Európában is debütál az Xbox 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze csak maros the blackel nem vagyok jobba,utálom.
tomsolo
szia, megkérhetnélek hogy moderáld magad egy kicsit?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

igy van.<#worship>
Ma2ska
1/2-1 év mulva az uj xboxra nagyon komoly játékok jönnek majd ami a vas igényt illeti, ha pc re átkerül majd, mert lassan elkezdik kihasználgatni a gép tudását. Ekkor pc gamereknél egy mély zsebbenyúlásra lesz szükség és elfáradni kedvenc pc szaküzletükbe , gépfejlesztés cimén, ha azt akarják hogy megmozduljon gépükön. Vagy némely játék sose fog átkerülni pc re.

Ma2ska
Nos a dolog ugy áll hogy korábban tendencia volt a pc-s játékok konzolos portja, mára ez megfordulni látszik és többnyire elõbb van a konzolos megjelenés. /ami azért egy folyamatot /tendenciát/ mutat, mégha univerzális következtetést nem is kell levonni belöle.

gta 3-tól
Jah GTA pl mindíg is konzolos volt...lásd ugye GTA1, GTA2...jah, hümm hümm, lehet hogy mégsem?

tényleg, olyankor mi van ha 1280x1024-en se férnek ki a felkiáltójelek egymás mellett? 😄DD

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

na figy az az egyetlen hazugság hogy elõbb készül konzol és utána pc átirat pl:gta,halo,fable,stubs of the zombie stb...
droland
Akkor nézzük a legnagyobb hülyeségeket egyenként:

"A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre."
1: Ez volt az elsõ hülyeség az eladási statisztikákat elnézve.

"A konzol játékoknál meg fel sem merül a peccs mivel lehetlen még ez is kiderül belõle."
2: Hölgyeim és Uraim a második hülyeséget olvashatták, mivel mélyen tisztelt hozzászóló elfelejti azt a tudnivalót, hogy konzolra KÖNNYEBB játékot írni, mivel a hardver fix, így nem hogy valószínû, de biztos, hogy ugyanúgy fog futni józsika konzolján magyaországon, mint ahogy azt mexikóban egy programozó megálmodta.

"szerintem pc szar a játék felhozatal,konzolra izgalmasabb játékok vannak!"
3: Ez pedig mindennek betesz, fõleg mivel inkább a PC után szokott következni a konzol átírat, mint sem fordítva <#buck>

De mindezeknek a tetejébe nem árt elfelejteni azt, hogy konzolra AGYAT megmozgató játékok szinte nem is jönnek ki, és akkor itt ki is derül, hogy kik is azok, akik az úgynevezett konzolos játékokat elõtérbe helyezik.

azé ha tényleg olyan géped van amit lentebb írsz akkor te is verésre vagy esélyes 😛 😄

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Okos véleméyn volt.
Lehet neked még az aknakeresõ elinditása is problémás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ma2ska
Ez már nem igy van, a warez virágzik igencsak konzolokon, aztán ennek ki örül vagy sem az más kérdés.

Ettõl nem is kell többet várni, az 576-nak dolgozik, ha jól tudom, minimum elvárás az elvakultság. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

az ujabb védelmek meghajtólehuzogatásosmegoldásai és még lehetne sorolni

De legalább megteheted. Konzolon meg fizetheted ki a 18k-s árcédulát. Na, melyik a jobb?

Ennyit tudsz a pc-s játékokról, de azért vitatkozni akarsz...

scorpeeon
Dzson, nyald ki.
"Sok buta PC-s... Azt sem tudják, mitõl játék egy játék, ha az aknakeresõ 3652x2365-ban futna 360fps-sel akkor az lenne az übergame nekik. Nem is való nektek konzol és igényes játékfelhozatal, maradjatok a havonta patcholandó vilanyóratekerõ zajos fosládátoknál.

A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre."

IQ FIGHTER!!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Ez max a "rendszergazdád" hozzáértését minõsíti. Inkább kérj tanácsot hozzáértõktõl, ne lémerekkel telepíttesd fel az oprendszeredet, és mindjárt jó lesz. Mint mindenki másnak.

<#lama>

Nyilvánvalóan NEM igaz ... ebben az országban az 1-2000Ft-os játékokat SE veszik meg.

Még jóhogy, az ilyan árú progik legtöbbje már vagy 5-6 éves, kell a pélónak. Akinek szüksége volt rá, már rég kijátszotta. A vadiúj gamékat kéne ennyiért adni, akkor megvennék. Elég sokan. De eddig nem terjed a kereskedõk esze, itt mindenki 1 vevõn akar meggazdagodni.

Tomalak
Igaz hogy Fable kivételével szinte mind clone vagy trágya volt de volt 😊
De legalább van patch, konzolon meg úgy is marad. 😊

Negatív. Xbox1-re is sok olyan game volt ami ps2-re nem. A Sanyi konzol legnagyobb hátránya hogy a legtöbb gaméja csak japók számára élvezhetõ, fehér ember undorral hajítja minél messzebbre.

<#eljen>

<#eljen> Ez mindig így megy.

Savanyú a szõlõ. 😊

Tomalak
Láttad már mi akkor biztosan teljesen tisztában vagy vele hogy milyen. De talán kérdezd meg azt a rengeteg embert aki elõfizet és játszik vele folyton akik szerinted vagy bolond idióták vagy igénytelen senkiháziak hogy ezzel játszanak.
Tomalak
"Azért, mert aki még suliba jár /a gamerek jelentös része/ nyilván a pc-s vágányra könnyebben rááll, lévén azzal a szülõket-tanulásra kell indoklással- jobban lehet vásárlásra birni és a késöbbi fejlesztésekre pumpolni, mig egy konzolt már nehezebben ve
nnének, mivel az szemlátomást "csak" játékra jó. " Ez sztem úgy ahogy van baromság. Sztem nincs olyan hülye szülõ aki azt hiszi hogy áá biztos tanul rajta a gyerek.

Nekem is van konzolom is és pc m is mégis inkább pc t használok kiakartam próbálni azt a más világ a kettõ.. hát igen.

És igen a pcre vannak uj driverek uj cuccok mert fejlesztik egyfolytában a konzol meg mindig ugyanolyan marad. Na most melyik a jobb. Nekem az elõbbi.
Tomalak
Úr Isten!!! És csodálkozol hogy nem fut két program egymás melett rendesen meg akadozik na haggyá már ez olyna lenne mintha elõhoznék egy ps1 t és némmá nemfut rajta a resident négy milyen szar az egész konzol dolog.
Ma2ska
Azért, mert aki még suliba jár /a gamerek jelentös része/ nyilván a pc-s vágányra könnyebben rááll, lévén azzal a szülõket-tanulásra kell indoklással- jobban lehet vásárlásra birni és a késöbbi fejlesztésekre pumpolni, mig egy konzolt már nehezebben ve
nnének, mivel az szemlátomást "csak" játékra jó. Aztán már a pc-s többség a suliban mondjuk jól megerõsiti magát abban a hitében hogy milyen jó is ez, meg a konzol "dedós, csunya grafikájú" stb, és ezzel szépen a szemellenzõs gondolkodás agyi alapja ki is alakul. Jobb esetben aki mégisbeszerez vmi konzolt, kissé árnyaltabban kezd gondolkodni, és belátja hogy más világ a kettõ, a játékok hangulata, játékkörnyezet stb. A pc-n való játék sokkal mechanikusabb, maga a billentyüzet, a telepités nyügjei, konfigurálás, alkalmasea gépem, támogatja e akártyámat, milyen driverrel a legjobb, ha+warez is bejátszik, az ujabb védelmek meghajtólehuzogatásosmegoldásai és még lehetne sorolni, nos ez nem biztos hogy mindenkit szórakoztat, és akkor még ott vannaka rosszul optimalizált, igénytelen játékok garmadája.

tényleg a world of warcraftba mi a jó?láttam már hát szerintem egy nagy adag kaki az aoe3mal karöltve
Dzson
Fórumon pötyögni elég egy P166-os is... Játszani egy 150K HUF-s konfig kéne + 21"-os monitor. Na neee...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Ha ismernéd a konzolos játék kínálatot, tudnád, hogy elég komoly az online játékfelhozatal. Csak te pécés vagy, és tudatlanul fikázol olyat, amit nem is ismersz. Tudásbázisod kimerül abban, hogy a haverod mondta, aki szintén pécés, úgyhogy... 😊

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Én naponta dolgozok winpc-vel, vadi új, rendszergazda által telepített XP 2 nap múlva már halogatott, stb. Ha két komolyabb program fut párhuzamosan az már végtelen kerregést és pausét von maga után, mivel a kettõ egyszerre akar swappolni a vinyóra - ami egy akkkora gyökér mikrofos találmány mint az ég. Ha játszani akarnék rajta (csúcs gép), akkor meg kezdhetném azzal, hogy megnézem, melyik játéknak milyen gyíkja van a konfigurációmmal. Patch, telepítés, beállítgatás hogy ne akadozzon... Egyszerûen nem éri meg a dolog. És találnék 4 játékot, ami érdekelne...

hát nem tom nekem x-boxom van arra is vannak fasza játékok,meg még gamecubra vannak rohad jó játékok csak sokan nem értékelik a mariot meg az ilyen ugar bugra játékokat,de mondjuk ha lenne x-boxra mario engem jobban lekötne mint bármelyik másik játék.megugye ott van gamecubre a resident evil 4 igaz van ps2-re is de szerintem gamecubon jobb.az a baj pcre csak fpsek meg stratégiai játékok vannak amikhez ugye nagy gépigény kell csak én abból nem kérek hogy akadozzon meg telepitsek inkább berakom azt jáccok.de persze vannak egyéb kategoriáju játékok is pcre, de nekem boxra jobban bejönek a játékok.
mmorpg, online játékok PC-n >>>>>>>>>>>>>> akármilyen konzolos szarakodás... egyiket évekig játszod másikal meg nyomolsz 2 hétig max :fff nah szal majd lesz normális online nyomulás konzolon (nem ez a mostani sztem kezdetleges szarakodás) addig felejtõs xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tomalak
Lehet így van, de sztem ez már személy függõ engem jobban lekötnek a csak pc re jövõ játékok mint a csak ps2-re. Ami meg mindketõre dobja az ívet hogy pc 😊
szerintem pc szar a játék felhozatal,konzolra izgalmasabb játékok vannak!<#eljen>
asysoft
Te pl a fórumozást is munkának tekinted? Esetleg PS2-n pötyögsz Linux alól?

/*WTF?!*/

Tomalak
Nagyon elcsúszhattál mielõtt írtál ide. Pc re kicsit több szerintem az értelmes játék mintsem ps2 re és az én pc m megbízható és semmi bajom a sebességével már bocs. a Jelenegi konzol talán az x360 at leszámítva mind trágya csakhát a gt4...
Tomalak
Persze tom meg is van 😊 Többek között azért van ps2-m 😊
"Baromarcú gazdag ficsúr nemtudja mire költeni a pénzét,szánalmas!"
Nem így történt, az oldalukon gyûjtöttek egy XBOX-ra, direkt összetörés céljából, és adományokat gyûjtöttek erre! És az meberek adtak rá pénzt 😊

Moyko
A sok Láma.... minek veszekedni melyik a jobb.. legyen mind2 sõt 3. Egy videokari áráért veszek egy nextgen konzol-t (amin 80% jó játékok vannak, és hangúlyozom játékok nem szenvedések aka PC) Pc másra való... és arra sokkal jobb. (pl emuzni konzolt<#nevetes1>)

There is only one Boss!

Dzson
Dolgozni PC (és szívni a lassúsága meg a megbízhatatlansága miatt), + 3 RTS játék, másra KONZOL!

Dzson
GT4 rég kijött PS2-re...

Dzson
Sok buta PC-s... Azt sem tudják, mitõl játék egy játék, ha az aknakeresõ 3652x2365-ban futna 360fps-sel akkor az lenne az übergame nekik. Nem is való nektek konzol és igényes játékfelhozatal, maradjatok a havonta patcholandó vilanyóratekerõ zajos fosládátoknál.

A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre.

Tomalak
Még azt nem értem ha szerinted ennyi a szopás pc-n akkor miért van nekik pc jük miért vállalják be ezeket a dolgokat ha lehetne neki csodálatos 0 hiba konzoljuk. Fõleg hogy olcsóbbra is jönne ki. Nekem is csak azért lessz majd next gen konzolom is mert vannak játékok amiket csak arra adnak ki pl.: GT4
Nahh, azért ha megnézed a videokártya-driverek újabbnál újabb verzióinak frissítését, a nagy része arról szól, hogy xy játék bugzott az xy kártyán, és ezt javították.

Davidus
hazugság

V9ykn8_TZL0

Tomalak
A konzol játékoknál meg fel sem merül a peccs mivel lehetlen még ez is kiderül belõle.