Videotelefonálás ingyen a új Skype-pal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sabodave
thx

gz8
A beállításoknál van egy Video opció, itt tudod aktiválni a képátvitelt, illetve több webkamera esetén kiválasztani az általad éppen használni kívántat. Csak XP alatt mûködik, Win2000 vagy Millenium (98-ra már nem is merek gondolni) alatt nem.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

sabodave
hogy tudok videótelefonálni a skyppal, kell vmi külön plugin hozzá?

gz8
Örülök, hogy minden baba 😊

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pink Tiger
szia
na igen tegnap este rájöttem én is..
egyébként ugyana felhasználónévvel voltam mindkét gépen csak a verzió volt más
de a régebbi verziót is lecseréltem az újra és így már mükszik😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

gz8
Ugyanazon felhasználói névvel vagy mindkét gépen? <#ravasz1>
Voltak kompatibilitási gondok a 2-es és az annál korábbi verziókkal, ez tapasztalat.
Ha mindkét gépre azonos verziót teszel fel (ha a régebbi szimpatikusabb, akkor lásd #21), akkor nem lehet gond.

Pink Tiger
nekem olyan skype problemem van hogy az otthoni gépemen levõ kontaktlist nem felel meg a munkahelyi gépemen levõvel
igaz hogy két külön verzió de ez azért elég alap dolgonak kellene hogy legyen nem?
tudja valaki miért lehet ez?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

gz8
Érdemes lenne egy régebbi verziót letölteni, mondjuk innen, és azzal kipróbálni. <#email>

Balumann
Nekem nem jó a skype. Feltudtam rakni, és végülis beszélgetni is tudok, minden jó lenne, csak 2 hiba van 😞
-ha hívnak, illetve így csörgetnek akkor leáll az egész
-ha belemegyek a beállításokba, és ott akármit állítok, rámegyek a mentés-re (vagy ha nem állítok csak úgy mentés), akkor ezt írja ki:

valaki tud rá valamit? <#rinya><#szomoru1>

gz8
A helyesírási szabályok szerint a ch-ra végzõdõ szavak toldalékolása kötõjel nélküli, ezért még a switch eszközhatározós alakja is switchcsel, jóllehet a tch-cs-nek ejtendõ.

Még kérdés? <#wave>

gz8
Ne kérj hülyeséget, mert a Creative Labs-es verziód nem helyes. <#ejnye1>

Elõbb tanuld meg a toldalékok kapcsolását! <#mf1>

Nah, akkor nyissatok meg Nod32-t.

Azon belul AMON (file system monitor)

Bal ful (Detection): itt allitgassatok, mert valszeg folyamatosan szkenneli a skype.exe-t, mialatt az hasznalatban van. Pl. vegyetek ki a pipat az execute es/vagy open mellol.

Remelem, segitettem. 😊
droland
Azért írtam, mert haveromnál is ez volt. Szó szerint ahogy SMV írja. "Leállította" a nodot, és egybõl megszûnt a terhelés. Ne feledd RpPRO, hogy egy általános OS hiba sem mindenkinél jön elõ, hanem akinél XYZ hardver van XYZ szoftverrel, szóval a programhibák nem egyformák mindenkinél.

Nálam pl. lehet hogy semmi gond nem lenne, mint nálad. Ez már csak egy ilyen dolog...

Nekem nod32 mellett semmi problema skype-ozni.
droland
SMV most lehet hogy beletrafálok de NOD32-õt használsz?

smv
Nem tudja valaki, hogy az mitõl lehet, hogy, ha fut a Skype, akkor majd megpusztul a gépem, miközbe csak egy emberrel beszélgetek? :\ Elég zavaró

Starcraft + Diablo III - esemve

Bith
Ha már annyira bele akar kötni az ember, akkor a "Logitech-kel" se jó, mert nem lodzsitek-nek kell ejteni sztem, hanem lodzsiteh-nek és akkor Logitech-hel 😊. Nemde? 😄D

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

bertino
érdekesek mellesleg itt SG cikkírásnál a helyesíráshibák, nem ez az elsõ eset, és nem is a második <#vigyor5><#nevetes2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#nyes><#vigyor5><#nevetes1><#nevetes2>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A javítás után a javításra való utalásom (hozzászólásom) - szokás szerint - törölhetõ. 😊

Már majdnem jó lett a javítás, de még egy v betû hiányzik: "Creatie Labs-szal". (az eredetiben dupla hiba volt!)
Helyesen: Creative

azéa béta még kicsit sok procit eszik.. de alakul. ha elérni azt a szintet amit az 1.4hez kiadott pluginek tudtak akkor egész jó lesz..

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

"-mel" bocsi.
"spontania video4im" simán lehetett idáig is videótelefonálni...
Meg volt hozzá jó pár külsõ modul, az egyik azt hiszem Fentoon névvel, ez akár 1000 ablakos videókonferenciát is tudott ... ingyen 😉

A cikkíró javítsa ki a cikk címét, magyartalan, rossz a névelõ!
Továbbá ezt is: "Creatie Labsszel" - erre: Creative Labs-szel.

regebbel lehetett videotelefonalni a szkajpal aztan kivettek mostmeg megint betettek... ki erti ezt?? 😊
wow <#vigyor2>

ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser