41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    nyami
  • MANOWAR
    OMG gyerekek nagyon profin össze vannak rakva. És thx a találatokat :D
  • pxxl
    akár meg is veheted
  • gyurma78
    Picit nagyobbat találtam.
  • pxxl
    még sehol nem tart a projekt :D

most sz_pok a rohadék joomlával megint :/ van egy számomra új kieg. (K2) és azt próbálom megérteni...
  • MANOWAR
    Lehet, jó pofa lett. Na meg lett az utódod? :D
  • pxxl
    régebben találtam egy oldalt, ahol a fazon ilyen képeket gyártott, és ott volt egy tutorial az egyikhez, ami úgy nézett ki nagyvonalakban, hogy fényképkép, lemodellezte 3D-s programban a testrészt újra, a tejes kiegészítéssekkel, majd ps-ben újra összerakta. sztem ez is hasonló elven készült.
  • VRSDM
    szerintem ez egy kreatív copy-pase-transform-coloradjustment :D
  • MANOWAR
    Az ötlet és a kivitelezés is No1 lett. Sajna nem tudom kivenni ez festett kép vagy valami hibrid, esetleg eredeti méretet tudnál linkelni?
  • NessieGraf
    Akárki csinálta, jól sikerült:
  • nan76
    nekem az uccsó 2 ami bejön..azzal lehetne jókat kezdeni
  • Dobronski
    má mindegy, köszi.
    megyek alszok
  • Spészgószt
    tedd ilyen papirus féle cuccra!
    már jobb
  • Dobronski
    tudom igénytelen, de leszarom, csak magyar órára kell mindenkinek ilyet csinálni....
  • Dobronski
  • Dobronski
    Ezt hogy lehetne feldobni? portfólió, kéne valami szegély, nem?
  • JackMeadow
    elmondod nekünk mi aza stansard enmindig szopok a logókkal
  • RaZoK
    a logokra is megvan a standard ami alapján el kell járni, amit te raktál össze sztem jol néz ki, de pl kiadványokra, hogy a picsbe megy fel? :D
  • Dobronski
    pl.
  • passatgt
    ez nem ott lesz, ez teljesen különálló projekt:)
  • Jim Morrison
    tehat a zeneket nem te csinaltad. kar :D am most nezem a honlapot ahova felraktad, de most nemtom, hogy mar tenyleg 183ezer tag van, vagy az meg mindig csak teszt? :O playert keresem igazabol.
  • passatgt
    vagyis a design/html/css-t azt én, a többit nem
  • passatgt
    nem:)
  • Jim Morrison
    te ezeket egyedul csinalod? :D
  • passatgt
  • SMGBAS
    Nekem Miramax ugrott be róla :D
  • VRSDM
    saját kis fényerő / kontraszt / gamma állítókám.
    most csináltam.
    büszke vagyok ám a mai teljesítményemre. egészen kreatív voltam. de legalább a monitorom pontos mint mindig. -_- bocsi.
    [center]
  • dysfunctional
    Egy logonak az a lényege, hogy egyszerű legyen, redukált, könnyen megjegyezhető, asszociatív, jól működjön minden felületen.
    Még a Googleben is számos variációt találsz az igényesebb logokra/szimbólumokra, de ha egyszer hozzáférsz a Scolar kiadó Logótár néven futó kiadványaihoz (most talán már a 3. sorozatnál jár),
    akkor ott megnézheted mik azok a bizonyos "szabályszerűségek" melyek vizuálisan jól megfogalmazzák a jó logó mibenlétét.
    Majdnem belekavarodtam ebbe a mondatba...
  • JackMeadow
    wzt küld végig : http://logofaves.com/page/7/ vannak elég fasza logóklinkeitalogo
  • berlinboy6329
    Amúgy szeretem a különlegességeket...mindenki ilyen töppedt logókat csinál,alig van rajta vmi.:C

Mutassatok már jóféle logókat,amik tényleg brutálisan njók,nem ilyen nagyanyám korabeli dolgokból készült sgagyi arial meg egyéb alap betűtipusokat hasznűl,hanem egész egyedit és jó...Akár bonyolult akár közepeesen az jöhet,de hót egyszerű nem érdekel ahol 1 betű egy képként van megjelenítvae,mint pl. atom és az O betű az az atom jel,mer az számomra nem logó.
  • berlinboy6329
    Ennyire tipikusak az AE-sek? :(

Mer' bizony így vót'...Mi sok ebbe' amúgy?A sok "csík" meg a méret?
  • dysfunctional
    Ha írhatok véleményt, akkor:
    szerintem olyan, mintha after effectsben csináltál volna egy kompozíciót és screenshotoltad volna ezt a képet a vidiből.
    Logonak mindenképp sok. És hogy a másodikban levetted ezeket a cinematic effekteket, az ae-s hatását is elvesztette
    Nekem lenne egy ötletem, ha nem lenne halott a ps-em jelen pillanatban.
  • kifli
    szerintem az első változat, a sárga szarok és a becsillanás nélkül :)
  • passatgt
    túl sok
  • berlinboy6329
    Igazából nem is illene ide,mert annyi PS-t látott,mint vak ember általában.

Logo 1

Logo 2

Nem vmi nagy szám,csak összehülyütem,ami a szó alapján legelőször eszembejutott.
  • ktomi22
    thx.. várom
  • berlinboy6329
    Na egyet má' csiná'tam,majd csinálok még v 2-őt vmikor oszt felpakolom...Full HD 1920*1080-as felbontás.
  • JackMeadow
    igy korrekteb:) de mondjuk ki szereti a zacskóstejet:P
  • dysfunctional
    Arra gondoltam, hogy nem adok olyan véleményre, hogy "nekem ez a mellforma a legocsmányabb, meg nekem az ilyen és ilyen mellű lányok tetszenek"... stb
    objektivitást kell előtérbe helyezni, már amennyire szakmailag ért hozzá valaki, az mellákes, hogy kinek mi a zsánere.
    Erre gondoltam.
  • dysfunctional
    Phúúúú a színt ne nézzétek, a feltöltéskor torzult ilyen ocsmánnyá...