41998
-
#38437 csodálom, hogy eddig birtad :O mondjuk, ma mar az is valami ha valakinek van munkaja. -
#38436 pláne úgy h 7-től fél6-ig nem vagyok otthon :/ -
#38435 És a 8-16-ig kötött munkaidővel pláne. -
#38434 Nem kb, hanem nagyon -
#38433 - 3 éve vagyok ott.
- Több pénzért.
120 pénz kb kevés a gyerekneveléshez :/ -
#38432 Egy kimaradt: Miért lépsz? -
#38431 költői kérdésem lenne, ami egyelőre NEM biztos, erre ne építsetek, de jó lenne tudni h számíthatok-e emberre. szval. ha én esetleg felmondok a melóhelyemen, lenne-e valaki aki átveszi a helyemet.
ami kell:
- ps ismeret (mily meglepő)
- nyomdai alapokkal tisztában lenni
- képek nyomdai felhasználásra előkészítése, retus stb
- 1-2 cms rendszer karbantartása
- tördelés (quark v indesign)
- egyéb kisebb adódó probléma megoldása.
mikrovállalat, 4 fővel, 8-16-ig. BP, 14. kerületben a stadionok mellett.
ezzel csak tudni akarom, h lenne-e innen utódom, mert gondolkozk azon h odébb állok, de nem akarom a főnökeimet szarban hagyni, mert jó fejek :) itt meg van pár ember akire rábíznám a melót :P -
#38430 Igen 300 dpi, 25%-ra lekicsinyítve az A4-est vázlat készítéshez. Megnéztem neked mennyire redukálódik le tablettel: 10-es normál ecsettel (vázlathoz) 3-as vastagságnak felel meg ha úgy használom mint egy normális cerkát szeretem ha hasonlít egy valódi cerkához. De minden ember máshogy nyomja le, ez nekem jó de lehet neked nem. A nyomásérzékelés 10-es skálán kb 1,5-n áll mindig(a tablet szoftvere szerint). -
#38429 Ezt nézd meg, sok ötletes dolgot leír. De konkrét beállítást nem fogsz találni, én is kerestem. Más ha speedpaintingelni akarsz, más, ha vonalakat kihúzni. szóval kísérletezni kell. Brushokkal is lehet játszani. Ez pl tök poén :) -
ktomi22 #38428 300 dpi ben dolgozol amugy? -
#38427 én 10-es körülivel szoktam(normál A4-es papírnál), de kapcsold be a nyomás érzékenység átvételét fent (CS5), ha akarod még az opacítását is automatán érzékeli ha kell. -
ktomi22 #38426 1 kérdés srácok.. van 1 wacom bamboo fun (első verzson..nem ez az ujabbak) .. ez ha jol tudom csak nyomaserzekeny.. dölesszögre nem..
nos a kerdes ezzel kapcsoltaba.. hogy milyen ecsetbeallitasokkal erdemes elkezdeni rajzolgani vele? -
JackMeadow #38425 tesvírem ez a menü gecigác de azé neharaguggyámá rám meg :) amugy sztem meg tök felesleges is ilyen portfolio oldalnak menüt csinálni, a kapcsolatokból a telefont eg emailt kiirhatod kicsibe valahova fölülre vagy oldalra ahol észrevehető de nem zavaró, a képeket egyértelmű hogy hol találja, a főoldara meg a linkek alá nem tudom mit akarsz de sztem nemtudom :) meg ha kicsit szürke, nincs bene semmi izgi, az a strokes nagybetűs menü az vmi borzalom -
#38424 Legyen, de nagyot kell ám ugrani a kő kerítésről a cuccos tetejére a lényeg, hogy a sört elérjem amikor fent ülök!:D
(bár egy alu létra már igazán nem számít) -
#38423 simán jó, majd nyomulunk a serpákkal a hegyre
-
#38422 Jól van na, ha le van ...-va akkor le van ...-va :)VIVA NEPAL :) -
karajjj #38421 én még pont bennevagyok, de valahogy nagyon nem izgat -
#38420 részemről felesleges, mert már "elhangzott" az én pályaművem is a #38412-es hsz-ben -
#38419 Attól itt még mehetne ua a határidővel, és feltételekkel, korhatár nélkül :) -
#38418 én is...5 évvel elcsúsztam :D -
#38417 Valami szín mehetne rá, de most nincs ötletem a formájára
középső kettőnek nem tudtam értelmesebb nevet kitalálni -
#38416 nagyobb színmélység = több szín -
#38415 Van olyan, hogy amikor színátmenetet csinálok akkor csíkos lesz. Lehet valamit kezdeni vele? -
JackMeadow #38414 má linkeltem viktor kárlyunknak h ócsárolod a királyságát -
#38413 kiestem :( -
#38412 Itt az én pályaművem magyarországról, a nagy nemzeti érzésről!
remélem itt nem érvényes a médiatörvény -
#38411 Kár, hogy a korhatár csak ennyi :( pedig leadtam volna egyet.A határ idő is messze van:D. Gyerünk fiatalság! -
#38410 Pályázat -
#38409 inkabb az enyemhez :D minimal stilus wtf :D -
#38408 jah azt lesheted :D
am sztem jóez így, nem a dizájnal van a baj :D -
#38407 jólesz! :)
am. valamilyen kontesztet adnék :) -
#38406 ezsgére kéne egy (web)dizájn konteszt, hátha valamelyik megtetszik ott fent valakinek :D -
#38405 vaaaaaaaaagy, csináljatok egy fasza templatet a weboldalaomhoz :D -
#38404 [b]Valami dizájn contest? pl. ismert márka (üdítő, cigi, csoki etc.) kinézetének felturbózása :D -
#38403 Igaz ez nem képekből van, csak szabad kézzel de PS :D
Álmodozni jó! -
#38402 faszányosak lettek ! olyan tutajosak -
#38401 #38398 :D
#38399 Köszi (:
Azt mondtam már, hogy a Mórickának melózok? :D -
Dobronski #38400 gz guys -
#38399 Grat srácok -
3.