41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
  • passatgt
    de itt csak ezzel foglalkoznak:)
  • Spészgószt
    Az a baj az ilyen tanfolyamokkal, hogy pont a lényeget NEM oktatják! Az összes menüpontot tudni fogod, még a help-en is végigmennek...pár alap egyszerű példa, de semmi komolyra NE számíts. A Tudás érdemi részét ígyis úgyis magadnak kell kitaposnod, onnan ahonnan akarod...ők csak "megmutatják az utat" LOL...ennyit a tanfolyamokról.
  • MANOWAR
    Ezt nem ertem, ha pl te egy profi web design-er vagy aki tanitja es napra kesz, hogy adhatja a nevet egy ilyen HTML5-os oldalhoz amit raadasul WebSite X5 progival raktak ossze (nem szerkesztesz semmit csak valogatsz, meg kibe huzogatod a dolgokat). Hol vannak a referenciak (sajat vagy tanuloi)mert ugye :"Minőségi szolgáltatással, ügyfélközpontú felfogással és több évtizedes nemzetközi háttér tapasztalatával tudjuk biztosítani hallgatóink számára, a versenyképes szakmai tudást céljaik eléréséhez."
    de inkabb olvasd vegig. :)
    De a kedvencem EZ es nefeled 128 ora alatt, kerem szepen itt nem sz*roznak ugy kapod azt a rengeteg infot mintha a matrixban lennel.
    Eleg szomoru dolog, hogy vannak ilyen "ceges" lehetosegek, a naivakat meg jol le huzzak.
  • kifli
    nehogy azthidd, hogy bármi köze van az oktatónak a weboldal üzemeltetőjéhez. Nézd meg az egyetemek weboldalait, pedig ott is van webfejlesztés, grafika stb...
    De tudok informatikus oktató weboldalt mutatni ami gusztustalan.
  • oO VinyuS Oo
    Köszi a jótanácsokat :)
  • VRSDM
    a dizájnt mint külcsínt meg lehet tanulni, érzékkel és sok gyakorlással.
    profi workflow és szoftverhasználat, erre már nem ártanak különböző (akár mint említettem) online tanfolyamom / könyvek / filmek ...

de azt megint ne tőlük várd, hanem profiktól. felejtsd el, hogy ilyenekre pénzt adj.

akkor inkább add nekem a felét, és megtanítalak ugyan arra! :D
  • passatgt
    szerintem aki webdesignert keres, akár céghez is, az elsősorban az eddig elkészített munkáid alapján fog értékelni, nem ilyen nevenincs iskola papírjai alapján
  • oO VinyuS Oo
    Alapjaiban véve én is hasonló véleményen vagyok vele és nem is tartom magam annyira kezdőnek magamat, viszont arra lennék kíváncsi, hogy ér-e valamit az a papír amit egy ilyen képzés ad?!
  • passatgt
    elég csak ránézni a weblapjukra, katasztróva az egész design szempontból, semmi értelme
  • VRSDM
    szerintem amit itt / ehhez hasonló képzéseken tanulhatsz.
    az ingyenesen rendelkezésedre áll az interneten.

annyi pénzért amit meg elkérnek, már valóban profik oktatófilmjeit lehet online megvenni...

szerintem :$
  • oO VinyuS Oo
    Erről a képzésről halott már valaki valamit:
    http://refinfo.hu/webdesigner.html
  • Bexter
    Én már csak szinte fotózom :D
  • VRSDM
    " az kritizáljon aki jobbat nálam "

nekem van egy munkám, neked még annyi se, de azért kritizálsz. :)
  • RaZoK
    100 új üzenet, de munkák alig csak fossátok a szót :D
  • VRSDM
  • RaZoK
  • Bexter
    Mi ez láma? :D
  • VRSDM
    [center]
  • LeWyTy
    Tehát te untad meg(nem érdekel). Ennyi. nem mondtam hülyeséget ez a 3ponton kívül nem is történhet más.
    (igen hagyjuk az off ot... ez csak egy kép volt a sok közül)
    (én azzal kezdtem hogy a tartalma miatt ne kössetek bele, tehát nem én kezdtem)
  • Bexter
    Nah az offot hagyjuk abba.

Mindnekinek megvan a maga izlése és senkinek nincs joga ezért amásikat kritizálni.
  • Dynamic
    Megfertőzödik? Attól elég messze vagyunk. Én megnéztem 2-3 részt, nehogy az legyen, hogy az sem tudom miről beszélek. De marhára nem láttam benne többet, mint hogy ez egy tizenkettő egy tucat, faék egyszerűségű mese.
    És továbbra is az, aminek látszik: színes lánypónik 5 éveseknek. Kár is lenne többet belemagyarázni.
  • JackMeadow
    az emberiség megérett a kihalásra
  • VRSDM
    senki se normális. de kérlek privátban őrüljünk meg, ne itt.
  • F1re
    Ezek az emberek nem normálisak bmeg, ilyenekről szól a national-en a "Tabú" nevű műsor :DD
    Ezek fognak 40 évesen kis pónikkal a kezükben mászkálni félmeztelenül a buszvégen és gyerekeket molesztálni :D

3 percnél aki van azt meg lehet pónizni mondjuk
  • LeWyTy
    Szinte minden fan úgy kezte , hogy mi ez a szar?

Am az e téma beli vitáknak az átlag szerint 3 vége lehet.
    -Az brony unja meg a vitát.
    -A kotekedö unja meg a vitát.
    -A kotekedö, egy kis utánnajárás után megfertözödik.

(Én meg az e témában keletkezett dubstep számok alapján lettem megfertözve)
  • MANOWAR
    Oh Yeah, en is imadom az indiai pshidelikus hardcore depi technot vagy mi ez raadasul szines is. hmmmmm
  • Bexter
    Azért annyira ne huzzátok le a pónis dolgot.
    Ez is pónis és nekem tetszik :D
  • ktomi22
    uristen... mi lett már itt? :D

akkor már inkabb ez.. legalabb jo is:

http://www.youtube.com/watch?v=Hg2mcsb_7IA
  • zsolesz92

Így címről már megvan. Atyagatya :) Nyilván ismeretlenül nem minősíthetem, de ez rosszabb mint amire én gondoltam, azt hittem valami trollkodás :)
    De nem, ez az Én Kicsi Pónim :D
  • LeWyTy
    Az a durva az egészben hogy több 15-20-30év feletti követője van mint ahány kisgyerek nézi.

EPIC RAGELTETŐS ÚGYSENÉZITEKMEG OFF VIDI CSAK NEKTEK!(de itt nagyából elmagyarázzák)
  • pxxl
    Én kicsi pónim varázslatos barátság

ez a sorozat címe. 7végén szokta nézni a 3.5 éves fiam
  • zsolesz92
    A Yugioh fiús, mégsem nézem 21 évesen..

Am tényleg, mi ez? Ez komolyan megy valahol műsorban vagy mi?
  • LeWyTy
    Mért lenne buzoid? Elég sok millióan a fanjai, akikből talán 0.1%-!sem! meleg.
    És eredetileg ki mondta hogy a pónik kislányoknak valók???
    "Az csak egy sztereotípia"(EZ CSAK EGY DARAB MESE!!)

(Egyébként a 4.szériájának van egy megnyerő megjelenése, és értelmes előadásmódja.Én szerintem erre a sok fan.)
  • Dynamic
    Belekötök mert nem értem: mi a rák ez a buzoid póni mánia?
  • LeWyTy
    Csak a témája miatt nem köthettek bele!
    (és arra való tekintettel CSAK linkben)
    Kép
  • VRSDM
    itt (is) lehet nézegetni pantone skálákat. meg minden mást is :D
  • Dynamic
    Laptopon grafikai munkát végezni nemhogy "nem egészen jó", hanem konkrétan kurva szar és komolytalan. Kb. mint a mobiltelefonnal fotózás. Egy olcsóbb kompakt géppel többet érsz, mint a profi okos telefonnal. Ugyanígy egy olcsó monitorral is több értelme van dolgozni, mint a laptop kijelzőjével. Majd akkor jössz rá, amikor panaszkodnak, hogy túl sötét a kép (holott te tök világosnak látod), vagy nem kívánt színek és árnyalatok is megjelennek az átlag user gépen (holott te egyszínűnek látod) stb. A print munkákról nem is beszélve. Színek szempontjából az a legkritikusabb része a grafikai munkának, és pont ilyet akarsz laptopon? Hát...

A második kérdést nem értem. A színkód egy konkrét érték, ami az RGB színek arányát adja meg hexadecimális értékben. Ezek keveredése egy konkrét színt eredményez, és nem arról van szó, hogy hasracsapás-szerűen eldöntötték, hogy pl. a magenta legyen a "ec008c".
  • Bexter
    Még anno kezembe akadt egy nag yköteg szines lapos tömb, ami mutatta milyen kinyomtatva az adott szinkód. Akkoriban 50k volt hazsnáltan egy olyan. Nemtudom létezik e még, de biztosan használható.
  • LeWyTy
    Jé! tényleg Engem nem zavar