Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Nem melegszik a videokártyád? Csak mert ismersömnek ugyaniylengondja volt, és ez volt a baja.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hali!

Nem éppen az aktuális témához tartozik, de ha valaki tudna segíteni a crysis-el kapcsolatban, azt megköszönném. Az lenne a probléma, hogy kb 5 percig simán fut a crysis, de utána lefagy és újraindul. Ha valaki tudna esetleg egy cracfix-et hozzá az jó lenne. Patchet nem is kérek, mert most olvastam hogy csak késõbb fogják kiadni.
Ha esetleg más megoldás is lenne, örülnék ha valaki elmondaná

Elõre is köszi a segítséget

Sziasztok!

Ha van kedve valakinek játszani velem multiban a Conflict Global Storm játékkal, kérem írjon nekem a [email protected] e-mail címre.
Nem klánt akarok csinálni, csak barátias környezetben szeretnék játszani.

Szeretném ha:
- nem rohannál végig a pályán mint egy félõrült, lövöldözve mindenre ami mozog
- nem gyilkolnád le a csapattársaid a pálya felénél mert az olyan "fun"
- tudnál úgy játszani a szereped mintha tényleg katona lennél
- ha te játszod a csapatvezetõt, adj normális parancsokat, ha más játsza a csapatvezetõt, akkor kövesd a parancsokat

Ha úgy érzed, hogy szeretnél ilyen környezetben játszani, írj nyugodtan és megbeszéljük!

Tisztelettel,

Paul Harris

U.I.:
Klánok, "pro-gamerek", fragvadászok, bunkók, beképzeltek kerüljenek!
Köszönöm.
metal gear az van pcre nem?😄káár😞akkor veszek😊vmit amin megy😄

fery02
Kizárólag konzol játék, ugyanúgy, mint a Grand turismo például, meg a Metal Gear Solid. Ne is álmodjunk, hogy ezek kijönnek PC-re.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
köszi 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hy!
Szeretnék letölteni vonat szimulátorokat legföképpen a magyart az sem baj ha fizetös hol találok ilyet?
a segitséget elöre is köszi!
JO JÁTÉKOT MINDEKINEK!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Hello elképzelhetö hogy a PGR4 et gépre is ki fogják adni ha vki tud vmit írjon ! köszi

Arena Wars nem tudom leszedni,<#nemtudom> miért? tudja valaki hol lehetne leszedni a gémet kösz
ha
Honnan lehet letölteni a pop?
dragon11
Ok visszavonva,usb-s a bill.-em és nem érzékeli hogy nyomogatok csak akkor mikor a windows felállt..😊

dragon11
Tenném újra a windowst.
formázással mert kezd összeomolni sajna..
az a lényeg: hogy beállítom hogy cd-rõl boot-oljon..erre mondja cd-rõl való indításhoz nyomj meg egy gombot=é n nem nyomok...be bootol, ugyanez akkor ha nyomom.Please help minnél hamarabb...😊

köszi!!!
a Star Wars Battlefront: Renegade Squadron-nak ez a honlapja: http://www.lucasarts.com/games/swbattlefrontrenegadesquadron/
RNadal1203
hogyan lehet a movie maker -el zenét rakni a videó alá????????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Nem tudja valaki hogy lehet elmenteni a játékot az UT 3-ban? Mindig amikor elindítom a játékot új játékot kell kezdenem. Pedig a múltkor már elég sok pályát megcsináltam.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Saddalim
jó az avatar newl 😄

zeli
1.: Szerencsére pont fent van nekem a BF2, megnéztem, GameSpy-al mûködik, szóval amit becenévnek regisztráltál, az lesz a hálózati játékban a neved...
2.: A Battlefront Renegade Squadront nem ismerem, az Unleashed topikjában tavaszt írtak, de kérdezd nézd meg, itt a topikja. Elvileg csak konzolra jön ki. Amúgy láttam róla videót, eszméletlen egy játék 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sziasztok!!! lenne pár kérdésem:
1.: A Star Wars Battlefront II-ben a netes játéknál lehetséges e a mostani nevemnél sokkal hosszabat irni???ha lehetséges akkor mi kell hozzá vagy hogy kell megcsinálni???(a játék eredeti)
2.: Valaki tudja hogya Star Wars: Battlefront Renegade Squadron, és a Star Wars: The Force Unleashed mikor jön ki PC-re vagy PS2-re????
Prince23
Asszem ram vagy vga hiányban szenvedsz. Vagy rossz a kártyád vagy a ramod (értsd szokott fagyogatni netán?)

Fel akarom rakni a COD4- et ,de ezt kapom :
Segitsetek.
dragon11
Ok,vágom.köszönöm.majd újra teszem a windowst, de nem hiszem kaptam keyloggert...😊 (remélem......) akkor majd kiírok mindne adatot.

Azért köszönöm! Majd próbálkozok!<#integet2><#integet2>

zeli
Azt írja, hogy a verziód nem felel meg a szervereknek. Talán valami patchet kell feltenni. Nem tudom pontosan, nem ismerem a HL2DM-et..

Azt hogy : your version does not match the servers. és hogy indítsam újra a játékot!

Én is én is! Légyszi! HL2DM! Köszi elõre is!

Ott sem segítenek!
zeli
Mit ír ki? Bár szerintem másolt Deathmatchel nem fogsz tudni játszani...

zeli
Sztem kérdezd meg a COD4 topikjában, hátha ott tudnak segíteni...

Cod 4? mert ha igen akkor nem segíthetek!<#szomoru1> most próbálom leszedni a játékot! Bocsesz! És te nem tudsz nekem segíteni? Megköszönném!<#worship>

NA A telepítés indulásakor egyböl kiir valami "unhalted extension". Segíts ha tudsz!
CoF4<#rinya><#rinya>
Heh?<#ijedt>

Segíts nekem!
Hali! Nem tudna nekem valaki segíteni hogy mit tegyek ha nem tudok Half-life2 Deathmach-el játszani? Találok szervert meg minden de nem tudok beszálni! Mit Tegyek?
<#szomoru1>

Valaki???
Call of Duty 4
Ja Bocs CLD 4
zeli
Mit nem tudsz felrakni? Amúgymeg lehet vmi kiegészítõt akarsz feltenni, és nincs fent az alapjáték...

tugyiti
próbáld még hátha felmegy
Legyen szives valaki segítsen!!!!!!!! Nem tudom felrakni. A telepítés indulásakor egyböl kiir valami "unhalted extension". Segíts ha tudsz!
kösz.
Kösz a tippet!!!!!!!!!!!!!
Prince23
Amúgy a Divx web player az fontos progi? egy videót nem tudtam lejátszani, az kell hozzá...

Prince23
Tedd fel a legújabb drivert, elõtte vedd le a beállításokat mediumra... aztán játsz vele, vagy is tölts be egy játékrészt. Utána kilépsz.... felhúzol mindent highra és nem fog lefagyni... nekem bevállt.

Lefagy a Bioshock címû játékom, tudnátok nekem segíteni?
Palinko
rendben, megpróbálkozok vele 😊
Qwerty4

Qwerty4

Qwerty4
Kérdezd meg a Thief topikjában, ott van a Thief-re szakosodott emberünk, KGy.<#wink>

Qwerty4

Palinko
Tényleg nem tudja senki? Mert így szerintem egy igen jó játékról maradok le 😞
Qwerty4
Köszi, megpróbálom a progikat.

Qwerty4

ffxi
Köszi! Sikerült!

Fákjúal!