PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
vásárlásnál elõre kell kifizetni, de a fiverr csak akkor fogja átutalni a pénzt az eladónak, ha az elkészítette a munkát

vásárláskor miután paypalen ki lett fizetve, lehet üzeneteket küldözgetni egymásnak, és a végén az eladó feltölthetõ a fájlt vagy ha valami más nem digitális szogáltatás volt, akkor simán lezárhatja a giget, de értékeled és ha minden jó akkor kifizetik, ha nem csinálta meg vagy ilyesmi akkor meg visszakapod a pénzt

zsolesz92
Megkérdzehetem hogy mûködik az eladás?
Csináltam egy Giget, ahova írtam, hogy ha kell ez meg az Photoshoppal kapcsolatban írj rám blabla..
Ha rám ír valaki, megcsinálom.. de hogyan töltöm fel neki? hogy zajlik az eladás?

Próbáltam vásárlói szemmel nézni, de azt sem értem.. Találtam olyat, hogy veszek mondjuk egy névreszóló videót.. rákattintok hogy order now(5$) és rögtön a PayPal oldalra dob(de hát azt sem tudom mit veszek meg mikor hogyan 😊 )

Köszi a segítséget

MANOWAR
semmi kulonos csak az esetleges jogi dolgokra probaltam vele felhivni a figyelmedet. 😊 (a te dolgod)

cenobite
Amúgy nekem is az volt a legjobb amikor a fizetésem után kb. mégegyszer azt az összeget megkaptam "hobbiból". És ez tart ma is. Mindenkinek hajrá!

gamertag: kenobita

cenobite
Ok! 😊

passatgt
annyira nem érdekel, van nekem munkám, csak kíváncsi voltam😊

cenobite
Ne gondolj csillió dollárra (egyenlõre). 2012 nov. végén regeltem, most 100 felett járok/hó. Általában 100/500 USD jön per hó. Az úgy nem rossz. De mint mondom, ezt szorozd meg 3-4el. A lényeg: NE AKARJ 3 HÓNAP ALATT 1000 USD-T KERESNI!
Nem, fogsz tundni. Ha szeretsz dolgozni, akkor igen, ha lusta - nem mondom - mi vagy akkor delete.
Húõõõ. Ez csíra! Ez 1 hónap, és még ezen kívül jönnek a megrendelések.
Remélem segítettem, és tanácsot adtam. Ha bármi kérdés van PM, mert van még cuccos, weboldal, stb...

passatgt
számszerûsítve?😄

cenobite
<#eljen> Én eladok. Jól! 😊

passatgt
én az vagyok, de csak venni szoktam😊

cenobite
OMG. Nagyon nagy az Isten állatkertje. Ma láttam ezt:

Szóval tervezz neki 20 egyedi posztert 5 dollárért.... LOL! Ja és add le a forrásfile-okat, stb...

Amúgy én is Fiverr tag vagyok jön a zseton, de ilyeneket hazazavarok. 😊)) Anélkül is megvan a havi összeg. Ja és ha már itt járunk. Designer-ek, grafikusok regeljetek a fiverr-re, mert nem biztos hogy kaptok 2-300 dodót egy logóért, de amit rátok bíznak azt megkapjátok. Én 2 hónap alatt - holtidõ (december-január)- nem panaszkodom. 😊 Van aki még úgy sem. hehe.
Ezt mint érdekesség, emberi "jajnincsrápénz" dolog linkeltem be.
Minden jót mindenkinek!

Kíváncsiság: valaki Fiverr tag?

BTK 36333.§ ??? az mi?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

😄 ... ok ok

MANOWAR
Amig elkeszul az oldal tobbszor is beszeltek, egyiknel felhivod a figyelmet, hogy ezek kellenek hozza ha o nem rendelkezik vele felajanlod a szamodra legmegbizhatobbat tobb okbol is (megbizhatosag, sebesseg, ar, mivel forditja a kodot, DB, te fogod a frissiteseket elvegezni lehet, ...) utana kellene nezzel a hostingoknak. Ha az erdekel, hogy fizetik ki tok mindegy :pl teamviewer-en magyarazod, telefonon, szemelyesen (ebbol van a legtobb), van aki elintezi es oda adja a hozzafereseket, 10-15 perc alatt megvan ha azonnali aktivalosat valasztasz felpakolod neki helyben (ftp), vagy otthonrol, a vegen leellenorzol mindent tobbszor. Fizetesnel atadod neki a teljes website-ot a felhasznalt anyagokat (pl ha fizetos kepek vagy kodok vannak), ha statikus oldalt csinaltal letomoritve feltoltheted a tarhelyre is backup-kent. Utoljara elolvasod a BTK 36333.§-at es feladod magad a rendorsegen. <#eplus2><#mf1><#wilting>

jo..latom nem nagyon ertitek mit akarok 😄

csekk 😄 akkor nem kell bankartya es megoldotad

the world is mine

de akk pl evente nekem kell ujra befizetni stb stb.. azert kerdeztem ugy hogy TI hogy szokkjatok, nem azt hogy mik a lehetosegek 😄 .. mert van sok.. csak mi a bevett modszer... ?? ki hogy szokta? mert ami eszembe jut azokkal a megoldasokkal van valami gubanc minddel.. amint latom most is elemezzuk 😄

kifli
vagy mondod neki, hogy a tárhelyért mit hova mennyit kell fizetni, mivel az külön van intézve. Vagy fogod magad, kifizeted, és amikor kifizeti a weboldalt, abba az árba beépíted a domaint és a tárhelyet is.
ugyen online rendelném.. oda meg kell azért valami utalas.. mégse kérhetem el a bankártya adatait .. meg mail cím.. ahova igazolas erkezik hogy ivõ.. stb .. e-mail jelszavat megse kerhetem el mint ahogy a fentebb emlitett bankartya adatait se utalashoz..

kifli
Intézd az õ nevére. Megmondod milyen infókra van szükséged a domain igényléshez. Aláiratod vele az igénylõt és kész.
es? hogy intezem? mi a "jo" modszer? .. õ nevére? õ adataival? enyemmel? akk ki fizet? .. kerlek reszletesen ird le te hogy szoktad? 😊

kifli
mondod az ügyfélnek, hogyha szeretné, akkor elintézed neki a tárhelyet is. Mivel nem ért hozzá, úgyis aztmondja, hogy intézd...
egy fontos kerdesem lenne azokkhoz akik itt muvelik a webdesign .. weboldal keszitesek ugyfeleknek sajat szakalra 😄..

..ha a kliens nem ert hozza cseppet sem (altalaban igy van), es mivel nekem nicns hosting cégem, így csak a weboldal elkesziteset tudom vallalni, akkor, hogyan oldjam meg, hogy wetarhelyet esetleg domaint is szolgaltatok neki? csak ajanlok neki 1 ceget? (legtobb esetben sitebuildereik is vannak, így magam alatt vagom a fát, ha esetleg megfelel az ugyfelnek azis) .. vagy en vegyem meg? es en kerjek erte penzt? vagy 1-2 helyen van reseller program tarhelyszolgaltatoknal..

ecsetelgethetnem a megoldasokat, ..de arra lennek kivancsi, hogy Ti hogyan oldjatok ezt meg???

elore is koszi a segitseget.. elegge ég a kérdés 😄

Malakai
Teljesen más feladatra való a két program.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
pedig az stimmel, hogy nincs türelmem 😄
rooney8
sztem ezt nem neked akarta írni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

kifli
a helyzet fordított, nekem nincs most se türelme se idõm elmagyarázni a dolgokat, így vizsgaidõszak közepén 😊
after effects sztem siman lenyomja flasht ha nincs türelmed tanlulni másnak mér legyen tanitani?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

kifli
Nem az animációval lenne probléma, hanem a magyarázással. Ilyenekhez sajnos nincs türelmem és idõm 😊
Dynamic
Akkor miben? Timeline animáció az alap😊
Elmagyarázni amúgy elég macerás, arra itt szerintem senki nem fog vállalkozni, csinálni már annál könnyebb. Youtube-on rengeteg videó van. 10 másodperces kereséssel kapásból egy ilyet találtam:
Flash Tutorial - Character Animation using Symbols
Bár a helyedben a leg-leg alap dolgokkal kezdeném, mik a szimbólumok, a kulcskockák, klipek stb. Pl. csinálj olyat, hogy egy egyszerû kerék guruljon oda-vissza. Ha ez megvan, akkor már a fenti videó is viszonylag érthetõ lesz.
kifli
hát ilyesmiben nem tudok segíteni 😄
LeWyTy
Vagy esetleg egy ideillõ videó is megteszi ami mindent megmutat ami kellhet nekem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Konkrétan szeretnék megpróbálni animációt készíteni... keresek valaki aki ért hozzá és segítõkész.<#idiota>
(mármint cartoon szerû karakteranimációt)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kifli
valamemennyire...

mi kell?
LeWyTy
Van itt valaki aki otthon van az adobe flash ban? vagy az animáció készítésben?

VRSDM
az interneten oldalak százai vannak feltöltve profi tartalmakkal, profiktól, amatõröknek és profiknak.

le kell ülni, meg kell keresni, és el kell olvasni - meg kell tanulni!

kezd innen és nem ronthatod el 😉

u dont have to listen anybody else but me

passatgt
😄 nem, lehúzás ez és semmit nem ér, elég csak megnézni, hogy 1 oktató van aki mindenhez ért😄

acsati
Ha már így szóba jött a webdesign, akkor megkérdezhetem, hogy errõl a tanfolyamról mi a véleményetek? Megéri ilyenbe befizetni?
rooney8
értem köszi. egyelõre még semmi konkrét terv, csak tágítom a tudásomat, mert lehet majd ilyesféle területre is nyitni szeretnék, ezért sem tudtam konkrét példát mondani.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LeWyTy
Csináltam önmagamnak egy wallpapert<#idiota> Milyen lett?

koszi.. es mi vonatkozik a penzkeresesi lehetoseg teren..
1. gondolom a templatek eladasaval foglalkozo weboldalak
2. a sajat ugyfelnek eleadas sajat keszitesu template (design)-vel

egyeb?

..egy kerdes a 2. hoz.. nem utkozik torvenybe mivel ugy tudom wp ingyenesen hasznalhato.. így eladasanal nicsn gond?

passatgt
e107-nél sokkal modernebb és egyszerûbb szerintem, meg sokkal népszerûbb is

ennyi zstton van ebben? wp.. utanalesek mert eddig e107 hasznaltam

berlinboy6329
WP-ben van pénz rendesen. Legalábbis az egyik eladós oldal szerint a PSD és HTML templatehez képest 2,5-5X olyan drágák és a legjobbak átlageladásai is 2-4X nagyobbak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

passatgt
wordpress, elég egyszerû használni kliensnek is ha elõtte megmutatod neki, + csinálhatsz olyan fiókot, hogy nem fér hozzá beállításokhoz/pluginekhez, szóval elbaszni sem tud semmit

Bexter
Sok olyannal találkozom mostanában aki wp-t hazsnál ilyen célokra...

http://bexter.hu Szép Fényeket!

neten mutass példát.. így nehez ..

tobbieknek ha már ez a téma:

.. egyre tobb igenylo van aki olyan weboldalt akar amit õ is tud szerkeszteni.. programozasi tudasom miatt (csak alapokat tudom).. eleg nehez dolgom van ilyet teljesiteni.. van rá valami bevett megoldas vagy valami? ki hogy csinalja? .. ha csinaltok weboldalt altalaban tegyuk fel 1 ingatlanugynoknek.. szeretne havonta 2 - 3 hazat ujat rakni, akkor vallaljatok hogy ti feltoltitek az uj tartalmat vagy olyan weboldalt csinaltok ahol felhasznaloi kezelofelulettel van ellatva es õ hozzaertes nelkul is tolthet fel informaciot?

pxxl
"Mindenki kisfroccsel kezdi."
aztán a többség feladja, és marad a joomla 😄

All hail the double x!

Bercy
Mit ertesz igenyes munka alatt?
Mert egy igenyes munka nem csak azt jelenti, hogy szep, hanem, hogy praktikus is es megfeleloen van elkeszitve.
Tudni kell elore, hogy mi a koncepcio, az oldalnak hol kell tudnia nyulni, responsive-nak kell-e lennie.
Rengeteg dologra oda kell figyelni. Egy jo 'design' pl. tartalmazza az osszes aloldalt (nyilvan ha vannak egyformak akkor nem kell mind), tartalmaz kiegeszito ikonszettet (hatha kesobb uj funkciok kerulnek be), tartalmazza mellekelten a hasznalt fontokat, rovid leirast, hasznalt szineket. Es fontos, hogy maga a psd file is jol legyen megszerkesztve. Azaz nem layer 1, layer 2 hanem rendes ertelmezheto nevek, csoportok, maszkolas es nem torles, weben kivitelezhetetlen vagy nehezen megvalosithato dolgok mellozese (megbeszeltek szerint).
Na ez lehet tobb szazezer is.

De a jellemzo pelda (Mo.-n), hogy takarekossagi okokbol nem varnak el jo igenyes munkat, egy a lenyeg, hogy jol nezzen ki (es itt az izlesficamos megrendelok hajlamosak egy jo desingt is odaig varialni, hogy okadek legyen a vegere), az, hogy a sitebuilder befonja a szemoldoket nem fontos...

Programozasi tudas? Hat az mar nagyon a legalja, ha egy cegnel egy ember csinal mindent (desgin, sitebuild, szoftver tervezs, adatbazis, programozas). De azt hiszem van ilyen.
Az mar jellemzobb, hogy a designer egyben sitebuilder is, azaz a PS designt html-le kell alakitania.

Szoval ezert valoban a kisfroccstol tobb szazezerig terjed a skala.

De ha mar a kerdes feltetted akkor feltetelezem, nem nagyon csinaltal meg kereskedelmi designokat. Javaslom elsore ne a tobbszazezres projekteket celozd meg, mert ahhoz nagyon sokat kell tanulni. Mindenki kisfroccsel kezdi.