PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WTF? Nem tudom megfejteni, sorry... PS munkának kevés, ótós játéknak elmegy. Sorry, magánvélemény. Jöhetnek a mínuszok! 😉
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
átszínezted és leszedted a fényeket hogy ne legyen élethû? 😄
eredeti nélkül jobb volt 😄
mov ah,4ch int 21h end
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az nem vízjel hanem cím, ami nem végleges...
Ahogy a kép sem kész... Csak odaírtam valamit.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
u dont have to listen anybody else but me
+ kicsit kisebb vízjel felirat, mert elviszi a tekintetet ahogy világít ott.
All hail the double x!

Legalábbis én így indulnék.
gamertag: kenobita
All hail the double x!
szerintem meg zavaró, hogy optikailag nincs középen a szöveg
All hail the double x!
All hail the double x!

Meg ami még jó, amikor képrõl pickeli a színeket, fel tudsz építeni egy oldalt egy adott kép köré 😊
imagepalette
All hail the double x!
van benne vágás? színes? hány szín? milyen nyomás? vannak-e formai sablonok? lekerítések? letörések? kivágások?
azért ez nyomda meg nyomda között is rendesen feltornázza az árakat.
ha meg profi ötleted van ne add oda 2000-ért, még egy angoltanárnak se 😊
nézd meg hány órát dolgozol vele, szorozd be az órabéreddel, add hozzá a szoftverhasználati díjat, mehet rá az adó és megvan a végösszeg.
meg attól, hogy neked megéri, mert tudod designer szemmel nézni, a birka megrendelõ nem fogja látni benne ugyanazt.
Legalább is én ezt vettem észre.
1-2 meg azért túnik kevésnek, mert az online szerkeztõkben, amikor kiválasztod a sablont ráirod a neved, elkérnek 6000 Ft-ot egy 100-as szettért.. Ebbõl 2-3k a nyomtatás, 3-at eltesznek maguknak. És sablon használtak.
A kinek mondjuk érdekesebb kérdés.. Egy nagyobb cégvezetõtõl valószínüleg több pénzt kérnék, mint mondjuk egy angoltanártól...
mondjuk ha krsz 3000 Ft-ot, elviszi nyomdába kinyomják neki 3-ért, és van 6000bõl 100db névjegykártyája 😊 Ha hirdetni akarja magát, az nem sok talán.
van olyan névjegy amiért én nem fizetnék hogy kinyomják nekem.
aztán vannak ötletek amik szó nélkül megérnek ~20e forintot 😉
1 verzió, színes, mindent én találok ki, nem ad ötletet
jelenleg nincs ilyen projekt de érdekel mennyit lehet elkérni.
Nincs minden réteg a képen.
ahogy látom lehet még növelni a hatékonyságot 😉
soha ne a részletekkel kezd!

De legalább tudom, hogy jól csináltam, köszönöm 😊
szóval ilyenkor csak simán létrehozol egy giget, és max elküldöd neki üzenetben a nevére kattintva hogy te elvállalod, és utána megy ahogy le van írva