41998
-
JackMeadow #38517 nyami -
#38516 OMG gyerekek nagyon profin össze vannak rakva. És thx a találatokat :D -
#38515 akár meg is veheted -
#38514 Picit nagyobbat találtam. -
#38513 még sehol nem tart a projekt :D
most sz_pok a rohadék joomlával megint :/ van egy számomra új kieg. (K2) és azt próbálom megérteni... -
#38512 Lehet, jó pofa lett. Na meg lett az utódod? :D -
#38511 régebben találtam egy oldalt, ahol a fazon ilyen képeket gyártott, és ott volt egy tutorial az egyikhez, ami úgy nézett ki nagyvonalakban, hogy fényképkép, lemodellezte 3D-s programban a testrészt újra, a tejes kiegészítéssekkel, majd ps-ben újra összerakta. sztem ez is hasonló elven készült. -
#38510 szerintem ez egy kreatív copy-pase-transform-coloradjustment :D -
#38509 Az ötlet és a kivitelezés is No1 lett. Sajna nem tudom kivenni ez festett kép vagy valami hibrid, esetleg eredeti méretet tudnál linkelni? -
#38508 Akárki csinálta, jól sikerült:
-
#38507 nekem az uccsó 2 ami bejön..azzal lehetne jókat kezdeni -
Dobronski #38506 má mindegy, köszi.
megyek alszok -
#38505 tedd ilyen papirus féle cuccra!
már jobb -
Dobronski #38504 tudom igénytelen, de leszarom, csak magyar órára kell mindenkinek ilyet csinálni.... -
Dobronski #38503 -
Dobronski #38502 Ezt hogy lehetne feldobni? portfólió, kéne valami szegély, nem?
-
JackMeadow #38501 elmondod nekünk mi aza stansard enmindig szopok a logókkal -
#38500 a logokra is megvan a standard ami alapján el kell járni, amit te raktál össze sztem jol néz ki, de pl kiadványokra, hogy a picsbe megy fel? :D -
Dobronski #38499 pl. -
#38498 ez nem ott lesz, ez teljesen különálló projekt:) -
#38497 tehat a zeneket nem te csinaltad. kar :D am most nezem a honlapot ahova felraktad, de most nemtom, hogy mar tenyleg 183ezer tag van, vagy az meg mindig csak teszt? :O playert keresem igazabol. -
#38496 vagyis a design/html/css-t azt én, a többit nem -
#38495 nem:) -
#38494 te ezeket egyedul csinalod? :D -
#38493 -
#38492 Nekem Miramax ugrott be róla :D -
#38491 saját kis fényerő / kontraszt / gamma állítókám.
most csináltam.
büszke vagyok ám a mai teljesítményemre. egészen kreatív voltam. de legalább a monitorom pontos mint mindig. -_- bocsi.
[center] -
#38490 Egy logonak az a lényege, hogy egyszerű legyen, redukált, könnyen megjegyezhető, asszociatív, jól működjön minden felületen.
Még a Googleben is számos variációt találsz az igényesebb logokra/szimbólumokra, de ha egyszer hozzáférsz a Scolar kiadó Logótár néven futó kiadványaihoz (most talán már a 3. sorozatnál jár),
akkor ott megnézheted mik azok a bizonyos "szabályszerűségek" melyek vizuálisan jól megfogalmazzák a jó logó mibenlétét.
Majdnem belekavarodtam ebbe a mondatba... -
JackMeadow #38489 wzt küld végig : http://logofaves.com/page/7/ vannak elég fasza logóklinkeitalogo -
#38488 Amúgy szeretem a különlegességeket...mindenki ilyen töppedt logókat csinál,alig van rajta vmi.:C
Mutassatok már jóféle logókat,amik tényleg brutálisan njók,nem ilyen nagyanyám korabeli dolgokból készült sgagyi arial meg egyéb alap betűtipusokat hasznűl,hanem egész egyedit és jó...Akár bonyolult akár közepeesen az jöhet,de hót egyszerű nem érdekel ahol 1 betű egy képként van megjelenítvae,mint pl. atom és az O betű az az atom jel,mer az számomra nem logó. -
#38487 Ennyire tipikusak az AE-sek? :(
Mer' bizony így vót'...Mi sok ebbe' amúgy?A sok "csík" meg a méret? -
#38486 Ha írhatok véleményt, akkor:
szerintem olyan, mintha after effectsben csináltál volna egy kompozíciót és screenshotoltad volna ezt a képet a vidiből.
Logonak mindenképp sok. És hogy a másodikban levetted ezeket a cinematic effekteket, az ae-s hatását is elvesztette
Nekem lenne egy ötletem, ha nem lenne halott a ps-em jelen pillanatban. -
#38485 szerintem az első változat, a sárga szarok és a becsillanás nélkül :) -
#38484 túl sok -
#38483 Igazából nem is illene ide,mert annyi PS-t látott,mint vak ember általában.
Logo 1
Logo 2
Nem vmi nagy szám,csak összehülyütem,ami a szó alapján legelőször eszembejutott. -
ktomi22 #38482 thx.. várom -
#38481 Na egyet má' csiná'tam,majd csinálok még v 2-őt vmikor oszt felpakolom...Full HD 1920*1080-as felbontás. -
JackMeadow #38480 igy korrekteb:) de mondjuk ki szereti a zacskóstejet:P -
#38479 Arra gondoltam, hogy nem adok olyan véleményre, hogy "nekem ez a mellforma a legocsmányabb, meg nekem az ilyen és ilyen mellű lányok tetszenek"... stb
objektivitást kell előtérbe helyezni, már amennyire szakmailag ért hozzá valaki, az mellákes, hogy kinek mi a zsánere.
Erre gondoltam. -
#38478 Phúúúú a színt ne nézzétek, a feltöltéskor torzult ilyen ocsmánnyá...