Videotelefonálás ingyen a új Skype-pal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
na igen tegnap este rájöttem én is..
egyébként ugyana felhasználónévvel voltam mindkét gépen csak a verzió volt más
de a régebbi verziót is lecseréltem az újra és így már mükszik😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Voltak kompatibilitási gondok a 2-es és az annál korábbi verziókkal, ez tapasztalat.
Ha mindkét gépre azonos verziót teszel fel (ha a régebbi szimpatikusabb, akkor lásd #21), akkor nem lehet gond.
igaz hogy két külön verzió de ez azért elég alap dolgonak kellene hogy legyen nem?
tudja valaki miért lehet ez?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
-ha hívnak, illetve így csörgetnek akkor leáll az egész
-ha belemegyek a beállításokba, és ott akármit állítok, rámegyek a mentés-re (vagy ha nem állítok csak úgy mentés), akkor ezt írja ki:
valaki tud rá valamit? <#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
Még kérdés? <#wave>#wave>
Elõbb tanuld meg a toldalékok kapcsolását! <#mf1>#mf1>
Azon belul AMON (file system monitor)
Bal ful (Detection): itt allitgassatok, mert valszeg folyamatosan szkenneli a skype.exe-t, mialatt az hasznalatban van. Pl. vegyetek ki a pipat az execute es/vagy open mellol.
Remelem, segitettem. 😊
Nálam pl. lehet hogy semmi gond nem lenne, mint nálad. Ez már csak egy ilyen dolog...
Starcraft + Diablo III - esemve
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Helyesen: Creative
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Továbbá ezt is: "Creatie Labsszel" - erre: Creative Labs-szel.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser