28
-
#28 thx -
#27 A beállításoknál van egy Video opció, itt tudod aktiválni a képátvitelt, illetve több webkamera esetén kiválasztani az általad éppen használni kívántat. Csak XP alatt működik, Win2000 vagy Millenium (98-ra már nem is merek gondolni) alatt nem. -
#26 hogy tudok videótelefonálni a skyppal, kell vmi külön plugin hozzá? -
#25 Örülök, hogy minden baba :) -
#24 szia
na igen tegnap este rájöttem én is..
egyébként ugyana felhasználónévvel voltam mindkét gépen csak a verzió volt más
de a régebbi verziót is lecseréltem az újra és így már mükszik:) -
#23 Ugyanazon felhasználói névvel vagy mindkét gépen?
Voltak kompatibilitási gondok a 2-es és az annál korábbi verziókkal, ez tapasztalat.
Ha mindkét gépre azonos verziót teszel fel (ha a régebbi szimpatikusabb, akkor lásd #21), akkor nem lehet gond. -
#22 nekem olyan skype problemem van hogy az otthoni gépemen levő kontaktlist nem felel meg a munkahelyi gépemen levővel
igaz hogy két külön verzió de ez azért elég alap dolgonak kellene hogy legyen nem?
tudja valaki miért lehet ez?
-
#21 Érdemes lenne egy régebbi verziót letölteni, mondjuk innen, és azzal kipróbálni. -
#20 Nekem nem jó a skype. Feltudtam rakni, és végülis beszélgetni is tudok, minden jó lenne, csak 2 hiba van :(
-ha hívnak, illetve így csörgetnek akkor leáll az egész
-ha belemegyek a beállításokba, és ott akármit állítok, rámegyek a mentés-re (vagy ha nem állítok csak úgy mentés), akkor ezt írja ki:
valaki tud rá valamit? -
#19 A helyesírási szabályok szerint a ch-ra végződő szavak toldalékolása kötőjel nélküli, ezért még a switch eszközhatározós alakja is switchcsel, jóllehet a tch-cs-nek ejtendő.
Még kérdés? -
#18 Ne kérj hülyeséget, mert a Creative Labs-es verziód nem helyes.
Előbb tanuld meg a toldalékok kapcsolását! -
RpPRO #17 Nah, akkor nyissatok meg Nod32-t.
Azon belul AMON (file system monitor)
Bal ful (Detection): itt allitgassatok, mert valszeg folyamatosan szkenneli a skype.exe-t, mialatt az hasznalatban van. Pl. vegyetek ki a pipat az execute es/vagy open mellol.
Remelem, segitettem. :) -
#16 Azért írtam, mert haveromnál is ez volt. Szó szerint ahogy SMV írja. "Leállította" a nodot, és egyből megszűnt a terhelés. Ne feledd RpPRO, hogy egy általános OS hiba sem mindenkinél jön elő, hanem akinél XYZ hardver van XYZ szoftverrel, szóval a programhibák nem egyformák mindenkinél.
Nálam pl. lehet hogy semmi gond nem lenne, mint nálad. Ez már csak egy ilyen dolog... -
RpPRO #15 Nekem nod32 mellett semmi problema skype-ozni. -
#14 SMV most lehet hogy beletrafálok de NOD32-őt használsz? -
#13 Nem tudja valaki, hogy az mitől lehet, hogy, ha fut a Skype, akkor majd megpusztul a gépem, miközbe csak egy emberrel beszélgetek? :\ Elég zavaró -
#12 Ha már annyira bele akar kötni az ember, akkor a "Logitech-kel" se jó, mert nem lodzsitek-nek kell ejteni sztem, hanem lodzsiteh-nek és akkor Logitech-hel :). Nemde? :DD -
#11 érdekesek mellesleg itt SG cikkírásnál a helyesíráshibák, nem ez az első eset, és nem is a második -
roliika #10 -
IoIa #9 A javítás után a javításra való utalásom (hozzászólásom) - szokás szerint - törölhető. :) -
IoIa #8 Már majdnem jó lett a javítás, de még egy v betű hiányzik: "Creatie Labs-szal". (az eredetiben dupla hiba volt!)
Helyesen: Creative -
Mihail #7 azéa béta még kicsit sok procit eszik.. de alakul. ha elérni azt a szintet amit az 1.4hez kiadott pluginek tudtak akkor egész jó lesz.. -
Kifu #6 "-mel" bocsi. -
Kifu #5 "spontania video4im" simán lehetett idáig is videótelefonálni... -
Inquisitor #4 Meg volt hozzá jó pár külső modul, az egyik azt hiszem Fentoon névvel, ez akár 1000 ablakos videókonferenciát is tudott ... ingyen ;) -
IoIa #3 A cikkíró javítsa ki a cikk címét, magyartalan, rossz a névelő!
Továbbá ezt is: "Creatie Labsszel" - erre: Creative Labs-szel. -
dondore #2 regebbel lehetett videotelefonalni a szkajpal aztan kivettek mostmeg megint betettek... ki erti ezt?? :) -
CsabiDuke #1 wow