PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vásárláskor miután paypalen ki lett fizetve, lehet üzeneteket küldözgetni egymásnak, és a végén az eladó feltölthetõ a fájlt vagy ha valami más nem digitális szogáltatás volt, akkor simán lezárhatja a giget, de értékeled és ha minden jó akkor kifizetik, ha nem csinálta meg vagy ilyesmi akkor meg visszakapod a pénzt
Csináltam egy Giget, ahova írtam, hogy ha kell ez meg az Photoshoppal kapcsolatban írj rám blabla..
Ha rám ír valaki, megcsinálom.. de hogyan töltöm fel neki? hogy zajlik az eladás?
Próbáltam vásárlói szemmel nézni, de azt sem értem.. Találtam olyat, hogy veszek mondjuk egy névreszóló videót.. rákattintok hogy order now(5$) és rögtön a PayPal oldalra dob(de hát azt sem tudom mit veszek meg mikor hogyan 😊 )
Köszi a segítséget
gamertag: kenobita
Nem, fogsz tundni. Ha szeretsz dolgozni, akkor igen, ha lusta - nem mondom - mi vagy akkor delete.
Húõõõ. Ez csíra! Ez 1 hónap, és még ezen kívül jönnek a megrendelések.
Remélem segítettem, és tanácsot adtam. Ha bármi kérdés van PM, mert van még cuccos, weboldal, stb...
Szóval tervezz neki 20 egyedi posztert 5 dollárért.... LOL! Ja és add le a forrásfile-okat, stb...
Amúgy én is Fiverr tag vagyok jön a zseton, de ilyeneket hazazavarok. 😊)) Anélkül is megvan a havi összeg. Ja és ha már itt járunk. Designer-ek, grafikusok regeljetek a fiverr-re, mert nem biztos hogy kaptok 2-300 dodót egy logóért, de amit rátok bíznak azt megkapjátok. Én 2 hónap alatt - holtidõ (december-január)- nem panaszkodom. 😊 Van aki még úgy sem. hehe.
Ezt mint érdekesség, emberi "jajnincsrápénz" dolog linkeltem be.
Minden jót mindenkinek!
Kíváncsiság: valaki Fiverr tag?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
the world is mine
..ha a kliens nem ert hozza cseppet sem (altalaban igy van), es mivel nekem nicns hosting cégem, így csak a weboldal elkesziteset tudom vallalni, akkor, hogyan oldjam meg, hogy wetarhelyet esetleg domaint is szolgaltatok neki? csak ajanlok neki 1 ceget? (legtobb esetben sitebuildereik is vannak, így magam alatt vagom a fát, ha esetleg megfelel az ugyfelnek azis) .. vagy en vegyem meg? es en kerjek erte penzt? vagy 1-2 helyen van reseller program tarhelyszolgaltatoknal..
ecsetelgethetnem a megoldasokat, ..de arra lennek kivancsi, hogy Ti hogyan oldjatok ezt meg???
elore is koszi a segitseget.. elegge ég a kérdés 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Elmagyarázni amúgy elég macerás, arra itt szerintem senki nem fog vállalkozni, csinálni már annál könnyebb. Youtube-on rengeteg videó van. 10 másodperces kereséssel kapásból egy ilyet találtam:
Flash Tutorial - Character Animation using Symbols
Bár a helyedben a leg-leg alap dolgokkal kezdeném, mik a szimbólumok, a kulcskockák, klipek stb. Pl. csinálj olyat, hogy egy egyszerû kerék guruljon oda-vissza. Ha ez megvan, akkor már a fenti videó is viszonylag érthetõ lesz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(mármint cartoon szerû karakteranimációt)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
le kell ülni, meg kell keresni, és el kell olvasni - meg kell tanulni!
kezd innen és nem ronthatod el 😉
u dont have to listen anybody else but me
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

1. gondolom a templatek eladasaval foglalkozo weboldalak
2. a sajat ugyfelnek eleadas sajat keszitesu template (design)-vel
egyeb?
..egy kerdes a 2. hoz.. nem utkozik torvenybe mivel ugy tudom wp ingyenesen hasznalhato.. így eladasanal nicsn gond?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://bexter.hu Szép Fényeket!
tobbieknek ha már ez a téma:
.. egyre tobb igenylo van aki olyan weboldalt akar amit õ is tud szerkeszteni.. programozasi tudasom miatt (csak alapokat tudom).. eleg nehez dolgom van ilyet teljesiteni.. van rá valami bevett megoldas vagy valami? ki hogy csinalja? .. ha csinaltok weboldalt altalaban tegyuk fel 1 ingatlanugynoknek.. szeretne havonta 2 - 3 hazat ujat rakni, akkor vallaljatok hogy ti feltoltitek az uj tartalmat vagy olyan weboldalt csinaltok ahol felhasznaloi kezelofelulettel van ellatva es õ hozzaertes nelkul is tolthet fel informaciot?
aztán a többség feladja, és marad a joomla 😄
All hail the double x!
Mert egy igenyes munka nem csak azt jelenti, hogy szep, hanem, hogy praktikus is es megfeleloen van elkeszitve.
Tudni kell elore, hogy mi a koncepcio, az oldalnak hol kell tudnia nyulni, responsive-nak kell-e lennie.
Rengeteg dologra oda kell figyelni. Egy jo 'design' pl. tartalmazza az osszes aloldalt (nyilvan ha vannak egyformak akkor nem kell mind), tartalmaz kiegeszito ikonszettet (hatha kesobb uj funkciok kerulnek be), tartalmazza mellekelten a hasznalt fontokat, rovid leirast, hasznalt szineket. Es fontos, hogy maga a psd file is jol legyen megszerkesztve. Azaz nem layer 1, layer 2 hanem rendes ertelmezheto nevek, csoportok, maszkolas es nem torles, weben kivitelezhetetlen vagy nehezen megvalosithato dolgok mellozese (megbeszeltek szerint).
Na ez lehet tobb szazezer is.
De a jellemzo pelda (Mo.-n), hogy takarekossagi okokbol nem varnak el jo igenyes munkat, egy a lenyeg, hogy jol nezzen ki (es itt az izlesficamos megrendelok hajlamosak egy jo desingt is odaig varialni, hogy okadek legyen a vegere), az, hogy a sitebuilder befonja a szemoldoket nem fontos...
Programozasi tudas? Hat az mar nagyon a legalja, ha egy cegnel egy ember csinal mindent (desgin, sitebuild, szoftver tervezs, adatbazis, programozas). De azt hiszem van ilyen.
Az mar jellemzobb, hogy a designer egyben sitebuilder is, azaz a PS designt html-le kell alakitania.
Szoval ezert valoban a kisfroccstol tobb szazezerig terjed a skala.
De ha mar a kerdes feltetted akkor feltetelezem, nem nagyon csinaltal meg kereskedelmi designokat. Javaslom elsore ne a tobbszazezres projekteket celozd meg, mert ahhoz nagyon sokat kell tanulni. Mindenki kisfroccsel kezdi.