28
  • sabodave
    thx
  • gz8
    A beállításoknál van egy Video opció, itt tudod aktiválni a képátvitelt, illetve több webkamera esetén kiválasztani az általad éppen használni kívántat. Csak XP alatt működik, Win2000 vagy Millenium (98-ra már nem is merek gondolni) alatt nem.
  • sabodave
    hogy tudok videótelefonálni a skyppal, kell vmi külön plugin hozzá?
  • gz8
    Örülök, hogy minden baba :)
  • Pink Tiger
    szia
    na igen tegnap este rájöttem én is..
    egyébként ugyana felhasználónévvel voltam mindkét gépen csak a verzió volt más
    de a régebbi verziót is lecseréltem az újra és így már mükszik:)
  • gz8
    Ugyanazon felhasználói névvel vagy mindkét gépen?
    Voltak kompatibilitási gondok a 2-es és az annál korábbi verziókkal, ez tapasztalat.
    Ha mindkét gépre azonos verziót teszel fel (ha a régebbi szimpatikusabb, akkor lásd #21), akkor nem lehet gond.
  • Pink Tiger
    nekem olyan skype problemem van hogy az otthoni gépemen levő kontaktlist nem felel meg a munkahelyi gépemen levővel
    igaz hogy két külön verzió de ez azért elég alap dolgonak kellene hogy legyen nem?
    tudja valaki miért lehet ez?
  • gz8
    Érdemes lenne egy régebbi verziót letölteni, mondjuk innen, és azzal kipróbálni.
  • Balumann
    Nekem nem jó a skype. Feltudtam rakni, és végülis beszélgetni is tudok, minden jó lenne, csak 2 hiba van :(
    -ha hívnak, illetve így csörgetnek akkor leáll az egész
    -ha belemegyek a beállításokba, és ott akármit állítok, rámegyek a mentés-re (vagy ha nem állítok csak úgy mentés), akkor ezt írja ki:

valaki tud rá valamit?
  • gz8
    A helyesírási szabályok szerint a ch-ra végződő szavak toldalékolása kötőjel nélküli, ezért még a switch eszközhatározós alakja is switchcsel, jóllehet a tch-cs-nek ejtendő.

Még kérdés?
  • gz8
    Ne kérj hülyeséget, mert a Creative Labs-es verziód nem helyes.

Előbb tanuld meg a toldalékok kapcsolását!
  • RpPRO
    Nah, akkor nyissatok meg Nod32-t.

Azon belul AMON (file system monitor)

Bal ful (Detection): itt allitgassatok, mert valszeg folyamatosan szkenneli a skype.exe-t, mialatt az hasznalatban van. Pl. vegyetek ki a pipat az execute es/vagy open mellol.

Remelem, segitettem. :)
  • droland
    Azért írtam, mert haveromnál is ez volt. Szó szerint ahogy SMV írja. "Leállította" a nodot, és egyből megszűnt a terhelés. Ne feledd RpPRO, hogy egy általános OS hiba sem mindenkinél jön elő, hanem akinél XYZ hardver van XYZ szoftverrel, szóval a programhibák nem egyformák mindenkinél.

Nálam pl. lehet hogy semmi gond nem lenne, mint nálad. Ez már csak egy ilyen dolog...
  • RpPRO
    Nekem nod32 mellett semmi problema skype-ozni.
  • droland
    SMV most lehet hogy beletrafálok de NOD32-őt használsz?
  • smv
    Nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy, ha fut a Skype, akkor majd megpusztul a gépem, miközbe csak egy emberrel beszélgetek? :\ Elég zavaró
  • Bith
    Ha már annyira bele akar kötni az ember, akkor a "Logitech-kel" se jó, mert nem lodzsitek-nek kell ejteni sztem, hanem lodzsiteh-nek és akkor Logitech-hel :). Nemde? :DD
  • bertino
    érdekesek mellesleg itt SG cikkírásnál a helyesíráshibák, nem ez az első eset, és nem is a második
  • roliika
  • IoIa
    A javítás után a javításra való utalásom (hozzászólásom) - szokás szerint - törölhető. :)
  • IoIa
    Már majdnem jó lett a javítás, de még egy v betű hiányzik: "Creatie Labs-szal". (az eredetiben dupla hiba volt!)
    Helyesen: Creative
  • Mihail
    azéa béta még kicsit sok procit eszik.. de alakul. ha elérni azt a szintet amit az 1.4hez kiadott pluginek tudtak akkor egész jó lesz..
  • Kifu
    "-mel" bocsi.
  • Kifu
    "spontania video4im" simán lehetett idáig is videótelefonálni...
  • Inquisitor
    Meg volt hozzá jó pár külső modul, az egyik azt hiszem Fentoon névvel, ez akár 1000 ablakos videókonferenciát is tudott ... ingyen ;)
  • IoIa
    A cikkíró javítsa ki a cikk címét, magyartalan, rossz a névelő!
    Továbbá ezt is: "Creatie Labsszel" - erre: Creative Labs-szel.
  • dondore
    regebbel lehetett videotelefonalni a szkajpal aztan kivettek mostmeg megint betettek... ki erti ezt?? :)
  • CsabiDuke
    wow