190
  • MacrosTheBlack
  • jimmy127
    hányszor kell még leírni a konzolt játékra találták ki nem csetelni,nem cdt írni csak játszani arra tökéletes és egyszer megveszed és nem kell rá töbször költeni ilyen egyszerű.max a játékokra kell költeni de ha megchipelteted akkor már arra se kell annyit.de ezt nem érti meg az a higagyu macros, csak játékra semmi másra.amugy meg a gta is mászkálos ha megvagy nélküle akkor hajrá,én meg valahogy a pécés választék nélkül vagyok meg fps,stratégia nem hiányzik.
  • droland
    Komolyan mondom itt egyesek úgy beszélnek, mintha konzolra 10x több játék jönne ki, mint PC-re, holott ez fordítva van, és tudod mi a szomorú? HOGY TÍZ ÉVE HALLGATOM, HOGY MINDJÁ FORDUL A KOCKA!

De én várok még 10 évet, addig is egy székben játszom, videózom, netezek, fórumozok, ha kell cd vagy dvd-írok, chatelek, de ha akarom, akkor verem a tököm, AMIT AKAROK! EZ VAN!

De ti csak játszatok a versenykocsis, kanyarban 300km/h-val menős, rendőr elől menekülős, kemény vagyok, nyomkodok egy gamepadotos és közben alszik az agyam játéknál :)

Konzolra annak van szüksége, aki úgy akar leülni szórakozni, hogy közben agyi tevékenységet nélkülözni szeretne. NEM AZT MONDOM, hogy PC-re ilyen nincs, de azt nem nagyon mondanám, hogy szinte ellálja az utunkat az értelmes játék konzolra. Nem az a baj, hogy EZ VAN, hanem az, hogy nem ismerik be.

Amíg a konzol fix lesz abból a szempontból, hogy ha 1 évenként nem jelenik meg új, addig a fejlődésben mindíg lóugrásokban fog előre haladni, nem folyószerűen, mivel az alatt az idő alatt, amíg nem történik semmi, addig "nagyot" fejlődnek a hardverek, így minden "új" konzolnál van esély, hogy 10x gyorsabb lesz, mint az előző, mivel nincs egyből generáció váltás egy új, jobb, gyorsabb hardver megjelenésénél, mivel KI KELL VÁRNI AZT A 3 vagy 5 éves ciklust, hogy a fejlesztési költség behozza az árát. Tehát lehet, hogy te már jövőre vagy utána jobbat kapnál, DE NEM FOGSZ, mert várokozó ciklusan a next generation, mert az előző még nem térült meg. PC esetén, meg bemész a sarki fűszeresbe és ahogy gondolod...

Ez sem szabadság?
  • droland
    "bánkodj hogy miért nem adják ki pcre ezt meg azt a játékot"

Nem bánkódom a versenykocsis, verekedős, mászkálós játékok hiányától :)

"az igaziszabadság telepits,crackelj,bővits,szagasson,bánkodj"

Tévedsz...az igazi szabadság az, hogy gondoltál egyet és írtál ebbe a fórumba! Tán PS2-ről tetted mindezt? :)
  • jimmy127
    igazság
  • MacrosTheBlack
    Óvoda.
  • jimmy127
    az igaziszabadság telepits,crackelj,bővits,szagasson,bánkodj hogy miért nem adják ki pcre ezt meg azt a játékot,és arról beszéljek a haverjaimnak hogy miért szagat milyen gépigény kell hozzá ez igen,ez az igazi szabadság megmontad a tutit.
  • MacrosTheBlack
    Ez konzolon is így van, ma ps2, holnap ps3. A különbség hogy ott addig nem is kaphatsz jobb minőséget amíg le nem telik az 5 éves (vagy majd a 10 :D) életciklus. PC-n se kötelező fejleszteni, de megteheted. Van választási lehetőséged. Vagy nem bővítesz, és ugyanazt a gfx szintet kapod x évig, vagy igen, és mindig jobbat. Tiéd a választás, ez az igazi szabadság.
  • jimmy127
  • h4x0r
    Hehe, ez tiszta óvoda... jimmyke, kérsz egy nyalókát? :)
    Mellesleg szerintem sem jó ötlet PC-re a játékok, pont a nagyon gyors változások miatt. Ma 1 Giga elég, holnap 2 is kevés...
  • jimmy127
    látom nem értesz semmit az agyad felfogoképessége egyenlő a nullával nem kell bizonygatni hogy a pc jobb mert tudjuk hogy nem igaz.ja és pár hozzászolással ezelőtt olvass csak vissza hogy beégtél,szóval lol
  • MacrosTheBlack
    Jólvan, égesd csak magad tovább, legalább biztosítod a felüdülést minden topiklátogató számára.
  • MacrosTheBlack
    Ó, dszízösz... Neked az elejétől kezdve el kéne magyarázni mindent, erre nekem se időm, se kedvem, inkább olvass utána a témának!
  • jimmy127
    hát nem tudom ki a dedos na mindegy látszik megnyilvánult az ész és az értelem macros fiam,tudjuk hogy ti pécések nem tudtok vesziteni és nem vagytok képesek beismerni azt ha valami jobb mint a pécé de macros fiam az ovodás viselkedéseddel bebizonyitotad hogy tényleg nem érdemes ilyen ocsmány szintre süllyedni amilyenen te vagy szóval kösz hogy elismerted a konzol verhetetlen játékban.
  • MacrosTheBlack
    Vagy nem. Főleg nem Magyarországon, ez itt Ázsia.
  • jimmy127
    valoszinűleg mindig csak a grafika tipikus pécés hozzáállás valamilyen mértékben igazad van de nem teljesen mert annyit nem romlik egy játék és ez az első baromság hogy rohadtul nem pixeles egy 6 éves konzolon a garfika lehet hogy pécén igen de konzolon nem annyira ps2 5 éves és nincs annyira ocsmány garfikája ellentétben egy pécével mondjuk egy 5 éves pécén egy mostani játék else indul szóval inkább konzol kényelmes és szerintem nagyobb játékélményt nyújt.a másik a pc meg pénz temető állandoan rá kell költenem most jöhetek a 16000ft-os játék dumával de létezik a chipeltetés is.
  • Zsoltika 007
    De nem is 1 milka mint a plazmád.. Képzeld 1 év múlva olcsónak fog számítani.
  • MacrosTheBlack
    A hdtv lcd tv se olcsó.
  • MacrosTheBlack
    Nem süllyedek le a dedós színvonaladra, szal befejezheted a nyálfröcsögést mielőtt bannolva leszel!
  • Zsoltika 007
    "x360 + plazmatv"
    Plazma? Az meg minek? El vagy tévedve cseppet. Lcd Tv sokkal jobban megéri. Látszik hogy fingod sincs az egészről csak osztod az észt.
  • Tomalak
    Lehet hogy te játszol a vadanatuj játékokkal a 6 éves konzolodon csak hogy olyan ocsmány grafikával, hogy nem ér annyit az egész. Nem látom bazz a játékot a pixelrengetegtől.
  • jimmy127
    huha miez ovoda pécéseknek fentartva!válaszolni az nem tudsz hát igen az igazság.
  • MacrosTheBlack
  • jimmy127
    ideges vagy kis fiam fáj az iagzság nem tudsz válaszolni egy egyszerű kérdésre.
  • MacrosTheBlack
    x360 + plazmatv + játékok drágább mint egy pc + monitor + játékok.
  • MacrosTheBlack
    Hülyegyerek, mosd már ki a pofád! Kicsit idegesítő már az állandó ész nélküli anyázásod, remélem minél hamarabb kibannolnak innen téged.
  • jimmy127
    egy bajod van gyerek agyad helyet pc,nagyon látszik!és arra se volták képes válaszolni egy régebbi hozzászolásomba én 6 évig nyomulok konzolal és a legújabb játékal játszok ugyanazal a gépel és a mostani pcden 6 év múlva mi indul el,szerintem semmi erről ennyit tiszta lol vagy!
  • Ma2ska
    Jaja, az LCD paneleknél a méretet kell megfizetni /más megjelenitőknél is de itt ez a fő költség a panelárak miatt a gyártók szempontjából is/
  • dez
    "Legyn akkor LCD meg HDTV, rossz hírem van ebből is jobban megéri a monitor, mert csak azért mert rábiggyesztenek 2 hangszórót, meg beleraknak egy tunert, rögtön dupláját kérik az un HDTV-ért!"

Khm, hol láttál te 32"-es LCD monitort 175e-ért? :) Szal ez csak a kisebb, sima SD-s LCD-TV-kre igaz.
  • Zsoltika 007
    Ezen az alapon de szar a Pentium 3 Bezzeg az Athlon 64 az odaver..
  • Zsoltika 007
    "Na igen, csak azért a 9550-es radeonnak is pöppettet jobb képe van mint az első Xboxnak, a PS2-ről nem is beszélve!!!!"
    Ne hasonlítsd már össze a kettőt! 4 év van köztük!
  • Ma2ska
    Nem a pc ellen beszélek, hiszen nagyon jól elvagyok lcd tv re kinyomva a Cod2, FEAR, Quake4 trióval éppen, ami X360 ra is lesz /igaz ott full detailban eldöcög majd, amihez meg lehetne nézni milyen pc kellene de mindegy/. Csak annyiban változik a helyzet hogy a konzolok komoly hardwert kaptak, és hát ugye ott a fix fejlesztői környezet, ami láttuk mennyit számit az xbox játékoknál / Riddick, Doom3 / és ha beindulnak rá a fejlesztők, oda fog verni a pc nek nagyon.
  • Zsoltika 007
    "Amúgy a mai játékokhoz való PC nem kerül eszméletlenül sokba. Vannak persze HC gámerek akik nem elégszenek meg az 1024x768-as felbontással"
    Ezt magyarázd meg azoknak akiknek 1280x1024-es natív felbontású TFT monitorjuk van. (Jó persze lehetne mondani hogy minek vettek olyat de ettől még nem lesz jobb senkinek.)

"Amúgy a mai játékokhoz való PC nem kerül eszméletlenül sokba."
    Valóban nem. Viszont azt gyakrabban cserélgetni kell hogy lépést tudjon tartani. De ha belegondolsz mennyibe van egy X360-al egyenértékű pc akkor már nem igaz az állításod. És szerintem pár évig nem fogsz ilyen teljesítményt ennyiért megkapni.

"Viszont az éremnek van egy másik oldala is, a PC kiadásokban több feature is van, amiről aztán a konzolosok csak álmodnak."
    Hát én ahogy elnézem a nextgen konzolokat nem nagyon hiányzik semmi pedig 10 éve játszom pc-s játékokkal. Amit viszont már most lehet irígyelni az a játékélmény amiben a pc kezd nagyon gyengülni. (Azért vannak igényes játékok de egyre kevesebb)

"Én azt látom, hogy mindíg lépnek egy nagyot a konzollal, hogy úgy mond kiszorítsák a számítógépet, de másik oldal meg közben lép 1000-et."
    Egyetértek veled, de már a f*sz*m is kivan a sok lépkedéssel és a kidobott pénzzel.

"A PS3-at is 10 évre tervezik."
    Ez tényleg hülyeség. 5 év a max szerintem.
    Ahogy elnézem a régi box-ot szerintem még most is elmegy ami egy ilyen régi vastól egyáltalán nem rossz teljesítmény! Ez az oka amiért nem izgulok mi lesz 5 év múlva.
  • NEXUS6
    Höhöhö'

Na igen, csak azért a 9550-es radeonnak is pöppettet jobb képe van mint az első Xboxnak, a PS2-ről nem is beszélve!!!! Aztán kerül vagy 10 ezer forcsiba és ha fotelből, hátradőlve akarsz jáccani akkor megteheted, mert azon is van valami video kimenet.

"Fejlesztgetni,ülni egy 21"-os monitor előtt, vagy beülni a fotelba, hátradőlni és pl.:106 cm-es tv-n 16:9-ben játszani, esetleg még rákapcsolni a 5.1-es hangot a házimozira is.(persze vehetsz a pc-dbe még egy audigy-t is +20.000 Ft-ért is)"

Na ez meg különösen teccett!;)))))
    Egy 21'-os moncsi az már megfelel egy 51 centis TV-nek ugye és ha mindkettőből CRT-t veszel akkor árban egálban vannak (miközben a moncsi azért jobb felbontást tud!!!!)
    Legyn akkor LCD meg HDTV, rossz hírem van ebből is jobban megéri a monitor, mert csak azért mert rábiggyesztenek 2 hangszórót, meg beleraknak egy tunert, rögtön dupláját kérik az un HDTV-ért!

Amúgy 2 éve vettem 3 ezresért 5,1-es hangkártyát, persze nem egy audigy, de egyáltalán nem szól rosszul!;))))

Nem akarok anyázni, a konzolnak tényleg megvannak az előnyei, pl haverok buli, SŐR, meg egy konzol az eszméletlen jó kombináció!!!!!!

De én nem csapnám be senki helyében magamat. Ha a M$ komolyan gondolta volna azt hogy a konzol leváltja a legtöbb számítógépes funkciót, akkor az új konzolok nem úgy néznének ki mint az előző generáció.
    A tendó, ráadásul ki is jelentette, hogy ő tényleg KONZOLT akar csinálni.
    A PS3-at meg majd meglátjuk.
  • NEXUS6
    "1/2-1 év mulva az uj xboxra nagyon komoly játékok jönnek majd ami a vas igényt illeti, ha pc re átkerül majd, mert lassan elkezdik kihasználgatni a gép tudását. Ekkor pc gamereknél egy mély zsebbenyúlásra lesz szükség és elfáradni kedvenc pc szaküzletükbe , gépfejlesztés cimén, ha azt akarják hogy megmozduljon gépükön. Vagy némely játék sose fog átkerülni pc re."

2-3 év múlva pedig még komolyabb játékok jönnek, és te semilyen bótba nem tudsz majd elmenni, hogy a konzolodat felápgrédeljed egy számítógép szintjére!!!!!!!!!
    Persze a lehetőség akkort is adott lesz hogy vegyél egyet!;))))

Amúgy a mai játékokhoz való PC nem kerül eszméletlenül sokba. Vannak persze HC gámerek akik nem elégszenek meg az 1024x768-as felbontással (amit a konzol csak most fog elérni!!!!!!!!) és akár értelmetlenül is dűtik a pénzt a gépbe.
    Aztán ugye az új konzolok grafikus hardvereit, már megveheted videokártyaként, pedig az új konzolok még sehol! Memcsiből már most több van szinte akármelyik számítőgépben mint az új konzolokban, a CPU-ba viszont tényleg bele kell húzni, de mire kijönnek az igényes játékok, addigra az is ott lesz. Legfeljebb a PC is átvonul cellre meg PPC-re;)))

Másrészt könnyű villogni egy konzol sima és optimalizált játékélményével, amit az eltérő PC HW miatt soha nem tudnak megcsinálni.
    Viszont az éremnek van egy másik oldala is, a PC kiadásokban több feature is van, amiről aztán a konzolosok csak álmodnak.

Én azt látom, hogy mindíg lépnek egy nagyot a konzollal, hogy úgy mond kiszorítsák a számítógépet, de másik oldal meg közben lép 1000-et.
    A PS3-at is 10 évre tervezik. Erre most mit mondjak? 1995-ben tudta valaki, hogy hogy fog kinézni egy játék, meg milyen HW lesz elterjedve? Tudott valaki pl a shader technológiáról?
  • Cat #115
    egyetértek, csak én pl. max. stratégiával vagy kalandjátékkal játszok - utobbi még csak csak van konzolon, de előbbi...
    majd ha lesz ott age of empires, civilization, movies, black and white stb. akkor elgondolkozom...
  • kerti008
    Persz lehet játszani 9550-es atival is, de utána leesik az állad amikor 3GHz+ és egy ati800 vagy 6800Nvidiát teszel a gépbe. Meg jó sok memóriát is. Számolj: 6800Gt kb.75000 Ft,7800GT 95000Ft,2GB memória=40.000 Ft, 3000 proci=+35000Ft-tól. Jövőre a kínaiak beindítják az LCD gyáraikat, és akkor leesnek a HDTV árak is.
    Jönnek a nagyfelbontású, új generációs dvd-is. A PS3 és az xbox360 támogatja a 720p-is!(720 soros progresszív képet, HDTV szabvány!)Menj el a Media Markt-ba és nézd meg a nagyfelbontású demókat amikkel próbáljaák eladni a HDTV-ket. És utána kezd el számolni melyik éri meg jobbam. Fejlesztgetni,ülni egy 21"-os monitor előtt, vagy beülni a fotelba, hátradőlni és pl.:106 cm-es tv-n 16:9-ben játszani, esetleg még rákapcsolni a 5.1-es hangot a házimozira is.(persze vehetsz a pc-dbe még egy audigy-t is +20.000 Ft-ért is)
  • Zsoltika 007
    "Szerintem a 300ezres gép kicsit túlzás"
    Szerintem meg egyáltalán nem az.
  • asysoft
    Arról nem is beszélve, hogy a monitorhoz is hozzákötheted, nem kell kiadni x százezret ahhoz, hogy nagyfelbontásban élvezd a játékokat...
    (Szerintem a 300ezres gép kicsit túlzás:))
  • scorpeeon
    hát azért egy 720x576 (megjegyzem az átlagembernek kisebb mint 66cm átlójú tvje van) se egy hűdenagyszám...