Európában is debütál az Xbox 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Plazma? Az meg minek? El vagy tévedve cseppet. Lcd Tv sokkal jobban megéri. <#rolleyes>#rolleyes>Látszik hogy fingod sincs az egészrõl csak osztod az észt.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Khm, hol láttál te 32"-es LCD monitort 175e-ért? 😊 Szal ez csak a kisebb, sima SD-s LCD-TV-kre igaz.
Ne hasonlítsd már össze a kettõt! 4 év van köztük! <#wilting>#wilting>
Ezt magyarázd meg azoknak akiknek 1280x1024-es natív felbontású TFT monitorjuk van. (Jó persze lehetne mondani hogy minek vettek olyat de ettõl még nem lesz jobb senkinek.)
"Amúgy a mai játékokhoz való PC nem kerül eszméletlenül sokba."
Valóban nem. Viszont azt gyakrabban cserélgetni kell hogy lépést tudjon tartani. De ha belegondolsz mennyibe van egy X360-al egyenértékû pc akkor már nem igaz az állításod. És szerintem pár évig nem fogsz ilyen teljesítményt ennyiért megkapni.
"Viszont az éremnek van egy másik oldala is, a PC kiadásokban több feature is van, amirõl aztán a konzolosok csak álmodnak."
Hát én ahogy elnézem a nextgen konzolokat nem nagyon hiányzik semmi pedig 10 éve játszom pc-s játékokkal. Amit viszont már most lehet irígyelni az a játékélmény amiben a pc kezd nagyon gyengülni. (Azért vannak igényes játékok de egyre kevesebb)
"Én azt látom, hogy mindíg lépnek egy nagyot a konzollal, hogy úgy mond kiszorítsák a számítógépet, de másik oldal meg közben lép 1000-et."
Egyetértek veled, de már a f*sz*m is kivan a sok lépkedéssel és a kidobott pénzzel.
"A PS3-at is 10 évre tervezik."
Ez tényleg hülyeség. 5 év a max szerintem.
Ahogy elnézem a régi box-ot szerintem még most is elmegy ami egy ilyen régi vastól egyáltalán nem rossz teljesítmény! Ez az oka amiért nem izgulok mi lesz 5 év múlva.
Na igen, csak azért a 9550-es radeonnak is pöppettet jobb képe van mint az elsõ Xboxnak, a PS2-rõl nem is beszélve!!!! Aztán kerül vagy 10 ezer forcsiba és ha fotelbõl, hátradõlve akarsz jáccani akkor megteheted, mert azon is van valami video kimenet.
"Fejlesztgetni,ülni egy 21"-os monitor elõtt, vagy beülni a fotelba, hátradõlni és pl.:106 cm-es tv-n 16:9-ben játszani, esetleg még rákapcsolni a 5.1-es hangot a házimozira is.(persze vehetsz a pc-dbe még egy audigy-t is +20.000 Ft-ért is)"
Na ez meg különösen teccett!😉))))
Egy 21'-os moncsi az már megfelel egy 51 centis TV-nek ugye és ha mindkettõbõl CRT-t veszel akkor árban egálban vannak (miközben a moncsi azért jobb felbontást tud!!!!)
Legyn akkor LCD meg HDTV, rossz hírem van ebbõl is jobban megéri a monitor, mert csak azért mert rábiggyesztenek 2 hangszórót, meg beleraknak egy tunert, rögtön dupláját kérik az un HDTV-ért!
Amúgy 2 éve vettem 3 ezresért 5,1-es hangkártyát, persze nem egy audigy, de egyáltalán nem szól rosszul!😉)))
Nem akarok anyázni, a konzolnak tényleg megvannak az elõnyei, pl haverok buli, SÕR, meg egy konzol az eszméletlen jó kombináció!!!!!!
De én nem csapnám be senki helyében magamat. Ha a M$ komolyan gondolta volna azt hogy a konzol leváltja a legtöbb számítógépes funkciót, akkor az új konzolok nem úgy néznének ki mint az elõzõ generáció.
A tendó, ráadásul ki is jelentette, hogy õ tényleg KONZOLT akar csinálni.
A PS3-at meg majd meglátjuk.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
2-3 év múlva pedig még komolyabb játékok jönnek, és te semilyen bótba nem tudsz majd elmenni, hogy a konzolodat felápgrédeljed egy számítógép szintjére!!!!!!!!!
Persze a lehetõség akkort is adott lesz hogy vegyél egyet!😉)))
Amúgy a mai játékokhoz való PC nem kerül eszméletlenül sokba. Vannak persze HC gámerek akik nem elégszenek meg az 1024x768-as felbontással (amit a konzol csak most fog elérni!!!!!!!!) és akár értelmetlenül is dûtik a pénzt a gépbe.
Aztán ugye az új konzolok grafikus hardvereit, már megveheted videokártyaként, pedig az új konzolok még sehol! Memcsibõl már most több van szinte akármelyik számítõgépben mint az új konzolokban, a CPU-ba viszont tényleg bele kell húzni, de mire kijönnek az igényes játékok, addigra az is ott lesz. Legfeljebb a PC is átvonul cellre meg PPC-re😉))
Másrészt könnyû villogni egy konzol sima és optimalizált játékélményével, amit az eltérõ PC HW miatt soha nem tudnak megcsinálni.
Viszont az éremnek van egy másik oldala is, a PC kiadásokban több feature is van, amirõl aztán a konzolosok csak álmodnak.
Én azt látom, hogy mindíg lépnek egy nagyot a konzollal, hogy úgy mond kiszorítsák a számítógépet, de másik oldal meg közben lép 1000-et.
A PS3-at is 10 évre tervezik. Erre most mit mondjak? 1995-ben tudta valaki, hogy hogy fog kinézni egy játék, meg milyen HW lesz elterjedve? Tudott valaki pl a shader technológiáról?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
majd ha lesz ott age of empires, civilization, movies, black and white stb. akkor elgondolkozom...
Jönnek a nagyfelbontású, új generációs dvd-is. A PS3 és az xbox360 támogatja a 720p-is!(720 soros progresszív képet, HDTV szabvány!)Menj el a Media Markt-ba és nézd meg a nagyfelbontású demókat amikkel próbáljaák eladni a HDTV-ket. És utána kezd el számolni melyik éri meg jobbam. Fejlesztgetni,ülni egy 21"-os monitor elõtt, vagy beülni a fotelba, hátradõlni és pl.:106 cm-es tv-n 16:9-ben játszani, esetleg még rákapcsolni a 5.1-es hangot a házimozira is.(persze vehetsz a pc-dbe még egy audigy-t is +20.000 Ft-ért is)
Szerintem meg egyáltalán nem az.
(Szerintem a 300ezres gép kicsit túlzás😊)
/*WTF?!*/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Én próbáltam érvelni, õ másképp nyilvánul meg. Szerintem itt is észrevehetõ különbségek vannak!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Kár hogy kimaradt az új dvd szabvány szerinti olvasó a gépbõl. Persze késõbb rakhatnának bele dvd írót, webböngészõt, esetleg az autocad-et is portolhatnák rá stb... akkor talán ki tudná váltani az átlagembernél a pc-t.
Idén ezt költöttem: 9800proról 6800GT-re+45000;1GB-ról 2GB-ra +35000 Ft. A konzolt meg megveszed a HDTV-vel és 4-8 évig csak jogtiszta játékot veszel. Gondoljátok végig:mennyi játékkal is játszotok évente? 5-10 db? Vagy több? És ha több mikor érsz rá dolgozni, megkeresni az árát?
Bakker, hányszor kell még leírni, hogy a TV (PAL) felbontás az ~720x576 ???
(És ez nagyjából már 55cm-en kijön, de 66cm-tõl biztos, mármint CRT-n.)
Játékra ütõs pc /monitor nélkül/=300 khuf
Ha régi xbox os játékkal akarsz nyomulni azt is fel kell tolni az x360 winyójára szal errõl enyit.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP