41998
-
ktomi22 #41678 még a másik kérdesre is valaszolhatsz amit kezdtem boncolgatni.. kivancsi vagyok :D -
ktomi22 #41677 koszi. pont ilyen hszt vartam..lenyegretoro ertelmes.. tobb lehetoseget nyujto.. es igen..szinte termeszete amit leszurtel
"majd ha annyi a monitor mint a laptop, akkor érdemes kalibrálni külsőleg".. teljesen igazolja amit eddig is tudotam hogy figyelmes, fair valaszokat adsz ;) thx meg 1x -
#41676 laptopon sosem fogsz hiteles színeket kapni.
persze a jó kijelző mindig előny!
-léteznek kalibráló cégek / emberek akik műszerrel belövik (profi cégek ezt választják)
-vagy otthon szemre lehet játszani vele pl. ez (hobbizásnál ezt választják)
de laptopnál, lődd be magad, és jó is lesz.
majd ha annyi a monitor mint a laptop, akkor érdemes kalibrálni külsőleg.
-
#41675 "Csak többször is bennevan néhány háttér figura"
mit nem értetek? -
ktomi22 #41674 egy az egyben ismetlodik kis csoportokban.. .. valaki megmondja.. amit latszodik..erre te letagadod.. grat .. áá..ugyse derul ki hogy hazudsz :D :D
más:
vrsdm es tobbi szaki.. grafikai munkara mivel/hogyan lehet a monitort legjobban beallitani hogy lathassam a szineket ugy ahogy majd nyomtatásba papiron fogom latni, .. (ez nyakatekert lett :D ) .. szal a monitor szinoptimizalasa nyomtatasra..
meg valamit hallottam hogy laptop display nem egeszen jo ilyesmire.. szal esetleg azt is evgyetek figyelembe hogy azt hasznalnek, hogy lehet ebbol a legjobban valamit kihozni..
(eleve a temahoz kapcsolodo "nem értem dolog":
van pl a #AA0078 szín tegyuk fel hogy én azt rozsaszinnek látom.. mivel allapitjak azt meg hogy nem e mindenki szinvak es az alapbol pl kék ? :D .. szal mi monja meg hogy ez a szinkod rozsaszin.. vagy mas arnyalata? ugy szamoljak ki ezeket % bol..es ki milyen szinnek látja..az már az ő problemaja ..pl szinvakok, .. marmint lehet hogy en a pirosat halvanyabb pirosnal latom mint egy random masik ember.. egy harmadik meg egy arnyalattal sotetebbnek.. hogy derul ki hogy megis melyik arnyalat a valodi? :D )
na de a fő kérdés a lenyeg... szinpotimizalas pc monitoron es nyomtataó között.. (en esetemben laptop display).. hogyan/mivel??? -
#41673 tehát a p.s.y. - pedobear + apróságok azok nem ismétlődnek?
háromszor is megtalálom ugyan azt a csoportot picit elforgatva.
nem baj. én is másolok és csalok. csak ne látszódjék :)
amúgy meg biztos hogy találok olyant -
#41672 Nem ismétlődik. Csak többször is bennevan néhány háttér figura.(nem fogsz olyant találni a világon amiben nincs legalább 2x ugyan az a kép) -
#41671 3mp után feltűnően ismétlődik. -
#41670 Stickerbomb
-
#41669 Ilyennel én is szorakoztam, csak a gond h telon meg tableten máshogy jeleniti meg :( -
#41668 még tavaly valamikor unatkoztam, nesze neked faszbuk
még páran jöhetnének ilyen elemekkel aztán megidézzük a bolygó kapitányát
-
#41667 are akart lenni sztem, de annak se sikerül :) -
F1re #41666 Meg kár, h aki a képen van annak alapból nem tetszik magáról az a kép amiből ez lett :D -
#41665 Kár hogy a vizes dolgok életlenek :( -
F1re #41664 -
#41663 jajj heeee"új lemezszerződést írt alá" -
#41662 visszatér? mikor tűnt el? -
#41661 ha rosszul írtam ... nekem azt mondták így jó.
ha a jelentésére gondolsz a Daft Punk visszatér -
#41660 the droids our back again? -
#41659 -
#41658 -
#41657 Okés :D Bocs most keltem koma vagyok :)
Ha nagyobb gumicsizmám lett volna... :D -
#41656 tegnap néztem az oldalad ;)
am nem beszólás volt csak poén :P -
#41655 nézd meg oldalamon mit fotoztam aztán szólj be :) -
#41654 és lefotóztad a vizet :P -
#41653 Én pl kimentem az árvizbe fotózni :D
Kell egy kis izgalom is :P -
#41652 nem mer mind megvan...ez egészen más -
#41651 az internet segít!
" Hogyan küzdhetem le a tél végi depressziót? "
-sok zöldség, gyümölcs, mozgás, csoki
ezeket próbáltad már?
-Sok fény! Használd ki ezeket a gyönyörű tavaszi napokat, és menj ki sétálni, futni, biciklizni, vagy csak ülj le egy padra a napon!
-Szexszel,például.
:D
remélem tudtam segíteni -
#41650 Mostanában kezd ilyen hangulatom lenni -
#41649 fő a pozitív hozzáállás :D
-
#41648 Csináltam magamnak egy hátteret és szar lett!
-
#41647 "Pen and touch" de a touch-ot kikapcsoltam mer idegesít csak. -
#41646 Ez ugye a sima "Pen", nem a "Pen and touch"? :D
Én is gondolkodom egy tábla vásárlásán..ideje lenne beszerezni, ha már egyszer felkértek állandó grafikusnak :D
-
#41645 Miért?
-
#41644 Te milyen táblát használsz? :D -
#41643 Mai kritikázni valótok:
-
#41642 Erre a két helyre tökéletes :D
Azt hittem képekre akarod vízjelként :D -
#41641 Konkrétan IDE meg IDE készült. -
#41640 Nagy. :D
Ötletes, ha jól helyezed el, akkor egész szép lehet. De szerintem jobb ha világos képre egyszínű fekete, sötét képre egyszínű fehér logót teszel. Szerintem szebbek azok a képek, amin a logó színei nem vonják el a tekintetem magáról a képről. :D -
#41639 Már megint a nevem hogy baszogathassatok érte.
De ez lógónak milyen?
Inkább csak linkben.