Európában is debütál az Xbox 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Próbáljuk meg anyázás nélkül <#vigyor4>#vigyor4>
Ez a vita fõleg azért meddõ, mert:
Én pl. szeretem máig a tejberiszt XY utálja, most akkor mondjam, hogy hülye? Nem, csak kinek a pap, kinek a papné.
De lényegében a fenn idézet dologhoz csak annyit szeretnék mondani, hogy ez a kényelmetlen sem túl jó, mert hasonlóan az XBOX-hoz, vagy PS2-höz, ha az ember megveszi a játékot, felrakja és menni fog. LEGALÁBBIS NÁLAM EZ ÍGY MÛKÖDIK. Akinél nem, annál csak röviden: kimeríti a nem hozzáértés fogalmát.
A másik pedig az, hogy én anno vettem egyszer egy gamepadot, kipróbáltam már csak azért is autóshoz, rpg-hez, fps-hez, és marhára nem állt rá a kezem, de NEM AZÉRT SZERINTEM MERT BÉNA VAGYOK, hanem egyszerûen azért, mert megszoktam a bill+egeret.
Mellékesen szerinten pl. rpg-hez és fps-hez szerintem FÕLEG AZ EGÉR MIATT máig jobb megoldás a bill+egér, mint a pad, DE MONDOM, SZERINTEM EZ CSAK MEGSZOKÁS KÉRDÉSE.
Még annyi jutott eszembe, hogy ha kijön pl. egy olyan repülõs szimulátor program, ami szó szerint próbálja leutánozni a repülõt, hogy van rajta 80 gomb minimum, akkor a gamepados megoldás ismételten problémákat vet fel.
CSAK ÉRVELNI PRÓBÁLTAM!
Nem unod még?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mert szerinte ez így van!
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
"ez akkor egy baromság nem szarik be semmi ez nem pécé hogy mindenhéten viheted a szervizbe.ez konzol jól mûkõdik meg attól függ hol veszed meg.pécével jobban ráb..szol"
Szerintem meg bármibõl vehecc trét, és viheted vissza, te elfogult vagy, én bevallom, hogy BÁRMIBÕL ki lehet fogni rosszat... te nem!
Szerinted én hetente megyek szervízbe? 😊
De ha már így leszidtad a PC-t, erre azt mondom, hogy ÍGY JÁRTAK az új xbox-al akik így jártak... probléma, probléma, probléma...
De még 1x mondom: az, hogy valamibõl nincs hibás, az önmagában hülyeség!
Faszszopó jimmy.szóljon valaki a moderátoroknak.<#banplz>#banplz>
Csak 17k-s játékokra, meg szervizelésre, mert hol a dvd olvasó szarik be, hol a táp, hol meg a többi része.
higagyu macros
Faszszopó jimmy.
De én várok még 10 évet, addig is egy székben játszom, videózom, netezek, fórumozok, ha kell cd vagy dvd-írok, chatelek, de ha akarom, akkor verem a tököm, AMIT AKAROK! EZ VAN!
De ti csak játszatok a versenykocsis, kanyarban 300km/h-val menõs, rendõr elõl menekülõs, kemény vagyok, nyomkodok egy gamepadotos és közben alszik az agyam játéknál 😊
Konzolra annak van szüksége, aki úgy akar leülni szórakozni, hogy közben agyi tevékenységet nélkülözni szeretne. NEM AZT MONDOM, hogy PC-re ilyen nincs, de azt nem nagyon mondanám, hogy szinte ellálja az utunkat az értelmes játék konzolra. Nem az a baj, hogy EZ VAN, hanem az, hogy nem ismerik be.
Amíg a konzol fix lesz abból a szempontból, hogy ha 1 évenként nem jelenik meg új, addig a fejlõdésben mindíg lóugrásokban fog elõre haladni, nem folyószerûen, mivel az alatt az idõ alatt, amíg nem történik semmi, addig "nagyot" fejlõdnek a hardverek, így minden "új" konzolnál van esély, hogy 10x gyorsabb lesz, mint az elõzõ, mivel nincs egybõl generáció váltás egy új, jobb, gyorsabb hardver megjelenésénél, mivel KI KELL VÁRNI AZT A 3 vagy 5 éves ciklust, hogy a fejlesztési költség behozza az árát. Tehát lehet, hogy te már jövõre vagy utána jobbat kapnál, DE NEM FOGSZ, mert várokozó ciklusan a next generation, mert az elõzõ még nem térült meg. PC esetén, meg bemész a sarki fûszeresbe és ahogy gondolod...
Ez sem szabadság?
Nem bánkódom a versenykocsis, verekedõs, mászkálós játékok hiányától 😊
"az igaziszabadság telepits,crackelj,bõvits,szagasson,bánkodj"
Tévedsz...az igazi szabadság az, hogy gondoltál egyet és írtál ebbe a fórumba! Tán PS2-rõl tetted mindezt? 😊
Mellesleg szerintem sem jó ötlet PC-re a játékok, pont a nagyon gyors változások miatt. Ma 1 Giga elég, holnap 2 is kevés...