190
-
#66 Igaz hogy Fable kivételével szinte mind clone vagy trágya volt de volt :) -
MacrosTheBlack #65 De legalább van patch, konzolon meg úgy is marad. :) -
MacrosTheBlack #64 Negatív. Xbox1-re is sok olyan game volt ami ps2-re nem. A Sanyi konzol legnagyobb hátránya hogy a legtöbb gaméja csak japók számára élvezhető, fehér ember undorral hajítja minél messzebbre. -
MacrosTheBlack #63 -
MacrosTheBlack #62 Ez mindig így megy. -
MacrosTheBlack #61 Savanyú a szőlő. :) -
#60 Láttad már mi akkor biztosan teljesen tisztában vagy vele hogy milyen. De talán kérdezd meg azt a rengeteg embert aki előfizet és játszik vele folyton akik szerinted vagy bolond idióták vagy igénytelen senkiháziak hogy ezzel játszanak. -
#59 "Azért, mert aki még suliba jár /a gamerek jelentös része/ nyilván a pc-s vágányra könnyebben rááll, lévén azzal a szülőket-tanulásra kell indoklással- jobban lehet vásárlásra birni és a késöbbi fejlesztésekre pumpolni, mig egy konzolt már nehezebben ve
nnének, mivel az szemlátomást "csak" játékra jó. " Ez sztem úgy ahogy van baromság. Sztem nincs olyan hülye szülő aki azt hiszi hogy áá biztos tanul rajta a gyerek.
Nekem is van konzolom is és pc m is mégis inkább pc t használok kiakartam próbálni azt a más világ a kettő.. hát igen.
És igen a pcre vannak uj driverek uj cuccok mert fejlesztik egyfolytában a konzol meg mindig ugyanolyan marad. Na most melyik a jobb. Nekem az előbbi. -
#58 Úr Isten!!! És csodálkozol hogy nem fut két program egymás melett rendesen meg akadozik na haggyá már ez olyna lenne mintha előhoznék egy ps1 t és némmá nemfut rajta a resident négy milyen szar az egész konzol dolog. -
#57 Azért, mert aki még suliba jár /a gamerek jelentös része/ nyilván a pc-s vágányra könnyebben rááll, lévén azzal a szülőket-tanulásra kell indoklással- jobban lehet vásárlásra birni és a késöbbi fejlesztésekre pumpolni, mig egy konzolt már nehezebben ve
nnének, mivel az szemlátomást "csak" játékra jó. Aztán már a pc-s többség a suliban mondjuk jól megerősiti magát abban a hitében hogy milyen jó is ez, meg a konzol "dedós, csunya grafikájú" stb, és ezzel szépen a szemellenzős gondolkodás agyi alapja ki is alakul. Jobb esetben aki mégisbeszerez vmi konzolt, kissé árnyaltabban kezd gondolkodni, és belátja hogy más világ a kettő, a játékok hangulata, játékkörnyezet stb. A pc-n való játék sokkal mechanikusabb, maga a billentyüzet, a telepités nyügjei, konfigurálás, alkalmasea gépem, támogatja e akártyámat, milyen driverrel a legjobb, ha+warez is bejátszik, az ujabb védelmek meghajtólehuzogatásosmegoldásai és még lehetne sorolni, nos ez nem biztos hogy mindenkit szórakoztat, és akkor még ott vannaka rosszul optimalizált, igénytelen játékok garmadája. -
jimmy127 #56 tényleg a world of warcraftba mi a jó?láttam már hát szerintem egy nagy adag kaki az aoe3mal karöltve -
#55 Fórumon pötyögni elég egy P166-os is... Játszani egy 150K HUF-s konfig kéne + 21"-os monitor. Na neee... -
#54 Ha ismernéd a konzolos játék kínálatot, tudnád, hogy elég komoly az online játékfelhozatal. Csak te pécés vagy, és tudatlanul fikázol olyat, amit nem is ismersz. Tudásbázisod kimerül abban, hogy a haverod mondta, aki szintén pécés, úgyhogy... :) -
#53 Én naponta dolgozok winpc-vel, vadi új, rendszergazda által telepített XP 2 nap múlva már halogatott, stb. Ha két komolyabb program fut párhuzamosan az már végtelen kerregést és pausét von maga után, mivel a kettő egyszerre akar swappolni a vinyóra - ami egy akkkora gyökér mikrofos találmány mint az ég. Ha játszani akarnék rajta (csúcs gép), akkor meg kezdhetném azzal, hogy megnézem, melyik játéknak milyen gyíkja van a konfigurációmmal. Patch, telepítés, beállítgatás hogy ne akadozzon... Egyszerűen nem éri meg a dolog. És találnék 4 játékot, ami érdekelne... -
jimmy127 #52 hát nem tom nekem x-boxom van arra is vannak fasza játékok,meg még gamecubra vannak rohad jó játékok csak sokan nem értékelik a mariot meg az ilyen ugar bugra játékokat,de mondjuk ha lenne x-boxra mario engem jobban lekötne mint bármelyik másik játék.megugye ott van gamecubre a resident evil 4 igaz van ps2-re is de szerintem gamecubon jobb.az a baj pcre csak fpsek meg stratégiai játékok vannak amikhez ugye nagy gépigény kell csak én abból nem kérek hogy akadozzon meg telepitsek inkább berakom azt jáccok.de persze vannak egyéb kategoriáju játékok is pcre, de nekem boxra jobban bejönek a játékok. -
RocketyATwork #51 mmorpg, online játékok PC-n >>>>>>>>>>>>>> akármilyen konzolos szarakodás... egyiket évekig játszod másikal meg nyomolsz 2 hétig max :fff nah szal majd lesz normális online nyomulás konzolon (nem ez a mostani sztem kezdetleges szarakodás) addig felejtős xD -
#50 Lehet így van, de sztem ez már személy függő engem jobban lekötnek a csak pc re jövő játékok mint a csak ps2-re. Ami meg mindketőre dobja az ívet hogy pc :) -
jimmy127 #49 szerintem pc szar a játék felhozatal,konzolra izgalmasabb játékok vannak! -
#48 Te pl a fórumozást is munkának tekinted? Esetleg PS2-n pötyögsz Linux alól? -
#47 Nagyon elcsúszhattál mielőtt írtál ide. Pc re kicsit több szerintem az értelmes játék mintsem ps2 re és az én pc m megbízható és semmi bajom a sebességével már bocs. a Jelenegi konzol talán az x360 at leszámítva mind trágya csakhát a gt4... -
#46 Persze tom meg is van :) Többek között azért van ps2-m :) -
Inquisitor #45 "Baromarcú gazdag ficsúr nemtudja mire költeni a pénzét,szánalmas!"
Nem így történt, az oldalukon gyűjtöttek egy XBOX-ra, direkt összetörés céljából, és adományokat gyűjtöttek erre! És az meberek adtak rá pénzt :) -
#44 A sok Láma.... minek veszekedni melyik a jobb.. legyen mind2 sőt 3. Egy videokari áráért veszek egy nextgen konzol-t (amin 80% jó játékok vannak, és hangúlyozom játékok nem szenvedések aka PC) Pc másra való... és arra sokkal jobb. (pl emuzni konzolt) -
#43 Dolgozni PC (és szívni a lassúsága meg a megbízhatatlansága miatt), + 3 RTS játék, másra KONZOL! -
#42 GT4 rég kijött PS2-re... -
#41 Sok buta PC-s... Azt sem tudják, mitől játék egy játék, ha az aknakereső 3652x2365-ban futna 360fps-sel akkor az lenne az übergame nekik. Nem is való nektek konzol és igényes játékfelhozatal, maradjatok a havonta patcholandó vilanyóratekerő zajos fosládátoknál.
A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre. -
#40 Még azt nem értem ha szerinted ennyi a szopás pc-n akkor miért van nekik pc jük miért vállalják be ezeket a dolgokat ha lehetne neki csodálatos 0 hiba konzoljuk. Főleg hogy olcsóbbra is jönne ki. Nekem is csak azért lessz majd next gen konzolom is mert vannak játékok amiket csak arra adnak ki pl.: GT4 -
dez #39 Nahh, azért ha megnézed a videokártya-driverek újabbnál újabb verzióinak frissítését, a nagy része arról szól, hogy xy játék bugzott az xy kártyán, és ezt javították. -
#38 hazugság -
#37 A konzol játékoknál meg fel sem merül a peccs mivel lehetlen még ez is kiderül belőle. -
Inquisitor #36 Nyilvánvalóan NEM igaz ... ebben az országban az 1-2000Ft-os játékokat SE veszik meg. Azzal viszont egyetértek, hogy a reális ár (új játéknál csak!) 4-6000. -
static #35 Ja, csak 84 lesz? Sorry! -
static #34 Már nem azért de 300 ért vagy mennyi lesz inkább veszek egy fasza monitort meg egy videokártyát... -
static #33 Hát azért sokáig bírta.:) -
#32 "Asszem ez mindent elárul."
Összesen két dolgot árul el:
1/ Hozzá nem értést
2/ Ha nem lenne 12000 forint egy játék, akkor az ember meg is venné, nem pedig letöltene egy rosszul feltört verziót.
Ennyit árul el, nem többet ;) -
#31 Jóvan lesz pc na, csak játékra elég gáz szerintem, a pc gamek forumai zömében arról szólnak, hogyan kell elinditani, aztán , mikor lesz már peccs mert alapbol xar, magáról a játékról egy szó se. Asszem ez mindent elárul. -
dez #30 Butaság a pc haláláról beszélni. Szerintem ez a két dolog jól kiegészíti egymást. (A pc fejleszthető, stb., a konzolban meg többek között az a jó, hogy fix, kiismert hardverre könnyebb játékokat írni.) -
dez #29 A srác kilopta a gépet a kabátja alatt... -
#28 a konzolok esélytelenek a PC-vel szemben. ja, és a PC haláláról meg annyit, hogy tényleg be fog következni: az emberiség halálakor. elöbb nem az hótziher :D -
#27 a felső kép a hardocp től betrükközve