41998

photoshop-banner.jpg
  • Csori
    mit nem értessz rajta ?
  • Krityu
    azért írtam
  • Icey87
    ez nekd önimádó? rám is mindig ezt mondják ...
  • Krityu
    LOL, csak egy sima jpg
  • Shadow_THH
    kifagyott tőle a firefox :D
  • Krityu
    korábbi képem (önimádó)
  • PJack
    uhh, hát megpróbáltam... nagyjából de szarul nézett ki:S
    [még gyakorolnia kell]
  • PJack
    htx:)
  • dzsuvajoe
    Akor én most megállapitom h én nemértem ezt a képet :D
  • Csori
    a gallér azért világos, mert EREDETIleg is világos. a szemeket nem akartam fényforrásnak, de télleg túl világosak lettek és emiatt olyan hatásuk van (eszt elcsesztem). viszont ettől eltekintve nekem jobban tecc a fényesebb kép (sajátom), de ez + már az ízlések és pofonok oldala a dolognak. nem mentem magam ... csinálok még vlmit a szemekkel v mittom milesz. de lehet h csak hátteret dobok alá vlmi "fényesebbet". az a gáz, h a szoborra volt elképzelésem, viszont a háttérrel kínba vagyok mint a skorpiómnál :( már kb 50 féle dolgot tettem mögé de sosem találtam elég jónak (megjegyzem a jelenlegivel sem vok elégedett)
  • Shadow_THH
    grey scale, brightness contrast, duplicate layer<-gaussan blur<-ez a layer átmegy soft lightba vagy lightenbe stb, az alsó eredetire valami random szemetet rászórsz, merge az egészet és rárakod a vonalakat

kb igy
  • PJack
    hi.
    vki el tudná mondani h egy alap képből nagyjából hogyan lehet ilyet csinálni?
    köcce.
  • Shadow_THH
  • acsati
    nem, igy nekem is jobban tetszik
  • dzsuvajoe
    Ganyéság de nezd meg:ÍGY! Sztem sokkal jobban odabasz! (Lehet h csak az én elborult agyamnak teccik jobban:)
  • Rockynhooo
    egyszer lássam azt h te vkit dicsérsz:) (nem oltás) de kiváncsi vok arra a műre amit majd elismersz
  • dzsuvajoe
    MEg a vágásod kurvár szűk, lefejelni a maszk a kép szélét, erre is figyelni kell!
  • dzsuvajoe
    Nalam nem igazan jon be, fur a hangulata, ilyenket mobilháttérképnek csináltak valamikor, de sztem nem a legjobb. FUuuura:S! a vágás nem tul szép az oldalán... Meg az ahogy a gallérját megvilágítja az nemigazan illik bele a dologba, látszik h egy fénye shelyről lett leszedve kép, nagyon elüt, mert kb a szeme akar a fényforrás lenni nem? Meg ha a széleit mindenhol elsotétitenéd akor sztem jobban ütne...
  • Dénes é
    nekem tetszik
  • droidika

1024
  • Csori
    egy régebbi képem, pár dolog kijavításával, és háttércserével.
  • bardocz
    köszi!
  • Shiwo
    a szemei látszanak..
  • droidika
    ...meglepett a kép, a farkast úgy vettem észre, hogy feláltam a monitor elől! (LCD :() lementettem...fekete háttérnél mindjárt jobban előjött, viszont az "áloműző" :D kontrasztja, kicsit sok a "mosott ember vs. alig látható farkas" után! lehet jót tenne neki egy kis elmosás, áttetszőség visszavétel (misztifikálás)
  • VRSDM
    nincs semmi ripláj, de ami jó azt ki kell hangsúlyozni, nem irhatom arra is csak hogy, " uuu ez jó.nagyonjó " n_n ... mind1, amire ilyet írok az tényleg olyan amit megirigyelnék ha én csináltam volna. ennyi.

Shad, te meg már régi motoros vagy :D még előttem kezdtél el sopppolni, szóval nincs jogi alapom beoltani :D
  • AntiHero

Hát csak úgy jött nem volt témám:) Nem nagy szám:(
  • Hixer
    miért érzem, hogy erre még reply lesz egy vrsdm nicknevű felhasználótól... hmm lehet csak paranoiás vagyok.
  • droidika
    ...ne vigyorogjál :D elírtad a honlapon az "udvarunkon" kétszer szerepel rajta! (értékelés a Dev.-en)
  • Bexter
    :DDDD
  • Shadow_THH
    ezt vrsdm-re irtam ő szokta ezt
  • droidika
    ...egyetértek! "fúúú isten vagy dejó beszteszt mester"
  • AntiHero
    Abba igazad van hogy nehéz témát találni.
    Meghogy sok az oltás de a hibáiból tanul az ember.
    Na kuspufámatbefogom megyek PSezni:)
    Ma kaptok valami jó kis képet ha összetudok hozni valamit és akkor lehet oltani engemet:D
  • Shadow_THH
    nem azért de muszáj ennyire oltanotok egymást?..

1) szokjatok le arról hogy ezer helyre bepostoljátok amit csináltatok rajta nagy betükkel a nevetekkel, ha jó akkor úgyis továbbterjed. na és ha nem tudják hogy a tied? nem magadnak csinálod a képeket úgysem
    2) mi van akkor ha szar a kép? miért kell leoltani, inkább ne válaszoljatok rá, vagy mondjátok el mi szar benne, ha nem fejlődik utána a csávó akkor meg úgy kell neki, kár lovagolni rajta
    3) nem szükséges mindenkinek elmondani azt sem hogy mennyire szar stb, a kép szöveg arány 10% alatt van
    4) én szeretem ha elismerik amit csinálok munkámat, tényleg jól esik ha tetszik az embereknek a munkám, ezért is dolgozom. viszont azt rühellem amikor ez 'fúúú isten vagy dejó beszteszt mester' stb seggnyalásba torkollik. szerintem bármelyikőtök. ez most biztos faszul hangzik, de akkor is így gondolom, nem kell túlzásba vinni semmit, inkább csináljatok képeket
    5) ha van mit shoppolni az mindig jó, már csak azért is mert akkor azért sem kezdtek el flémelni, hogy 'jaj ez csak egy kurva brush és két kattintás' meg 'mit szinezgetsz ez két perc meló meg egy layer'
  • droidika
    ...ezt a tutort én csináltam, az INDEX-en kérte valaki!...annak idelyén itt tanultam VRSDM, AMBROSIA segítségével!...te kérted?
  • Icey87
    azért kössz
  • Icey87
    így
  • AntiHero
    | #8852 NEM TETSZIK
    | #8878 NEM TETSZIK
    Nem is nagyszámok mér bocsi hogy így lehúzlak.
    A | #8833 képed sokkal jobbak mint ezek.
    Ja és az vizcseppes nagyon gagyi.
  • bardocz
    nem rosz

Icey87:a csíkokat hogyan csinálod?maúgy nekem sem jön be anyira a kép :S
  • PJack
    akkor már énis berakok egy ps unatkozást:]
    (csak játszadoztam a filterekkel. semmi konkrét elképzelésem nem volt. 5 perc alatt dobtam össze)

• Icey87
    nincsbaj, ilyen is kell :)