190
  • droland
    "most ki anyádét össze vissza hazudozol alkalmi segnyaló!"

Én próbáltam érvelni, ő másképp nyilvánul meg. Szerintem itt is észrevehető különbségek vannak!
  • Gabesz amd64
    mi ez óvoda?
  • MacrosTheBlack
  • MacrosTheBlack
    Persze, ezt mind át fogják írni 3 db ps2 linuxkites kedvéért...
  • MacrosTheBlack
    + játék konzolra 17k pénz, játék pc-re 12k. Ezt mindig elfelejtitek.
  • dez
    Hú, micsoda fő szempont... :P Kölyköket nem tud "létrehozni"? (Vagy nem engedi a hátára az asszony? :) ) Csak mert akkor az asszony kérné, hogy hozzon valamit nekik. És közben a gépen is lehet nyugodtan dolgozni, stb.
  • kerti008
    Ma beszéltem egy kollégámmal az új konzolokról és neki az a véleménye: egyszerűbb belerakni egy új videókártyát a számítógépbe az asszony tudta nélkül, mint beállítani egy konzollal és válaszolni a kérdéseire.
    Kár hogy kimaradt az új dvd szabvány szerinti olvasó a gépből. Persze később rakhatnának bele dvd írót, webböngészőt, esetleg az autocad-et is portolhatnák rá stb... akkor talán ki tudná váltani az átlagembernél a pc-t.
  • kerti008
    És még nem számoltad bele az évi 100.000 Ft fejlesztést. Mert szaggat, kevés neki a memória...
    Idén ezt költöttem: 9800proról 6800GT-re+45000;1GB-ról 2GB-ra +35000 Ft. A konzolt meg megveszed a HDTV-vel és 4-8 évig csak jogtiszta játékot veszel. Gondoljátok végig:mennyi játékkal is játszotok évente? 5-10 db? Vagy több? És ha több mikor érsz rá dolgozni, megkeresni az árát?
  • dez
    "ne 320x240ben nyomjam (~tv)"

Bakker, hányszor kell még leírni, hogy a TV (PAL) felbontás az ~720x576 ???
    (És ez nagyjából már 55cm-en kijön, de 66cm-től biztos, mármint CRT-n.)
  • Ma2ska
    Nem ócsó még de már kezd emberi ára lenni /200 khuf/ mondjuk X360 /100kHuf/+ HDTV /200kHuf/=300 khuf
    Játékra ütős pc /monitor nélkül/=300 khuf
  • Tomalak
    Jó ez a része igaz is lehet most ebbe nem kötök bele.
  • jimmy127
    nem érted a lényeget régi x-boxos játékkal sima boxon új x-xboxos játékkal x360.
  • Tomalak
    De miért gagyik???? Rengeteg játék van PC re jó hogy vannka gagyik is de korűntsem mind az.
    Ha régi xbox os játékkal akarsz nyomulni azt is fel kell tolni az x360 winyójára szal erről enyit.
  • jimmy127
    nálam meg az is zsámit hogy ne gagyi játékokon játszak és ne keljen telepiteni meg patchelni.
  • Tomalak
    És azért nem kellet a sebedbe nyúlni? (nem tom mennyibe kerülnek)
  • Tomalak
    Te miről beszélsz? lehet rá pecset kiadni vagy nem? Láásd madden 2006 vagy nem tom melyik verzió psp re.
  • Ma2ska
    Van LCD tv m, az x360 játékok HD támogatásúak.
  • scorpeeon
    tv felbontáson aztán élvezkedhetsz a brutál xbox játékokon :D nagyon irigyelni foglak :D csak tudod nálam az is számít hogy ne 320x240ben nyomjam (~tv) hanem 1280x1024ben pl. talán hogy valamit lássak is a játékból...
  • jimmy127
    ok,de őkezte még egy előbbi hozzászolásban.
  • tomsolo
    én ezt értem de akkor sem beszélünk ITT ÍGY senkivel.
  • jimmy127
    persze csak maros the blackel nem vagyok jobba,utálom.
  • tomsolo
    szia, megkérhetnélek hogy moderáld magad egy kicsit?
  • jimmy127
    igy van.
  • Ma2ska
    1/2-1 év mulva az uj xboxra nagyon komoly játékok jönnek majd ami a vas igényt illeti, ha pc re átkerül majd, mert lassan elkezdik kihasználgatni a gép tudását. Ekkor pc gamereknél egy mély zsebbenyúlásra lesz szükség és elfáradni kedvenc pc szaküzletükbe , gépfejlesztés cimén, ha azt akarják hogy megmozduljon gépükön. Vagy némely játék sose fog átkerülni pc re.
  • Ma2ska
    Nos a dolog ugy áll hogy korábban tendencia volt a pc-s játékok konzolos portja, mára ez megfordulni látszik és többnyire előbb van a konzolos megjelenés. /ami azért egy folyamatot /tendenciát/ mutat, mégha univerzális következtetést nem is kell levonni belöle.
  • jimmy127
    gta 3-tól
  • Yv@n
    Jah GTA pl mindíg is konzolos volt...lásd ugye GTA1, GTA2...jah, hümm hümm, lehet hogy mégsem?
  • Mice
    tényleg, olyankor mi van ha 1280x1024-en se férnek ki a felkiáltójelek egymás mellett? :DDD
  • jimmy127
    na figy az az egyetlen hazugság hogy előbb készül konzol és utána pc átirat pl:gta,halo,fable,stubs of the zombie stb...
  • droland
    Akkor nézzük a legnagyobb hülyeségeket egyenként:

"A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre."
    1: Ez volt az első hülyeség az eladási statisztikákat elnézve.

"A konzol játékoknál meg fel sem merül a peccs mivel lehetlen még ez is kiderül belőle."
    2: Hölgyeim és Uraim a második hülyeséget olvashatták, mivel mélyen tisztelt hozzászóló elfelejti azt a tudnivalót, hogy konzolra KÖNNYEBB játékot írni, mivel a hardver fix, így nem hogy valószínű, de biztos, hogy ugyanúgy fog futni józsika konzolján magyaországon, mint ahogy azt mexikóban egy programozó megálmodta.

"szerintem pc szar a játék felhozatal,konzolra izgalmasabb játékok vannak!"
    3: Ez pedig mindennek betesz, főleg mivel inkább a PC után szokott következni a konzol átírat, mint sem fordítva

De mindezeknek a tetejébe nem árt elfelejteni azt, hogy konzolra AGYAT megmozgató játékok szinte nem is jönnek ki, és akkor itt ki is derül, hogy kik is azok, akik az úgynevezett konzolos játékokat előtérbe helyezik.
  • Mice
    azé ha tényleg olyan géped van amit lentebb írsz akkor te is verésre vagy esélyes :P :D
  • Gabe18
    Okos véleméyn volt.
    Lehet neked még az aknakereső elinditása is problémás...
  • Ma2ska
    Ez már nem igy van, a warez virágzik igencsak konzolokon, aztán ennek ki örül vagy sem az más kérdés.
  • MacrosTheBlack
    Ettől nem is kell többet várni, az 576-nak dolgozik, ha jól tudom, minimum elvárás az elvakultság. :)
  • MacrosTheBlack
    az ujabb védelmek meghajtólehuzogatásosmegoldásai és még lehetne sorolni

De legalább megteheted. Konzolon meg fizetheted ki a 18k-s árcédulát. Na, melyik a jobb?
  • MacrosTheBlack
    Ennyit tudsz a pc-s játékokról, de azért vitatkozni akarsz...
  • scorpeeon
    Dzson, nyald ki.
    "Sok buta PC-s... Azt sem tudják, mitől játék egy játék, ha az aknakereső 3652x2365-ban futna 360fps-sel akkor az lenne az übergame nekik. Nem is való nektek konzol és igényes játékfelhozatal, maradjatok a havonta patcholandó vilanyóratekerő zajos fosládátoknál.

A konzolok már rég leváltották a PC-ket JÁTÉK szempontból, csak a hardcore pécések nem vették még észre."

IQ FIGHTER!!
  • MacrosTheBlack
    Ez max a "rendszergazdád" hozzáértését minősíti. Inkább kérj tanácsot hozzáértőktől, ne lémerekkel telepíttesd fel az oprendszeredet, és mindjárt jó lesz. Mint mindenki másnak.
  • MacrosTheBlack
  • MacrosTheBlack
    Nyilvánvalóan NEM igaz ... ebben az országban az 1-2000Ft-os játékokat SE veszik meg.

Még jóhogy, az ilyan árú progik legtöbbje már vagy 5-6 éves, kell a pélónak. Akinek szüksége volt rá, már rég kijátszotta. A vadiúj gamékat kéne ennyiért adni, akkor megvennék. Elég sokan. De eddig nem terjed a kereskedők esze, itt mindenki 1 vevőn akar meggazdagodni.