41998

photoshop-banner.jpg
  • dysfunctional
    Egyébként ha már itt vagyok, belinkelem egy logotervem, amivel neveztem a Pegazus (Nyíregyházi Művészeti középiskola és kollégium)
    arculat-pályázatán.
    Igazából ez nem a végleges logo, a kemény formákat finomítom vektoros programban, csak még nincs tabletem és addig nem szórakozok vele :)

• JackMeadow
    mi aza szöveg h subjektiv véleményre nem adsz szted hol találsz majd objektiv véleményt?
  • dysfunctional
    Profiretus!
    Köszi a korrektúrát, még kezdő vagyok, nagy részét el is fogadom a véleményednek, de azért a szubjektív véleményre nem adok, meg az, hogy az árnyék sőtétebb... színkorrekció, kontraszt. A célom nem az volt, hogy bombanőt csináljak. Egyébként megkérhetlek arra, hogy retusáld az eredetit a te profizmusod szerint (persze amikor ráérsz), szívesen tanulnék és kíváncsi vagyok hogy pontosan hogy látod! :)
    Köszi szépen!
  • JackMeadow
    a logósszöveget aszem logotípiának becézi a szaknyelv de nem akarok okoskodni :) a csecsek meg csálék csaje
  • ktomi22
    akár ez akár az :) ami szerinted jobban mutat.. de inkabb logos szoveg.. ééés mihez.. hát.. csak ugy egy kis ceg.. ami több mindennel foglalkozik.. nicns konkrét téma..
  • berlinboy6329
    Jah,és mihez lenne a logó?Mivel hozható kapcsolatba?V csak úgy jött ez a név magától?
  • berlinboy6329
    Külön logo,alá a szöveg,vagy "logós szöveg"?
  • ktomi22
    thx.. mindig is nulla voltam logokbol.. :D .. vegulis .. modern, egyszeru kéne.. ilyen hogy terhatas stb ne.. sima max 2-3 szinu logo kéne.. ami mind horizontálisan mint vertikalisan (pl plakát) jol elhelyezhető.. tudom ez nem sok.. ha lenne megkotes hogy ez meg az legyen benne .. akkor nekem is jobban jarna a fantaziam..de mivel teljesen 0 az elképzelés.. így nekem nem megy :D .. esetleg ki lehetne emelni az F betut ugy hogy a Tnek is latszodjon meg F nek is.. ezen kivul rad biznam..ha van kedved 1-2 verziot dobhatsz össze ;)
  • berlinboy6329
    Őszintén?Mind egyforma nekem..A felső kettő szerintem gagyi..Nem azért mert gagyin néz ki,hanem csomó helyen ellőtték már ezt a fajta logózást.

2. sor meg hülyén néz ki..Egyszer le van írva a név félig,alá meg teljesen?Szerintem ez inkáébb zavaró.
    A köv 3 sor szinte egyforma..Szerintem gagyi betűtípus.Kézzel nem is nagyon csinálgatnék logókat hacsak nem tudok jól boynolultabb fontokat rajzolni..Ez nekem olyan basic wordszöveg..Mint az Arial,meg Time New Roman..

Az utolsó 2 már inkább próbál logósabbnak tűnni,nem csak szöveg van benne bár lehet ennél milliószor jobbat is csinálni..Fantázia hajrá...Mondjál témát(Pl. fogaskerekes,steampunkos,vámpíros,"teches")...Írd körül,oszt összedobok vmit,hátha...
  • ktomi22
    szerintetek logonak melyik? vagy esetleg valami sajat 5let? :D
  • berlinboy6329
    Fujj,de gáz csöcs...A baloldali nálam feszesebbnek és kerekebbnek tűnik,a tiéden meg úgy néz ki,mint a jégkrém...Lapos és hosszú..A legundorítóbb fajta szerintem...Mintha felülről rámennénk úthengerrel aztán a vége előtt megállnánk...Úgy néz ki...

Meg az zsír,h jó kontrasztos az asszony..De mivan a háttérrel?Az mé nem?

Az első képen zsírul látzik,h hasonló árnyalatú a bőr,mint a föld,de a másikon semmi köze a brhöz..A föld világos és virító,a bőr meg erős sötét színű.

Ám ilyeneket hogy kell csinálni?rámenni brushsal és átfesteni v szedni netről hasat és átteni?
  • Spészgószt
    pont a melle a legrosszabb!
    bendője nagy, jobb könyöke eltűnt, árnyékok még sötétebb bebukottabbak, csöcse csálé (nagyon amorf lett), csípőjén is lenne mit finomítani, hónaljpina se a legszebb úgy egyenesen. egyszóval érdekes lett a testalkata...persze az eredetihez képest nagy változás XD
    jah a dagadó ereket azé leszedtem volna még....
    bocs de nekem ez a véleményem...
  • dysfunctional
    :D:D
    nehogy komolyan vedd
    csak amikor épp nincs megrendelés, vagy nem grafikázok, akkor keresek retusálandó képeket és elütöm a szabadidőt
  • dysfunctional
    nem... én vagyok...
  • Bexter
    remélem nem barátnő vagy asszony :D
  • Dobronski
    mell--> szép munka.
  • dysfunctional
    retusáltam...

[IMG][/IMG]
  • passatgt
  • Bexter
    +1
  • passatgt
    Ha valaki ráér, itt szavazhatna rám(Entry #2)
    http://www.webdesignerforum.co.uk/topic/44825-dribbble-poll/

Köszi:)
  • pxxl
    azt a rohad qva életbe már! 120x100cm a tabló, kész van, jah bocs, 117x86.5cm. te idióta. kössz, harmdszor is összerakom persze nem probléma
  • pxxl
    kaptam tervet, amihez tartani kell magam, szval most lebénáztad az egyetemi docens urat. :D hozzáteszem, nem vagy ezzel egyedül xD
  • JackMeadow
    csoda h nem rúgtak ki eddig :P :)
  • pxxl
    mai projekt

• Lyukasbogrács
  • karajjj
    na erre voltam kíváncsi, köszönöm szépen :D
  • pxxl
    mittomén, hoznak egy könyvet, 120 képpel, a képeket kell retusálni, cmyk, vagy grayscale-re állítani, de úgy hogy a nyomdában megállja a helyét, erre van 1-2 szabály, esetleg borítót tervezni, készíteni, szórólapokat, naptárat. néha 1-2 balfasz megrendelő/grafikus társ munkáját helyre rakni, én 99%-ban ps-el dolgozom, de néha elő kell veygem az indesign-t, vagy a quarkot, vagy illustrator-t. kb 5-6 joomla honlapot kell karbantartani, eseményeket, híreket, képeket frissíteni. van pár saját rendezvényünk, ahol segíteni kell pakolni, kicsit szervezni is, néha honlapot gyártani, általában joomla alapút, bár nemrég csináltam egy teljesen flash statikus oldalt is. az idő nagy részét pedig illik úgy tölteni, mintha dolgoznál :D stb.
  • karajjj
    csabi te csak ne szóljál semmit :D
  • Lyukasbogrács
    ez alapján arra tippeltem volna, hogy autómosó a buboréknál :D
  • karajjj
    majdnem :D
    egy autókereskedésben csinálom az újsághirdetéseket, szórólapokat, kiadványokat, autómatricákat tervezek, frissítem a joomlás weboldalt, közben pedig írom az újat saját cms alapján na ilyenre lettem volna kíváncsi, de le lettem oltva...
  • MANOWAR
    informatikus az ápisznál:D
  • karajjj
    jó, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ebben hol van leírva, hogy milyen képeket/kiadványokat szerkesztenek vagy nyomtatják-e vagy egyáltalán mi is ez pontosan? :D én is le tudom így írni a munkaköröm, hogy nincs benne semmi konkrét dolog (pl: ps/corel, nyomdai előkészítés, php/mysql, joomla, office alkalmazások,) na ebből kiderül-e, hogy vajon mit is csinálok?
  • VRSDM
    lehet az én fantáziám túl éles de én ebből leszűrtem amire kiváncsi voltam :$
    - ps ismeret (mily meglepő)
    - nyomdai alapokkal tisztában lenni
    - képek nyomdai felhasználásra előkészítése, retus stb
    - 1-2 cms rendszer karbantartása
    - tördelés (quark v indesign)
    - egyéb kisebb adódó probléma megoldása.
  • karajjj
    konkrétan amúgy miket kell csinálni?
  • Bexter
    Azért köszi a lehetőséget :)
  • MANOWAR
    Csak érdeklődtem, hiába kreatív az ember ha nem ért valamihez.:)
  • pxxl
    passz, sztem elég ha bizonyítod, h érted a dolgod, de ezt nem velem kell megbeszélni majd esetleg :D
    mondjuk nekem van bizonyítványom róla :D
  • MANOWAR
    Azt hittem kapsz vagy 20 pm-et:D Suli kell-e?
  • pxxl
    szval senki...jóvan :D
  • SMGBAS
    Dehogy haragszom (:
    Igazából nem portfólió, bőven megteszi nekem most ez a karikatúrás meló s mivel nem lesz saját domain-em így egy yx.xy.hu-ra nemhiszem, hogy annyira sokan mászkálnának fel. Inkább csak olyan, hogy "ha má' lehet akko' méne" :D Főoldalon egy rövidke szöveg, hogy mióta csinálgatok képeket, képek alatt a #38417, linkeknél meg azok az oldalak amik valahogy kötődnek az oldalhoz vagy valahogy segítették a fejlődésem, vagy csak érdekesek lehetnek az arra járóknak.
    Amúgy a tieddel mi van?