PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán kicsit zsúfolt... sokat filoztam mit hagyjak rajta, a delfinrobot kifejezetten jólett, de az ilyen nagy hajókat is szeretem... a felhõ meg olyan misztikus..
hát ez lett...
hát ez lett...
u dont have to listen anybody else but me
nos gyerekek eljött a perc hogy én is készlettem...
és akkor a képem->
és akkor a képem->
De én nem tudtam most komolyan h ti ilyen komolyan veszitek...
És azért dobtam össze 10 perc alatt azt hittem h ez csak ilyen vicc az egész mert most vettem részt ezen elõször.
Nahh maj legközelebb
egyébként én az ARC ra készülök egy ilyen hosszadalmas munkával de azis nemsokára kész mer már nagyon régota csinálom
És azért dobtam össze 10 perc alatt azt hittem h ez csak ilyen vicc az egész mert most vettem részt ezen elõször.
Nahh maj legközelebb
egyébként én az ARC ra készülök egy ilyen hosszadalmas munkával de azis nemsokára kész mer már nagyon régota csinálom
ArtlessDesign!!!
hát mostis csinálom, csak tényleg nem amateurt szeretnék, de már kezdek a végefelé haladni, lassan megtelik a kép élettel...
már csak a vizzel kezdek valamit meg az egyik sereg mögé gondolozok valami nagyobb tömeggel, de nem árulok el többet... de 1-2 óra és kész maximum...
tupac: aztán ha lesz kedvem lehet összedobok egy képet...
már csak a vizzel kezdek valamit meg az egyik sereg mögé gondolozok valami nagyobb tömeggel, de nem árulok el többet... de 1-2 óra és kész maximum...
tupac: aztán ha lesz kedvem lehet összedobok egy képet...
hogy-hogy nem jó? az nem leeht,most próbáltam.amikor rákattintasz a linkre,akkor ott alul a free-re klik és a következõ odlalon írd be a számból és betûbõl álló kombinációt,majd indíthatod is a letöltést
Sztem nem sokan fognak képet rendelni...<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ArtlessDesign!!!
akkor itt a link
ja,tudom,hogy van az is,csak ott logókat lehet kérni ide az sg fórumba... + azt hiszem itt megtalálom azt az embert akit keresek,aki megcsinálja.
ja,tudom,hogy van az is,csak ott logókat lehet kérni ide az sg fórumba... + azt hiszem itt megtalálom azt az embert akit keresek,aki megcsinálja.
nemazért hogy zsoleszt oltsam de, mind1, nemis teszem...
van egy ps- topic ami errõl szol hogy képetkérsz megcsináják, asszem logomühely vagy mi...
van egy ps- topic ami errõl szol hogy képetkérsz megcsináják, asszem logomühely vagy mi...
az lesz.csak még egy két képet összeszedek...
sajnos nem tudnék fizetni,mert nemhiszem,,hogy a közelemben lax 😄
sajnos nem tudnék fizetni,mert nemhiszem,,hogy a közelemben lax 😄
hát sztem linkeld be a képet(ha 800*600 nál nagyobb akkor ne képként) szal linkeld be és aki akarja ugyis megcsinálja...
megrendelésre vállalok képkészítést 1000 Ft 😄 ha 3 óránál többet kell vele dolgoznom akkor 2500😄
hát lenne középen egy nagyobb kép,és azt kéne körülrakni játékosok képeével,meg a körülöttük úgy bekékíteni,meg ti biztos tudtok olyan dolgokat,amik jól mutatnának...
van kedvetek csinálni egy hátteret? én összeszedtem az összes képet,csak neketek össze kéne rakni egy szép háttért 😄 szóval mivel foci vb van az olasz csapatról tennék be egy szép hátteret,csak nekem nem jön össze sehogysem egy ízléses háttér... szóval van vállalkozó szellemû?
ja amugy a képen mint értesz ww3 alatt mert ez engem valamilyen C&C-s energia-idõjárás-idõ generáottra emlékeztet ( talán épp ezért tetszik mert C&C fan vagyok)
a kép nekem tetszik, de félreértettél, itt nemgáz ha filterhegy... mert mégiscsak van benne kreativitás, mint hogy rajzolj kört-nyomdezt-nyomdazt stb...
nekem tetszik,
amugy ha rámkeresnél... látnád hogy "Teljes név: Veres Ádám"
de majdnem jóvolt... az én képemre még várhattok, mert tegnap este abbahagytam, ma még dolgozok egész nap vele, mert nagyonjót akarok
nekem tetszik,
amugy ha rámkeresnél... látnád hogy "Teljes név: Veres Ádám"
de majdnem jóvolt... az én képemre még várhattok, mert tegnap este abbahagytam, ma még dolgozok egész nap vele, mert nagyonjót akarok
Ez Meg a contest, amit én kreáltam, igaz nagy része filteres, de máshogy nemtudtam megcsináklni, bocs, nem volt egy normális felhasználható képem 😞

Because cheese...
hát bocs, de sztem nagy szar, a betükre csak ráirtál ahelyett hogy törölted volna, a képeid mögött láccanak azeredeti figurák, a fénykardok ferdék...
neeem, dehogy, veled semmi bajom sincs. a munkáidat elég jónak tartom.
de....
gyakran olyan képek érkeznek ide, ami az amatõr szintet sem üti meg, maszatolás és inkreatív barkácsképek, amiket jóérzésû ember nem mutogat, hanem szépen beteszi a fiókjába. a 6000x4500-as méretû "képekrõl" nem is beszélve. <#hawaii>#hawaii>
de....
gyakran olyan képek érkeznek ide, ami az amatõr szintet sem üti meg, maszatolás és inkreatív barkácsképek, amiket jóérzésû ember nem mutogat, hanem szépen beteszi a fiókjába. a 6000x4500-as méretû "képekrõl" nem is beszélve. <#hawaii>#hawaii>
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Hali !
Photoshopban lehet-e, és ha igen akkor hogyan létrehozni új ecseteket?
Photoshopban lehet-e, és ha igen akkor hogyan létrehozni új ecseteket?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
legalább dolgoztál vele... bár még mindig nem a KREATIVITÁSROL szoltok...
puhányok 😄 én még heggesztem (shadow_THH után szabadon) egykét órát...
Good night all !
fáradt vok pááá !
fáradt vok pááá !
NEEEM in english !
bármit érthetsz a 3. ww alatt, akár a mosómedvetámadást is mind1...
nekem nem... (nemis célszerû magyarul)
nekem nem... (nemis célszerû magyarul)
Mit akartok ti ebbõl összehozni? Retusálás, vagy valamit még pluszba beillesztetek? Pl. King-Kongot?<#crazya>#crazya>
Because cheese...
image-adjustment-match color
de sztem ittkéne hogy kezdõdjön (ezvolt nálam 17perc szóval 😄)

de sztem ittkéne hogy kezdõdjön (ezvolt nálam 17perc szóval 😄)
VRSDM annyit segíjjé pls hogy melyik az a parancs amikor egy képet beillesztek a backgroundra és hogy "normalizálja" a színt... szal h ne üssön el... lehet h nincs is ilyen de mintha hallottam volna (#vigyor)