt inkább ne feszegessük, mert az igaz, hogy látják az IP-ket, de egy dinamikus IP-vel cseszheti, a másik, hogy nem értenek hozzá, mert simán banolnak olyan IP-vel rendelkezõ nicket, aminek az elsõ harmada uaz, mint a banolt nické és az szerintük uaz az IP. :-)
Hát sok esetben még csak nem is egy szolgáltató, de mindegy.

Saddalim:
Már hogyne lehetne elrejteni. Proxyról hallottál?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Mi van Saddalim?Nem birtál aludni?Most már igazán befejezhetnétek a vitát,mert ahányszor csak irsz én visszairok!Tudod rendszergazda vagyok egy cégnél és hidd el megoldom a problémákat.Mi az hogy a 6-dik büntetõpont után,miért akkor mi lesz,magyarázd el!Különben is a mai világban ha azt nézzük,hogy mennyi minden tilos,akkor nem mennénk semmire!
A pontok meg mondtam már nem érdekelnek!Remélem jól aludtál az új pizsamádban?

Saddalim
"én nem szítom a vitát" - most mit csinálsz? miért kaptál pontot?
"ha elrejtem" - NEM tudod elrejteni, hidd el... (ha nem hiszed, próbáld csak ki)
"nem vagytok méltóak (...) hogy írjak nektek" - akkor miért teszed folyamatosan?
"örülnél neki ha olyan felfogásod lenne mint nekem" - remélem nem örülne
"modi? és akkor mi lesz?" - ban, az lesz
"több néven vagyok fennt ne aggódj" - ezt hívják multiregnek, ami szintén tilos
"a büntetõpont-lista (...) kicsit gyerekes" - számodra most még talán, 6 után talán mégse lesz az...
"nektek már régen pizsamaosztás volt" - igen, dec24-én kaptam pizsamát

Szevasz...

Fabio Capello
viszlát

De ismerem az órát,csak tudod én ráérek.Én nem szitom a vitát csak nincs igazatok,na de mindegy,vannak még rendes emberek akik tudnak segiteni és segitettek is.A Zole válaszára meg csak annyit és mi van ha látják az Ip cimet és ha elrejtem (erre vannak a progik) akkor mi van?Többet nem vitázom veletek,nem vagytok méltóak még arra sem hogy irjak nektek!Szevasztok!

Fabio Capello
nem, nem örülnék. szánalmasnak érezném magam. már attól szánalmasnak érzem magam hogy leállok veled vitázni. látom az órát sem ismered ha azt írod hogy holnap folytatjuk. és azt hogy mikor megyek aludni azt majd én eldöntöm. a soha többé viszont nem látásra

szerk.: Ha nem vagy képes alkalmazkodni az itteni szabályokhoz, nem kötelezõ ide járni. De akkor ne is szítsd a vitát feleslegesen

zeli
"Több néven vagyok fent ne aggódj!" - Az SG-n a multiregek is tilosak 😊 és mivel a moderátorok látják az IP címeket, ezért kibasszák a többit is "ban megkerülése másik nickel" indok alatt 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kedves Capello:Örülnél neki,ha olyan felfogásod lenne mint nekem!Szóljál nyugodtan egy mi is az?modi?és akkor mi lesz?Éppen semmi!Több néven vagyok fent ne aggódj!A büntetõ pont lista meg nem érdekel,kicsit gyerekes nem?
Amúgy nektek már régen pizsamaosztás volt,menjetek aludni,majd holnap folytatjuk!
<#integet2>

zeli
Maradj már, nemes cél érdekében offoltunk 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
felesleges, nullafelfogás, iq=életkor. Eddig tûrtem, de ez már nekem is sok, hogy valaki ennyire ne értsen meg valamit. Szólni kell egy modinak és mehet neki a permban. Kijár offért, stílusért, más fórumozók támadásáért és warezért. Ez esetben offért én is kérek egyet ha úgy ítéli meg a vezetõség.

Saddalim
- úgylátom mégiscsak kell. illetve tényleg nem kell, úgyse érdekel
- a te korodban lévõ embernek szerintem tudnia kéne hogy hogy kéne normálisan viselkedni és hogy mi az hogy kioktatni
- ha megnézed a büntetõpontlistát láthatod, hogy finoman szólva sem kevés ember kap büntit vagy repül warez miatt. felvetülhet a kérdés: máshol megy. válasz (ismét): kiemelt topik vagyunk
- kedves, hogy reklámozol minket, köszönjük!
- örülök hogy ilyen intuíciós képességgel vagy megáldva

Elõször is engem nem kell figyelmeztetni <#ejnye1>,másodszor az hogy én hány éves vagyok,az magán ügy,de ha kiváncsi vagy rá túl vagyok a negyedik x-en.
Te meg ahogy látom még nagyon fiatal vagy,hogy kioktass!A struktúra alatt azt értem,hogy jó lenne ha olyan dolgokkal is foglakoznátok,mint amilyen az én problémám volt,(nem én vagyok egyedül)Ezt nem tiltja semmi sem!
Az meg hogy ki a házigazda,egyáltalán nem érdekel!Mint elõbb leirtam,terjeszteni fogom különbözõ fórumokban,hogy milyen segitõkészek vagytok,errõl ennyit.Ne aggódj más néven vagyok mindenhol!Szevasz!
<#wave>

köszi a segitséget!!!!!!!!!!!!
sikerült!!!!!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

zeli
Ámen<#worship>

dragon11
Szépen kérek mindenkit, hagyja abba a "gyerekes" viselkedést.Engem nem érdekel pm-ben beszélitek meg vagy valahol...de ne itt, mert saddalim topicját szemetelitek, lehetõleg ezt is töröld holnap saddalim, köszi!😊

saddalim:írtam pm-et még tegnap válaszolj, thx😛

Saddalim
Kedves jimmy!
1. nagy valószínûséggel nem fogod már ezt elolvasni, de azért talán mégis
2. tök mind1 hogy ki hány éves, nem ez dönti el, hogy ki mennyire ért vmihez vagy ki mennyire normális ember. vannak 40 éves izomagyú barmok és vannak 10 éves abszolút rendes és ügyes gyerekek. mellékesen jegyzem meg a "jóval idõsebb vagyok" valahogy nem ellenõrizhetõ, vajon miért...
3. örülünk hogy futnak a játékaid, használd õket egészséggel
4. nekünk is baromi sok warez dolgunk van, nem érdekel hogy te honnan szerzel megoldást a te cuccaidra
5. õk IS segítõkész emberek, más topikokban. mi (egyrészt) azért nem segitünk warez témákban, mert ez kiemelt SG-topik, ahol különösen nem illik (máshol se...), de pl e-mailben, pmben szivesen segitünk (segitettünk volna)
6. nem tudom mit értesz "fórum struktúra" alatt
7. általában minden dolognak (és ennek a fórumtopiknak) is vannak azsbályai. ezeket a szabályokat mi igyekezzük a legjobban tudomásotokra hozni, ezért áll egy igencsak csiricsáré és kiugró banner az oldal teteje felé, amin piros betûkkel áll két szó: "Mielõtt kérdeznél", majd 2 link. ennek meglepõ módon az a feladata, hogy mit kérünk az idejövõ emberektõl, mit nézzenek át mielõtt kérdeznének. hozzászólásaid alapján te ezt többszöri külön figyelmeztetésre se tetted meg (#6255-ben Scott még külön ki is másolta a rád vonatkozó részt)

ha esetleg bármibe belekötnél még, állok rendelkezésedre

zeli
Azt hiszem elég rég óta vagyok itt, hogy beleszóljak <#smile> De hagyjuk már ezt abba, ez segítségtopik :\ (meg már unalmas)

Mi van Zeli?Te is bele szólsz,nem kellene!<#ejnye1>Látom még sulis vagy,a tanulással foglalkozzál inkább!Neked nem osztottam lapot!

zeli
gtfohtx-.-
unom már ezt a hülye vitát, mostmár abba lehetne hagyni -.-
kraawz: [ /u] lemaradt 😉

kraawz

FLÉM OFF

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Na végre,hogy megjött az eszed Capello,egyébként én jóval idõsebb vagyok mint te.Amúgy segiteni már nem kell,megvan mind a két játékhoz a crack és a sorozatszám,úgy hogy futnak ezerrel <#nevetes1>.Egyébként innen szereztem az sg-rõl,csak nem mondom meg honnan.Látod vannak még segitõkész emberek!A Ti segitségetekrõl meg megvan a véleményem és akinek csak tudom segitek elterjeszteni,hogy milyen segitõ készek vagytok.<#eljen>Majd legközelebb meggondolom,hogy irjak e egyáltalán ide,ha csak meg nem változtok egy kicsit,mondjuk a fórum struktúráját egy kicsit megkéne változtatni és akkor nem lenne gond!!!<#circling>

Fabio Capello
nem vagyok ideges, és én legalább felvállalom a koromat. Innentõl kezdve nem óhajtok az ügyben megszólalni, õszintén sok sikert a probléma megoldásához. A témát lezártam, a viszontlátásra.

Mi van Capello?Ideges vagy?Tudod van egy olyan közmondás,hogy ideges ember nincs,csak...de látom még fiatal vagy,lehet hogy nem is ismered.Egyébként nem neked irtam,nem tudom miért szólsz bele,miért ki vagy te?Ugyan olyan ember,mint én,aki a problémákat szeretné megoldani,de ne segits,majd segit más,én rá érek ide irogatni!A továbbiakban az ilyen megjegyzéseket,mint a tied,figyelembe sem veszem!!!!!!!!!!

JAG1
20 hsz-ben? Mind1, én lesarom...

zeli
pff...õ csak megmondta a gyermeknek, hogy az SG-n TILOS a warez, és ennyi -.-

dragon11
Te is csitulj el légyszives.Rendben van rendet akarsz, de mostmár fogd be már sok az offod.Htx^^szevasz.

JAG1
Hagyjad, nincs értelme. A sok okoska önjelölt moderátor osztja itt az észt, veri a mellét, miközben ugyan úgy lewrzja a kis cumóit...

Van ezer más fórum, vagy google, többre mész vele.

Fabio Capello
ennyire nehéz felfogni? nincs warez, senki nem fog neked ide serialt beírni, bármennyire erõsködsz hogy játékosok fóruma. ez a szabály és kész.

Nem értelek Scott,ez mi akar lenni?Tudtommal ez a játékosok fóruma nem?
Azért van,hogy az ilyen problémákat is megoldjuk,ha nem akarsz segiteni,majd segit más!!!Szevasz!

Scottt

4: Nem tudok játszani az XY nevû játékkal, mert fel kéne törni. Tud valaki adni egy linket hozzá?
Nem. Ez nem warez fórum. Túl sok embert pontoztak már ki emiatt...

5: Hol lehet letölteni az XY nevû játékot?
Sok helyen, de tõlünk egyiket se fogod megtudni.

6: Nem tudom elindítani az XY nevû játékot, mert valami ilyesmit ír ki: "Wrong CD/DVD detected. Please insert the original disc.".
Ez esetben ugyancsak egy feltörés kéne neked, ezt már a 4. pontban tárgyaltuk.

No warez htx

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Milyen balhé,nincs itt semmiféle balhé,én kérdeztem valamit,vagy keresek valamit,és választ várok,de nem ilyent,mint a tietek!

Fabio Capello
csigavér, vegyél vissza az iramból, nem kell a balhé

Warez,vagy nem warez,nem foglakozom vele,tudtommal ez a játékosok fóruma,
amibe bele tartozik minden,az olyan segitség kérés is,mint amilyen az enyém,bocs!Amúgy mi az,hogy két bünti pont warezért?Ilyen hülyeségekkel ne traktáljatok!Ha nem segitesz,majd segit más!Szevasz,kedves Capello,vagy
Dragon!

Fabio Capello
árulkodik a hóhér, nem az én formám. csak szóltam neki hogy nem biztos hogy ezt kéne...

JAG1
Pláne, ha mész árulkodni, mint a gyerekek...

zeli

Fabio Capello
hát ez két büntipont lesz warezért, jobb ha figyelembe veszed

JAG1
Nem ismerem a két játékot, de ha beírod a googliba, hogy: shrek 2 seriall, tuti dob ezer lehetõséget. A vírusírtód legyen aktív. :-)

dragon11
Nem vagyok ellenséges veled, csak tudod ...ez nem warez..:S olvasni kéne FAQ-t:S

A segitségeteket szeretném kérni!Aki tud valami jó cracket,vagy sorozatszámot ehhez a két játékhoz,megköszönném!
A két játék:SHREK 2 OGRE BOWLER(SHREK TEKE)
A másik:BUBBLE SHOOTER PREMIUM EDITION.Én sajnos még nem találtam elfogadhatót,lehet,hogy nincs is?Ellenséges hozzászólók ne irjanak,mert figyelembe sem veszem,köszönöm!!!

JAG1
Semmit.

Csá!
Játékokban mennyit számitana ha a Sata-s vinyómat lecserélném sate2esre?

zeli
A #6231-es hozzászólásban ez a rész neked szólt:
"#6223: bin mellett néha van kisebb fájl, ha nincs akkor valszeg azt csináltad neroval. amikor meg kell adni a cd-képet amit ki akarsz irni akkor a kisebbet add meg (mind2 cd-nél persze)"

aztán ezalatt mit lehet érteni???
nem értem a válaszodat.
Az is baj,hogyha nem tudok valamit holott itt vagyunk egy páran mert ez az oldal azért van ha valaki nem tud valamit itt megkérdezheti nem mindjárt letiltani vagy kizárni...........................

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

zeli
Olvasd el a GYIK 4. pontját, htx.

Kedves SADDALIM!Örûlj neki,hogy te megtudtad oldani a problémát!Én még sajnos nem tudtam!Szerinted szórakozásból irtam ide?Elvégre ez a játékosok foruma,és azt hiszem ebbe beletartozik minden,ha te nem akarsz segiteni,majd segit más!Úgy látom még nagyon fiatal vagy,hogy te mond meg,hogy mit csináljak,szevasz!!!

Saddalim
1. a te #6238-d törölve.
2. már válaszoltunk.

szevasz.