PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én is gondolkodom egy tábla vásárlásán..ideje lenne beszerezni, ha már egyszer felkértek állandó grafikusnak 😄
13 éve itt. Szép idő.

Ötletes, ha jól helyezed el, akkor egész szép lehet. De szerintem jobb ha világos képre egyszínû fekete, sötét képre egyszínû fehér logót teszel. Szerintem szebbek azok a képek, amin a logó színei nem vonják el a tekintetem magáról a képrõl. 😄
13 éve itt. Szép idő.
(Meg is kérdezni ilyen képen ilyen módon hogy a jó tükrözni?)
(Én minden ház 2 oldalát külön kivágtam és vertikálisan tükröztem majd torzítottam. Az hülyeség?)
Eredeti kép
mert eddig legtöbször tettél rá valami színt oszt kjónapot semmi extra, max a bolygó a háttérbe....
muti az eredetit, lássuk mibõl lett a csereûrbolygóbogárlilabûnözésködvízbentükrözõdve
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
13 éve itt. Szép idő.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
az elõbb említett bolygó mögött van egy kisebb csillag, ami takarásban van, de a fénye áthajlik az elõtte lévõ bolygón.
deal? 😄D
u dont have to listen anybody else but me
http://bexter.hu Szép Fényeket!
lett volna 2004-ben.
u dont have to listen anybody else but me

Copyright, license feltüntetése, szolid vízjel és jelentõsen csökkentett felbontásban felrakni csak a képet, esetleg egy kész jogi megelõzõ doksi amit lehet küldeni annak, akinek a portfoliójában, munkájában meglátod a saját munkád.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
vízjel van, alap 😉 de nem jáccik a rommá vízjelezés mert úgy értelmét veszti a kép megnézhetõsége...sõt a mérete is picike...direkt ezért...
mint mondtam valami funkcionális esztétikus formára gondoltam...hátha van valami webgaléria féle ami tudja ezt...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
tud valaki jó megoldást védett webgalériára? Olyasmire gondolok, hogy felteszek mondjuk 10-20 képet amit meg lehet nézni de nem lehet letölteni, és nem csak a képek neve urlje látszik, hanem a képek ott figyelnek galériában. lehet láma kérdés de még nem foglalkoztam ilyesmivel.
A lényeg hogy látható legyen de NEM LETÖLTHETÕ.
köszi,
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Csakvicc 😊
Az a durva, hogy annyira megszokott, hogy ott szájnak kéne lennie, hogy nem hiszi el a szem, odaképzel valami hasonlót 😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
the world is mine
Tudom tudom ez nem valami sok, de én már rég nem nyúltam ps-hez. Visszazökkenéshez kezdésnek ennyi elég 😊
És tudom nincs rajta bolygó 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egy vélemény.
Személy szerint mindíg bíztatom azokat akik számítógépes - avagy szabadkézi - grafikával foglalkoznak, mert ha jól csinálják biztos hogy lesz bevételük is ebbõl. Lehet néha kicsit erõsebben fogalmazok, de mikor én is kezdtem kaptam hideget-meleget.
Túl kell lépni, fejlõdni, gyakorolni kell. Nem sértésnek szántam, és örülök hogy a post író sem vette annak.
Kitartás, és gyakorlás ezerrel! Hajrá! <#eljen>#eljen>
Ha játéknak szánná tök jó lenne, ezért is kérdeztem rá, hogy miért élõ környezetben van?
Reál autóhoz meg valljuk be, nem sok köze van 😊
Mivel az önkritikám túl nagy hogy bármit is igazán komolyan vegyek az itteni csak egy kis bónusz <#banplz>#banplz>